Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2013 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Royal Rumble

Royal_Rumble_2013_Poster.jpg

27 Stycznia 2013

Phoenix, Arizona ; US Airways Center

Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=2zLT1if-36U

http://www.youtube.com/watch?v=2zLT1if-36U

Theme song: "What Makes A Good Man" by The Heavy

http://www.youtube.com/watch?v=U1Fvt73q0H8

http://www.youtube.com/watch?v=U1Fvt73q0H8

Oficjalna karta

U.S. Championship

Pre-Show Singles Match

20130122_LIGHT_RR_preshow_C.jpg

Antonio Cesaro © vs. The Miz

30-Man Royal Rumble Match

rumble2013_preview_pic.jpg

:arrow: Uczestnicy: John Cena, Randy Orton, Sheamus, Dolph Ziggler, 3MB, Antonio Cesaro, Wade Barrett

WWE Championship

Singles Match

20130107_LIGHT_RR_match-pre_rock-punk_C-homepage.jpg

CM Punk © vs. The Rock

World Heavyweight Championship

Singles Match

20130114_LIGHT_RR_delrio_show_C.jpg

Alberto Del Rio © vs. The Big Show

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

20130114_LIGHT_RR_HellNo_RhodesScholars_C.jpg

Team Hell No (Kane & Daniel Bryan) © vs. The Rhodes Scholars (Damien Sandow & Cody Rhodes)
  • Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

10

• Brem

5

• DonCarlos

4

• chlebek91pl

3

Top użytkownicy w tym temacie

Więc dziś siedziałem na Wrestlinginc i się dowiedziałem że podobno Main Eventem będzie Royal Rumble 30 - Man Match , więc uważam że zwycięsca będzie wielki i nie wiem właśnie kto co raz bardziej odczuwam że to będzie The Undertaker lub może być to np : Brock Lesnar ,obecnie WWE zaskakuje mianowicie Slammy ile powrotów było , jeszcze New Age Outlaws na Live Eventach jest to na prawde wielkie zaskoczenie że takim team może wróci na dłużej , a wygrana Royal Rumble Matchu przez Lesnara lub Takera zwalił by fanów z nóg ,szczerze mnie by to rozwaliło jeżeli ktoś z powracających by miał wygrać Royal Rumble , bo obecnie zmieniają się scenariusze itd . więc nie wiadomo w 100 % kto może za liczyć wygraną na RR 2013 , obecnie najpewniejsza walka to Lesnar vs HHH , obecnie jedyny potencjalny kandydat Takera to CM Punk , hym mianowicie może ktoś wróci i rzucić wyzwanie Takerowi , od bardzo dawna można zauważyć że fani albo zagraniczne strony . piszą o Returnie Ultimate Warriora,no właśnie :thinking: o coś nie dawno mówił zakończeniu kariery więc może to kolejna ofiara taker'a (może wydaje się to śmieszne bo Warrior to dziadek , ale nadal świetny wrestler za pewnie to kto by nie chciał zobaczyć takie starcia ? ),od bardzo bardzo dawna każdy ma nadzieje że kolejną ofiara takera zostanie kto ? Billi Goldberg ! , więc uważam że jego Return też wchodzi w gre na Royal Rumble i to on może zostać przeciwnikiem Takera,obecnie nic nie wiadomo jaki jest potencjalny przeciwniki Takera ale jedno jest pewne będzie to magiczne starcie na który długo a to bardzo długo czekaliśmy.

Powroty które obstawiam to : Goldberg , Shelton Benjamin , Matt Hardy , Cabana(może) , Taker , Warrior.

Walka Rocka z Punkiem - Jedno jest pewne Rock może przegrać starcie a na RR wyjaśni się wszystko że The Shield to grupa Punka i to on się przyzna że jest ich liderem , do tego uważam ze do walki wtrąci się Rybacka ale The Shield się nim zajmie , albo znowu ktoś zadebiutuje lub Maddox zostanie znowu sędzią walki , przydała by się jakaś stypulacja ale uważam że sama czysta walka może trochę nudzić fanów więc nie wiem dlaczego WWE nie wymyśliło jeszcze żadnej stypulacji ale mam nadzieje że panowie wykręcą dobrą walkę.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

To że 30-man rr match ma być ME to oczywistość, będę wkurzony, rozczarowany i zażenowany jeśli okaże się, że krok jest ważniejszy od tradycji. Co do zwycięzcy to można tu spekulować (zresztą jak co roku), osobiście też czuję, że wygra ktoś z powracających albo Orton. Co do walki o pas WWE to wszystkie scenariusze są możliwe (poza Maddoxem jako sędzią). Punkowi świetnie idzie i będzie śrubował swój rekord, więc myśle, że to on wygra ewentualnie przegra na WM. Co do pasa WHC to zaskakujące, że większość myśli, że Ziggler odbierze pas dla Big Showa i do tego czasu nikt się przy pasie nie zakręci. Fantastyczne byłoby to gdyby Ziggler zrealizował walizkę na WM29, jeszcze (chyba) nikt nie zrobił tego na tej największej scenie.

iBzvb2JSpQNRM.gif

Witam was wszystkich , przed świętami napisze krótki artykuł o powrotach które mogą nastąpić na Royal Rumble 2013 , chociaż jeszcze trochę czasu ale zleci to szybko i za pewnie gala wypadnie świetnie i przyniesie nam dużo rozczarowania bo obecnie można zobaczyć jakieś postępy ze strony WWE , że zaczeli trochę myśleć więc uważam że mogą zrobić wielkie powroty na RR 2013 więc poddam parę propozycji,postaram się jakoś napisać bez błędnie i mam nadzieje ze chociaż trochę zrozumiecie (staram się z całych sił).

Shelton Benjamin - Coś czuje że będzie wielka niespodzianka i usłyszymy jego theme na Royal Rumble 2013 wejdzie i zrobi trochę rozboju w ringu więc uważam że są wielkie szanse na jego powrót , od nie dawna się mówi że ma wróci do WWE obecnie rozwiązuje kontrakt z RoH i przymierza się do powrotu do WWE więc uważam że ma wielkie szanse na powrót,jego powrót będzie dla mnie wielką niespodzianką i mam nadzieje że wypchnie chociaż z dwie albo trzy osoby , bo to na prawde świetny zawodnik w każdym Money In The Banku dawał z siebie wszystko , wiec jak powróci na RR to powinno być podobnie.

Colt Cabana - Podobnie co u Sheltona więc uważam że ma też duże szanse na powrót , od nie dawna mówi się też o jego powrocie , Punk też od nie dawna mówi że jego najlepszy kumpel może ponownie zawitać w progi WWE , więc uważam że ma duże szanse na pojawienie się w Royal Rumble Matchu , chociaż i tak uważam że jego gmmick który miał 2008 / 2009 był strasznie gówniany i do niczego , udawał trochę takiego pajaca więc uważam że powinien wróci w nowej ciekawej postaci więc też obstawiam jego powrót na RR bo jest to prawdopodobne.

Goldberg - Za Pewnie połowa za śmieje mnie na śmierć , ale no cóż ja i tak będę wierzył w jego powrót , ile raz to on mówił że ma w dupie w WWE a co roku mówi że wróci , wiec nie wiadomo w czym jest prawda ale wierze w jego powrót i być może bedzie to na RR 2013,wiecie co nawet bym się nie zdziwił jeżeli by tak było bo w końcu nie dawno była mowa że ma on wróci na kontrakt legend ! bo ma wystapić w jakimś tam DVD , chociaż DVD o WCW ponownie wydali i pojawił się tam Goldberg , więc jego powrotu nie przekreślam,jedno napisze " ile razy on mówił że ma w dupie WWE ? , mówił to co roku a co roku nagrywał video gdzie twierdził że wróci do WWE ".

Ultimate Warrior - Uważam ze jego powrót wchodzi w grę,dlaczego ? bo już od bardzo dawana się mówi że ma się pojawić w WWE,nie którzy twierdzą że w 2013 roku może zakończy karierę wiec uważam że Royal Rumble 2013 to dobry cel na powrót , coś czytałem że jest zapowiadany na jakieś tam Live Eventy przed Wm 29 więc uważam że możemy mieć duzą niespodziankę ze strony WWE że taka osoba jak Ultimate Warrior powróci właśnie na taką galę jak Royal Rumble 2013,jego powrotu nie wykluczam.

Za Pewnie powrócą takie osoby jak : The Undertaker , Brock Lesnar , New Age Outlaws(którzy prawdopodobnie mogą wrócic na dłużej).

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zgadzam się z możliwością powrotu Benjamina , rzeczywiście ma on rozwiązać kontrakt z ROH , nawet ostatnio poszło w ROH story że Shelton jest kontuzjowany bo jakby mu z WWE nie wyszło to może wrócic. Oprócz tego spodziewam się powrotu The Undertakera , Lesnara i Jericho.

Royal Rumble moja ulubiona gala i najlepsza część tej gali to właśnie powroty ! Nie chce się jakoś rozpisywać, bo wiem, że się takie posty niewygodnie czyta więc od razu do rzeczy. Jak dla mnie najbardziej prawdopodobny powrót (oczywiście mowa tu o wielkich postaciach) toooooo....... GOLDBERG :roll: Z The Rockiem kiedyś trafiłem to mam nadzieje, że i z tym trafię, bo WWE daje fanom to co chcą, a fani chantują już od dłuższego czasu Goldberg (tak wiem, że chodzi o to, że Ryback jest robiony na Goldberga, ale jednak chantują i pamiętają o takiej postaci jak Goldberg)

Inny prawdopodobny typ to Stone Cold WHAT? A no Stone Cold ! Aż za często jego imię ostatnio pada w WWE, a szczególnie nadużywa go CM Punk. Kto wie może po starcie pasa na rzecz Rocka zacznie feud z panem, który może powróci na RR hmmmm ? :)

A tak po za tym to pewnie wróci Lesnar, Nash, może Jericho ? A najlepiej by było jak by wrócił Steiner :)

Czuje się jak jakiś nowy na forum kiedy piszę w takich tematach o takiej treści :D

Jak dla mnie najbardziej prawdopodobny powrót (oczywiście mowa tu o wielkich postaciach) toooooo....... GOLDBERG Z The Rockiem kiedyś trafiłem to mam nadzieje, że i z tym trafię, bo WWE daje fanom to co chcą, a fani chantują już od dłuższego czasu Goldberg (tak wiem, że chodzi o to, że Ryback jest robiony na Goldberga, ale jednak chantują i pamiętają o takiej postaci jak Goldberg)

Masz u mnie wielkie piwo a to wielkie ! zaraz poleci piwko , chociaż jedna osoba ! i to jedyna wierzy w jego powrót , sam go oczekuje z niecierpliwością chciałbym zobaczyć Goldberg vs Austin na Wm 30 i jak oby dwoje zakańczają kariery ! coś pieknego .. :) , jak usłysze jego theme na RR być może to wyskocze z krzesła jak ptak :D

Plus przed chwilą przeczytałem na pewnej stronie, że John Morrison powiedział, że jego powrót to kwestia max pół roku. Shelton Benjamin negocjuje już z WWE. Tommy Dreamer wróci jeszcze żeby pofeudować z Romanem i resztą. Royal Rumble to dobra data na wszelkie powroty !!

zakańczają kariery

Już dało radę przywyknąć do znaków czy uśmieszków w środku zdania czy innych takich, ale "zakańczają"? Miej litość, bo oczy bolą!

Co do powrotów to szopa typu powrót Ultimate Warriora czy coś w ten deseń to pewne, nie może tego zabraknąć, jeden powrót byłej gwiazdy z dawnych lat, której nie widzieliśmy jest niemal pewny. Ponad to Dreamer, może Flair by się pokusił na jakąś małą rolę. W sumie w tym roku tyle tych powrotów raczej nie jest konieczne, bo może się okazać, że w 30 osobowym Matchu zabraknie miejsca dla wielu obecnych "gwiazd" WWE, przy takich licznych powrotach jakie zapowiadacie.

Na Jericho raczej nie ma szans, Morrisona też bym się nie spodziewał aż tak wcześnie, natomiast raczej pewniakiem jest Shelton. Już od dawna ani federacja ani on nie ukrywają chęci podpisania umowy, w RoH storyline'owa kontuzja specjalnie dla powrotu Benjamina do WWE i po prostu musi się on pojawić! Cabana natomiast raczej bez szans, ten zawodnik wątpię by się pojawił podobnie jak Morrison, jest to za wcześnie i w momencie kiedy dużą rolę w rosterze zaczynają odgrywać ludzie jak Shield i Langston - przy nich gdzie miałby istnieć powrót Morrisona czy pojawienie się Cabany - zwyczajnie nie ma na to miejsca ani w programach ani w 30 osobowym starciu.

OStatnich dwóch, których opiszę to SCSA i Goldberg. Temu pierwszemu raczej mówię nie, bo gdyby jednak to zwiastowałoby to program roczny jak było w przypadku Rocka i Ceny, teraz powtórka tego czegoś z CM Punkiem raczej nie będzie mile widziana, bo Stone Cold pewnie też nie będzie nas zaszczycał swoją obecnością, a program obecnie zapowiadany był bodajże na WM30, gdzie sądze, że to jest najpewniejszy termin do powrotu Austina do ringu i nie ma sensu tego już angażować. No i Goldberg, którego absolutnie chciałbym zobaczyć! Obojętnie czy w wydaniu jednorazowym czy na stałe, zobaczyć go na tym RR będzie chwilą niezapomnianą! Ciekawa będzie też reakcja Rybacka na to, bo sądzę, że pojawienie się Goldberga nie uniknie kontaktu w ringu z jego klonem, któremu obecnie zarzuca się kopiowanie jego stylu i naśladowanie go. Goldberg ostatnio to bardzo głośny temat wśród powrotów, szkoda, że jakichś konkretów brak, aczkolwiek może to cisza przed burzą - do RR dużo czasu i może coś jeszcze wypłynie na światło dzienne.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Hardy's.Goldberg.Stone Cold.Steiner.Morrison.Taker.Benjamin. Oni wszyscy mogą wrócić jeśli nie podczas 30Man RRM to podczas segmentu więc nikogo z nich nie można wykluczyć. Za to można jeszcze wielu dodać np. Batista,Christian,Henry,Swagger,Edge,Jericho. Oczywiste jest że Edge już nie zawalczy ale kto powiedział że nie wróci jako czyjś manager/osoba towarzysząca w drodze na ring na jedną noc? Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie by Edge sprzedał komuś punch/slap,no już bez przesady,od tego kontuzja mu się nie pogłębi. Osobiście mam nadzieję że RR nie wygra nikt z tych zawodników których za sek podam:

-Cena

-Orton

-Sheamus

-Del Rio

Oni już tego nie potrzebują,to są solidne marki które osiągnęły wiele podczas pobytu w WWE i głupotą byłoby dać komuś z nich wygrać. Oczywiście mam nadzieję że Hornswoggle/Khali/Show nie wygrają bo powiedzmy wprost-na ME WM się nie bardzo nadają mówiąc delikatnie. Ja bym dał wygrać komuś z tych panów: Jericho/Cesaro/Barrett/Rollins/Ambrose/Miz. Oni przynajmniej sprawią że lud się zacznie interesować bardziej ME. Każdy z nich ma ogromny potencjał. Bo chyba lepiej obejrzeć walkę Punk/Rock vs Jericho o WWE Title niż Show vs Cena(ale by do niej doszło to Show musiałby albo wygrać WWE Title a oddać WHC. No albo stracić pas na rzecz Jasia) i wiadomo który ME trafi do historii jako jeden z najlepszych.

Trzeba tutaj jeszcze rozgraniczyć powroty na stałe a takie jednorazowe na RR jak Road Dog w zeszłym roku czy Duggon w jeszcze zeszłym. Jeżeli chodzi o takie powroty na raz to występ Ultimate Warriara jest możliwy. Na dłużej raczej wątpie z racji tego że jest on po piędziesiątce a raczej po incydencie z Lawlerem nie będą chętni ryzzykować z kolejnym staruszkiem. Pozatym z tego co mi wiadomo Warrior nie jest w najlpeszych stosunkach z WWE i od lat nie godzi sie na wprowadzenie do HoF. No chyba że się dogadali i do tego HoF teraz będzie wstępował to moze jakieś story dostaniedo WM'ki, coś w stylu powrotu Hart'a trzy lata temu. No i jeszcze jezeli chodzi o takie powroty na raz to oby ich nie było za dużo. W zeszłym roku zdecydowanie przesadzili z tego typu występami, pamiętam że jak liczyłem to wyszło że 1/3 wejśc były to jakieś staregwiazdy, coś humorystycznego itp i bardzo popsuło to RR match. A kończąc temat jednorazowych występow to obstawiałbym Boogiemana bo na slammy byli z niego i z reakcji zadowoleni.

Na Goldberga raczej bym nie liczył niestety, byłoby to strasznie głośne napewno i pewnie już by coś było na ten temat wiadomo pozatym Goldberg chyba się wypowiadał że nie jest chętny do powrotu. A z kolei na jednorazowe wyjście jest za istotna postacią. To samo tyczy się Austin'a, jego raczej szykują na WM'ke trzydzieście. Z kolei bardzo moim zdaniem prawdopodobny jest Dreamer i jego na RR się spodziewam. Mam tylko nie będzie że nie będzie to sytuacja jak dwa lata temu z Nexus że Shield wyczyści ring, będa eliminowac kolejnych wchodzących na co wpada Dreamer i pozamiatane. Hmm chociaz zapewne taki motyw będzie ale z Rybackiem. No to jeszcze jakby wpadł Dreamer ale nie ogarnął i Ryback wchodzi następny i go ratuje. Mnijesza, odpłynałem trochę. W każdym razie Dreamer raczej się powinien pojawić kontynuować story z The Shield chooociaż tez niekoniecznie bo w sumie jakby każda ofiara Shield miała wracać po odwet to by musieli oni juz feudować z połową roosteru. Jakoś tak nikt tych ataków jakoś strasznie personalnie nie traktuje no ale zobaczymy.

Shelton też jak najbardziej jest prawdopodobny i wiele na to wskazuje ale czy będzie to jakis wielki powrót? Nie będzie miał pozycji wyższej niz miał przed odejściem raczej, ewentualnie sie zakręci przy jakims pasie midcardu no ale w sumie podobno chcą przywrócić jakieś midcardowe gwiazdy więc czemu nie. W Morrisona raczej watpie zresztą jakos w obecnej sytuacji nie widze dla niego miejsca w ME a w midcardzie sie juz nasiedział i zasługuje na więcej więc jak dla mnie mógłby poczekac na dogodniejszy moment.

Oczywiście mam nadzieję że Hornswoggle/Khali/Show nie wygrają bo powiedzmy wprost-na ME WM się nie bardzo nadają mówiąc delikatnie.

Yyym rozumiem z tego że postrzegasz Big Show'a w tej samej kategorii co Hornwoggla i Khaliego? :thinking:

whisper9991pl napisał(a):

Oczywiście mam nadzieję że Hornswoggle/Khali/Show nie wygrają bo powiedzmy wprost-na ME WM się nie bardzo nadają mówiąc delikatnie.

Yyym rozumiem z tego że postrzegasz Big Show'a w tej samej kategorii co Hornwoggla i Khaliego?

Tu nie zrozumieliśmy się Brem.Co prawda dałem ich po ukośniku ale prawda jest taka że żaden z nich nie przyciągnie tylu fanów na ME WMki co np Jericho.Oczywiste jest też że z tej 3ki Show jest zdecydowanie najlepszy i nie postrzegam go na równi z nimi bo to byłoby krzywdzące dla niego. Na swoje gabaryty porusza się bardzo dobrze, klasyfikowanie go z Khalim jest cóż...niefortunne. Jeśli zabrzmiało tak że wg mnie cała 3ka jest równa to sprostuję raz jeszcze. Nie jest. Show jest spośród nich najlepszy

Jeżeli chcecie wiedzieć to za pewnie nikt z tych osób nie wygra Royal Rumble , Big Show spokojnie potrzyma pas do Elimination Chamber 2013 gdzie straci go na rzecz Ortona a na Wm 29 Dolph wykorzysta walizkę , wszystko składa się w kupe i innego wyjścia nie widzę . Co widzicie Winnera Royal Rumble o imieniu Khali obecnie spadł w dół i prędko nie zobaczymy go w Main Evencie .Obstawiam że Winner Royal Rumble 2013 będzie wielką niespodzianka większą niż Sheamus czy Alberto.

Hym Brem nie był bym tutaj taki pewny , Goldberg zawsze siedzi cicho przed burzą więc ja i tak nie wykluczę jego powrotu na Royal Rumble 2013.

To że 30-man rr match ma być ME to oczywistość, będę wkurzony, rozczarowany i zażenowany jeśli okaże się, że krok jest ważniejszy od tradycji.

A ja będę bardzo zdziwiony jak tak nie będzie. bodajże dwa razy w historii RR match nie był ME więc takie coś wchodzi w gre a czyż może byc większy powód niz The Rock? Walka zapowiedziana z 4 miesiące wcześniej, na plakacie Rock, na promie Rock a o RR matchu ani słowa, pierwszy występ w ringu od WM a na dodatek ma sie podobno regularnie na tygodniówkach stawiać więc podbudowe tez zrobią. I niestety ale idąc tokiem rozumowania WWE bardziej widze na zakończenie gali Rock'a pobitego przez Shield niż triumfujązego zwycięsce RR, no chyba że wygrać miałby Cena.

A teraz co do samego RR matchu. O powrotach itp się rozpisywał nie będę bo to w innej dyskusji jest więc skupie sie tylko na mozliwym zwycięscy. Cena nie wygra to by nie pasowało teraz, chyba żeby go zupełnie odsuneli od feudu Rock Punk i po wygraniu poszedłby po WHC które byłoby w posiadaniu Ziggler'a co by całkiem się składało ale to wersja pesymistyczna. Jeszcze gorszą jest Orton ale w to szczerze wątpie bo też by to do niczego nie pasowało teraz pozatym Orton'owi troche push'a obniżyli. Jeżeli mielibyśmy lsię sugerowac dwoma latami poprzednimi musiałby to być ktoś logicznie się nasuwający bardziej niż zaskakujący i jak dla mnie takim kims jest obecnie Miz który świetnie się teraz nadaje do feudu z Show'em a nastepnie z Ziggler'em. A nawet by nie musiął koniecznie pokonywac Showa bo jakoś nie widzę go jak wykonuje olbrzymowi SCF ale wplątaliby w ten feud Ziggler'a, przejałby pas bezpośrednio od Show'a a potem jakimis rewanżami czy czymś przeszliby zgrabnie od Show'a do Miz'a któremu w jakis sposób tez by sie należała walka. I to jak dla mnie całkiem fajna opcja.

Mówiło się coś o Sheamusie ale w to bardzo wątpie bo on się nie sprawdził do końca jako mistrz, było nudno i WWE raczej tez zdaje sobie z tego sprawe i nie nie zrobi powtórki. Undertaker odpada juz w ogóle, nie potrzybny mu po nic titleshot no chyyyba żeby zaszaleli i chcieli zrobić Punk vs Taker championship vs streak ale to mało prawdopodobne bo po pierwsze Rock a po drugie nie mieliby za bardzo wyjścia z tej sytuacji. Takerowi pasa by nie dali bo to bez sensu a przerywać streaku też by mam nadzieje nie przerywali. Więc nie. Ktoś z Shield? Mooooże jezeli mają większe palny co do nich i chcą ich wpuścić do ME to Roman jako pretendent by się nadawał do feudu o WHC ale musieliby po pierwsze przekazać pas jakiemuś facowi a po drugie Ziggler. Więc raczej nie.

No i jeszcze bardzo jeżeli nie najbardziej prawdobodobna opcja moim zdaniem jest Ryback. I to by było też takie samonasuwające się zwycięstwo. Ryback musi dostac jakąś rekompensate za to pasmo porażek a wygrana RR matchu i zdobycie pasa WHC na WM po feudzie "kto jest większym dominatorem" jak najbardizej się na ta rekompensate nadaje. Tylko smiesznie by było jakby od razu na WM Ziggler wykorzystał walizkę to by go kolejny raz zrobili w balona. No ale tak czy siak to jest moim zdaniem najbadziej prawdopodobna opcja. Tak więc podsumowując na chwile obecną: Ryback- 40%, Miz- 25%, Cena- 25%, Roman/Ambrose- 5%, ktoś inny- 5%.

Co do drugiej walki Punk nie może stracić pasa na rzecz Rock'a teraz i tyle w sumie. Jeżeli ma stracic pas to tylko i wyłącznie na WM i innej opcji jak dla mnie nie ma.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Goldberg nie wróci. Dlaczego? Ponieważ to byłby strzał w stopę ze strony WWE. W chwili obecnej starają się mocno promować Rybacka jako super mega dominatora. Powrót Goldberga zniszczyłby całą postać Skipa przez samo pojawienie się. Fani wypięli by się na "feed me more" i jedynym obecnym chantem byłby "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLBERG". Vince nie jest tak głupi by niszczyć swoją ulubioną zabawkę.

Z powrotów najbardziej prawdopodobne są nazwiska mid-cardowe. Benjamin, MVP, JoMo, jakiś Carlito. Typy które mogą zebrać trochę cheeru, pokazać jakaś fajną akcję i zniknąć z ekranu parę minut później. Wielkich nazwisk bym się nie spodziewał. Undertaker nie zyska nic przez pojawienie się na RR, on i tak miejsce w karcie ma gwarantowane. Bork Laser mógłby jedynie stracić gdyby nagle wypadł przez liny po interwencji Trypla. Jeśli chcą zrobić ich walkę na WM, mają już wystarczające podłoże, nie ma sensu wychodzić z jakimiś walkami na RR. Jak zawsze można spodziewać się Jima Duggana którzy zbierze cheer gali, jakiś Nash jest możliwy, może znowu odstawią szopkę z komentatorami i zobaczymy JBL'a.

Powroty są możliwe, ale raczej nie spodziewałbym się wielkich nazwisk. :)