Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Poster RR, Rock, The Shield, Punk-Ryback i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

Newsy zawierają spoilery z Raw

:arrow: Otóż może już niektórzy go widzieli, jednak w spoilerze zamieszczam plakat Royal Rumble, który może okazać się oficjalny i najprawdopodobniej będzie oficjalny gdyż na nim znajduje się nie kto inny jak The Rock!

fajnali.jpg

:arrow: Jim Ross jeszcze przed Raw na swoim blogu wyraził swoje zdanie odnośnie kazdego z czlonków Shield, które zamieszczam poniżej:

- Dean Ambrose: "Ambrose ma w sobie cechy Roddy Pipera i Briana Pillmana. Widziałem jego poisy na NXT i FCW kilka miesięcy temu z @RealKingRegal i oglądajac to razem z Dusty Rhodesem świetnie się bawiliśmy. Jest chyba najbardziej nieprzewidywalny z całej trójki. Może słowo "kompletny" jest adekwatne do opisania Dean'a w tym momencie".

- Seth Rollins: "Rollins przypomina mi CM Punka w niektórych momentach gry pare lat wstecz i może coś dobrego wyjśc z dzieciaka z Iowa, który ma dobry rozgłos i świetne umiejętności jak zaufanie, wytrzymałość i w dodatku jest mistrzem NXT. Naturalny powinien być push dla niego i powinien walczyć z pasem, który już udalo mu się wygrać."

- Roman Reigns: "Jego ojcem jest HoF'er Hofer Sika. Czasami przypomina mi się The Rock kiedy podpisał swój pierwszy kontrakt z WWE. Chodzi tu takze o dziedzictwo, ale takze fizyczne umiejętności, i ogólną naturę sportową. Możemy miec nadzieję, że zobaczymy jego skalę dokonać już w ciągu najbliższych dni czy tygodni. Oglądajcie go i zinterpretujcie to tak jak ja, że Reigns może być nowym Rockiem!"

:arrow: Na dzisiejszym Raw nagrano dwie walki, których nie mieliśmy okazji zobaczyć a były to starcia pomiędzy JTG, a Brodusem Clayem oraz Santino Marelli z Davidem Otungą.

:arrow: The Rock jest zapowiadany na dwie galę Raw, 28 Stycznia, czyli na Raw po Royal Rumble w Las Vegas, oraz na 18 Lutego w Lafayette. Na ten drugi event bilety w przedsprzedaży można już nabywać, a hasłem jest słowo "champ". Czy to nie mówi samo przez się?

:arrow: W spoilerze karta na TLC po Raw:

WWE Championship Match

TLC Match

CM Punk © vs. Ryback

World Heavyweight Championship Match

Chairs Match

Big Show © vs. Sheamus

Intercontinental Championship Match

Kofi Kingston © vs. Wade Barrett

:arrow: Profil Christiana Yorka, czyli zawodnika obdarowanego kontraktem w GutCheck został dopisany do rosteru TNA na ich oficjalnej stronie.

:arrow: Dixie Carter na Twitterze zapowiedziała, że w czwartek na Impact'cie dowiemy się gdzie odbędzie sie LockDown 2013. Dodała tylko, że TNA nigdy nie było w tak wielkim mieście.

:arrow: Jak dowiedzieliśmy sie na Raw oficjalnie grupa stworzona z Ambrose'a, Rollinsa i Reignsa nazywać będzie się The Shield jak to wczesniej na Twitterze zdradził hiszpański komentator Marcelo Rodriguez. Podczas Raw nazwa ta była jednym z trendów na Twitterze.

:arrow: Jak pisałem wczesniej najpewniej zblizamy się do powrotu Braya Wyatta na Raw, który podczas poniedziałkowej nocy dodał wpis na Twitterze o treści: "@Raw Ville de Tick Tock Lafayette. Tick tock. Tick tock." Czyli odliczanie czasu do jego powrotu trwa.

:arrow: W piątek bedzie miało miejsce nagranie nowych epizodów WWE NXT. Na taping zapowiedziani są ako 3MB, Drew McIntyre i Heath Slater oraz zobaczymy jak wyjasnione zostaną losy Rollinsa, Amrose'a i Reignsa, którzy na Raw tworzą już The Shield i tego co stanie się z pasem NXT, który w federacji tego pierwszego.

:arrow: Mick Foley na Twitterze po Raw napisał nastepującą notkę odnośnie Deana Amrose z którym miał lekkie spięcie na początku tego roku właśnie za pośrednictwem tego portalu: "Nawet nie wiecie z jaką ulgą widzę Deana Amrose'a na Raw! On będzie jedną z głownych postaci przez długi czas!"

:arrow: Dzisiaj w nocy miejsce będzie miał taping SmackDown, Main Event oraz Saturday Morning Slam! Lokalnie reklamowane jest starcie Showa z Sheamusem, a najprawdopodobniej na SD zobaczymy jako ME walkę Damien Sandow vs. John Cena. Ten drugi najpewniej z niewiadomych powodów zastepuuje Randy Ortona, którego na tapingu raczej nie zobaczymy, bo jego obecność nie była zapowiadana.

:arrow: Zack Ryder znów wyraża swoje żale za pomocą Twittera, tym razem swój występ na Raw skwitował tak: "Byłem na #Raw... Przegrałem... Ale miałem wejście... Biorę to..."

:arrow: Ryback również na Twitterze napisal, że wreszcie dostał to czego chciał - mowa o walce w TLC Matchu z Punkiem o pas na TLC - jednak jeszcze w tamtym tygodniu planowane było między nimi starcie w Tables Matchu!

:arrow: Za to JBL dla odmiany na facebooku napisał, że zostało mu tylko 7 tygodni do wyprawy na Mt. Aconcagua, czyli na kolejny z wielkich szczytów świata. Dodal, ze do 11 Stycznia musi zbić wagę poniżej 230 funtów - wyprawa raczej oderwie go od stołu komentatorskiego na SmackDown!

:arrow: Ochroniarze, którzy pojawili się dzisiaj na Raw w segmencie z Rybackiem to Luke Hawx, Byron Wilcott, Matt Lancie, Blake Wilder i Haniel T z WildKat Sport oraz Entertainment New Orlean - nie wykluczone, że zobaczymy ich znów w TV, tym razem na jutrzejszym tapingu SmackDown!

:arrow: Obecne poczynania WWE najpewniej prowadza do walki mixed tag team na TLC między Cena & AJ, a Ziggler & Vickie/Taminą - wcześniejsze plany miały mieszać w spór obu panów walizkę Dolpha i najpewniej wmieszać w stypulację Vickie np. jako sędzia.

:arrow: Na TLC nadal rozważany jest match o pasy TT z udziałem 4 zespołów, dodatkowo w stypulacji Ladder Match! Jeszcze lepiej!

:arrow: Nadal nie znane jest miasto, które ugości WM30 w 2014r., za to największe szanse na WMkę w 2015r. z numerem 31 ma Teksas, a dokładniej Cowboys Stadium w Arlington.

:arrow: Ponoć ruszyło się coś w pozwie TNA do WWE co łączy się z tym, że przybliża się powrót Rica Flaira do WWE! Ten ostatnio był odwiedzić swoją córkę Charlotte na tapingu NXT, wiadomo również, że pojawił się na Florydzie by ruszyć coś w tej sprawie i jak można wywnioskowac z newsa chyba mu się to udało! Czekamy Ric!

:arrow: Pierwotne plany zakładały przejęcie pasa przez Rybacka na Survivor Series i wtedy odzyskanie go na TLC przez Punka - te plany weszłyby w życię gdyby nie sam Vince McMahon, który jest zwolennikiem title runu Punka i w dodatku sam Rock powiedział, że jest pod wrażeniem tego, że Punk z pasem utrzyma się do samego Royal Rumble i walki z nim!

:arrow: Rosa Mendes na Twitterze po Raw odnośnie sytuacji z Alberto Del Rio w zaokrągleniu napisała, że po gali ma motyle w brzuchu, takze chyba wyrasta nam nowa managerka dla Meksykanina.

:arrow: Podobne odczucia miała AJ Lee. Napisała do Ceny, że ten ją widzi. (You Can See Me.)

:arrow: Macie jeszcze WWE Superstar Toyz, w którym Jerry Lawler i jakaś jego zabaweczka.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vBZsv1rOi_Y

LINK: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BZsv1rOi_Y

:arrow: I na koniec Backstage Fallout po Raw, w ktorym z tego co widzę głównie wokół AJ Lee i jej kolejnego pocałunku z Ceną:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZiDAOPhOicw

LINK: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iDAOPhOicw

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

2

• Droopi

1

• Avangers

1

• pezus

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jedna uwaga, czemu plakat zamieszczasz w spoilerze skoro i tak mówisz kto na nim widnieje?

Bo Rock jest nieprzewidywalny i jak wejdziesz w spoiler to będzie musiał Cię zabić za to co w nim zobaczysz. Dlaczego? A dlaczego nie? W newsach raczej nie daję odkrytych obrazków, bo ładniej wygląda spoiler. //Fan

Plakat RR mnie się zupełnie nie podoba. Mogę mieć tylko nadzieję, że nie jest to oficjalna wersja. JR jest zachwycony trzema zawodnikami tworzącymi grupę The Shields i wcale mu się nie dziwię. O każdym z nich można powiedzieć wiele dobrego. Ambrose'a i Rollinsa znałem już wcześniej ze sceny niezależnej i przypadli mi do gustu. Reigns zaś pochodzi z typowej, wrestlingowej rodziny, która wychowała sobie wiele znanych osobistości. Straszliwie ciekawi mnie to, jak potoczą się dalsze losy trójki, lecz liczę na coś wielkiego. Na TLC chętnie zobaczyłbym 4-Way Tag Team Ladder Match,to mogłoby być coś naprawdę wspaniałego. Teraz trzeba trzymać kciuki by plany WWE się nie zmieniły. Może Was zdziwię, ale wcale nie czekam na powrót Flaira do WWE. Najzwyczajniej w świecie nie lubię gościa, wiem że jest legendą, lecz z upływem jego kariery coraz bardziej działa mi na nerwy. Jak dla mnie mógłby nawet nie wracać.

Dzięki :)

Jestem nie mal pewny że Ambrose i Regins szybko zawojują w Main Evenecie .. :) ten pierwszy oczywiście na bank , największe pochwały zbiera z tego co widzę Foley , Ross , Punk itd . no normalnie jestem zadowolony że widzą talenty .. mam nadzieje że tego nie zje** , jedno pewne Ambrose rozpierdzieli całe RAW swoim mic-skillem już ten wywiad dużo o tym świadczył , jeśli chcesz NWO to idź se kupić DVD ! hahaanormalnie to było mocne zjechał Cole i ludzi że masakra ; p albo początek ludzie jacy ludzie ? kto to ludzie ? to też było mocne nie dziwię się że Foley i Punk go wspierają :D będzie z niego big gwiazda.

Plakat RR 2013 nie przemawia do mnie jakiś taki filmowo dziwny więc nie podoba mi się..

Mogli być dać Punka a nie Rocka,no ale w końcu Rock będzie główną atrakcją to się nie dziwie że jest na plakacie..

Jedno co mnie nie pokoi to że nie ma tu newsa o prawdopodobnej reaktywacji Hardyz Boyz już 2013 roku . :(

Taki wypasiony news a go nie ma szkoda , szkoda , jedno wiem 2013 roku będzie dużo a to dużo niespodzianek niż 2012 i 2011.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Mnie także plakat promujący RR się nie podoba. WWE miało już kilka fajnych, ciekawych pomysłów, chociaż co można ciekawego stworzyć z Rock'iem? Ważne, że cała gala będzie toczyła się wokół niego, a plakat to wsio ryba.. John Cena w tym tygodniu miał sporo pracy. Występ na RAW, ME oraz na SD. Podniesienie oglądalności czy może chcą dać mu więcej czasu, co również wiąże się z zyskami? Tag Team Ladder Match na TLC to wręcz walka wymarzona. Oczywiście są aspekty, które mogą nas negatywnie to takiej walki nastawić, ale skoro gala TLC to bezsensowne będą walki bez żadnej stypulacji. Niech WWE nie zmienia planów co do tego pojedynku, a szczególnie w ostatniej chwili. Flair jednak wróci? W jakiej roli? No chyba nie jako aktywny zawodnik... Potrzeba tylko zajebistego pomysłu i Ric może wracać. :roll:

Dzięki :t_up:

Plakat Rock'a do chrzanu. Powrót Hardasów? Gdzie? Kiedy? TNA? ROH? Raduje me usta ta informacja. Flair wracający? Znów, bez sensu moim zdaniem będzie manago jakiegoś ciecia, albo The SHIELD?! Dla mnie na pierwszy rzut oka strzał w 10! Tylko, że ewentulany manago takiej stajni, i od razu z miejsca łatwo sobie wyobrazić ich rozpad. Osobiście podoba mnie się Ambrose ze względu czysto tego co mówi, zawsze ceniłem zawodników, którzy byli świetnymi mówcami, czy też odnajdywali się w swojej ironii, może wyjątkiem był Jeff. Powrót Flaira = Kolejne tiki bo clothesline od Ceny, po co to komu?

Tak dla sprostowania odnośnie tego co napisał Satanic: newsy sa z wtorku, twój komentarz jest w czwartek, a news wyciekł w środę, także nie miałem jak go dac do newsów, bo kiedy je umieszczałem jeszcze tematu nie było. A tak jak już zabralem głos to to wszystko wyjaśnię - Matt w kolejnym wywiadzie nie wykluczył powrotu swojego oraz obu Hardasów do WWE - kontrakt Jeffa kończy się w Lutym 2013r. dlatego WWE już pewnie zaciera rączki, choć bardziej mi się zdaję, że prędzej się w RoH będą rzucali. Dla mnie powrót Hardy Boyz byłby świetny, szczególnie, że obecnie postacią numer 1 federacji jest CM Punk, który to wygraną z Jeffem zwolnił go niby na zawsze z WWE - powrót mógłby być gotowym feudem obu panów, włączenie się Matta byłoby miodzio.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wbijam do newsów a tu plakat z The Rockiem , no masakra mogli dać chociażby Seagala , Schwarzeneggera - nie ma innych aktorów ? Mówiąc poważnie coś czuje że wszyscy się zdziwią i Rock przegra z Punkiem. Mam taką nadzieje chociaż nie chciałbym by nastąpiło to po interwencji The Shield.Nie dziwie się JR że propsuje członków The Shield , dostajemy w końcu coś nowego , oby to nie poszło w ślady Nexusa , jako pomocnicy Punka byliby znacznie lepsi , potem mogliby go np zaatakować i każdy poszedłby w swoją stronę. Jak dobrze że nie pokazali tych żenujących pojedynków na RAW . RAW wypadło ringowo znakomicie a Ci zawodnicy tylko by obniżali jego poziom. Nie wiem co się dzieje z Ortonem , dawno go nie widziałem. Zack niech się bierze za swoją postać , w tej chwili jest strasznie nudny (ta przyjaźń z Ceną mu nie służyła :D). Powoli nudzi mnie to story Aj - Cena... Dzięki za newsy.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Błagam. Oby to nie był oficjalny poster RR bo to syf. Reklamują tylko tą walkę. A o walce RR zapomnieliście? A może w ogóle nie będzie 20 lub 30 osobowego matchu? Tylko spróbują to osobiście odwiedzę Vince'a albo Triple H'a. Jim'owi podoba się Shield. NIe tylko jemu. Tylko dla mnie nie są konsekwentni w działaniach. Rock Championem? Kto mi powie że tak nie będzie to uznam że nie ogląda WWE. Karta na razie zjadliwa, czekam na więcej. Mick ma rację. Ambrose może zawojować WWE tak jak to zrobił swego czasu Bryan. Strasznie szkoda mi Zacka. Na razie w WWE nie ma dla niego miejsca. Żal chłopaka. Może powtórnie stworzyć WWE Internet/Social Championship? Jedno mnie dziwi. Nie wyobrażam sobie kadru podczas tapingu gdzie Ryback tweetuje. Właśnie dlatego w WCE nie używam tweetera dla Deadmana. Dla mię to jest chore. Pozdro dla JBL'a. Ostatnio byłem uczestnikiem Wielkiej Lekcji Ge(j)ografii w Łodzi i pewien człowiek który zdobył najwyższe szczyty Ameryki Południowej opowiadał o tej górze. Jest wysoka, chyba wyższa niż nasz polski szczyt czyli Rysy. Warto dodać że Aconcague pierwsi zdobyli Polacy ;] Jeśli chodzi o sytuację Cena AJ Adolph i Vickie to wolę opcję o walizkę niż walkę tag teamową. 4 tag teamy na TLC w ladder matchu? Kocham WWE. ReyCara Playerki, HellNO i może Usos, bo jakoś tak szumnie się zapowiadali ostatnio. Rosa dla Del Rio? Spoko. Wtedy Ricardo będzie tym luchadorem co bywa na House Showach.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...