Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 29.06.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Filmy z akcjami z PPV.

Backstage:Vickie wesoło rozmawia z Chavo.Nagle do gabinetu wkracza Daivari.

Guerrero są oburzeni każa mu wyjśc i zapukać przed wejściem.Daivari nie słucha

ich wyzwisk wskazuje tylko na pas Chavo i mówi "now!!".Vickie udaje,że nie wie o

co chodzi nawet wtedy gdy Arab pokazuje jej dokument w którym obiecała mu title

shot kiedy chce i na jakich zasadach.Zatępca GM nie ma zamiaru spełnić obietnicy,

więc Daivari woła Teddy'ego.Rozpoczyna się kłotnia, w końcu Long zgadza się na walke

no dq, a do Vickie mówi, że policzą się potem.

Match#1:Cruiserweight Championship.No dq match.

Chavo Guerrero© vs Daivari.

Końcówka:Od razu po wejściu na ring Daivari uderzył Chavo krzesłem potem zaś

zabrzmiała muzyka Khaliego który wszedł, zrobił mistrzowi chokeslama i odszedł.

Daivari pinuje..1...2..3!!!! A więc mamy nowego mistrza cruiserweght!!

Winner and new: Cruiserweight Champion:Daivari

Backstage:General Menager mówi, że prawo do dawania title shotów ma on i nikt więcej.

Vickie ripostuje, że czas najwyższy chyba zmienić szefa SD! po czym wychodzi z biura.

Kamera idzie za nią, Vickie spotyka Chavo, który demoluje szatnie.Informuje go, że

ma plan, musi zebrać poparcie wśród wrestlerów żeby usunąć Longa i zająć jego miejsce.

Chavo mówi że zgromadzi jej wojowników oczywiście za szanse na tytuł!

Promo Kevina Thorna który dziś zadebiutuje.

Na ring wchodzą Deuce i Domino wraz z nimi Cherry w bandażach. Mają w rękach mikrofony

najpierw oglądamy co na PPV zrobili z nimi ECW Originals.Potem D&D pełni złości

mówią że ich przeciwnicy pobili Cherry pobili ich i ukradli pasy. Jednak na ECW

Shane oddał pasy dla Smackdown! dlatego teraz Deuce & Domino chcą wiedzieć czy

dostaną je spowrotem. Pojawia się wściekły Long, który mówi, że oczywiście że nie

dostaną pasów od razu bo na Great American Bash będzie walka o nie, ale wcześniej walki

mecze kwalifikacyjne.Dziś na przykład Deuce & Domino zmierzą się z Highlanders.

Zawodnicy przez chwile chcą się kłócić lecz po chwili Deuce stwierdza że Szkoci

to bardzo łatwi przeciwnicy.

Match#2:Qualification Tag Team Match.

Deuce & Domino(with Cherry) vs The Highlanders

Końcówka:Wyrównana walka.D&D nie zdobyli przewagi na początku a wręcz przeciwnie

można powiedzieć że od gongu sędziego to Szkoci mają więcej do powiedzenia. Na

ringu Domino dostaje od Rory'ego. Zgarnął już kilka solidnych punchy i headbuttów.

Rory robi dropkick Domino upada a Highlander staje nad nim i podnosi kilt! Był to

głupi dowcip bo Domino robi low blow. Wstaje i chce mu zrobić Domino Effect jednak

Rory się wyrywa i klepie w policzek Robbiego. Robbie przewraca Domino podbiego do

Deuca i uderza go obiema rękami w twarz. Podnosi Domino robi mu suplexa, wbiega

Rory i obaj kuzyni wykonują Scot Drop.Robbi pinuje sędzia liczy 1.2....3!

Mamy pierwszych uczestników meczu o pasy Tag Team, a byli mistrzowie odpadają!!

Winner:The Highlanders.

Backstage:Chavo szuka Deuca i Domino, gdy ich znajduje o mało nie zostaje pobity.

Przedstawia jednak swoją propozycje: pomogą Vickie a w zamian dostaną swoje pasy.

Oferta zostaje przyjęta bez chwili wahania.

Kamera śledzi Regala,mija biuro GM i kilku wrestlerów. W końcu napotyka mężczyzne

stojącego tyłem.

Regal:Hej,nie wiem jak Cie zwą ale wiem jedno. Finlay był winien mi przysługe ale

uciekł do ECW a Ty przylazłeś za niego. W takim razie uważam że jego powinności

spadają na Ciebie. Wyrażam się jasno? Po pierwsze za tydzień pomagasz mi w walce

teamów,po drugie.....Czy Ty mnie w ogóle słuchasz??

Mężczyzna obraca się jest to Kevin Thorn.

Thorn:Nie, nie słuchałem ani jednego słowa, ale wiesz co? Podobno masz niebieską krew?

W takim razie uważaj na siebie. Niebieskiej jeszcze nie próbowałem.

Thorn odchodzi, zdziwiony Regal zostaje.

Match#3:Eugene vs Chris Masters

Końcówka:Masterpiece bawił się z Eugenem a kiedy mu się znudziło męczenie słabszego

przeciwnika założył Masterlocka i Eugene tapował.

Winner:Chris Masters

Po meczu zjawił się powitany gwizdami Mark Henry. Chwycił mikrofon i zaczął nawijać

o tym że to on jest Królem Dżungli i że to co zrobił przed PPV Chris nie ujdzie mu

na sucho.Masters wyrywa mu sprzęt i odpowiada że za tydzień jest gotów na starcie

z Henrym.

Tonight Mvp vs William Regal,Kevin Thorn vs Matt Hardy i cuttin' edge z udziałem

Kane!!

Match#4:Non title match.

Mvp vs William Regal

Końcówka:Mvp zrobił na Regalu powerslam.Wstaje i kopie go w plecy.

Montel czeka aż Regal się podniesie,gdy tak się dzieje aplikuje mu belly to

belly suplex a potem ballin' elbow.Podnosi Anglika,ale niespodziewanie dostaje low

blow.William z trudem robi irish whip a potem big boot,gdy Montel wstaje Regal

zakłada mu abdominal stretch.Stoi z nim na środku ringu ale kiedy Mvp chce tapować

puszcza go i gdy ten pada na ziemie robi mu Regal stretch!Mistrz musi uznać wyższośc

Anglika i tapuje.

Winner:William Regal

Kristal spotyka na backstage Dave'a Taylora.Rozmawiają o tym że wraz z Regalem

mają teraz szanse na WWE Tag Team Championship.Przerywa im Vickie,która odpycha

Kristal i mówi do Taylora żeby wraz ze swoim teamowym partnerem poparli ją a na

pewno nie będą żałować.Dave chłodno odpowiada że się zastanowią.

Kristal opuszcza ich i szuka kogoś z kim można by przeprowadzić ciekawy wywiad.

Zauważa Rica Flaira i z radością do niego podbiega.Nature Boy nie ma jednak nastroju.

Diva pyta co się stało,Ric wskazuje ręka najbliższą szatnie,siedzi tam Batista gada

do siebie i trzyma się za głowe.Flair opowiada że kiedy Animal przegrał z Finlayem

coś się w nim załamało i obecnie nie jest zdolny do walki na sto procent swoich możliwości.

Kristal robi zdziwioną mine,a Ric siada koło Batisty.

Match#5:Matt Hardy vs Kevin Thorn

Końcówka:Wyrównany mecz,jednak z lekką przewagą wampira.

Hardy obrywa właśnie w narożniku,Kevin szykuje go do Original Sin,ten jednak się

wyrywa,próbuje zrobić irish swip,ale to Thorn zakręca nim i ..chlothsline!

Matt pada na ziemie a Thorn rzuca się na niego z elbow dropem.Potem go podnosi znów

irish swip i potężny spinebuster!!Czy to koniec?Nie,bo dzisiejszy debiutant w ogóle

nie próbuje pinu a robi na Hardym Chokebomb a potem zarzuca go na ramie i podchodzi

do lin...Original Sin! Pin 1...2....3!!Niesamowite zwycięstwo w swym deiubcie na SD!

Matt leży kompletnie bezruchu,a Kevin Thorn powoli schodzi z ringu.

Winner:Kevin Thorn

Cuttin' Edge.

Były mistrz wagi ciężkiej Edge zapowiada obecnego.Przy ogłuszającej muzyce o wrzawie

publiczności pojawia się Big Red Machine:Kane wraz z pasem WHC.Wchodzi na ring

i staje twarzą w twarz z Edgem.

Edge:Może usiądziemy Kane?

Kane:(śmieje się)Nie jestem tu by siadać.Jestem tu by pokazać ludziom że prawdziwy

i niepowtarzalny Kane wraca.Wraca wściekły potwór gotów na zniszczenie.

Edge:Hmmmm bardzo ciekawe.Chcesz rzucić jeszcze jakieś groźne teksty zanim zaczniemy

rozmowe??

Kane:(chwila ciszy)Jest jedna rzecz....(chwyta Edga za gardło i robi mu Chokeslame na

krzesło.)ja jestem mistrzem wagi ciężkiej.Lepiej dla Ciebie żebyś zapamiętał.

Kane odchodzi.

Backstage:Teddy Long żali się Kristal jaka to zła kobieta z Vickie.Kristal martwi

że tak polecała ją Gm'owi ale ma nadzieje że wszystko się jakoś ułoży.

Nagle drzwi się otwierają pojawia się Vickie.Mówi że na Great American Bash zmierzą

się ich drużyny,wygrany zostaje szefem Smackdown! przegrany odchodzi. Long mówi że

nie ma zamiaru robić takiej walki i powinna wybić to sobie z głowy.

Vickie zaczyna się śmiać i ripostuje że w takim razie Teddy przegra walkowerem bo

ona zaczeła już gromadzić zawodników!

Smackdown!schodzi z anteny

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie