Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Steiner, Rock, TLC, Flair, Morrison, Hardy i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Rick Steiner znalazł się w sekcji Alumni na stronie WWE.

:arrow: Paul Heyman wejdzie do ringu. Pierwotnie Ryback zmierzyć miał się z CM Punkiem na Live Evencie 28 grudnia, lecz w związku z kontuzją WWE Championa do ringu wejdzie jego menadżer.

:arrow: WWE oficjalnie potwierdziło, że The Rock pojawi się na Elimination Chamber. Prawdopodobnie wejdzie do komory walki o pas WWE.

:arrow: Nie wiadomo, dlaczego w ringu nie widzimy Reya Mysterio i wciąż niepewny jest jego występ na dzisiejszym PPV. Cześć osób twierdzi, że Rey ma problemy osobiste, a z kolei inni twierdzą, że Mysterio powróciły problemy z kolanem.

:arrow: Co do TLC, na 80% Main Eventem będzie Tag Team TLC Match, który zwyciężą The Shield, nie pinując Rybacka. Z kolei Ladder Match wygrać ma Dolph Ziggler. Istnieje też "ryzyko", że Ladder Match zostanie Main Eventem, a wtedy zwycięży John Cena.

:arrow: Na TLC zastanawiano się nad występem The Rocka, który miałby tym samym rozpocząć feud z CM Punkiem, lecz w związku z kontuzją WWE Championa, Rocka na PPV najpewniej nie ujrzymy.

:arrow: Są też plotki, jakoby na TLC powrócić miał Mark Henry.

:arrow: W związku z tragedią w szkole w Newtown (wśród ofiar był siostrzeniec Velvet Sky), kilka osób zamieściło na Twitterze następujące wpisy:

John Cena:
Nie mogę uwierzyć, jakie wiadomości usłyszałem w TV. Moje współczucie wszystkim ofiarom w tym tragicznym dniu.

WWE:

WWE jest zasmucone z powodu dzisiejszej tragedii w Newtown. Nasze myśli oraz modlitwa są z bliskimi ofiar.

Velvet Sky:

Mam złamane serce patrząc na ilość dzieci, które zostały zastrzelone. Wśród nich mój 5 letni siostrzeniec. Ten świat zmierza w złym kierunku, jeśli zabija się w nim niewinne dzieci. Niech Bóg błogosławi dotknięte rodziny.

:arrow: W jednym z wywiadów Ric Flair stwierdził, że już nigdy nie stanie w ringu. Najpierw obiecał to WWE, a na dodatek jego decyzję utwierdził zawał Jerry'ego Lawlera, gdyż zrozumiał, że w tym wieku to już nie jest zabawa.

:arrow: Najnowsze "Foreign Exchange":

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WaBaGgI834

:arrow: Rating ostatniego Impactu wyniósł 0.96, co jest spadkiem o 0.02 w stosunku do poprzedniego tygodnia. Show obejrzało 1,240,000 widzów.

:arrow: John Morrison zaliczy jednorazowy występ w Dragon Gate USA. Jego rywal nie jest jeszcze znany.

:arrow: Matt Hardy stwierdził, że nie wyklucza powrotu WWE lub TNA. Podobno w tej sprawie otrzymał kilka telefonów, lecz obiecał dokładnie to przemyśleć.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• chlebek91pl

1

• Bryx

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja nie mogę , tylu dobrych heeli jest jako rywale dla Rybacka a Ci mu dają Paula Heymana , jakaś kpina , mam nadzieje że do takowej nie dojdzie w Polsce. Tylko ciekawe czy Rock wejdzie do komory jako mistrz czy jako pretendent , ale moim zdaniem są dwie wersje

1. The Rock wygra i będzie musiał bronić pas

2. Rock przegra , jednak przez interwencje The Shield przez co będzie się domagał rewanżu i go dostanie właśnie na PPV.

Na dziś Rey zapowiadany , mam nadzieje że wystąpi , on przewaznie daje dobre show. Szkoda że nie dałeś w spoiler tego z TLC matchem , że wygra The Shield , mam nadzieje że Cena nie da rady wygrać tej walki z Zigglerem. Plotki o powrocie Henrego także słyszałem mam nadzieje że się potwierdzą. Dzięki za newsy.

Flair już na 100% nie zawalczy ale to nie wyklucza możliwości że kiedyś przypomni nam swój Figure 4 Leg Lock na co liczę :)

Hardy ponownie w WWE? A niech robi on co chce,mi jest on bez różnicy.Oby The Rock zawalczył o ten tytuł na EC,zawsze coś co podgrzeje atmosferę

Rock w Komorze Eliminacji? To może znaczyć, że Rock wygra pas na RR bądź przegra i będzie chciał rewanżu. Nie mniej jednak miło będzie widzieć Rock'a na EC, o ile ma tam walczyć :lol Plotki odnośnie TLC prawie się spełniły i dzięki nim, a dokładnie dzięki ostatniej informacji miałem wątpliwości co do Ladder Match'u. Wiadome było iż federacja WWE nie pozostanie głucha w związku z tą katastrofą. Jest to mega dla mnie niezrozumiałe, a takich ludzi od początku powinno się zamykać... ale kto wiedział?. Współczuję poszkodowanym rodzinom, wysyłają dziecko do szkoły, by później dowiedzieć się, głównie z TV, że ich dziecko już nie wróci do domu. Koszmar.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...