Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Satanicomania #2 "Gmmick Top 70 "

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem ile masz lat ale warto zainwestować w słownik bo czytanie tego aż boli, co do samej zawartości to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Masz prawo mieć swoje zdanie i to jest ok ale z tymi opisami to mnie normalnie zabiłeś człowieku, argumentacja i opisy to koszmar. Taka podstawowa sprawa to jeśli piszesz o gimmickach to na tym sie skup zamiast pisać że Sting ma fajny gimmick ale o którym mówisz? surfera, kruka czy jokera? ręce opadają i tyle

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

2

• Yao

2

• Avangers

2

• Marcineq

2

Top użytkownicy w tym temacie

Widać że włożyłeś w to kawał roboty i że się postarałeś i wielkie brawa za to że Ci się chciało, zawsze fajnie jest zobaczyc sobie zdanie kogoś innego bo wiadomo zwłaszcza przy tak obszernym rankingu że każdy znajdzie coś z czym się nie zgadza a to super podłoże pod dyskusje ;) No początek zauważe pewien bardzo poważny błąd Twojego zestawienia o którym wspomniał przedmówca. Nie zrobiłeś rankingu gimmnicków tylko osób. Bo np taki Undertaker, ok jest na drugim miejscu ale który gimmnick znajduje się na tym drugim miejscu? Dead Man czy Bad Ass? Bo oba były świetne a niewiele miały ze sobą wspólnego. Dlatego lepiej by to wyglądało jakbyś przy każdej postaci napisał również o jaki gimmmnick chodzi. Oczywiście w przypadkach gdzie było ich więcej. No i jeszcze jedno, moim zdaniem porwałeś się troche z motyką na słońce dająć tak obszerny zakres tych postaci. Wszystkie federacje i cala historia? To jest tysiące żyjących i nieżyjących zawodników z dziesiątków krajów a istotnych federacji jest kilkadziesiąt. Lepiej byś zrobił jakby był to ranking obecnych rosterów WWE oraz TNA z obecnymi gimmnickami. Bo biorąc pod uwagę całą historie wrestlingu to fakt że na tej liście tylko 70 najlepszych znalazły się osoby jak Tyson Kidd, Hunico, Kingston czy szereg zawodników z NXT mozna uznac to za niesmaczny żart. Nie będę mówił kogo bym dał wyżej a kogo niżej bo to przy takiej ilości zawodników nie jest najistotniejsze. Za to biorąc pod uwagę całą historie wrestlingu skupiając się tylko na mainstreamie można bez trudu wymienić szereg zawodników których na liście nie ma podczas gdy sa wyżej wymienieni takich jak np: Boogeyman, Georgius George, Abdullah The Butcher, Kamala, Umaga, Rikishi, Yokozuna, A- Train, Scott Stainer a to tylko Ci którzy przyszli mi do głowy od tak bez zastanawiania się, takie co bardziej charakterystyczne gimmnciki jakim nie może się poszczycić Tyson Kidd. A tak z obecnych zawodników to uważasz że Kidd czy Hunico mają lepszy gimmnick niż Mysterio którego na liście tez nie ma? Sorki że tak tego Kidda czepiłem ale jak dla mnie to człowiek bez żadnego gimmnicku i niewiem co on tu robi ;P

Ps.: Jeżeli chodzi o względy estetyczne to taka rada, lepiej się by to czytało jakby chociaż nr i zawodicy byli pogrubieni, przydałyby się odstępy między poszczególnymi miejscami no i co do tej ortografii... Nie mam zwyczaju czepiac się literówek ale uważam że jak juz coś piszesz i do czegoś się tak przykładasz powinnno się to godnie prezentować a naprawde jak tekst jest przepełniony rażącymi błędami jak orzęnił to przeszkadza. Na przyszłość po prostu wrzuć tekst do worda żeby Ci podkreślił co trzeba, czasu dużo to nie zabierze a efekt lepszy ;)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

34.Hulk Hogan - Dlaczego tak daleko ? jego gmmick nie przekonuje i jakoś jest bez barwny to co pamiętam z jego osobą to tylko hulkomania itd.

=)) Bezbarwny? Jakby nie patrzeć Hulk to ikona starego wrestlingu i był jak najbardziej barwną postacią. Tym bardziej że na 15 dałeś Dolpha Zigglera który który moim zdaniem na pewno jest mniej ciekawą postacią od Hogana. Jakby nie patrzeć Hulk to nie tylko ten z czasów Hulkomanii lecz jeszcze miał epizod w NWO jako heel gdzie był o wiele ciekawszy! Popieram to co napisał Rasmus.666 gdyż rzeczywiście artykuł trochę niedopracowany. Poza tym nie wiem co tu robi Sin Cara który niema praktycznie w wwe gimmicku oprócz tego że lata w masce! Jeżeli oceniasz gimmick to nie patrz na skillsy bo to dwie różne rzeczy. Już bardziej mogłeś dać Mistico. Brakuje mi tu takich klasyków jak chociażby El Santo,Mil Mascaras,Hayabusa,The Great Muta,El Generico,Steen i z tego co pamiętam chyba nie napisałeś nawet jedynym z ciekawszych gimmicków jakim jest Macho Man Randy Savage. Ogólnie mógłbym wymienić wiele gimmicków które zjadają Hunico,Carlito czy Sheamus.

#SmartFanZone

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jaki jest sens robienia listy 100 gimmicków? Szczególnie gdy wymienia się tylko 70... Przechodząc do rzeczy - gdzie jest sens wypisania 70 typów, gdzie połowa opisów wygląda "to dobry gimmick, uważam że to odpowiednie miejsce dla niego"? Jeśli chcesz się zabrac za artykuł zaplanuj go najpierw. Wymień 5,10, może 20 gimmicków i przyłóż się do opisów. Jedno, dwa zdania to śmiech na sali, a nie uzasadnienie. Poczytaj jak wyglądają inne artykuły i bierz z nich przykład.

Chciałem wrzucić parę cytatów które sprawiły że zaczął bolec mnie mózg, ale odpuściłem sobie, zbyt dużo by tego było.

Jaki jest sens robienia listy 100 gimmicków? Szczególnie gdy wymienia się tylko 70... Przechodząc do rzeczy - gdzie jest sens wypisania 70 typów, gdzie połowa opisów wygląda "to dobry gimmick, uważam że to odpowiednie miejsce dla niego"? Jeśli chcesz się zabrac za artykuł zaplanuj go najpierw. Wymień 5,10, może 20 gimmicków i przyłóż się do opisów. Jedno, dwa zdania to śmiech na sali, a nie uzasadnienie. Poczytaj jak wyglądają inne artykuły i bierz z nich przykład.

Chciałem wrzucić parę cytatów które sprawiły że zaczął bolec mnie mózg, ale odpuściłem sobie, zbyt dużo by tego było.

Teraz mam pewność że musze się przyłożyć do roboty bo za 5 razem mnie zjesz ..

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Napisałeś gównianą pracę, więc zamiast klepać Cię po główce i mówić że jest ok mówię jak jest i daje Ci dobre rady. Nie traktuj tego jako hejting, widać że masz zapał i to jest spoko, ale po prostu przykładaj się do tego co robisz. Bo momentami wygląda to jakbyś pisał na siłę, byleby było. :)

Spoko rozumiem , teraz .. będe to wszystko rozpisywał na kartce .. spoko :) potraktowałem to jako dobrą radę.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Co tu dużo mówić... słabizna. Tak jak Don Carlos powiedział, to nie jest hejt, tylko dobra rada. Gdybyś zrobił nie wiem, 20 najlepszych gimmicków byłoby lepiej, a tu po prostu najbarwniejsze postacie są na samym końcu, jak np. Bret Hart, Stone Cold powinien mieć miejsce w pierwszej trójce, CM Punk, jeden z najbarwniejszych gimmicków ostatnich lat jest poza pierwszą dziesiątką, gdzie znajdują się takie nudne postacie jak William Regal, może i miał jakiśtam gimmick, ale był po prostu jak flaki z olejem w porównaniu do Punka, Flaira czy Hogana. No i Sting, pierwsze miejsce, już prędzej Shawn Michaels by się tam nadawał, lub SCSA, ale nie STING! Zaznaczam, że SIN CARA I DANIEL BRYAN W OGÓLE NIE MAJĄ GIMMICKÓW!(Zaraz posypią się hejty za to)

Czeka Cię dużo pracy nad rankingiem. Lepiej jest nie pisać o postaciach, o których mało się wie. Chyba sam zrobię taką listę i pokażę Ci jak ja bym ich rozmieścił. Pozdro.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

No i Sting, pierwsze miejsce, już prędzej Shawn Michaels by się tam nadawał, lub SCSA, ale nie STING!

Z tym się nie zgodzę gdyż jak dla mnie Sting był o wiele ciekawszą postacią od HBK'a ;). Sting zawsze ładnie kreował swoją postać i dobrze się ją oglądało.Nawet Joker z TNA był swego czasu bardzo fajnym odświeżeniem i jak dla mnie 1 miejsce dla Stinga nie jest jakimś skandalem ale to kwestia gustu ;)

#SmartFanZone

Z tym się nie zgodzę gdyż jak dla mnie Sting był o wiele ciekawszą postacią od HBK'a

Tutaj to może przesadziłem, może i Sting był ciekawszy od HBK'a, to też rzecz gustu, ale na 100% znalazłby się ktoś ciekawszy od Stinga. Tak jak wcześniej napisałem, Stone Cold. Ultimate Warrior, jeden z najbardziej innowatorskich gimmicków na 43 miejscu?! (Może tym razem hejty?) Dużo nieprzemyślanych "ruchów" ze strony autora podsumowując.

Zabieram się za pisanie własnego rankingu, do nowego roku powinien się ukazać.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593