Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, Punk, Bourne, Z!, Taker, Eve, Impact, Storm i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Rating RAW wyniósł przeciętne 2.55. A kiedyś ratingi w okolicach 3 były porażką...

:arrow: Otóż okazuje się, że WWE wiedziało o kontuzji kolana CM Punka. Dlatego zlecono Rybackowi atak na Punka na RAW, aby winę zrzucić na agresję Rybacka.

:arrow: Na Royal Rumble nie wykluczona jest interwencja Brocka Lesnara w walce o pas WWE. Miałoby to otworzyć drzwi do jego pojedynku z zawodnikiem, którego wtedy zaatakuje.

:arrow: Evan Bourne jest coraz bliżej powrotu na ring. Podobno może on już ćwiczyć na bieżni.

:arrow: WWE chce rozłączyć Dolpha Zigglera i Vickie Guerrero. Zdaniem oficjeli, Dolph rozwinął się już wystarczająco mocno, aby zacząć wdrapywać się do Main Eventu.

:arrow: Poza Dolphem, w 2013 roku w Main Evencie mogą znaleźć się również Wade Barrett i Antonio Cesaro. Szczególnie ten drugi zbiera bardzo dobre opinie, lecz uważa się, że Cesaro powinien pozaliczać kilka porażek w drodze do Main Eventu, aby nie był uważany za nudnego dominatora w Main Evencie.

:arrow: Na NXT w roli jednorazowego GM'a pojawił się Kevin Nash. Taką samą rolę ma mieć w 2013 roku Shawn Michaels.

:arrow: The Undertaker jest już gotowy na Wrestlemanię 29. Spekuluje się, że jego rywalem ma być CM Punk. Jedno jest pewne - Z grona ewentualnych przeciwników wypadli Triple H oraz Ryback.

:arrow: WWE zajmuje się planowaniem 20-lecia istnienia Monday Night RAW. Rozpoczęły się telefony w sprawie występów, więc z pewnością możemy się spodziewać wielu gwiazd z przeszłości tak, jak na 1000 odcinku RAW.

:arrow: Eve Torres nie będzie w stanie wystąpić na TLC z powodu urazu łokcia. Pewne jest, że Eve weźmie sobie przerwę, czyli na razie jej panowanie jako Championki jest niezagrożone.

:arrow: Jak wiemy, WWE co chwilę przesuwa start kanału WWE Network. Kolejne informacje na temat kanału znane mają być na początku 2013 roku.

:arrow: Najnowsze (już 95) Z!:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OwaTUG3ZzeY

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... waTUG3ZzeY

:arrow: James Storm poinformował, że lekarz stwierdził u niego kontuzję uszkodzonej chrząstki między żebrami.

:arrow: Eric Young przedłużył kontrakt z TNA. Z początku nic na to nie wskazywało, gdyż Eric chciał odpocząć od wrestlingu, lecz ostatecznie podjął decyzję o pozostaniu w TNA, a powrotu Younga na ring możemy spodziewać się na początku 2013 roku.

:arrow: Rating ostatniego Impactu wyniósł 0.98, a show przed telewizorami oglądało 1,320,000 widzów.

:arrow: Jesse Sorensen napisał na Twitterze, że czuje się lepszy i mocniejszy niż kiedykolwiek przed i po kontuzji karku.

:arrow: Plakat Lockdown 2013 (mogło być gorzej):

1.jpg

:arrow: 44 urodziny obchodzi dziś Michael Cole! Sto lat!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Avangers

1

• Mr. Underson

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

:arrow: Rating w dół bo kiepski produkt ile razy to pisałem,fani cały czas nie będę oglądać tych samych walk bez żadnych Hardcorowych akcji itd.

:arrow: Ryback stał się teraz tym złym dla fanów Punka więc :) mam nadzieje że hejty się skończą w jego strone bo ten news potwierdza że WWE mu kazało to zrobić.

:arrow: Według mnie wejdzie on już 16 Grudnia podczas TLC wykona F5 na rybacku i rozpocznie z nim feud.

:arrow: Evan wraca jestem z tego zadowolony , mam nadzieje że połączy siły z Pacem po powrocie.

:arrow: Dobrze w końcu Dolph zacznie walczyć bez niej fajne wyjście i jestem z tego zadowlony.

:arrow: Kevin to świetny zawodnik więc na pewno rozkręci show , czytałem spoiler i uważam że było ciekawie fajnie że HBK pojawi się na NXT też dobry news.

:arrow: Yes Yes Yes ! CM Punk vs The Undertaker WWE Champ . Match czekam na to i mam nadzieje że to zobacze.

:arrow: Moje marzenie wielki powrót Goldberga albo jakieś innego zawodnika tego kalibru.

:arrow: WWE Network kiedy w końcu to wystartuje już chyba każdy na to czeka mam nadzieje że już w 2013 roku wystartuje ich kanał.

Więc dzięki za paczke newsów , mam nadzieje że ten news z Takerem się sprawdzi bo jego powrotu teraz najbardziej oczekuje i mam nadzieje że jego przeciwnikiem zostanie nikt inny jak CM Punk !

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Rating Raw jest zdecydowanie śmieszny. Już wcześniej mówiło się że wrpowadzenie 3 - godzinnego show nie przyniesie rezultatów ... ale wydaje mi się że to po prostu taki okres, zawsze gali z końcówki roku mają najmniejsze ratingi, co zmienia się od stycznia, wiadomo, Road to WrestlemMania, te sprawy. Interwencja Brocka Lesnara w walce o pas WWE ... hmmm, skoro Undertaker ma rzeczywiście walczyć z Punkiem, to wygląda na to że Brock miałby zaatakować Rocka ... Rock vs Lesnar na WM? Jakos ttego nie widzę, chyba lepszym rozwiązaniem byłoby skonfrontowanie Lesnara z Takerem, mam nadzieję że do tego dojdzie. Bourne bliski powrotu ... hmmm, chłopak najwidoczniej przestał oszczędzać sobie upokorzeń, ale jego sprawa skoro jeszcze nie powrócił do ROH'u. Dolph, Barret w Main evencie nie jest świerzym news'em, ale do tej pory nie możemy się doczekać. O title runie Dolpha mówiło się już na pcozątku 2012 roku ale nic z tego nie wyszło, Barrett miał wygrać Money in the Bank ale też się zawiedliśmy ... no cóż, mam nadzieję że to sie szybko zmieni. Cesaro nie będę komentował bo szczerze mówiąc nie śledzę jego kariery, zaś jego wali na PPV są całkiem przyjemne dla oka, więc w sumie, czemu nie! Nie mam nic do dodania, dziękuję za newsy :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Rating kiepski mimo iż tak naprawdę wcale moim zdaniem te walki źle nie wyglądają , jednak brak stypulacji i hardcorowych akcji zdecydowanie się do tego przekłada.

No a tak widziałem na różnych forach wrestlingowych jak fani Punka jechali na Rybacka , teksty typu 'Ryback specjalnie go kontuzjował bo myślał że oddadzą mu pas' były na porządku dziennym , no cóż... tak to już bywa z tymi 'fanami od zawsze' a takich Punk niewątpliwie nabrał po pamiętnym speechu. Wiadomo - Lesnar prędzej czy później musi powrócić , oby jak najszybciej , bardzo lubię tego zawodnika , szkoda tylko że w tej chwili tak naprawdę niewiele z niego zostało jako wrestlera , walki z jego udziałem (na razie dwie) nie przypominają walk wrestlingowych a walki MMA . No cóż ...może się to zmieni. Bourne dobrze że wraca , niech wpadnie w jakiś dobry tag team lub niech zdobędzie pas US od Antonio który powinien iść wyżej. Przecież walki Evana nie mogą zanudzać , kapitalny finisher itd. Bardzo dobrze że Dolph ma być odłączony od Vickie , Guerrero wgl powinna być odłączona od WWE : ). Dla Cesaro a szczególnie dla Barreta Main Event się należy , Wade już w nim był , nic tam nie osiągnął , przegrał feud z Ceną , potem Show go przypadkiem kontuzjował no i teraz musi do ME wrócić. Czy to że Nash był na NXT oznacza że ma jakikolwiek kontrakt z WWE ? Undertaker na WM , mam nadzieje że bedzie nawet wcześniej. Deadman jest wielki. Tak szczerze stawiam że powalczy z tym Punkiem i zdobędzie pas WWE , a Triple H będzie walczył z Lesnarem , z kolei Ryback z Big Showem o czym już się zresztą mówi jako 'moment Rybacka na WM - wykonanie ShellShocked Big Showowi'. Pewnie 20 lecie RAW nie wypadnie z takim hukiem jak 1000 odc , jednak licze na rating w okolicach 2.90 z tego show. Eve a także Rey nie wystąpią na TLC , ciekawe czy Cara dostanie wobec tego jakąś walkę powiedzmy z Del Rio. To tyle ode mnie i dzięki za newsy ; )

Rating RAW to jakiś niemiły żart. Ci fani to już naprawdę nie wiedzą co to jest prawdziwy wrestling, prawdziwe show. Rating podskoczyłby do góry gdy pojawiłby się Rock i inne historyczne gwiazdy tego typu, a na dodatek wszyscy by zostali obluzgani przez Great One'a. RAW jest coraz lepsze, a ratingi coraz słabsze. Oby Vincent nie patrzył na to dokładnie iż nie chcemy znowu gównianego show. WWE wiedziało o kontuzji Punk'a i pomimo tego nadal chciało, by został zmasakrowany przez Rybaka? Czy to ja mam coś nie tak z głową? A zresztą. Ta kontuzja mogła się bardziej pogorszyć i wtedy mieliby, hehe. Dolph odchodzi o Vickie. Tylko kiedy? Po TLC, gdzie ustaliła walkę o jego walizkę? To może mieć sens, tylko wtedy Ziggler musiałby ją przegrać. Undertaker jest już gotowy na WM, więc może wcześniej niż to bywało pojawi się w WWE, by podkreślić i pokazać nam jego następną ofiarę. Spekulacje mówią, że to ma być Punkk - i ja też tak sądzę :)

Dzięki :t_up:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE wiedziało o kontuzji Punk'a i pomimo tego nadal chciało, by został zmasakrowany przez Rybaka? Czy to ja mam coś nie tak z głową? A zresztą. Ta kontuzja mogła się bardziej pogorszyć i wtedy mieliby, hehe.

Z racji tego że kontuzjowane było kolano, a Punk najbardziej oberwał na plecy lecąc przez stół ryzyko jakiegoś pogorszenia tej kontuzji było mikroskopijne. Poza tym potrzebowali czegoś stroylinowego co tłumaczyłoby odwołanie tej walki.

Rating Raw jest zdecydowanie śmieszny. Już wcześniej mówiło się że wrpowadzenie 3 - godzinnego show nie przyniesie rezultatów ..

Myślę że tutaj WWE zyskuje pod innym kątem. Załóżmy że stracili po przejściu na 3 godzinny slot jakiś milion ludzi przed tv. Więc zamiast 5 milionów widzów przez dwie godziny, gromadzą 4 miliony przez trzy. Finansowo na pewno Vince nie narzeka. A biorąc pod uwagę że żadnej konkurencji ratingowej nie widac, nie ma co się przejmowac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...