Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2013 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja odniosę się do dwóch wypowiedzi powyżej Undertakera i Brema. Po pierwsze to co napisal fan Takera dla mnie również wydaje się realne, jednak tak jak Brem napisał - ja nie widzę Punka tracącego pas na tej gali, i jeżeli już to bardziej bym się skłaniał do tego, aby to Rock pojawił się z choćby numerem 30 w RRM. Wydaje mi się, że to Rock będący w tym starciu będzie miał więcej punktów zaczepienia, bo może trafić w ringu na Shield, którzy nie mogą interweniować w WWE Championship Match, może trafić na Lesnara czy też na samego Cenę. Opcja przegranego w starciu o pas WWE walczącego w RRM, jeżeli ten będzie Main Eventem jest bardzo prawdopodobna.

Podobnie jak Brem sądzę, ze WWE będzie chciało zamieszać, spowodowac zaskoczenie jak stara się robic co roku i pozmienia te oczywiste walki jakie obecnie każdy na WM wróży. W tamtym roku także mieliśmy zaskoczenie w postaci Sheamusa i tym razem myślę, że to nie Cena, Taker czy Lesnar/Rock mogą sięgnąc po wygraną. Tym gwiazdom to nie jest potrzebne, a ich wygrana pewnie nie wielu by zadziwiła. W tamtym roku Sheamus, Brem teraz mówi, że Miz. Fakt, że Mike ostatnimi czasy odżył i jego wygrana zdziwiłaby wielu, a i rozwiązaniem jest nie najgorszym. Jednak ja myślę, że wygranym może stać się Ryback. Człowiek, który od razu wdarł się do ME, nie zdobył pasa WWE i wygraną Main Eventu tej gali mógłby zakręcić się koło pasa Wagi Ciężkiej, czemu to wyjaśnię niżej - jednak Ryback moze zostać wynagrodzony za to, że stawał się przez długie chwile ofiarą Punka i dostanie to drugie, najważniejsze wynagrodzenie, chyba, że coś miałoby zmienić się przy pasie WWE i od niego odlecieli by i Rock i Punk,a został choćby Cena.

World Heavyweight Championship! Kolejny Last Man Standing Match! Już raz Del Rio pokazał, że jest w stanie przetrzymać nawałnicę ciosów Showa i to jego pozostawić na ziemi, którego sedzia wylicza do 10! Teraz nie oczekuję niespodzianki, dostaniemy powtórkę z rozrywki, bo del Rio aż tak mało ważny nie jest, by w rewanżu z olbrzymem od razu tracić pas... jednak na tej gali mimo wszystko go straci! Road to WrestleMania rozpoczyna się, a Dolph dalej lata z walizką! Wątpię, by trzymał ją do samej WM, to by mogło okazać się głupotą i zależy też na kogo miałby trafić na tej gali jako mistrza. Royal Rumble to świetny czas do tego, aby zgarnąć WHC, Del Rio po walce w morderczej stypulacji, z człowiekiem trzy razy wyższym i szerszym przy ewentualnej wygranej będzie zmordowany, jak było już na SmackDown, a wtedy nie dopuszczam do myśli, aby publika nie wezwała Dolpha.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

10

• Brem

5

• DonCarlos

4

• chlebek91pl

3

Top użytkownicy w tym temacie

Mam jedno duże zastrzeżenie do Twojej wizji. Zgadzam się że po LMS jak jeszcze po walce Big Show sprzeda KO Punch'a były to idealny moment do wykorzystania walizki. Co prawda równie idealny byłby na EC bo tam zwycięsca z klatki zawsze ledwo stoi na nogach no ale mniejsza. Zgadzam się równierz że Ryback zasługuje na COŚ po tym jak Punk raz po razie robił z niego balona i ogólnie po 3 miesięcznym kręceniu się przy pasie Ryback został z niczym do tego z 4 duzymi porazkami podczas gdy tak naprawde jeszcze NIGDY nie wygral nic ważnego. Zwycięstwo RR byłoby w pełni zasłużone... No ale... Łącząc te dwa fakty. Rozumiem że nie widzisz Rybacka idącego po WWE przy którym jest Rock Punk i może Cena i to raczej pewne że conajmniej 2 z tych 3 będzie walczyc na WM o pas (a moim zdaniem najlepsza i najciekawsza opcją byłby triple threat). Tak więc Ryback idzie po WHC który według tego co napisałeś jest w posiadaniu Dolph'a. I ok tak jak zgadzam się że Ryback zasługuje na jakiś sukces i rekompensate tak uważam ze nikt nie zasługuje na porzadny titlerun i porządne podpromowanie jak Dolph a nie wierze że gdyby miał stanać na WM przeciwko Rybackowi mogłby wyjśc z pasem. Po drodze jeszcze Ryback by rozgromił Langstona i ogólnie po tym story Dolph by po raz kolejny zatoczył kółko i został z niczym. I generalnie gdybysmy zobaczyli Dolph vs Ryback na WM ktoś po raz kolejny zostałby wyrolowany i został z niczym. No chyba żeby założyć że dla Ryback'a zwycięstwo RR jest wystraczającą rekompensatą ale watpie że ponownie daliby mu obejśc się smakiem. Opcja Ryback'a była owszem bardzo prawdopodobna i sam bym tak typował gdyby pas wciąz był u Big Show'a. ADR bardzo namieszał w całej tej sytuacji i teraz tu nic się nie składa w całość. Bo co z Big Showem? A jakby rzeczywiście miałoby być Ziggler vs Ryback to co z ADR? Który imo po raz 3 straciłby pas po miesiącu więc on też w tej sytuacji jest 3im który nie zasługuje na taką niesprawiedliwość. Generalnie Ryback'a nie widze jako zwycięscy, zainterweniuje Shield które wbije w walke z publiki i go wyeliminuje nielegalnie. Ale hmmm teraz mi tak przyszło na myśl. A może rzeczywiscie Ziggler walizeczke wykorzysta i w takim przypadku RR wygra... Albercik?! Ale w takim wypadku Dolph by nie brał udziału w walce chyba a przecież jest już zabookowany z nr 1/2 więc jak na moje oko na walizeczke poczekamy do EC.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Bardzo mi się podoba wizja Undertakera. Doprowadziło by to też do tego, że Taker walczyłby z Punkiem na WM'ce. Liczę na to, że RR nie wygra Sheamus, Orton, Cena i tym podobne gwiazdki. Bardzo liczę na tych, którzy pasa jeszcze nie mieli, Ryback czy Seth. Jakby ktoś uważnie oglądał Smackdown, to zobaczyłby, że w zapowiedzi RR Matchu pod koniec, widać Setha jako członka matchu. On również może namieszać.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

eOkej to już dzisiaj czyli Royal Rumble 2013 ,droga do WrestleMani XXIX.

Więc pierwy wypowiem swoje sugestie w sprawie tej gali ,w tam tym roku WWE dało ciała ,gala była bardzo nudna i upokarzająca nic ciekawego się nie działo mieliśmy parę powrotów mianowicie było one strasznie kiepskie najbardziej to tylko cieszył mnie powrót Road dogga i że go ponownie zobaczyłem w ringu,reszta była strasznie nudna,mianowicie zwycięsca do bani miałem nadzieje że ktoś lepszy np : Chris Jericho aa tu znowu na odwrót , w tym roku nie wiem co myśleć ma mętlik w głowie WWE w tym roku jest bardzo dyskretne i łatwo nie można rozgryść kto może wygrać właśnie ten Match, nie które informacje poddają że zwycięscą zostanie Ziggler albo Ryback albo i nawet Legenda WrestleManii The Undertaker,sam nie wiem co myśleć , co jest prawdą a co nie, w każdej plotce jest odrobina prawdy jak to nie którzy mawiają, sądzę że w tym roku Royal Rumble wypadnie dobrze i że będzie lepsze od RR 2012.

Okej Pre-Show mianowicie nic ciekawego w tej walce nie będzie,coś mi tu świta że to Miz odbierze tytuł Cesaro.

Walka o pas Divas Kaitlyn utrzyma pas do Wm 29 gdzie stracić go na rzecz jakieś divy mianwocie uwazam że na rzecz AJ.

Walka o pas Tag Team tu nic wielkiego nie będzie Hell No obronią tytuł.

Okej teraz opisze te najważniejsze walki które odbędą się na dzisiejsze gali.

Alberto Del Rio vs Big Show Last Man Standing Match - Ten match obejrzę z pewnością dla Alberto , który świetnie się spisuje o to w takich stypulacjach i mam nadzieje że pokaże się jak z najlepszej strony, mamy dobrą podbudowę do feud i w końcu feud o pas WHC nie nudzi mianowicie można nazwać to dobry feud'em coś uważam że to na tej gali będzie koniec feud'u Alberta z Big Show'em , Jeżeli Alberto obroni pas to będzie to oznaczało że jego przeciwnikiem na wm 29 może zostać Dolph Ziggler który prawdopodobnie na dzień dzisiejszy jest najpoważniejszym kandydatem na zostanie winerem RR Matchu , jeżeli Wygra Big Show to nie mal pewne że na EC pas wygra Orton i dostaniemy nudny feud pomiędzy Sheamus'em a Ortonem, trzyma kciuki za Alberto ! do tego taka fajna stypulacja jak na taką galę ciesze się jak co.

The Rock vs CM Punk WWE Championship Match - Walka będzie dobra, tylko The Rock nie zabłyśnie i się obawiam że WWE popełni błąd dawajac mu ten pas właśnie na tej gali , mam nadzieje że może pójdą po rozum do głowy i dadzą Punkowi obronić pas,będę się cieszył razem z nim , ale i tak się założe o 19 zł że Taker wróci pod koniec walki wykonując świetującemu Punkowi Chokeslama i to będzie podbudowa ich feud i się założe jeszcze że The Shield specjalnie zaatakuje Punka i będzie No DQ i pas nadal będzie w zasięgu Punka ,Ambrose jest liderem więc jego głowa żeby to Punk potrzymał jeszcze pas długo i długo,w końcu już na SD było widać że Ambrose to Lider The Shield bo cały czas CM Punk na niego patrzał i cały czas do niego przemawiał a Ambrose odbierał to jak prośbę lub rozkaz.Ok uważam że Pas może obronić Punk przez DQ The Shield go zaatakuje , aż po chwili wbije magiczny dzwon ! a nad Punkiem Taker i Tombstone ! i tak kończy się taka walka i mamy podbudowę do walki Punka z Takierem .

RR Match ! - Przepustka do Main Eventu , coś uważam że będziemy mieli duże zaskocznie powrócą parę osób mianowicie wróci za pewnie Morrison który może i wygrać o to ten Match , przecież to by było wielkie zaskoczenie a o to chodzi w tym matchu , przecież może wróci nawet Y2J i wygrać RR i później walka o pas WHC z Ziggler'em, Może to będzie ktoś z Mid-Cardu albo jakaś nowa gwiazda jak powyżej Kosaki wspomniał że może być to nawet Seth Rollins albo i nawet Dean Ambrose (W co za bardzo nie wierze ) , może to być nawet Wade Barrett chociaż on pas , może to być Ziggler który jest prawie najprzewniejszym winnerem tego matchu , może to być nawet Taker o który wspominało się nie dawno że może powrócić jako Number 30 i wygrać,to jest wielka zgadka najgorszy błąd będzie taki że Cena wygra i wybierze The Rocka -.-,co do powrotów mamy dwa pewne powroty Carlito , Shelton .. oczywiście będą jeszcze 3 albo 4 powroty mianowicie sądzę że może powróci ktoś wielki typu : Goldberg , Batista . Bo King coś wspominał wywiadzie że podczas tego matchu powróci ktoś wielki , kto nam towarzyszł na PPV i byliśmy jego wielkimi fanami , nie wiadomo tylko kto ;) , jedno pewne ten match jest wielką zagadką , The Shield ma zrobić jakiś wielki dym ! podczas tej walki być może wypchają Orton i Sheamus i Cena i to będzie wielki zaskoczenie,za pewnie będą także polować na Rybacka.. uważam że ten match będzie o wiele wiele lepszy od zeszło rocznego matchu.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Rojal Rambyl już dzisiaj, więc trza się wysilić ;]

Pre SHow- Wierzę, że będzie to dobry pojedynek, bo obaj panowie coś potrafią, kawałkami drewna nie są. Wygra Cesaro, bo dla Miza pas nie jest potrzebny.

RR Match-Mam nadzieję, że Main Event. Liczę na powroty Carlito, Benjamina, Christiana, Marka Henry'ego i Undertakera. Bardzo liczę na podobne rozwiązanie, jakie podał fan Undertaker z tymże, że można by było włączyć do tego The Shield. 25, 26, 27 to właśnie Tarcza, 28 wchodzi Ryback, robi trochę dobrej walki z nimi, wchodzi Punk po przegranej z Rockiem, Punk prawie eliminuje Rybacka, wchodzi Taker, eliminuje Brooksa, Ryback korzysta, jupi. Koniec. Liczę na więcej niż rok temu.

Rock vs Punk- Na 100% walka będzie lepsza niż pojedynek Jasia z Rockiem. Punk pasa nie obroni. Dla mnie to pewne. Jednak to on będzie gwiazdą tego pojedynku. To on jest po prostu lepszy. Tylko federacja woli dać pas dla The Rocka...

WHC Last Man Standing Match- Ale to już było... Utalentowany kontra duży pan, kto wygra? oczywiście Alberto. Troche bez sensu byłoby dawać mu pas na 2 tygodnie...

Pasy Tag-Team-Na 90 procent Hell no obronią się, chociaż Rhodsi mogą doprowadzić do późniejszej walki mistrzów obenych na WM'ce, więc nie ma nic pewnego

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014