Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cameron, Jericho, statystyki WWE, TNA, Turning Point i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Kenneth Cameron został zwolniony z WWE z powodu napaści na policjanta w stanie upojenia! To podobno jego niepierwszy numer, więc każdy się spodziewał, co się stanie. Tym samym The Ascension przestali istnieć...

:arrow: Chris Jericho spytany o powrót do wrestlingu stwierdził, że jeszcze nie skończył z tym na dobre.

:arrow: Według WWE to Paige jest najbardziej wyróżniającą się divą w NXT i w najbliższym czasie powinniśmy spodziewać się jej pojawienia w głównym rosterze.

:arrow: Na jednym z Live Eventów Tensai przegrał z Santino Marellą. Tym razem jednak nie pochodził z Japonii tylko "from parts unknown".

:arrow: Kharma wreszcie przerwała milczenie na temat jej odejścia z WWE. Rzekła, że nie ma żalu do WWE za to, co się stało i akceptuje to w 100%. Sama zainteresowana przez swoją poronioną ciążę nie chciała psuć reputacji WWE.

:arrow: WWE chce doprowadzić do dłuższej współpracy w Teamie Hell No. Powodem ma być rzekomo atak The Shield na Tag Team Championów, którzy zdecydowali się połączyć siły. W pojedynku z Primo i Epico nie dochodziło między nimi do kłótni.

:arrow: Sheamus jest umieszczany w walkach z takimi jak Antonio Cesaro, czy Damien Sandow. W ten sposób WWE pokazuje mu, że jego miejsce mogą zająć właśnie ci zawodnicy, gdyż Sheamus otrzymuje bardzo mizerne reakcje od fanów.

:arrow: WWE Shop realizuje średnio 903 zamówienia na dzień. Otóż jest to lepszy wynik aż o 27% w porównaniu z 2011 rokiem.

:arrow: Z kolei oficjalna strona WWE jest odwiedzana średnio 11,5 miliona w ciągu miesiąca. W 2011 roku wynik ten był o 10% mniejszy.

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 2.7, więc WWE wciąż trzyma słaby poziom.

:arrow: Na kolejnym Main Event ujrzymy starcie Champion vs Champion pomiędzy Kofim Kingstonem i Antonio Cesaro. Będzie co oglądać.

:arrow: Najnowsze Foreign Exchange:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aFFFmuPV-PY

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FFFmuPV-PY

:arrow: TNA Turning Point miało 11 tysięcy wykupień. To bardzo słaby wynik według samej federacji.

:arrow: TNA planuje mniej PPV w nadchodzącym roku. Otóż z kalendarza wypadły już No Surrender i Against All Odds.

:arrow: Hulk Hogan chce odświeżyć postać Matta Morgana w TNA. Peleryna, w której Morgan występuje była niegdyś używana przez Hulka.

:arrow: TNA wprowadza w życie plan długoterminowy. Polega to na tym, że scenariusze są napisane z kilkutygodniowym wyprzedzeniem, a nie tak jak w WWE, czyli w dzień gali.

:arrow: Profil Christiana Yorka (zwycięzcy Gut Checku) został już dodany do rosteru TNA.

:arrow: Awesome Kong zapytana o możliwość powrotu do TNA uznała, że ten rozdział został już zamknięty.

:arrow: Rating ostatniego Impactu wyniósł 1.02 i jest to skok o aż 0.26 w porównaniu z poprzednim tygodniem.
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

1

• Mr. Underson

1

• Kotleten

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

:arrow: Kolejny wielki minus -.- taki dobry tag team szlak trafił eeh a to pech jak zawsze musi być źle :( ,gdzie drugi taki dobry team znajdziecie.

:arrow: Prawie pewne że Y2J wróci już w 2013 więc dla mnie wielkie zdziwienia , nie ma tęsknie za nim trochę hehe i za jego theme zawsze dawał otuchy na RAW jego powrót najwyżej 2013 roku latem.

:arrow: Paige Coming ! już pokazuje się na Live Eventach była w team z laylą więc możemy być pewni że zostanie face'em chce zobaczyć jak bije Eve i staje się największą gwiazdą WWE Divas :twisted: .

:arrow: Tensai ! przegrał z Santino :D:D:D=)) masakra jak można tak doprowadzić Matta na dno,po co żeś człowieku wracał wiedziałem że tak będzie ; D że go zeszmacą.

:arrow: Szkoda mi Kharmy wiem co przeżyła na prawde , stracić dziecko :( to nie tak łatwe , za pewnie nie długo powróci do WWE.

:arrow: Słyszałem że już The Shield dostało po pysku :x mam nadzieje że nie dostaną na RAW bo się załamię ! są teraz celem zainteresowania więc nie spieprzyć tego!.

:arrow: Jedno wiem że tą osobą będzie Damien Sandow na niego publika jak najbardziej reaguje więc uważam że to on ma największe szanse , Cesaro ; D przyjdzie czas.

:arrow: Rating RAW ! no Vince nie powinien się dziwić , jeżeli nie wprowadzić czegos takiego jak Era Attitude coś w tym stylu ; D to takie cały czas będą.. tu chodzi o świeżość i po produkt.

:arrow: Mam nadzieje że Cesaro ponownie wygra bo gościu mnie przekonuje,chciałbym widziec kiedyś Cesaro vs Kurt Angle.

dzięki za newsy ; D

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Skoro ktoś jest ciągle upominany i łamie etykę praw w federacji Vincenta to wiadomo, że kiedyś czy później zostanie wywalony. Cameron, wybiła Twoja godzina. Kto następny? :lol Paige zawojowała NXT, ale i tak wszyscy wiemy, że nie ma co liczyć na główny roster, w którym rządzą ciągle i te same kobitki. Dla Tensai'a przygoda z WWE skończyła się już po raz kolejny i miejmy nadzieję, że już się więcej nie pojawi, skoro nie potrafią go odpowiednio wykorzystać, a nie ukrywajmy, bo zadatki na dobry feud to on ma.. Sheamus powoli nudzi nas, swoich fanów i Bóg wie kogo jeszcze. Zostało mu postawione ultimatum, ale co chłopak ma począć, skoro dają mu taki zjebany scenariusz napisany 5 minut przed galą?.

Dzięki :t_up:

No dobra, wypada zacząć komentować :) Na Jericho rzecz jasna czekamy z utęsknieniem, przynajmniej ja. Na powrót do WrestleManii był nie liczył ale czekam na jakiś dobry angle z jego udziałem, może D-Bryan? Martwi mnie spadająca pozycja Tensaia, od wygrywania z takimi zawodnikami jak Cena do jobbowania Marelli? Czuję że niedługo spakuje manatki i wróci do NJPW gdzie przynajmniej nikt go nie oszukiwał, bo już od dawna mówiło się o pushu dla niego a nawet o feudzie z CM Punkiem o pas WWE. Szkoda bo zapowiadał się nieźle. Większa współpraca w teamie Hell No ... no tak, mam nadzieję że to tylko plotka bo jak dla mnei to ten team jest wręcz stworzony fo tego by sie kłócić, no ale jeśli WWE chce zrobić po raz kolejny z jednego z najlepszych storyline'ów gówno to droga wolna. Sheamus spada w hierarchii, noo właśnie tego się spodziewałem, zresztą była o tym mowa od dawna. Tak samo było wtedy kiedy stracił pas WWE, znudził się i jakby o nim zapomniano, ale po roku powrócił do łask i pewnie tak też się stanie tym razem. Dziękóweczka :)

Pierwszy news bardzo mnie martwi, Cameron jest dla mnie cholernie nieodpowiedzialny, bo nie wiem jakie odczucia odnośnie The Ascencion miało WWE, ale w moim odczuciu byli oni świetnym teamem aspirującym do głównego rosteru WWE, z pomysłem, z polotem, tworzący monolit, którzy mogli według mnie spokojnie rywalizować na poziomie Hell No czy Rhodes Scholars, bo może umiejętności ringowe nieco odbiegały, to pomysl na nich jaki był realizowany na NXT był zajebisty. Jericho jak zwykle zaczynający swoją grę, Tensai jobbujący każdemu czyli same standardy. The Shield z pasami Tag Team będą tylko doskonałym potwierdzeniem, że te pasy wyszły na prostą i z Hell No zrobią coś wielkiego, jednak ja obawiam się, że po stracie pasów komuś walnie do głowy w pewnym momencie rozpad ich Teamu. Dobrze, że Sheamusa chcą zdjąć z głównej sceny, obecnie nic on nie wnosi a choćby Sandow jeżeli kontuzja Rhodesa będzie poważniejsza mógłby solo zajść naprawdę wysoko w miejsce Irlandczyka. To raczej tyle z ciekawych newsów do których bym się chciał odnieść, dzięki za paczkę ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...