Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

You're fired!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

22206268.jpg

W dyskusji tej będziemy omawiac wszelkie zwolnienia w WWE. Ich powody oraz przyszłość danych zawodników.

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

7

• DonCarlos

2

• kali

2

• Myers

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dopiero teraz odkryłem tą dyskusję, więc czas się tym zająć. Zwolnienia w WWE dotkną już niedługo NXT. Konkretnie

Derrick Bateman - Ogólnie gościa widziałem tylko podczas walki z Rybackiem, jednak wiem że podobno był to duzy talent i miał coś osiągnąć, więc nie wiem czy to zwolnienie będzie dla WWE dobre ; )

Briley Pierce - Brat Dolpha Zigglera, ale o nim słyszałem ze jest noskillem po całości tak jak brat Del Rio, więc pewnie jego zwolnienie to dobra decyzja

Sakamoto - Były menadżer Tensaia, myślałem że będzie z niego coś więcej, że dostanie z samym Tensaiem feud, jednak on się pojawił i szybko zniknął, ostatnio jobbnął komuś na NXT, więc pewnie żadna strata

Audrey Marie - Nie znam, ale NXT pod względem div dobrze stoi więc jeden ubytek nie sprawi że będzie tragicznie

Oni odejdą raczej na pewno, zagrożona jest pozycja kolejnej divy NXT Bayley ale też nic nie mogę o niej powiedzieć ; ).

Czystki czas zacząć, nikt nie dodawał tu żadnych postów, więc ja zacznę, dziś z federacją pożegnali się!

Z dniem dzisiejszym pożegnali się Derrick Bateman i Briley Pierce i Ryan Nemeth także Sakamoto jaki Audrey Marie, czyli czystki w NXT najwidoczniej grzeją miejsca dla Sami Callihan jaki dla Del Sol no i Bennetta, to nie koniec zwolnień na dziś prawdopodobnie ma dojść jeszcze Bailey ! co jest kompletny idiotyzmem mogli by ją dać go głównego rosteru, świetnie spisuje się w ringu i bardzo dobrze odgrywa role Heela, jest mało Div w WWE a zwalniają najlepsze kompletny kretynizm. Za pewnie do tego dojdą tacy zawodnicy jak Curt Hawkins, Alex Riley, Mason Ryan raczej nie bo to Triple H parobek na zapleczu, do tego moze dojść jeszcze Zack Ryder! za pewnie połowa rosteru jeszcze do nich dojdzie! czekać dalej ja uważam że kolejną osobę którą zwolnią będzie Curt Hawkins czy Adam Mercer. Niestety droga Callihan do WWE jest otwarta, bracie czeka cie jobberka i rozpacz niestety, miejmy nadzieje że jak Del Sol podpisze kontrakt to zrobią z niego mega pożytek a nie mega upokorzenie i chyba nie ściągną mu maski!El Generico teraz może zaszaleć w rosterze NXT idąc do pasa NXT.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Z tej czwórki żal mi tylko Bateman'a. Moim zdaniem był najlepszy w swojej edycji NXT i powinien ją wygrać. Miał charyzme, był zabawny i mozna się było z niego posmiać. I to zabawny w stylu Eric'a Young'a a nie Santino. Jako heel tez dawał radę ale to już dorzej. Był napewno materiałem na solidnego midcardera. Natomiast reszta mi nie robi. Briley był nijaki, pewnie sobie wybrażał że wystarczy byc bratem Ziggler'a żeby się dostać do rosteru bo to zawsze potencjał albo na tag albo na feud ale niestety nie pokazywał w NXT nic ciekawego. Sakamoto to samo, Tatsu dwa tylko że bez włosów. Przydałby się jakiś Azjata heel a nie śmieszne, nie potrafiące się wysłowić mangowe pokemonowe postacie. A;e jak napisał Arab, musza robić miejsce, jak chcą wprowadzaći sprawdzac nowych zawodników to niestety musza usuwać tych najsłabszych.

Z dniem dzisiejszym pożegnali się Derrick Bateman i Briley Pierce i Ryan Nemeth

Pragnę przypomnieć, że Pierce i Nemeth to jedna i ta sama osoba.

WWE jak zapowiadało tak zrobiło. Ostatnimi czasy głównie dzięki Triple H WWE zatrudnia bardzo dużą liczbę osób ze sceny niezależnej. Nawet mimo znacznego obcinania movesetu, walki przy odpowiednim bookingu będą elektryzowały.

Zaczyna się od NXT, szkoda, że NXT to niemal osobna federacja działająca odrębnie i bez konsultacji z pierwotnym tworem bo czasami dochodzi do rzeczy naprawdę absudralnych. Tak jak zostało powiedziane doszło do kilku zwolnien a w ostatniej chwili zwolnieni zostali Percy Watson, którego zwolnienia domagałem się już od dłuższego czasu oraz Brandon Traven. W obwodzie jest też kilka innych osób na czele z Axlem Keeganem.

Zaczęło się od NXT ale to wg mnie jest mniej ważna sprawa. NXT wbrew pozorom nie jest takim małym rosterem i miejsce dla kilku jobberów napewno by się znalazło. Licze na to, że zwolnienia sięgnął również głównego rosteru bo jest tam kilka osób bezproduktywnych zabierających czas innym osobom.

Natomiast reszta mi nie robi. Briley był nijaki, pewnie sobie wybrażał że wystarczy byc bratem Ziggler'a żeby się dostać do rosteru bo to zawsze potencjał albo na tag albo na feud ale niestety nie pokazywał w NXT nic ciekawego.

Z tego co mi wiadomo Nemeth nigdy nie miał takiego potencjału jak jego brat i oficjele to zauważyli. Pojawiały się informacje aby zrobić z niego konferancjera lub osobę przeprowadzającą wywiady a'la Matt Striker lub Josh Matthews.

Kolejne trzy osoby pożegnały się z WWE, znów z NXT

1. Percy Watson - Najlepszy z tych którzy zostali zwolnieni, 200 walk na koncie, pozytywny bilans (111-88), był całkiem zjadliwy w ringu, szkoda że musi odejść bez jakiejś większej szansy, tak naprawdę trochę mi go szkoda.

2. Brandon Traven - walczył rzadko (21 razy), często przegrywał (4-17) a więc zupełnie mi go nie szkoda. Nie mam pojęcia czy tkwił w nim jakikolwiek potencjał ale po bilansie stwierdzam że nie bardzo. Nie szkoda mi więc go.

3. Anya - Rosjanka która walczyła 5 razy, z bilansem 1-4. Prawdopodobnie beztalencie jak Aksana, ale była w NXT, trzeba było ją sprawdzić, widocznie była bardzo słaba.

Tak wiec szkoda Percego, reszta dość obojętna ; ).

• 3 miesiące temu...

A więc jak wiemy lub nie Ted DiBiase pożegnał się z WWE. Nie było go w tym roku praktycznie wcale, ale cały czas miał być gdzieś tam przygotowany do jakiegoś programu. Niestety, Ted odszedł z WWE. Lubiłem go muszę przyznać i trochę szkoda mi tej jego decyzji.

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

082711200836mvlrkgea4apok4krbkf.png

Jak wiemy, po dzisiejszym RAW zwolniony został Big Show. Nazwał HHH skur%^&*nem, po czym kilka razy Stefcia uderzyła z liścia Giganata, a następnie go zwolniła. Jak myślicie, do czego to doprowadzi? Czy będziemy mieli okazję zobaczyć walkę Show vs HHH, czy może wplącze się Atleta w feud o WWE Championship?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Na pewno Big Show będzie miał teraz pole do popisu. Został zwolniony co jest równoznaczne z tym, że może robić co chce, wpadać po kogo chce i nikt go nie powstrzyma. The Shield nie mają szans, ochroniarze też raczej się do niego nie zbliżą. Wydaje mi się, że jego rola została spełniona. Znokautował Huntera, który wystawiał go na ciężką próbę. Myślę, że Show walki o pas nie dostanie a raczej stawiałbym tutaj na walkę z Hunterem. Big Show wreszcie dostał jakiś porządny program i dużo namiesza w korporacji i jedno jest pewne, na HiaC wiele się może wydarzyć z powodu największego atlety świata i specjalnego sędziego w walce o pas WWE.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Naprawdę świetny segment, wreszcie zaczyna się coś dziać a Corporation odgrywa co raz większą rolę. Segment od razu zapowiadał się fajnie bo Big Show jako heel może jakiś świetny nie jest ale na pewno lepszy niż face. To wyzwanie Huntera mnie zaskoczyło i to bardzo, wiedziałem że to będzie oznaczać jego zwolnienie dość że namieszał w walce o pas WWE na BattleGround. Szczerze mówiąc to zwolnienie na pewno oznaczać może feud na linii Triple H i Big Showa. Oznacza to że zobaczymy ich walkę na Hell in a Cell co może wcale nie najgorzej wypaść. Wcale bym się nie zdziwił gdyby na następnym Raw Big Show wpadł i rozwalił całe show a potem znokautował Stephanie co oznaczało by wojnę z Hunterem. Pod sumując ich feud będzie naprawdę dobry, ale poziom walki na HiaC na pewno nie zaskoczy bo będzie Big Show ale jeśli będzie walka w klatce to podniesie trochę poziom i najgorzej nie będzie. Jak na razie to tyle, trzeba poczekać na następne Raw i tam pewnie wszystko się wyjaśni. Krótko ale na temat. :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 3 miesiące temu...

Najgorętszym temat od wczoraj jest prawdopodobne Odejście CM Punka z WWE. Nie którzy sądzą że work nie, którzy, że to prawda dziś wyczytałem, że CM Punk miał lepsze kontakty z Vince'em McMahon'em niż ze samym Triple H'em no i tutaj mamy juz podłożę do feud o władzę w WWE Vince się wkurwia wraca na RAW już w ten poniedziałek woła Triple H twierdząc, że CM Punk odszedł z WWE, ale ten tak tego nie zostawi Vince proponuje Punkowi nowe zasady i coś lepszego i przywraca go na RAW i zostaje człowiekiem Vince potem HHH zaczyna feud z Punkiem, z którego zwycięsko CM Punk z Vince'em. Jeżeli rzeczywiście CM Punk odszedł i nie chce już wracać to kompletna masakra. Bully Ray zaproponował Punkowi, że chętnie zobaczy go w Impact Wrestling to samo Jeff Jarett podsyła tweety, że chętnie zobaczy CM Punka w swojej federacji. Obecnie najgorętszy temat od wczoraj. Zamiast dyskutować w SB to można tutaj podyskutować :cena:

Nie którzy sądzą że work nie, którzy,

Chryste Panie, naprawdę można zerknąć na swojego posta przed kliknięciem "Wyślij", żeby nie pisać takich baboli. -.-

Ja sam nie wiem co o tym myśleć, bo jeśli to jest work, to cholernie dobrze zagrany.

Generalnie kontrakt Punka ma/miał się niedługo kończyć. Oglądałem wywiad z nim, w którym mówił, że nie wie co dalej, że jak te 10 lat pracuje, to tylko raz zrobił sobie 2-miesięczną przerwę, a praca w WWE, trasa itd jest po prostu męcząca.

W całej historii z odejściem z WWE miało chodzić o dwie rzeczy. Jedną było poirytowanie Punka tym, że federacja daje push part-timerom, którzy wracają z jakiejś tam, czy innej okazji, z zawodnicy, którzy pracują cały rok, są olewani. Drugą rzeczą miał być główny cel Punka, czyli występ w main evencie na WMce. Jak się skapnął, że ma na to marne szanse, to się zawinął.

Moim jednak zdaniem jest on w na tyle dobrej sytuacji w federacji, że jest to po prostu gra zarządu z fanami i kolejne duże story z nim związane. Jeśli jednak się zawinął, to słabo, ale przewiduję powrót po krótkim czasie. Odpocznie sobie, hajs się zgodzi. Nie widzę go w żadnych indysach czy łolaboga TNA.

że jak te 10 lat pracuje, to tylko raz zrobił sobie 2-miesięczną przerwę, a praca w WWE, trasa itd jest po prostu męcząca.

Nie chce cie krytykować czy coś, ale CM Punk nie jest 10 lat w WWE! Z tego co się orientuje to przebywa tam 8 lat, jeżeli licząc razem OVW to 9 lat. No rzeczywiście zadebiutował w 2004 roku sorry 2003 atakując Benoita i niszcząc zarazem całe Evolution dlatego teraz życzy sobie większego programu brawa. Jeżeli chodziło mu o te 10 lat to wliczał w to jeszcze pracę RoH a DVD wyszło w 2012 roku, więc wliczył jeszcze sobie karierę w IWA - Mid South, TNA, Ring of Honor akurat się zgadza, bo w 2012 roku minęło 10 lat kariery CM Punka jako Wrestlera i tu sie zgadza rok 2001, kiedy zaczął występować w szkółkach wrestlingowych typu: IWA, CZW później TNA i Ring of Honor.

• Urządzenie:  Windows

A może po prostu Brooks nie bardzo przywiązuje wagę do detali i zwyczajnie zaokrąglił liczbę w wywiadzie? 1ixy0w.png

wspomniany wywiad - http://www.youtube.com/watch?v=wHIJlSXdq3s

Znając Punka i jego fochy wcale nie wykluczałbym że rzeczywiście wiedząc o tym że kolejny raz nie dostanie się do main-eventu WM'ki, oraz widząc tych wszystkich dziadków wracających na rtwm, wkurwił się i postanowił wziąć sobie wolne do końca swojego kontraktu. Myślę że gdyby chodziło o work to dostalibyśmy jakieś info o tym na Raw, SD, czy chociażby w WWE app. Cisza ze strony WWE wskazuje że pewnie są jakieś zgrzyty na linii CM-zarząd i teraz z całych sił pracują nad naprawieniem tego wszystkiego. Pożyjemy, zobaczymy, stawiam jednak że jeśli nie usłyszymy jakiegoś oficjalnego stanowiska w tej sprawie przez następny tydzień to rzeczywiście Phil spierdolił bez wyjaśnienia.

Nie którzy sądzą że work nie, którzy,

2cp53eq.gif

Strasznie zagmatwana sprawa, jak ktoś trafnie napisał sytuacja podobna do Stone Colda. Co do samego Punka, nie sądzę, aby odszedł i miał nie wystąpić na WM, jak wiemy jest on obecnie dla WWE maszynką do trzepania kasy i poza tym trzyma przy fedce smartów. Także jestem pewien, że Vince i HHH jego rolę doceniają i nie pozwolą mu tak po prostu odejść, tak więc CM raczej dostanie to czego chce. Możliwe, iż to wszystko jest story, kto to wie? Już raz przez coś podobnego z Punkiem przechodziliśmy i nie muszę chyba przypominać jaka to była miazga.

iBzvb2JSpQNRM.gif