Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

I'm Baaaack!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No i już po fakcie, RVD powrócił do WWE. Czy jego powrót był mega spektakularny? Nie. Moim zdaniem zrobili błąd że był on zapowiedziany bo gdyby wszedl jako tajemniczy uczestnik byłoby o wiele lepiej. No ale mniejsza, na gali pokazał się z dobrej strony. Frog Splash z drabiny na Christiana, świetny. Na raw za to sobie odbił brak zwycięstwa i po świetnej walce z Jericho zdobył pin. No ale kurcze mnie strasznie zawiódł fakt że nie było żadnego proma. Były wielokrotny mistrz WWE wraca po latach i nawet nie dadzą mu powiedzieć słowa tylko sama walka? Na SD też ma walczyć i to z Youngiem więc będzie to squash może troche rozbudowany z którego nic nie wynika. No niewiem, narazie wygląda to słabo i dokładnie tak jak w TNA. Wychodzi walczy, schodzi. Na dodatek Heyman zaangazuje się teraz bardzo w feud Punk Lesnar więc nie wiem czy możemy liczyć na feud RVD z Curtisem w tym samym czasie. Aczkolwiek z drugiej strony napewno będzie musiał się on pokazać na SS więc jakiś konkretny program wypadałoby mieć co nie? Nie wiem, jak Wy widzicie najbliższe miesiące RVD po powrocie? W którą strone sie uda, osiągnie coś większego czy niekoniecznie?

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

11

• Bryx

8

• Clown.

7

• Myers

5

Top użytkownicy w tym temacie

No cóż, jego debiut nie zrobił raczej wrażenia. Znaczy w walce pokazał się świetnie ale chodzi mi o to że został ogłoszony jego debiut a po co ? Przecież gdyby zaczęli wyświetlać jakieś proma i nikt by nie wiedział kto to. Na Money in The Bank nagle pokazało by się promo i pojawił by się RVD ! Ludzie wpadli by w szał, i na pewno lepiej by to wyglądało. Ogólnie to zdziwiło mnie że był słaby cheer od widowni. Rob Van Dam wraca po tylu latach do federacji a widownia cicho... Chyba większy cheer dostał już Damien Sandow. Federacja rozegrała to na swoją niekorzyść ale to już ich błąd. Szkoda bo mógłby być to powrót dekady jeśli inaczej by to federacja zaplanowała a tak to wyszła lipa. Dzięki za dyskusje. :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 1 miesiąc temu...

477442-goldust.jpg

Witam w mojej dyskusji, dawno nie pisałem więc za wszelkie błędy przepraszam z góry. Dziś chcę poruszyć temat pewnego wydarzenia które jak dla mnie było bardzo niespodziewane bo kto by się spodziewał że po takim czasie znowu ujrzymy w ringu Goldusta ! Trzeba jednak przyznać że walka naprawdę była ciekawa i emocjonująca, dawno nie walczył i ma już swój wiek a jednak wykręcił bardzo dobrą walkę z Ortonem. Goldust walczył z Randy`m dla swoje brata można powiedzieć bo jeśli Goldust by wygrał to Cody by znowu wrócił. Oczywiście to tylko story ale nie dawno przeczytałem pewnego newsa w którym federacja mówi że Goldust ma być zamieszany w cały ten feud z Corporation i możliwe że będzie walczył na Survivor Series. To jeden z najbardziej tajemniczych zawodników w historii tej federacji i chętnie znów bym go pooglądał. Jeśli ten news się sprawdzi to naprawdę jego postać na pewno dużo przyniesie do tego feudu i go podkręci. Co wy sądzicie o tej całej sytuacji ? Myślicie że Goldust wystąpi na SS a może i nawet na RR ? Czy jednak może to był tylko powrót na jedną walkę i już go więcej nie zobaczymy ? Może być też tak że Goldust połączy siły ze swoim bratem Cody`m a takie newsy również o ucho mi się obiły. Co wy na takie połączenie Cody i Goldust razem w tag teamie i feud z The Shield ? Na pewno by to również podniosło dywizje tag teamów więc widzicie że postać Goldusta może naprawdę dużo wnieść do federacji i warto by było tego zawodnika na jakiś czas zatrzymać. Do tego na pewno podniosło by to zyski z gal i podniosło ratingi.

Zapraszam do Dyskusji, hejty także mile widziane. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

• Reputacja:   1

Nie wiem co mam o tym myśleć. Możliwe, że Goldust wrócił na jakiś czas, chciał pomóc swojemu bratu. Być może będzie między nimi jakaś nić porozumienia i stworzą jakiś tt. Może być tak, że rzeczywiście zawalczy na SS, ale również może w krytycznej sytuacji i w jakimś ważnym momencie zostać zaatakowany przez Cody'iego chociażby dlatego, że Goldust wykonał jego akcje kończącą na Ortonie? Tak tylko głośno sobie myślę. Co prawda Goldust po crossrhodes nie odliczył Ortona ale jednak użył jego akcji. Znamy Cody'iego i może mu coś takiego przyjść do głowy. Po tym ataku może zobaczymy feud między nimi co doprowadzi do walki na WM czy ki ch***j o kariere żółtego, zobaczymy.

Nie żadnego z Rhodesów ale w WWE nic się nie dzieje obecnie prócz Corpo. v Bryan.

P.S - sory za tak chaotycznie napisany post, ale jestem zmęczony. ^^

Edytowane przez Gość
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

13568562893.png

Ja w tym momencie chciałbym poruszyć inny powrót, a mianowicie naszego Włocha, który z tym krajem nie ma nic wspólnego,czyli, Santino Marella. Jego powrót był o tyle dziwny, że pokonywał dobrych zawodników. Na RAW jego ofiarą został Antonio Cesaro, a na Smackdown, Mr. Money in the Bank Damien Sandow. Czy waszym zdaniem Marella wróci do bycia zapychaczem? Może czeka go znowu czas na pas US?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

To znaczy ja mam nadzieję, że Santino W TYM GIMMICKU nic nie osiągnie. Zaznaczam słowa o gimmick, gdyż ringowo nie mam temu gościowi tak wiele do zarzucenia. Oczywiście, razi mnie w oczy ten finisher, ale jego można zmienić, zmiana finishera to przecież nie jest tak skomplikowana sprawa. Natomiast jeśli zmienią mu gimmick (całkowicie), to może jeszcze przytulić jakiś pas, bo w tym gimmicku szczerze mówiąc jest do zwolnienia. :t_up:

Gimmnicku raczej nie zmienią bo zrobiliby to przy samym powrocie, tzn. przy powrocie miałby już inny. Skoro wygrał z takimi zawodnikami jak Cesaro czy Sandow to na pewno coś dla niego szykują. Mimo to uważam tak samo jak kolega wyżej, że w tym gimmnicku nic nie osiągnie bo jest po prostu idiotyczny.

• 1 miesiąc temu...

HitC:

sg-me26_kane_cesaro_032713.jpg

Nie powiem że był to zaskakujący powrót bo i dużo osób się go spodziewało ale był kontrowersyjny. Kane interweniuje w sytuacje kiedy to Miz jest obijany przez Rowana i Harpera. Atakuje brodaczy i szybko usuwa ich z ringu. Po czym wymierza chokeslam Mizowi. I co dalej? Czy Kane wrócił po prostu wściekły i niszczy wszystko co mu stanie na drodze czy jednak zastał hmm omamiony i zaczął podążać za myszołowem(follow the buzzard)? Trzeba też zaznaczyć że w promie przed atakiem Bray wspomniał że sprowadził potwora czy coś takiego. Ale skoro tak czemu oberwało się i pozostałym Wyattom? Uśpienie uwagi Miza czy Kane nie da się całkiem kontrolować? Jak Wy to widzicie dalej w po tym co zobaczyliśmy na HitC?

Powrotu Kane na pewno można się było spodziewać ale nie w taki sposób to na pewno. Bardzo kontrowersyjny powrót Monstera, najpierw Bray coś gada że sprowadził Monstera więc już tutaj wiedziałem co się szykuje. Wybiegli jednak pomocnicy Waytta więc myślałem że to o nich chodzi. Nagle jest powrót Kane wraca i jest na arenie, szybko pomaga Mizowi ale co potem ?! No właśnie ChockSlam dla The Miza ! Nie wiadomo co to może oznaczać, no bo jesteśmy w tak zwanej kropce. Wydaje mi się że jednak Kane nie dołączy do Rodzinki i będzie z nimi walczył o to co mu zrobili. Chodź wcale głupim pomysłem by nie było gdyby Kane do nich dołączył to by tylko pokazało jaką siłę ma Bray który omotał wokół palca samego Kane ! To bardzo możliwe, co potem ? Wydaje mi się że Kane zacznie tak jakby odzyskiwać swoja świadomość i skapnie się że jest coś nie tak. Przez jakiś czas będzie pomagał Rodzince a potem ją kompletnie zniszczy. To według mnie najbardziej prawdopodobna opcja jaka może mieć miejsce. Rozwiązanie dobre moim zdaniem i najlepsze z możliwych. Co do samego Kane to fajnie że wrócił bo go trochę brakowało. Po raz kolejny w masce, myślałem że federacja nie co zaskoczy i właśnie wróci bez niej ! Chodź jednak jeśli nadal ja ma więc może to oznaczać że do końca kariery ją sobie ponosi która moim zdaniem na WM XXX powinna nastąpić razem ze swoim bratem. Dzięki za dyskusje.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Powrót Kane'a uznaję za pomyłkę. Nie dość, że botchowany wyjazd 2/3 rodzinki, to z dupy oddaje maskę dla Stefci, można powiedzieć, że oddaje jej pokłon. I to ma być potwór? Bez sensu. Teraz może być tylko lepiej. Nie wiemy, czy dołączy do rodzinki, czy może będzie ją atakował. Na razie wyszło to niefajnie, chociaż z zadatkami na przyszłość.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

20131104_EP_LARGE_RAW_nat-tj2_L.jpg

Na raw zobaczyliśmy powrót Tyson Kidd'a który wraz z małżonką pokonali w mix tag matchu Fandango i Summer. Bardzo ekscytujący powrót to to nie był, no może dla samego Tysona był, wyglądał na mega zarajanego. Ogólnie śmiesznie to wyglądało jak Natalya ciągle chciała go calować a on miał ją gdzieś i cały czas od niej odchodził i machał publice. No dobra ale co teraz go czeka? O ile Natalya pofeuduje o pas to napewno odegra on tam jakąś rolę. AJ by go pouwodziła i w sumie mogłoby to nie głupio wyjść. Aczkolwiek chyba bardziej bliźniaczki się przy pasie zakręcą. Heh a innej opcji w sumie nie widzę, może ewentualnie krótki feudzik z Fandango. Swoją drogą to smutne że dla powracającego zawodnika najlepszą możliwą opcją jest bycie częścią story wokół pasa div ;P

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Co go czeka ? Powrócił tylko dla tego by promować na RAW najnowszy sezon Total Divas i pewnie pojawi się jeszcze kilka razy w tym samym celu.Potem tradycyjnie skończy się na niego pomysł i będziemy go oglądać w Superstars.Nie szukajcie tutaj jakiś większych storylineów, federacja ma go od dawna w dupie i nic się nie zmieniło czego dowodem jest ostatnia walka gdzie i tak większą gwiazdą była Natalya niż on.

#SmartFanZone

Fajnie że po rocznej przerwie znów na RAW pojawił się Tayson Kidd co prawda wyszedł tylko wypromować Total Divas ale zawsze można było go zobaczyć w akcji nawet przez te kilka minut. Oczywiście nic znaczącego nie osiągnie, pojawi się jeszcze kilka razy na RAW wygra może z 2 pojedynki przy czym od razy wypromuje Total Divas i jego występy na RAW znów się zakończą. Szkoda no ale kreatywni nie mają na niego pomysłu. Dobrze Yao powiedział że Natalya jest od niego większą gwiazdą co dla mnie jest w ogóle nie pojęte.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

Co go czeka ? Powrócił tylko dla tego by promować na RAW najnowszy sezon Total Divas i pewnie pojawi się jeszcze kilka razy w tym samym celu.Potem tradycyjnie skończy się na niego pomysł i będziemy go oglądać w Superstars.Nie szukajcie tutaj jakiś większych storylineów, federacja ma go od dawna w dupie i nic się nie zmieniło czego dowodem jest ostatnia walka gdzie i tak większą gwiazdą była Natalya niż on.

Tak czy siak dobrze, że wrócił. W ringu jest zajebisty i nawet jak skończy w superstars to i tak fajnie bo przynajmniej dostaniemy dobre ringowo walki. Może z czasem coś dla niego wymyślą i będzie gitara.

• 2 tygodnie później...

rey-mysterio.jpg

No i mamy kolejny powrót, tym razem dużo większy i zdecydowanie bardziej zaskakujący. Ni z tego ni z owego powrócił nam do akcji Rey Mysterio. Może jego powrót nie był jakiś znaczący dla fabuły czegokolwiek ale może dzięki temu był jeszcze bardziej niespodziewany. Powrócił po ME ostatniego raw w czasie zadymy na ringu z udziałem Wyattów, Shieldów, Amerykańców Rhodesów, Usosów Bestów i Beardów. No i właśnie nie koniecznie widzę co miałby mieć wspólnego z kimkolwiek z tej grupy. Znaczy no teraz niemal pewne a zresztą już potwierdzone że będzie on tym tajemniczym zawodnikiem w walce 5on5. Co bardzo przeważa szalę na korzyść faców. No ale co dalej? Z całego tego zamieszania mozna go połączyć jedynie z amerykańcami w jakieś koneksje aczkolwiek skoro Ci są zajęci teraz pasami TT to o ile je zdobędą jedyną opcją jest powrót do teamu z Sin Carą i powtórka programu Swagger vs Del Rio tylko w wersji teamowej. Co sądzicie o tym powrocie? Podobał się Wam sam sposób powrotu czy było to za baardzo nijakie? Co dalej? TT z Carą czy jednak coś singlowego zakończonego na WM? No i czy jak plotki głoszą powrócił by zakończyć kariere? A jeżeli tak to kto będzie jego ostatnim rywalem na okrągłem WM XXX?