Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzja CM Punka, ME dla Dolpha i Wade'a, Mysterio, i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

Newsy zawierają spoilery z Raw

:arrow:Na początek zaczynamy informacją dobrą dla fanów Cody Rhodesa, otóż ten na Twitterze napisał, że możemy spodziewać się gow ringu jeszcze w 2012 roku!

:arrow: Dwa wiążące się newsy. Otóż Maria przyjęła oświadczyny Mike'a Benetta, zawodnika RoH, natomiast zaraz po tym pojawiła się informacja, że Mike oglądany jest przez skautów WWE!

:arrow: Następne to spekulacje odnośnie walki na następnym Raw między Rybackiem, a... Paulem Heymanem! Paul miałby reprezentować swojego człowieka, kiedy ten najpewniej jest kontuzjowany ale o tym potem, a chyba każdy wie, że walka prowadziłaby do intrencji ze strony Ambrose'a, Reignsa i Rollinsa.

:arrow: A co do potwierdzonych walk, to Randy Orton vs. Wade Barrett obejrzymy na najbliższej gali SmackDown!

:arrow: Na jutrzejszym tapingu niebieskiej gali zabraknie Johna Ceny, którego dwa razy z rzędu widywaliśmy na tej tygodniówce.

:arrow: Rating SmackDown z 30 Listopada? Jedynie 1.81 z liczbą 2.530.000 ludzi przed telewizorami.

:arrow: Dzisiaj CM Punk zrównał się pod względem długości title runu z pasem WWE z Johnem Ceną, który wynosi już 380 dni, a jutro stanie się najdłużej posiadającym pas człowiekiem od 25 lat!

:arrow: Poniżej notka Wade'a Barretta z Twittera po Raw:

Wiem, że myślicie, że jestem teraz nieszczęśliwy, ale na #TLC mój nastrój poprawi się znacząco. #NewICChamp.

:arrow: Na tegoroczne Tribute to the Troops reklamowane są postacie jak Mick Folel, Sgt. Slaughter czy Roddy Piper.

:arrow: Walki nagrane przed Raw, które zapewne obejrzymy na galach typu Main Event czy Saturday Morning Slam to: Tensai vs. Zack Ryder oraz david Otunga vs. Brodus Clay.

:arrow: Tym razem nie jak w przypadku Bryana i Kane'a, Raw Active czyli głosowanie fanów na Twitterze bodajze na to, który pas ma być broniony w ME Raw były prawdziwe. Na "#WWEUS" zagłosowało 581 osób, a na "#WWEIC" zaledwie 222. Ludzie chcieli straty pasa Antonio?

:arrow: Poniżej jak zawsze Backstage Fallout po Raw:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WAZh5SnQMPE

LINK: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AZh5SnQMPE

:arrow: Vickie Guerrero po Raw na Twitterze:

Ok... Ok... Każdy jest zdenerwowany razem ze mną. Ale przynajmniej moje działania na Raw były miłe dla Pana McMahona... #CougarInCharge

:arrow: Nie wiadomo jeszcze dlaczego nie było Reya Mysterio na wczorajszym Raww Greensboro. Jego tag partner Sin Cara walczył w singlu z Alberto del Rio, dodatkowo Mysterio nie jest zapowiedziany na taping SmackDown, ani nie widnieje w żadnej z kart na najblizsze gale!

:arrow: Mądre głowy WWE uważają, że dwoma osobami, które zasługują w pelni na wielki Main Event są Dolph Ziggler oraz Wade Barrett!

:arrow: Ten pierwszy na szali na TLC postawił swoją walizkę Money In The Bank w starciu przeciwko Johnowi Cenie. News wyżej może tylko utwierdzać nas w przekonaniu, że Dolph walizki najpewniej nie straci.

:arrow: I doszliśmy do ostatniego newsa, który już może obił Wam się o uszy. CM Punk podczas chyba Powerbombu na stół podczas Raw od Rybacka został kontuzjowany! Konkretnie chodziło o jego kolano, Punk od razu jak najprędzej się dało przełożył lot by udać się do Pensacola na Florydzie, aby skonsultować się ze swoim lekarzem Jamesem Andrewsem! Jeżeli dobrze wykonałem obliczenia w różnicy czasowej to o 21:08 wg. strony WWE rozpoczęła się operacja kontuzjowanego kolana mistrza WWE. Natomiast o 22:30 ukazała się wiadomość, że operacja zakończyła się pomyślnie, doktor Andrews usunął bodajże pękniętą część łąkotki, która wbijała się w kolano i przy wolniejszej reakcji mogła poważnie zagrozić zdrowiu WWE Championa, jednak już teraz lekarz WWE - Chris Amann, powiedział, że operacja gwiazdy federacji poszła gładko i teraz nie ma przeciwwskazań w pełnym powrocie mistrza do zdrowia - początkowo mówiło się o zagrożeniu dla starcia o głowny pas federacji, jednak teraz wydaje się, że do 16 Grudnia Punk powinien być w pełni sił.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Avangers

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Więc dziś trochę więcej się dowiedziałem na ten temat , uważam ze dobrze to rozwiązali , Ambrose zawojuje ! ; D w ringu to jest pewne , marzy mi się spear od Romka na Rybacka na Drabinie ooh o coś pięknego po prostu , pierwszy raz w historii taki match by był ; D jestem zadowolony z takiego obrotu sprawy , Ambrose za pewnie pokaże swoje Hardcorowe akcje żeby chociaż trochę z nich pokazał , walka będzie za pewnie niesamowita.Co do Punka ma on byc jednak cały czas na RAW :) .. więc jego feud z rockiem nie jest zagrożony ;) ooh kamień serca , już myślałem że poważna interwnecja Lesnara będzie tu potrzebna i to on z Rybackiem zawalczy o pas hehe ; D ale jednak nie.

:arrow: Punk przeszedł do Historii w końcu normalnie jestem w niebie na to czekałem i się doczekałem to wielki wyczyn i od dziś normalnie zasługuje na walkę z Austinem na Wm 30.

:arrow: Walka Ortona z Wade może być ciekawa z pewnością obejrzę ale na nic wielkiego nie licze..chociaż może będzie ciekawie.

:arrow: Haha Paul vs Rybacka :shock: jak bym miał to wyglądać niech już na początku walki wbiją i będzie biście hehe.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Cody chcesz nam coś zasugerować? Jako, że może się jeszcze w tym roku na ringu pojawić to TLC czy zwykła tygodniówka? Może są plany na to, by ten team wmieszał się w walkę TLC i tak ponownie zapoczątkował ich walkę o pasy TT, choć teraz to już może być po ptakach, gdyż pojawiła się nowa grupa i dla nich oprócz ataków widziałbym jeszcze jakiś push w stronę pasa? Okaże się na TLC czy są warci jakiegokolwiek pomysłu ;P Heyman vs. Ryback to skończyłoby się najpewniej wielką dominacją "mutanta", a w tym przypadku wątpię, by Paul był godny aż takich poświęceń, więc interwencja "ochroniarzy" to już informacja pewna. Dolph Ziggler i Wade Barret wykorzystani w dobrym kierunku? Chodzi im o prawdziwy ME czy o tą tygodniówkę? :lol Bez żartów, w pełni się z nimi zgadzam. Obaj stoczą swoje walki na PPV, Barret ma szansę stać się mistrzem i podnieś ten pas IC na wyższy poziom, a Ziggler ma szansą i zapewne ją wykorzysta pokonać Cenę! Interwencja ze strony WWE, jak i samego poszkodowanego była bardzo szybko. Widać, że nikt tutaj nie chce ryzykować, a szczególnie, że już niedługo RR, a Rock czeka. Punk niech teraz odpoczywa, na PPV nie ma walki i liczmy na to, że ten "zmiennik" będzie całkiem porządny :)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...