Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #33

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Przed galą PPV krążą pogłoski, że wrócą bigowie tej ligi. Mowa o zawodnikach, którzy rok temu ciągneli ten wózek, dwie wielkie ikony.. Troszkę przybliżył nam to JBL na twitterze:

Wooo! One.. Bull...! Breakers... Guru.. WOO! #WCEPPV!

:arrow: Mówi się też, że kilku zawodników wróci tylko w charakterze gościnnym, a kilku z nich zostanie na dłużej w federacji.

:arrow: Niewiadoma jest pozycja Rock'a. Federacja mówi, że na gali się może pojawić, ale tylko via sattelite. Jeden z byłych zawodników WCE napisał na twitterze:

TheMiz: Rock, zaskakujesz mnie kiedyś coś znaczyłeś, teraz? Tylko marnujesz swój i nasz czas.

- Rock nie odpowiedział na tą zaczepkę.

:arrow: The Great Muta zapowiedział, że czuje się świetnie i już nie może się doczekać aż pokona swojego tajemniczego rywala.

:arrow: Bliski współpracownik headbookera wyjawił, że rywalem Muty będzie ktoś z trójki: JoMo, Batista, SCSA.

:arrow: Jeden z oficjeli podkreślił, że nie ma mowy o powrocie byłego WCE Champa: The Miz'a, który wyraźnie odmówił zarządowi współpracy.

:arrow: HBK Shawn Michaels mówi coraz głośniej o tym, że masz dość ignorancji zarządu wobec jego osoby i, że jeśli nie będzie zapowiedziany na PPV. To sam się zapowie.

:arrow: Mr. Kennedy bardzo długo nie pojawia się w budynku federacji i nikt z nim nie ma kontaktu. Sytuacja jest naprawdę niepokojąca, Stephanie powiedziała, że jeśli nie da znać do gali będzie musiała podjąć radykalne wypadki, oraz zaznaczyła, że Ona za niego nie wyjdzie do ringu i pasa mu też za darmo nie da.

:arrow: John Paradofon podczas jednego z wywiadów puścił farbę mówiąc, że zarząd planuje wynagrodzić zawodników, którzy są z nami długo a jeszcze nic większego nie osiągnęli. Wyraźnie wskazał na Kane'a i CM Punk'a ile w tym prawdy? Za to headbooker Sebastien Xebski szybko poprawił swoją lewą rękę i powiedział, że chodziło tylko i wyłącznie o dawanie większych szans lojalnym zawodnikom.

:arrow: Bardzo długa przerwa w wydawaniu przez WCE PPV poskutkowała tym, że wszystkie bilety zostały wyprzedane! Zarząd jest z siebie strasznie zadowolony, ale ewidentnie gania swoich zawodników, którzy ostatnio spoczęli na laurach.

:arrow: Vince Mcmahon zaproponował federacji połączenie sił jednak odpowiedź była szybka: NIE!

:arrow: TNA wytoczyło proces WCE. Sprawa ima się tego, że w pokoju zarządu WCE są identyczne siedzenia jak ma się to w federacji z Orlando. Prawnicy WCE walczą o sprawiedliwy wyrok.

:arrow: The Great Muta jest zawiedziony brakiem zainteresowania jego postacią. Wiele mówi się o tym, że czuje się On w federacji "smutny" i samotny.

:arrow: Zarząd potwierdził, że po PPV będzie sporo zamieszania i wielu zawodników zmieni swoich rywali i dla każdego przygotowane jest długie story.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Krążą pogłoski o powrotach pewnych zawodników i najpewniej tak się stanie. Federacja będzie chciała znowu stanąć na nogi, a nowa, świeża krew doda jej więcej sił :) Rock, jak już większość zawodników kompletnie olało sobie BS. Nie wiem czy cokolwiek może zmienić się po PPV, ale jeśli ta gala ma być punktem odwołań to zawodnicy muszą znaleźć czas i chęci! Great Muta na razie bez przeciwnika, a jakoś potrafi coś napisać. Jest to postać, która może sporo namieszać w szeregach brandu :P Kennedy chyba przeczytał te newsy, bo był już widziany w budynku federacji. Widocznie takich wiadomości trzeba więcej wstawiać, bo najwidoczniej motywują... Vince daje propozycję, TNA wytacza proces. Wszystko po staremu. :lol

Dzięki :t_up:

Nic sobie syneczku Rock nie olał tylko nie bede sie wpierdzielał przed PPV : *

Syneczku, nawet jak nie masz walki na PPV to mógłbyś coś napisać, by się chociaż na nim pojawić (za życzliwością bookerów). ; )