Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Tables, Ladders & Chairs 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Tables, Ladders & Chairs 2012. A oto walki:

1.

No. 1 Contender’s for Divas Championship

"Santa’s Helper" Divas Battle Royal

Noami vs Cameron vs Alicia Fox vs Aksana vs Tamina vs Kaitlyn vs Layla vs Natalya vs Rosa Mendes

2.

No. 1 Contender’s for Tag Team Championship

Tables Match

Team Rhodes Scholars vs Rey Mysterio & Sin Cara

3.

WWE United States Championship

Antonio Cesaro vs R-Truth

4.

WWE Intercontinental Championship

Kofi Kingston vs Wade Barrett

5.

TLC Match

The Shield vs Ryback & Daniel Bryan & Kane

6.

WWE Divas Championship

Naomi vs Eve Torres

7.

World Heavyweight Championship

Chairs Match

The Big Show vs Sheamus

8.

Alberto Del Rio & The Miz & Brooklyn Brawler vs 3MB

9.

Money in the Bank Contract

Ladder Match

Dolph Ziggler vs John Cena

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Avangers

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ladder match bez dwóch zdań. Na drugim miejscu to "TLC", na trzecie wrzuciłbym opener.

Jak dla mnie TLC match numer 1 !!! Pierwszy raz od długiego czasu walka z marki WWE podobała mi się i chciałem więcej do tej pory jestem w szoku, że zrobili aż tak dobrą walkę :applause:

Krótko.Głos na TLC 6M TTM The Shield vs Hell No& Ryback. Genialna walka i sądzę że ma pełne prawo kandydować do jednej z walk ROKU oraz jednej z najlepszych W HISTORII TLC

Mimo tego, żę pod wrażeniem twarzy Ambrose'a raczej nie jestem :waving: , to swój głos oddam na TLC Match - Team Hell No & Ryback vs. The Shield. Było tam po prostu wszystko - były krzesła, były drabiny, były stoły. Była nawet rozwalona barykada, co mnie bardzo miło zaskoczyło. Do tego komentarz JBL'a. Czego chcieć więcej?

Oddaję swój głos na ten ''TLC'' Match! Było wszystko co w takiej typu walce potrzeba! Stoły, drabiny, krzesła, czysta soczysta nawalanka i jestem pod wielkim wrażeniem, że udało się stworzyć tak świetne widowisko! Brawo WWE za genialny booking tej walki! Cieszą również zwycięzcy. Przynajmniej mamy pewność, że Shield nam tak szybko nie znikną i nadal będą robić to co robią ...

deathnotep.png

angle_02.gif

TLC Match. Po powrocie do oglądania WWE ta walka zrobiła na mnie na prawdę piorunujące wrażenie. Wielkie brawa dla Tarczy, będą z nich ludzie.

Właśnie na takie walki liczę. TLC Match zdecydowanie było najlepsze. Mnóstwo akcji, pomysłowy, a na dodatek od samego początku dało się strawić :)

Dobra, w sumie wybór ciężki, bo i TLC Match wymiatał i Ladder Match, jednak mój głos leci na starcie Zigglera z Ceną! Świetny Main Event gali, było w nim wszystko co potrzeba, bardzo dobrze wykorzystana stypulacja, a obraz TLC Matchu popsuło mi to, że wygrana musiała paść przez pin lub submission, w dodatku w Handicap Matchu 3 na 1 ciężko było nie wyobrażać sobie, że The Shield zwyciężą.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jedno jest pewne mój głos leci na TLC Match to była genialna walka , mina Ambrose była profesjonalna taka jak w CZW więc trochę się zdziwiłem przyjmował akcje od Rybacka ale po paru sek . wstawał co mnie bardzo zdziwiło , i nie bał się go .. do tego pokazał same świetne akcje krzesłem , nie wiem czy ktoś wie ale wyrąbał rybackowi z krzesła w ryj chodzi mianowicie o to że jak Ryback leżał to ambrose wycelował mu z krzesła w twarz ! trzeba dobrze się dojrzeć , ale już na początku walki była krew chyba na skroni Rybacka ale szybko ją wytarł,świetna walka ta akcja na bajerkę Romana spear wgniata , akcja z Rollisnem na stół omg top 2012 moment to wszystko co ma do powiedzenia.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Zdecydowanie walka TLC The Shield vs. Ryback, Kane i Bryan. Każdy z 6 swoimi atutami dodał coś wartościowego do tej walki, głównie jestem zaskoczony postawą Shieldów, bo pokazali się naprawdę fantastycznie, zupełnie się nie oszczędzali i przyjmowali wszystko co rywale mieli do zaoferowania. To mi się podoba! W moim rankingu 3 walka WWE w tym roku. Dobra była jeszcze walka o walizkę, bo to też był TLC, nie wiem po co nazywali ją ladder.

iBzvb2JSpQNRM.gif

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Bez wątpienia TLC Match. The Shield które zadebiutowało na PPV zdało test. Można powiedzieć że mieli ułatwione zadanie bo wiadomo że łatwiej zrobić TLC Match niż zwykłą walkę. Jednak mimo wszystko pokazali klasę i walka cały czas tętniła akcją. Mimo iż wszyscy pamiętają głównie ten upadek Rollinsa z drabiny to warto pamiętać że równie dobrą akcją był ten bodajże Double Moonsault ze stołu. Ogólnie bardzo dobry match który zniszczył wszystkie inne :)

#SmartFanZone

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Wybór pomiędzy TLC matchem a Ladder matchem. W jednym i drugim działo się dużo, poszło w ruch wszystko co chciałem, jednak to w Ladder Matchu mieliśmy coś zaskakującego, zaskakujące zakończenie. A więc to na Ladder Match oddaję głos!

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Tak jak większości, mi również podobały się dwa pojedynki. Ladder match jak i TLC. Ladder match mimo wszystko trochę gorzej wypadł w prównaniu do TLC. Super, że Jaś dorzucił sobie kolejny ruch do move set'u, była w tym pojedynku kilka koronkowych akcji, troszeczkę emocji, ale bez przesady. Jednak moim wyborem jest TLC. Walka wprost dobra. Shield okładające każdego ze swoich rywali (pojedyńczo). Dobry pomysł, walka nawet nie zanudzała i do tego muszę przyznać, że porządne ruchy się tam działy. Podwójny suplex z lin na których stał stół - naprawdę nieźle. Do tego można dorzucić kilka innych akcji, ale po co to wypisywać.

ahfo.png

luba_049.png

Mam oczywiście taki sam dylemat jak wszyscy. Zarówno Ladder Match jak i TLC match były świetne ringowo, TLC miało więcej świetnych akcji ale za to Ladder Match miał więcej emocji i to sprawia że mój głos leci właśnie na ME. TLC było świetne, chciałem zeby wygrało Shield ale jakby przegrali to nic wielkiego by się nie stało za to w Ladder Matchu były emocje jakich dawno nie czułem. W momencie na końcu jak Dolph leżał gdzies poza ringiem, Cena wchodził na drabine a AJ skakała wokół niej aż wstałem, obrazek był idealny ale na szczęście nastąpił mega zaskakujący zwrot akcji i zwycięsca był taki jaki byc powinien!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...