Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2012 - Ósme Rozdanie Forumowych Oskarów - głosuj!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oogłaszam ósme już rozdanie do forumowych oskarów - Goldbergów 2012.

goldberg20051za7ew.jpg

Zasady konkursu:

- w każdej kategorii trzeba podać jednego usera BGZ. I tylko jednego!

- do każdej nominacje trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

- wszelkie nominacji dotyczą tylko roku 2012 i tylko tego roku. Całego roku! Nie ostatniego miesiąca!

- w zabawie biorą udział tylko aktywni użytkownicy.

- można pominąć niektóre kategorie

Posty niezgodne z tymi zasadami nie będą brane pod uwagę.

KATEGORIE

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - osoba mająca wg Ciebie największy wkład w forum w roku 2011. Zakładała nowe tematy, rozkręcała dyskusje czy też np. pisała newsy. Ogólnie wszędzie jej było pełno. Taki motorek napędowy forum, którego ze świecą szukać.

2) ADMIN ROKU 2012 - najlepszy, najefektywniejszy, najbardziej starający się wg Ciebie administrator forum BGZ wrestling minionego roku.

3) MODERATOR ROKU 2012- najlepszy moderator na forum BGZ w 2011 roku. Ktoś z kogo inni moderatorzy powinni brać przykład. Wzór do naśladowania dla nowych użytkowników i innych moderatorów.

4) NEWSMAN ROKU 2012 - osoba, która dawała najlepsze newsy na forum.

5) DEBIUTANT ROKU 2012 - najlepszy, najbardziej wartościowy z nowych userów zarejestrowanych w 2011 roku.

6) DYSKUTANT ROKU 2012 - rozkręcał dyskusje, pisał dobre, ciekawe posty i tematy.

7) ZNAWCA ROKU 2012 - prawdziwy debeściak na forum mający wiedzę o wrestlingu w małym paluszku. Do niego kierowane są pytania na tematy wrestlingowe.

8 ) UPLINKER ROKU 2012 - Nazwa może być myląca, chodzi tu o osobą, która dostarczała najwięcej linków do walk, gal i innych tego typu rzeczy. Po prostu królowała w w wrestlingowych mediach.

9) KREATYWNY ROKU 2012 - najbardziej kreatywna osoba na forum w roku 2011. Chodzi tu o forumowe projekty.

10) ALFONS ROKU 2012- osoba wstawiająca najlepsze panienki w Divas Corner & Kobiety

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - osoba która według was robi najlepsze graficznie prace.

12) FREEQ ROKU 2012 - ktoś kto zwracał uwagę swoim dziwnym zachowaniem, wypowiedziami itp. Najbardziej pokręcony user, który pojawił się na forum w tym roku.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012 - wybieracie osobę którą najbardziej lubicie.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012- wg Twojego uznania.

Do łatwiejszego nominowania:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012
2) ADMIN ROKU 2012
3) MODERATOR ROKU 2012
4) NEWSMAN ROKU 2012
5) DEBIUTANT ROKU 2012
6) DYSKUTANT ROKU 2012
7) ZNAWCA ROKU 2012
 UPLINKER ROKU 2012
9) KREATYWNY ROKU 2012
10) ALFONS ROKU 2012
11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012
12) FREEQ ROKU 2012
13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012
14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

2

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - PATRYNIU - Praktycznie bezkonkurencyjny, moze i pare osób by zasługiwało, jednak gdyby ten człowiek nie przyszedł na świat. Patrynu w tym roku od Stycznia do Grudnia był wszędzie, robil wszystko co trzeba było, komentował chyba każde newsy, przynajmniej ode mnie, nawet jeśli trochę z opóźnieniem to komentarz sie pojawiał. To samo się tyczy dyskusji, kiedy już wyjatkowo jakaś była poruszona to własnie on cytował i napędzał to co powinno u nas być najwazniejsze. Dodatkowo chyba nigdy nie zawiódł w swojej pracy w Next PPV czy Download'zie, po prostu wzór i człowiek na którego zawsze można liczyć i bez którego to forum by chyba umarło.

2. ADMIN ROKU 2012 - DROOPS - Mieliśmy swego czasu jakis taki zastój, kiedy nie mieliśmy żadnego aktywnego admina na forum, to chyba było jakoś po odejściu Prototype'a - jednak wybór Droopsa na admina był świetnym posunięciem, szybko ogarnął sprawy z weryfikacją oraz wszystko w panelu administratora dzięki czemu z każdym pomysłem czy czymś można d niego śmiało uderzać. Przez cały rok z Turkiem świetnie, sumiennie wykonywali swoje obowiązki w Audycjach i również przy wąskim wyborze pomiędzy droopsem, a Lubą decyduję się na wybór tego 1.

3. MODERATOR ROKU 2012 - BRAK GŁOSU - Szczerze? Ciężko wyróżnić jedną, konkretną osobę. Mamy mało moderatorów, każdy raczej pracuje w swoich działach, a resztę na forum odwiedza okazjonalnie. Z byłych moderatorów też mi nikt na myśl nie przychodzi, takkze ja tutaj zostawiam swój głos, by nikomu nie robić na siłę przyjemności, a kogoś skrzywdzić, kiedy są u mnie na równi.

4. NEWSMAN ROKU 2012 - KOTLETEN - Nie zawsze długie, ale przede wszystkim wykonywane sumiennie, zawsze kiedy był jego dzień i bardzo często w zastępstwach za kogoś. Kotlet obecnie w newsach został tylko ze mną i z Yao, ale ocena jak najbardziej zasłużona za cały rok.

5. DEBIUTANT ROKU 2012 - SATANIC - Bardzo ale to bardzo przykre, że w tym roku mieliśmy jedengo godnego uwagi debiutanta, który przez mniej niż miesiąc pokazał swoja chęć do dyskutowania i gdyby poprawił totalny chaos w postach i chore uwielbienie dla Dean'a Ambrose'a to stałby się naprawdę perełką końcówki tego roku.

6. DYSKUTANT ROKU 2012 - PATRYNIU - Znów Patryk. Brema przez długi okres nie było, teraz kiedy jest widać, jego chęć do dyskutowania, jednak Patryk przez cały rok regularnie zaglądał do dyskusji, często to on je zaczynał - co już pisalem w pkt. nr. 1.

7. ZNAWCA ROKU 2012 - SEBU - Chyba na forum tylko z Carlosem czasem dają nam próbkę swojej wiedzy na temat historii w tej branży, tak ogólnie to ciężko jest tutaj zagłosować bo żadnych większych quizów na forum nie mamy i to raczej jakiś tylko komentarze nam mogą sugerować kto tutaj zasługuje na wyróznienie.

8. UPLINKER ROKU 2012 - PATRYNIU - Chyba jedyny człowiek, który na forum zajmuje się tym, linki zawsze są, zawsze z samego rana i spokojnie przed szkołą można ustawić pobieranie co jest dużym plusem dla Patryka - w tamtym roku w tej kategorii nie oddałem głosu bo chyba mieliśmy 3 moderatorów od tego, teraz znów jest sam bezkonkurencyjny Patryś.

9. KREATYWNY ROKU 2012 - "AUDYCJE" TUREK&DROOPS - Dopisałem Audycje, bo głosować można tylko na jednego usera, jednak to jest wyjątkowo zgrany duet tworzący świetną jedną całość. Wiele kandydatów do tej nagrody nie widzę, dlatego warto wyróżnić projekt, który wytrwał na naszym forum cały ten rok, audycje bez żadnych komplikacji jak praktycznie z wszystkim na nasyzm forum świętują wielki sukces swojego projektu.

10. ALFONS ROKU 2012 - PATRYNIU - Jedyny użytkownik, który dostarcza nam regularnie fotki wrestlerek, nie ma co, znów bez konkurencji nawet w takich błahych konkurencjach.

11. NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - TUPTUŚ - Obecnie grafika na naszym forum upadła - ja daję wyróznienie dla Tuptusia tylko za takie fakty jak zrobienie dla mnie loga Usera Miesiąca czy na WSoH plakatu.

12. FREEQ ROKU 2012 - TUPTUŚ - Zacytuję Edwarda z tamtego roku jako uzasadnienie: "Czlowieku, ty jestes tak durny i suchy przez suchary jakie rzucasz (Edziu #hypocrite), ze az smieszny. Trzymasz brachu poziom i... tak trzymaj.". Ale jak się trochę ogarniesz, to też źle nie będzie.

13. NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012 - XEB - Żeby nie dać wygrać Patryniowi w każdej kategorii odsunąłem go od niej i wybrałem Xeba, z którym mam kontakt w WCE i naprawdę mimo tego, że zdaje mu się, że jest dobrym szefem to spoo się z nim gada, ustala to co Wam napiszemy i chyba najczęśniej z nim rozmawiam właśnie przez sprawy z WCE, z czego wynika długa rozmowa o pierdołach, a karty brak xD

14. NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012 - SEBU - Ja znów daję Sebu bo w sumie to jego teksty w porównaniu z tekstami wg. mnie Freeqa Roku są czasem nawet spoko, duża aktywnośc w SB, szkoda, że tylko tam i zawsze coś od siebie ciekawego rzuci co człowieka rozbawi.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1. UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - To wiadomo, że Patryniu.On tu robi zdecydowanie najwięcej. Jest wszędzie, pisze wszędzie i tyla.

2.ADMIN ROKU 2012 - Droops - Jest go najwięcej z adminów i widać, ze się stara żeby to forum się utrzymywało.

3.MODERATOR ROKU 2012 - Fan - Drugie miejsce dla użytkownika roku więc dam głos na moderatora roku bo też dużo robi.

4.NEWSMAN ROKU 2012 - Kotleten - Raczej zasługuje na ten tytuł. Ostatnio newsów sobie już nie czytam ale wiem, że każdy odwala dobrą robotę ale oddaje głos na kotletena.

5.DEBIUTANT ROKU 2012 - Brak - Nie mam pojęcia.

6.DYSKUTANT ROKU 2012 - Żeby każdy coś dostał, oddaje głos na Brema, dużo widzę jego udziału w dyskusjach i rozkręca ten temat ;)

7.ZNAWCA ROKU 2012 - hmmmmmm.....Wszyscy się znają już na wrestlingu po tylu latach na forum :DPatryniu - nie mam pomysłu ale dużo robi więc ta wiedza mu napływa :)

8.UPLINKER ROKU 2012 - Patryniu - To jest pewniak, zawsze gale od niego mamy.

9.KREATYWNY ROKU 2012 - Turek - Droops dostał admina więc tu dam turkowi za audycje i quizy w nich.

10.ALFONS ROKU 2012 - Tu chyba też patryniudodaje najwięcej zdjęć z tego co pamiętam.

11.NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - Ostatni temat jaki widziałem z prackami to chyba tuptusiai na niego oddaje głos.

12.FREEQ ROKU 2012 - Brak

13.NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012 - Brak

14.NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012 - Tuptuś - A dam mu tego głosa niech myśli, że jest zabawny.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - PATRYNIU - Udziela się najwięcej, na dodatek robi to oczywiście na wysokim poziomie. Jest użytkownikiem, który w tym roku zasługiwał na to miano najbardziej, zmiażdżył konkurencję.

2) ADMIN ROKU 2012 - LUBA - Rzeczywiście z aktywnością administratorów jest różnie, tyle że należy pamiętać o tym, iż praca admina polega w dużej mierze na pracy że tak powiem wewnętrznej, której "zwykli" użytkownicy nie mają możliwości dostrzec. Właśnie dlatego wyróżnić trzeba Norbiego, który ogarnia BGZ od strony technicznej, co oczywiście nie jest pewnie łatwe. Mimo wszystko wybieram jednak Lubę, z którym dobrze się współpracuje, jest pomocny i zawsze można z nim porozmawiać o forum, zrobić burzę mózgów i takie tam. :P

3) MODERATOR ROKU 2012 - FANFANFAN - Ciężko wybrać moderatora, który sprawował się w tym roku najlepiej. Nie chcę nikogo skrzywdzić, ten kto pracował rzetelnie, to dostał awans, a niektórzy jeszcze czekają na swoją nagrodę. Fan jest moderatorem, który ogólnie pracuje na równym poziomie, niekiedy zdarza mu się kryzys, ale po jakimś czasie wszystko wraca do normy.

4) NEWSMAN ROKU 2012 - YAO - Tak, wybieram Yao. Może niektórzy będą tym zaskoczeni, lecz właśnie On zasłużył według mnie na to miano. Zawsze pisze newsy solidnie, specjalizuje się w scenie niezależnej i innych, rzadko zdarzają mu się opóźnienia. Jeśli nawet zajdzie taka potrzeba to napisze coś z WWE & TNA. Inni powinni brać z niego przykład.

5) DEBIUTANT ROKU 2012 - SATANIC - Mamy mało debiutantów, którzy zadomowiliby się u nas na dłużej. Satanic zarejestrował się niecały miesiąc temu, lecz pokazuje wielką chęc bycia tutaj i chce wszędzie gdzie się tylko da promować BGZ. Mogę mieć jedynie nadzieję na to, iż nie braknie mu chęci i będzie dawał przykład innym debiutantom i nie tylko.

6) DYSKUTANT ROKU 2012 - BREM - W tym przypadku trzeba było dobrze pomyśleć. Wybór nie był łatwy bo mamy fana tworzącego dyskusje i wypowiadającego się w nich, patrynia, który jest wszędzie i Brema. Co prawda miał On pewien przestój, lecz postanowiłem oddać na niego głos ze względu na to, że wprowadził w życie ideę ogólnych tematów dyskusyjnych, co jak dla mnie jest genialne no i oczywiście również dzielnie wypowiada się w dyskusjach na naszym forum.

7) ZNAWCA ROKU 2012 - YAO - Wybór był niezwykle prosty, choć Hacjend też sporo o wrestlingu wie. Yao jest osobą, z którą porozmawiać mogę na każdy temat jeśli chodzi o wrestling, czy to lucha, puro, UV albo inny szit. Mamy podobne gusta, wzajemnie polecamy sobie gale, dzielimy się wrażeniami i ogólnie ten gość jest prawdziwym debeściakiem. Mało kiedy rozmawiamy o WWE (o tym mogę porozmawiać z każdym innym userem), ale jak już przyjdzie co do czego, to również zhejtujemy fedkę Vinca. Dlatego też podkreślę - z Yao porozmawiać można o całym pro-wrestlingowym świecie i dobrze że go mamy bo w innym wypdku musiałbym dyskutować o cyrkowcach w maskach i chorych ulraviolentowcach sam ze sobą. ;)

8) UPLINKER ROKU 2012 - PATRYNIU - Trzeba uzasadniać?

9) KREATYWNY ROKU 2012 - YAO - Hmmm... Jedyna osoba, która przychodzi mi w tym przypadku na myśl. Yao tworzy na BGZ (i nie tylko) różne projekty np. kiedyś przypominał nam różne ciekawe walki co było bardzo fajne.

10) ALFONS ROKU 2012 - PATRYNIU - Nie wchodzę raczej w dział z foteczkami bo nie mam czasu na pierdoły, lecz z tego co widać patryniu tam się wozi i dlatego głos na niego.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - BRAK GŁOSU - Nie znam się na grafice, rzadko kiedy wchodzę w ten dział, wiec nie chcę nikogo skrzywdzić.

12) FREEQ ROKU 2012 - TUPTUŚ - Szczerze mówiąc najczęściej beke mam właśnie z Tuptaka. Niekiedy nikt go nie rozumie, a zastanawiam się czy On w ogóle rozumie samego siebie.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012 - TUREK - W tej kategorii nienawidzę głosować ze wzgledu na to, że wiele osób z tego forum bardzo lubię i piekielnie trudno wyróżnić tę jedna jedyną osobę, która powinna pojawić się na głównym miejscu. Z Turkiem znam się najlepiej, rozmawiam codziennie nie tylko o forum, a w zasadzie o wszystkim. Jak go nienawidzę tak go lubię, dziwne, lecz prawdziwe.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012 - RAJDEN - No cóż, poprostu jest zabawny i tyle, chyba nie trzeba tutaj niczego tłumaczyć. Chyba nikt na BGZ poza nim nie prezentuje humoru z prawdziwego zdarzenia.

A co tam, i ja zagłosuje. :D

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012 wahałem się jeszcze pomiędzy patryniem, ale mój głos leci na Kotletena, niewątpliwie jedna z najbardziej aktywnych osób na forum, newsman i przede wszystkim wykonywał tytaniczną pracę pisząc raporty WWE, które są dla mnie największą zaletą forum, bo często wchodzę je sobie poczytać. Ponadto został w tym roku global modem.

2) ADMIN ROKU 2012 nie znam się za bardzo, nie wiem ile robi który admin, ale głos oddaje na Lubę, bo na moje oko robi dużo, a że się utrzymuje dłuższy czas na stołku to pewnie robi to dobrze ;) .

3) MODERATOR ROKU 2012 głosuje na fanfanfana, skutecznie patroluje forum i walczy ze spamem, ponadto jest bardzo aktywny. Co prawda było między nami spięcie, ale miałem okazję się przekonać że fan to jednak spoko koleś.

4) NEWSMAN ROKU 2012 wydaje mi się, że na przestrzeni roku najwięcej napisali tego fanfanfan i Kotleten, obaj pisali w miarę treściwie i syntetycznie, ale minimalnie wygrał tutaj Kotleten, może dlatego, że miał szczęście i akurat pisał ciekawe newsy.

5) DEBIUTANT ROKU 2012 brak

6) DYSKUTANT ROKU 2012 tutaj mam jednego mocnego kandydata, jest nim Brem, chyba nie muszę uzasadniać, zdominował ten dział.

7) ZNAWCA ROKU 2012 z racji udzielania się właśnie w dyskusjach Brem. Jego posty są przemyślane, widać że posiada sporą wiedzę wrestlingową.

8 ) UPLINKER ROKU 2012 bezapelacyjnie patryniu, przez wzgląd na słabą konkurencje

9) KREATYWNY ROKU 2012 hmmm... co prawda nie jest to wynalazek tegoroczny, ale najbardziej kreatywni wydają mi się Turek i Droops, przez wzgląd na audycje, które w miarę często słucham. Skoro mogę głosować tylko na jednego, to nie mam pomysłu jak mam między nimi wybrać, więc rzucę monetą- wypadł Droops.

10) ALFONS ROKU 2012 kopiuj wklej z uplinkera - bezapelacyjnie patryniu, przez wzgląd na słabą konkurencje

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012 brak (nie interesuje się tym)

12) FREEQ ROKU 2012 tutaj głosuje na Tuptusia, śmiesznie czyta się te dyskusje gdzie napisze on jakąś prowokacje, za co wszyscy go jadą :8

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012 brak

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012 DonCarlos, za to że czasem wrzuci śmieszne memy na sb, albo coś śmiesznego napisze

iBzvb2JSpQNRM.gif

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012-Patryniu- Cały czas trzyma formę. Udziela się gdzie się da.Zawsze komentuje newsy,dyskutuje,wrzuca linki.Ogólnie utrzymuje poziom, pewnie niedługo będzie adminem.

2) ADMIN ROKU 2012-Droops- Tak jak sam Droops powiedział ciężko jest ocenia Admina gdyż rzeczywiście nawet gdy Norbas coś ogarnia wewnątrz to my o tym nie wiemy. Jednak Droops w tym roku świetnie się spisał jako administrator, ogarnia forumowe sprawy,stara się wprowadzać nowe pomysł jak powrót do starej formy newsów. Tak więc głos na niego.

3) MODERATOR ROKU 2012-Fan- Mamy mało modów, każdy robi solidną robotę jednak fan na ich tle wyróżnia się najbardziej.Ogarnia WCE, pisze newsy,dyskusje i to dobre,należy mu się ta nagroda.

4) NEWSMAN ROKU 2012-Kotlen- Obecnie newsy wychodzą regularnie i niemam zbytnio zastrzeżeń. Newsów z WWE mało czytam na BGZ jednak te które widziałem od Kotlena wydawały mi się najlepsze i najciekawsze tak więc głos na niego.

5) DEBIUTANT ROKU 2012-Satanic- Jedyny debiut tego roku warty uwagi.Od początku działalności na forum stara się polepszyć jego poziom i pisze bardzo mądre posty. Mam nadzieje że w kolejnych latach jego forma nie spadnie i będzie nadal jednym z najlepszych userów BGZ.

6) DYSKUTANT ROKU 2012-Brem-Sam osobiście mało udzielam się w dyskusjach gdyż nie śledzę tak jak inni WWE i TNA więc ciężko coś napisać.Jednak zawsze lubie przeczytać jakiś wpis w oficjalnej dyskusji od Brema. Pisze mądrze i ma wiele ciekawych teorii.Tak więc głos na niego ale warto wyróżnić też Carlosa.

7) ZNAWCA ROKU 2012-DonCarlos- Ma wielką wiedzę na temat wrestlingu i tu niema co dyskutować. Myślałem też nad Hacjendem ale ten coraz mniej się u nas udziela tak więc jednak wybrałem Carlosa.

8) UPLINKER ROKU 2012-Patryniu

9) KREATYWNY ROKU 2012-Turek i Droops-Oczywiście za audycje które w tym roku mocno ewaluowały dzięki takim pomysłom jak turniej quizu czy seria video audycji.

10) ALFONS ROKU 2012-Patryniu

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012-brak-Wstrzymuje się od głosu gdyż dawno już nie śledzę tego działu.

12) FREEQ ROKU 2012-DonCarlos-Jego gify na SB są epickie <3

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012-Brak- Obecnie wszystkich lubię i nie mam takiej osoby naj

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012-Sebu-Za bekowy hejting na TNA oraz Tuptusia :)

#SmartFanZone

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - patryniu - Nie piszcie z dużej bo tego nie lubi. Jest wszędzie, nie ma innej opcji.

2) ADMIN ROKU 2012 - Droops - Mamy innych A? Heh, wybór kogoś innego byłby największym paradoksem, połączonym z czyimś błędem. Oczywiście, że nikt inny nie mógł nim być, bo po prostu reszta adminów działa z ukrycia, tajniaki jedne.

3) MODERATOR ROKU 2012 - Fan - No laps, laps, lapsem. Głównie cenię go za to, że czego sam do WCE nie zrobię albo mnie się nie chcę to On to zrobi. Słyszałem, że robi dyskusje - nie wiem nie zaglądam do tego działu, spoko Brem joke. Dyskusje robi niezłe, bo wbrew pozorom czytam je ale nigdy nie mam nic ciekawego do dodania. Hm, no newsy jeszcze robi, spamerem jest bo napisze wszystko chociaż w większości nie ma nic ciekawego do napisania. 8) Sępi o reputy no M idealny. :)

4) NEWSMAN ROKU 2012 - Fan - Najdłuższe, najlepsze, nie spóźnione, nie powtarzające się. Tylko mógłby sobie te swoje głupie żarciki odpuścić. :)

5) DEBIUTANT ROKU 2012 - --- - Jedyny słuszny głos to Satanic, ale jest On z nami za krótko żeby na niego głosować mimo, że wniósł powiew świeżości.

BRAK GŁOSU.

6) DYSKUTANT ROKU 2012 - Brem - Boję się zagłosować na kogoś innego.

7) ZNAWCA ROKU 2012 - Sebu - Mimo, że jest tu bo jest i tyle mogę powiedzieć o jego obecności, tzn. działa na plus jak najbardziej, bo wprowadza dużo ciekawych opinii na forum. Benitez. Torres. Mu.

8) UPLINKER ROKU 2012 - patryniu - -.-

9) KREATYWNY ROKU 2012 - BOOKERZY WCE (Fan, T0meq, Ja.) - Wymyślanie gal żeby nie było monotonni to nie jest taka łatwa sprawa na dłuższą metę. Chciałem zagłosować na siebie, bo Tomek już z nami nie pisze ale cały czas pomaga. Fan, to tylko to co mu powiem zrobi. No jestem mózgiem tej ligi, ale głos oddaję na BOOKERÓW WCE. Skoro głosują na Audycje - Turek i Drops. To myślę, że taki głos powinien zostać przyjęty or riot.

10) ALFONS ROKU 2012 - x - Nie uważam patrynia za godnego tego tytułu, bo wrzuca nam głównie to co wyprowadzają federacje, nic ponad program.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - NIE MA NAJLEPSZEGO, JEST TUPTUŚ - No chyba jedyny aktywny, oddam głos na niego, bo się obrazi i plakatów nie będzie robił.

12) FREEQ ROKU 2012 - Steken - Co by się nie działo, On nigdy nie wie co ma napisać, nigdy nie wie kiedy gala, raz pytał mnie co Pietrek pisze kiedy Pietrek nie pisał z nami z 3 miesiące, raz przeprowadza się w dzień gali. Mistrz.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012 - Fan - No cóż sam go polubiłem, jak zagłosował na mnie.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012 - Sebu - Po pierwsze żeby Carlos miał konkurencję ze swoimi memami, po drugie żeby Tuptusiowi zrobić na złość, a po trzecie że faktycznie jego dowcip jest zabawny. Chociaż rozumie go tylko nie liczna grupa.

Powiem szczerze, że w tamtym roku łatwiej się głosowało.

Xeb, trafna uwaga. patryniu z małej! ;D

1. UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - Kotleten - Jakby nie było to cały rok pisał dla nas raporty, newsy, a od czasu do czasu zaglądał nawet do dyskusji i tego typu tematów. Takich userów zdecydowanie trzeba z świecą szukać, gdyż te raporty mogą rozsławić forum, o ile Kotlet jest z nami naprawdę. Mam nadzieję, że w 2013 nadal będziesz robił to co teraz, a nawet więcej.

2. ADMIN ROKU 2012 - Droops - Wszyscy pomarańczowi żyją w ukryciu, oprócz tego pana. Zajmuje się weryfikacją, prowadzi ją bardzo skrupulatnie, a do tego tworzy dla nas, razem z Turkiem fantastyczne audycje. Wielka szkoda, że tylko jeden admin aktywnie bierze udział w życiu forum, ale warto podziękować reszcie, gdyż jeśli chodzi o sprawy techniczne to zawsze są skłonni pomóc. Droops potrafi zmobilizować do pracy, co jest ważną i cenioną cechą przynajmniej u mnie :)

3. MODERATOR ROKU 2012 - fanfanfan - Właściwie to nie ma na kogo zagłosować. Inni moderatorzy to albo są "nowi" albo nie pracują tak jak moderator pracować powinien. Fan od zawsze wykonywał swoją pracę bardzo dobrze. Czy to chodzi o newsy, dyskusje, czy o inne wypowiedzi to mogliśmy na niego liczyć. O ile mnie pamięć nie myli to w zeszłym roku także udało Ci się zgarnąć tę nagrodę, a szkoda, że w tym roku nie ma takiej konkurencji.

4. NEWSMAN ROKU 2012 - Brak głosu - W tym roku nie było newsmana, który nie miałby problemów z ich pisaniem. Dokładnie przypatrywałem się osobom odpowiedzialnym za dany dzień. Nie zawsze byłem zadowolony, nie zawsze byłem optymistycznie do tego nastawiony. Mr. Underson, Kotleten, fanfanfan, Yao. Każdy z nich miał swój przełomowy moment, gdy potrafił dzień po dniu dostarczyć nam porządną paczkę newsów. Każdego również, prędzej czy później dopadał kryzys. Wszystkim dziękuję za poświęcony czas, ale gdybym w tym momencie zagłosował na któregoś z Was to byłoby to nie fair z w stosunku do reszty.

5. DEBIUTANT ROKU 2012 - Brak głosu - Satanic pomimo tego iż jest z nami od niedawna to już dał nam powód, abyśmy się z nim liczyli i zapamiętali go jak najmilej. Pracuj dalej, bo na mój głos to jest za mało.

6. DYSKUTANT ROKU 2012 - fanfanfan - Dlaczego, że tworzył dyskusje, a gdyby nie on to mielibyśmy ich naprawdę bardzo mało. Zastanawiałem się czy to fanfanfan, Brem, Hacjend, czy nawet sam DonCarlos mógłby otrzymać tę nagrodę/głos. Brem z kolei swoje wielkie tour zaczął o wiele za późno, a patrząc na cały rok to niestety nie mogę na niego zagłosować. Sądzę, że jeśli utrzyma dany poziom to za rok ta nagroda będzie w jego posiadaniu :)

7. ZNAWCA ROKU 2012 - Hacjend - Nie pokazuje się tak często jak to robił wcześniej, ale to jest przecież nas stary Hacjend ;) Mam wielki szacunek dla Yao, Carlos'a i innych dobrych znawców, jednak nie mogę zagłosować inaczej.

8. UPLINKER ROKU 2012 - Brak głosu - Co jakiś czas pojawiały się linki czy to download czy online od różnych użytkowników, lecz chcąc być konsekwentnym nie mogę oddać głosu, patrząc na cały rok.

9. KREATYWNY ROKU 2012 - Bookerzy WCE (Xeb, fanfanfan, T0meq) - Już chciałem zagłosować na Audycje, jednak Xeb to wszystko zepsuł (jak coś to go trzeba zabić). Szczerze mówiąc to nawet o WCE nie pomyślałem, a pisanie walk to jest dopiero kreatywność! Pochwała także dla Mr. Undersona, który od niedawna zaczął pisać świetne biografie, wywiady co również łączy się z tą nominacją. Pochwała również dla Brema, który stworzył osobne dyskusje i nie pozwala im zginąć w tej naszej "aktywności".

10. ALFONS ROKU 2012 - Brak głosu

11. NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - Tuptuś - Grafika jako dział na tym forum już praktycznie nie istnieje. Mieliśmy bardzo dobrych grafików, ale jak się lubi grafikę to przecież naturalne, że nie będzie się siedziało na forum o wrestligu, tylko pójdzie się dalej, kształcić i rozwijać umiejętności, a Tuptuś zawsze pomocny, jeśli chodzi o jakieś prace :P

12. FREEQ ROKU 2012 - Tuptuś - Nie zawsze idzie w dobrym kierunku, ale kto go zrozumie?

13. NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012 - Brak głosu - Nie ma takiej osoby. Wszystkich lubię tak samo, a jak już pojawi się ktoś taki co wyjdzie przez szereg to od razu pojawia mu się "konkurencja". :D

14. NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012 - Sebu - Skory do żartów, a gdy trzeba to potrafi przystosować. Razem z innymi pajacami tworzą grupę "śmieszków", choć szkoda, że tylko w SB :waving:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012- Bez najmniejszej wątpliwości patryniu, jest wszędzie, i wszędzie jest na najwyższym poziomie, pisze w dyskusjach, ogarnia linki, pisze newsy, komantuje wszystko co się da, zdecydowanie ten rok należał do niego. Na dodatek jest najbardziej aktywnym globalem i nie odpuścił sobie ani trochę gdy dostał to stanowisko

2) ADMIN ROKU 2012- Hmmm no nie ma innej opcji moim zdaniem jak Droops aczkolwiek ja jakoś strasznie propsowac nie będę i przyznaje że jest to głos bardziej z braku lepszej opcji niz z przekonania. Niestety ale Droops odkąd został adminem jest zdecydowanie mniej widoczny na forum niż wczesniej, nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem jakąś jego wypowiedź w dyskusji czy gdziekolwiek. No ale mimo to jest go najwięcej więc głos leci na niego.

3) MODERATOR ROKU 2012- Tutaj tez nie ma wątpliwości i zdecydowanie fanfanfan. Jest go najwięcej, dyskusje, newsy do tego jeszcze WCE, ma chyba najwięcej obowiązków i sdecydowanie się z nich wywiązuje. Z czasem widziałbym go napewno na GM bo bez wątpliwości zasługuje no to.

4) NEWSMAN ROKU 2012- Hmm tutaj nie jestem przekonany, patryniu, Kotleten i fan piszą napewno dobre newsy ale kurcze ciężko mi powiedzieć który najlpesze. No to jako że patryniu i fan juz głosy dostali i pewnie jeszcze dostaną to tutaj postawie na Kotleten

5) DEBIUTANT ROKU 2012- Przyznaje szczerze że słabo ogarniam kto kiedy dołączył na forum i nie jestem pewien czy np jakis wartościowy user z ekipy czy nie koniecznie z ekpiy nie dołączył np na początku roku więc mam nadzieje że nikt tu nie będzie miał żalu że został zapomniany. A głos oczywiście na usera co do którego jestem pewien że dołączył w tym roku, nawet całkiem nie dawno i jakby nie patrzeć trochę nasze forum zrewolucjonizował. Oczywiście głos na Satanic- przed Tobą świetlana przyszłośc na tym forum ;)

6) DYSKUTANT ROKU 2012- Napewno ostatnio najwięcej widać Satanica no ale niestety jest za krótko więc głosu nie dostanie. Fan miał bardzo dobrą pierwszą połowe roku ale później niestety było trochę gorzej, teraz znów jest lepiej no ale głos leci na patryniu. Trzyma swój wysoki poziom aktywności i stara sie by dział dyskusji żył.

7) ZNAWCA ROKU 2012- Luba- nie umiem tego jakoś zbytnio uargumentować, od pierwszego mojego głosowania w goldbergach zawsze pierwszy który mi przychodzi na myśł w tej kategorii jest Luba, wiedze napewno ma ogromną więc jak dla mnie zasługuje

8) UPLINKER ROKU 2012- patryniu i nie ma co więcej pisać

9) KREATYWNY ROKU 2012- A tutaj zagłosuje na kogoś kto bardzo sie ostatnio stara i robi świetnną robote niestety bardzo niedocenianą a bardzo potrzebną. Mr. Underson, pisze świetne artykuły, rankingi, zestawienia, i mam nadzieje że mała ilośc komentarzy Cię nie zniechęci bo wykonujesz kawał dobrej roboty i wydaje mi się że własnie w tej kategorii należy Ci się wygrana bo widać że starasz się wymyslac dla nas ciekawe rzeczy.

10) ALFONS ROKU 2012- Patryniu bo chyba nikt inny nie wrzuca nam pań obecnie albo okazjonalnie

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012- Pietrek

12) FREEQ ROKU 2012- Xeb, hmm nikt nie przychodzi do głowy a Xeb się bardzo starał żeby zdobyc tego Goldebrga

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012- patryniu

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012- Don Carlos- mistrz ciętej i trafnej riposty

• Styl:  Jasny

1. UŻYTKOWNIK ROKU - chyba nikogo nie zdziwi jak głos pójdzie do patrynia. Patryk odkąd pojawił się na forum to daje czadu jak cholera. 5 postów dziennie od samego początku - mało kto chyba miał takie statystyki, chyba że z dawniejszej ekipy. Chłopak jest wszędzie i wszędzie jego posty są napisane w bardzo dobrym stylu. W 2013 widzę go jako admina :)

2. ADMIN ROKU - tutaj nie wiem kogo wybrać, ale niech będzie Droops. Dlaczego ?? Bo chyba jako jedyny z administracji jest w miarę aktywny i chyba tyle.

3. MODERATOR ROKU - fanx3 - zapierdzielał młodzian dobrze w tym roku. Pokazuje, że Mod jest zasłużony robiąc dyskusje, wrzucając wyniki, pisząc newsy. Moda roku ma już w kieszeni.

4. NEWSMAN ROKU - znowu fanx3 - chyba jako jedyny starał się regularnie wstawiać newsy, no może jeszcze Patryk. Odkąd nastała mała rewolucja z newsami, to paczki są naprawdę duże i solidnie napisane. Może kiedyś się skuszę na komentarz :)

5. DEBIUTANT ROKU - Satanic - zawitał tutaj może miesiąc temu, a już dużo szumu narobił wokół swojej osoby. Wygląda na to, że to Psychofan Jon'a Moxley'a aka Dean Ambrose :) Jak będzie tak dalej to szykuje się nowa gwiazdeczka na BGZ. Niech nieco ogarnie nieco chaotyczny sposób pisania i będzie zajebiście :)

6. DYSKUTANT ROKU - jeszcze raz patryniu. Jaka dyskusja by nie była to post od niego zawsze się w niej znajdzie. Widać, że dyskusje to jego żywioł :)

7. ZNAWCA ROKU - stary wyga Carlos - swoją wiedzą o wrestlingu łamie w pół połowę forum razem wziętego :) Kreatywny i niesamowicie doświadczony użytkownik, od którego można tylko się uczyć, jak pisać na dany temat.

8. UPLINKER ROKU - patryniu. Thank U.

9. KREATYWNY ROKU - Turek & Droops za Audycje. Nie tylko dyskutują n różne tematy, ale i dodają ciekawe rzeczy jak pewien turniej, tylko nie pamiętam o co on jest :)

10. ALFONS ROKU - patryniu przejął schedę po Prototypie :) Zawsze wrzuci jakieś ciekawe zdjęcia Div.

11. GRAFIK ROKU - nie mam o tym zielonego pojęcia, więc niech będzie chybił trafił. Ene Due rike fake.... Pietrek.

12. FREEQ ROKU - Patrząc na głupoty jakie niektórzy tu wypisują, to można nieźle się pośmiać :) niech będzie że wyróżniał się Tuptuś

13. NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - patryniu - bezkonfliktowy, pracowity, pomocny, bez nałogów - user marzenie :)

14. NAJBARDZIEJ ZABAWNA OSOBA NA FORUM - tak jak Brem, wybieram Carlosa. Mistrz ciętej, trafnej i mocnej riposty :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - PATRYNIU - nie ma innej mozliwości. Jest w każdym dziale, komentuje newsy, udziela się chyba w każdej dyskusji, a dodatkowo wrzuca linki do każdej gali wrestlingowej i każdego Home Video jakie znajdzie się w necie, nie zwracajac uwagi na to, ze i tak tego nikt nie ściągnie. W tym roku nie miał żadnej konkurencji. Problem w tym, że nie wiem czy to dobrze czy źle.

2) ADMIN ROKU 2012 - DROOPS - nie wiem czemu tak jest, ale większość osób, które otrzymały tę rangę nalge przestały udzielać się na forum (Urban, Arkoś, teraz Lube rzadko widuje). Jedyną osobą regularnie pojawiajacą się no i w miarę udzielającą się jest Droops, który przebył długą drogę by zostać pomarańczowy (felietony, wyniki z gal pochodzących z RPA czy innego Bora-Bora). No i nadal prowadzi z Turkiem audycje, chociaż przyznam się bez bicia, że dawno nie sluchałem.

3) MODERATOR ROKU 2012 - ULICZNIK XEB - miałem problem, bo zastanawiałem się jeszcze nad wyborem fanafanafana, ale ostatecznie głos pójdzie w strone Xeba, z jednego powodu... że mu się jeszcze chce prowadzić to całe WCE, kiedy komentarzy pod każdą galą jest może z pięć. Szacun.

4) NEWSMAN ROKU 2012 - brak głosu - nie czytam tutaj newsów więc nie zagłosuje, bo jeszcze kogoś mogę urazić czy cuś.

5) DEBIUTANT ROKU 2012 - brak głolsu - szczerze mówiąc kiepsko z debiutantami w tym roku, jedyną wyróżniają się postacia jest Satanic, ale jest z nami od niedawna więc się póki co wstrzymam. Tak źle z debiutami nie było odkąd tu jestem.

6) DYSKUTANT ROKU 2012 - PATRYNIU - ta kategoria jest dla mnie nieco zbędna, bo pod "dyskutantem roku" może kryć się wiele znaczeń (inni mogą to interpretować jako "osobę zakładającą najwięcej dyskusji" a inni jako "osobę, która najwięcej tam pisze), ale w dwóch poprzednich kategoriach nie oddałem głosu, więc tutaj wypadałoby. Dlaczego Patryk? To co pisałem przy "użytkowniku roku" - jest obecny chyba przy każdej dyskusji. Rzadko się z nim zgadzam tak prawdę powiedziaFszy, ale jestem na tyle leniwy, że nie chce mi się nigdzie pisać postów dłuższych niż trzy linijki (tutaj się przełamałem!).

7) ZNAWCA ROKU 2012 - znawca? To istnieje ktoś taki? Żeby zasłużyć na miano znawcy osoba ta musiałaby chyba obejrzeć wszystkie walki wszystkich federacji jakie kiedykolwiek powstały. Oddam swój cenny głos na Yao, głównie za to, że nie ogranicza się do "wrestlingu" serwowanego nam przez dwie największe federacje w USA i już dawno poszerzył swoje horyzonty, a co za tym idzie jego wiedza na ten temat bez wątpienia jest spora.

8) UPLINKER ROKU 2012 - PATRYNIU - eee, to posiadamy innych?

9) KREATYWNY ROKU 2012 - TUREK I DROOPS - za audycje.

10)ALFONS ROKU - PATRYNIU - proponuje za rok usunąć kategorie typu "Alfons" czy "Uplinker", bo chłopak za dużo tych "statuetek" wygra :waving:

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - DAIMON - wiem, że mało wrzucał w tym roku, ale w dalszym ciągu nie ma na BGZ konkurencji. To jego prace bez dwóch zdań podobają mi się najbardziej.

12) FREEQ ROKU 2012 - TUPTUŚ - a masz.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - TUPTUŚ - A masz 2.

14) NAJBARDZIEJ ZABAWNA OSOBA NA FORUM - CARLOS - bo nikt z wyjątkiem Kartona się nie wyróżniał.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - PATRYNIU - Bezapelacyjnie Patryk zasługuje na miano usera roku i nikt i nic tego nie zmieni, komentował, tworzył co się dało, był wszędzie gdzie się dało i udzielał się po prostu wszędzie. Skąd ten człowiek bierze czas?! Niewiadomo.

2) ADMIN ROKU 2012 - DROOPS - Jedyny aktywny admin i taka jest prawda, o Droopsie można powiedzieć wiele ale nie to że jako admin olał forum bo tak nie jest i mam nadzieję że tak zostanie :)

3) MODERATOR ROKU 2012 - ULICZNIK XEB - Za co ja Ci ulico mam dać ten głos... No za co? Chyba za prowadzenie WCE bo naprawdę ja już nerwów nie mam ani chęci przy takiej frekwencji a tobie się chce... Miałem dać głos na fana ale ostatnio siedzi cicho i to w sumie od dłuższego czasu.

4) NEWSMAN ROKU 2012 - brak głosu - nie czytam newsów na naszym jak i na żadnym innym forum.

5) DEBIUTANT ROKU 2012 - SATANIC - Bo nie ma kogo? No to może jeden z powodów ale Satanic tym krótkim stażem zapracował sobie na to mimo że może nas już opuścił.

6) DYSKUTANT ROKU 2012 - Don Carlos - Głos miał być na Brembo Bossa ale na początku roku jak dobrze pamiętam słabo było z naszym dyskutantem, a Carlos jako tako w każdym temacie się to mniej czy to więcej orientuje i wyrazi swoje jakże zbędne zdanie :P

7) ZNAWCA ROKU 2012 - znawca... A skąd nam to wiedzieć? To ma być osoba wszechstronna znająca wiele federacji czy też gość specjalizujący się w jednej fedce i wiedzący wszystko co się dzieje w roku bo jak tak to ja mogę być specem od Raw i PPV od WWE... Od głosu się wstrzymam.

8) UPLINKER ROKU 2012 -TUREK - Dlaczego? Bo Patryk nie ma konkurencji i Turek ma torrenty :D

9) KREATYWNY ROKU 2012 - TUREK I DROOPS - Audycje Turek & Droops to projekt, który chyba nigdy nie umrze :)

10)ALFONS ROKU - PATRYNIU - montoya ostatnio próbował swoich sił aby wrócić na szczyt ale Patryk jest bez konkurencji i w tej kategorii

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - DAIMON - nie rozumiem ludzi głosujących na mnie bo moje grafiki nie powalają a co mnie martwi są coraz gorsze, za to może i mało aktywny Daimon ale jak wrzuci to padam na kolana i do tego jeszcze nowe zainteresowanie grafiką wektorową, którą pomimo iż mam w szkole to nie zrobie dobrej.

12) FREEQ ROKU 2012 - brak głosu - Nie znam gościa, który mógłby mi zagrozić ; D

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM -SEBU - Oddaję raz.

14) NAJBARDZIEJ ZABAWNA OSOBA NA FORUM - SEBU- i oddaję drugi raz.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - Głosowanie jest formalnością, ale i tak zagłosuję na Patrynia. Jest wszędzie, komentuje, wstawia linki, zawsze pomocny... Wymieniać dalej?

2) ADMIN ROKU 2012 - Zdecydowanie Droops. Jako jedyny z adminów często się udziela i stara się, aby forum jakoś się trzymało.

3) MODERATOR ROKU 2012 - Najaktywniejszy mod to fanfanfan. Stara się pisać dyskusje, lub w nich odpowiadać. Do tego ma newsy, WCE... Global jest moim zdaniem formalnością.

4) NEWSMAN ROKU 2012 - Ciężko wskazać osobę, na którą oddać głos. Fan nie zawsze pisał je regularnie, a Yao ma swoje newsy niezbyt długo - brak głosu.

5) DEBIUTANT ROKU 2012 - Głos na Satanica. Uff... A myślałem, że będę musiał dać brak głosu. Satanic zaliczył mocny start i oby był tak aktywny w następnych miesiącach/następnym roku.

6) DYSKUTANT ROKU 2012 - Patryniu - Jako może to coś od siebie ciekawego na każdy temat napisze. Jest regularny w dyskusjach i nie ma przerw jak większość (o ile nie wszyscy) użytkowników forum.

7) ZNAWCA ROKU 2012 - W sumie nie wiem, na kogo zagłosować. Swoją wiedzą wyróżniają się Yao i Carlos. W sumie nie mam pojęcia, na kogo zagłosować, więc, żeby żadnego nie urazić - brak głosu.

8 ) UPLINKER ROKU 2012 - Patryniu - Nie muszę tłumaczyć. Odkąd Blazi zrezygnował, Patryk nie ma żadnej konkurencji.

9) KREATYWNY ROKU 2012 - Droops & Turek - Za audycje, które ciągle żyją i które z przyjemnością słucham.

10) ALFONS ROKU 2012 - Patryniu - Dużo tych Goldbergów już ma... Wiadomo za co tutaj.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - Na grafice znam się tak, jak Benitez na trenerce - brak głosu.

12) FREEQ ROKU 2012 - Tuptuś - Bo jeszcze żadnego Goldberga ode mnie nie dostał, a tylko tutaj miał jakieś szanse.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012 - Patryniu - No znowu on... Jak potrzebuję linku to mam go za 5 minut.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012 - Carlos - Jego memy i "spoilery" z sb zawsze mnie rozwalają.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2012 - Patryniu - Myślę, że bezkonkurencyjnie powinien wygrać w tej kategorii. Cały rok w kółko wszystkich zachęca do udzielania się na forum i co najważniejsze sam non stop dzielnie i regularnie udziela się na BGZ. Gratuluję i trzeba brać z niego przykład, lecz sam przyznam, że ciężko niekiedy pogodzić życie osobiste z udzielaniem się na forum, a wiem że Patryniu za dużo czasu nie ma wolnego, a jednak znajduje jakąś lukę w czasie, aby udzielać się na forum, za co ogromne wyrazy szacunku.

2) ADMIN ROKU 2012 - Droops - Tutaj także bezkonkurencyjnie Droops powinien wygrać w tej kategorii. Non stop walczy i się nie poddaje, aby BGZ stało na nogach i powróciło do swoich czasów świetności. Poświęca dla forum bardzo dużo czasu, nie zapominajmy o tym, że takie prowadzi audycji i świetnie sobie radzi zarówno z prowadzeniem audycji, jak i bycie administratorem.

3) MODERATOR ROKU 2012 - fanfanfan - Utrzymuje się śmiało na pozycji moderatora i bardzo dobrze wykonuje swoją prace. Wywiązuje się z obowiązków, także zachęca innych do udzielania się na forum.

4) NEWSMAN ROKU 2012 - kotleten - wszyscy zauważyliśmy, że od jakiegoś czasu dość nie miło zrobiło z newsami na forum, lecz niektórzy starają się przywrócić stary porządek i własnie jednym z nich jest kotleten.

5) DEBIUTANT ROKU 2012 - Brak - jakoś nikt nie zwrócił mojej szczególnej uwagi, co jest dość przykre.

6) DYSKUTANT ROKU 2012 - Brem - myślę, że jest najbardziej aktywnym od dłuższego czasu użytkownikiem w dyskusjach. Sam je tworzy oraz co najważniejsze udziela się w nich i z chęcią dyskutuje.

7) ZNAWCA ROKU 2012 - Yao - postawię tutaj na niego, ponieważ jego wiedza i pasja do Lucha Libre i Puro jest przeogromna za co go bardzo cenię, ponieważ w okół jest mało ludzi z którymi można podyskutować i porozmawiać na temat tych gatunków wrestlingu, a jednak nadal ma siłę do pasjonowania się tymi stylami.

8 ) UPLINKER ROKU 2012 - Patryniu - Czasem ciężko na forum znaleźć linki do gal, lecz Patryniu stara się, aby to się zmieniło, za co mu chwała.

9) KREATYWNY ROKU 2012 - BOOKERZY WCE - mieli malutki kryzys, ale nadal tworzą gale WCE, lecz przyznam szczerze, że nie mam czasu na obserwowanie WCE wewnątrz.

10) ALFONS ROKU 2012 - Patryniu - Nie ma innego kandydata do tego tytułu, co prawda to nie to samo co poprzedni zdobywcy tego Golberga, lecz i tak Patryniowi się należy.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2012 - Tutptuś - nie zauważyłem ostatnio jakiegoś zasypu grafikami, lecz Typtuś wykonuje swoje prace, które są bardzo estetyczne i miłe dla oka.

12) FREEQ ROKU 2012 - Tutpuś - tego gościa nie ogarniesz, za co go właśnie tak lubię.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2012 - Patryniu - chłopak jest bezkonfliktowy i zawsze z chęcią z Tobą popisze, podyskutuje na dany temat. Za często niestety nie mamy okazji podyskutować, ale może jakaś wspólna audycja? Dlaczego nie ;-)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2012 - Rejden - nie wiem czy może ktoś pobić tego pana. On zawsze Cię zaskoczy swoją wypowiedzią.

1. patryniu

Oto nasz największy spamer, osoba najaktywniejsza. Należy mu się ta nagroda, bo jest po prostu wszędzie, to rozkręci jakąś dyskusje, to w newsach pierwszy napisze, wtawi linki do gali, czy zdjęcia div.

2. Droops

Niestety jak przystało na adminów nie miałem miejsca do popisu. Jest tylko dwóch aktywnych adminów, więc wiadomo, że na siebie nie będę głosował, bo po prostu nie zasługuje. Droops za to jest wszędzie, promuje forum jak tylko może, działa na każdym froncie. Widać, że mu bardzo zależy na naszym forum i trzeba tą jego pracę docenić!

3. Brem

Mimo nie tak ogromnej liczby postów (ok 1300) jest jedną z najbardziej konsekwentnych i wartościowych osób tego forum. Każdy jego post ma wielką wartość, to napiszę coś porządnego w dyskusji, to zrobi coś innego, równie pożytecznego, czyli nie nawala postów na pałę, tylko... sami wiecie co mam na myśli.

4. Yao

Najbardziej konsekwentny z newsmanów. Mimo, iż dostarcza nam info z indy i różnych mniejszych fedek, to i tak muszę przyznać, że to doceniamy. Sam nawet często czytam jego newsy, bo w sumie wolę się czegoś dowiedzieć z indy, niż czytać jakieś "shity" z WWE czy TNA. Powiem tak, doceniam twoją pracę i cieszę się, że możesz urozmaicić nasze forum takimi newsami.

5. ---

Daruje sobie tą kategorię. Według mnie nikt nie wyskakiwał ponad poziom. Może Satanic coś pokazał, się pokazał, ale jednak nie mam ochoty na nikogo głosować.

6. fanfanfan

Oczywiście fan jest na równi lub nawet troszeczkę niżej w stosunku do takich userów jak Brem, czy patryniu, ale ja nie chce powatarzać w owym głoswaniu tych samym osób. Tzn. wałkować w kółko tego samego i np wyjdzie coś takiego, że patryniu zdobył 7 Goldbergów. Oczywiście gratulacje dla niego, bo wkład w forum ma ogromny, lecz jednak chce wyróżnić jak nawiększą liczbę userów. Fan jest/był aktywny w dyskusjach i roządne posty w nich pisał, tj umiał dyskutować.

7. DonCarlos

Tym razem to właśnie Carlos zasłużył sobie na to miano. W temacie związanym z pytaniami początkujących aktywnie się wypowiada, potrafi nie jedno wytłumaczyć, jak się podzielić wieloma ciekawymi informacjami.

8. patryniu

Niestety muszę tutaj po raz drugi wprowadzić patrynia, bo w uplołdowaniu linków on nie ma sobie równych.

9. Turek&Droops Company

Dla mnie bezkonkurencyjny projekt, który naprawdę wiele wprowadza w życie forum. Przez owy produkt może się wiele dowiedzieć o świecie wrestlingu, jak i mile spędzić czas przy słuchaniu audycji. Jesteście świetni!

10. Prototype

Jako tako Protek wstawiał porządne panie w tym roku, choć i tak większości ich nie widziałem, lecz jego aktywność w tym dziale była wysoka.

11. Daimon

Stety lub niestety nadal nie ma lepszego grafika na tym forum, ten człowiek wie co robi i robi to wyśmienicie. Pietrek mógłby stanowić dla niego konkurencje, lecz imo jest on jeszcze poziom lub dwa poziomy niżej od Daimona.

12. Tuptuś

W SB Tuptuś zawsze góruje, walki tekstami od rana do nocy, więc według mnie nie ma dla niego konkurencji. Jest to taki wesoły pozytyw na naszym forum, człowiek, który umila nam czas, swoimi wypowiedziami.

13. Rejden

Według mojego uznania jest to bardzo zabawna osoba, która jest mile widziana na tym forum. Przez pewien czas był globalem, to pojechał na galę WWE z 4c, a nie z nami, ale i tak jest to świetny człowiek (rozdanie autografów w Blue City przez Miza). Jest to osoba z którą zawsze można na luzie porozmawiać. Do tego zawsze dobrze mi się go kojarzy.

14. ---

Jest tutaj dużo zabawnych osób typu Xeb, Gonzalito, Tuptuś, fan, Carlos, Edek i jeszcze mógłbym wymienić z kilkanaście osób. Nie umiem z nich wybrać tej najzabawniejszej, więc pozostawiam tą kategorię bez głosu.

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...