Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Benoit i Woman nie żyją :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wieże... Co za rok..........

R.I.P. :cry:

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

23

• theGrimRipper

13

• Marcin

12

• evertonian

11

Top użytkownicy w tym temacie

Potwierdziło się podwójne morderstwo i samobójstwo:Chris jak mogłeś to zrobić :cry:
Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

czytam wasze wypowiedzi i oczom nie wierze - jak mozna pisac tak slodko i sentymentalnie o czlowieku, ktory prawdopodobnie zabil swoja zone i niewinne 10 letnie dziecko? Fakt, ze byl swietnym wrestlerem, nie moze przeciez przyslaniac faktu, ze okazal sie morderca. Chyba, ze pisanie RIP oznacza Rest In Pain, wtedy bym sie zgodzil.

Po pierwsze duza część pierwszych postów była pisana przed informacją o tym, że było to morderstwo. Wczoraj w nocy wiedzieliśmy tylko, że Benoit nie żyje. Po drugie sprawa jeszcze nie jest wyjaśniona, więc dla przykładu Ja wstrzymuje się przed osądami żebym później nie musiał nic odszczekiwać :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Panowie, zalecam spokoj... Niektorzy z Was sprawiaja wrazenie, jakby mieli gloryfikowac Chrisa niezaleznie od tego, co sie stalo... Inni dla odmiany przyjeli do wiadomosci policyjna wersje wydarzen bez poznania blizszych szczegolow i juz robia z Benoit ostatniego skurwysyna...

Nauczylem sie nie potepiac ludzi zanim nie dowiem sie wszystkiego o motywach ich postepowania. A i wtedy daleki jestem od hustawki uczuc, "od milosci do nienawisci"... Owszem, zalozmy ze zabil, ze wygladalo to mniej wiecej jak we wstepnych raportach policji... Ale dlaczego? Czy ktos pomyslal, co sie dzialo w jego glowie? Z jakich powodow? Dla WWE Chris byl maszynka do robienia kasy, wprawdzie ze sredniej polki, ale zawsze... Mial "wygladac", tego przede wszystkim od niego wymagano, niestety, WWE nie posiada prawdziwego psychologa, czlowieka, ktory zajalby sie tymi wszystkimi, okaleczonymi psychicznie przez sterydy ludzmi... Jesli policyjny raport zawiera 100% prawdy to owszem, Chris jest katem, ale jest tez ofiara, i Ci, ktorzy jutro obrzuca go kurwami, niech o tym pamietaja...

jesli mu rzeczywiscie odbilo to z jakich powodow??

- wykluczyc mozna presje, bo jaka na nim mogla byc presja? w wieku 40 lat osiagnal wszystko, byl ustawiony, i nie musial niczego dzwigac na swoich barkach

- teoria o sterydach i ewentualnej klotni moglaby sie potwierdzic jesli podobne przypadki niekontrolowanej agresji juz by sie u niego zdarzaly

wstrzymajmy sie z potepiajacymi komentarzami do momentu calkowitego rozwiazania sprawy

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

w to nie uwierze dowody mozna zfałszowac Chris'a mógl ktos wrobic w to......

:| :| :| moze McMahon ?

Info to szok :|

129287286446c8a666924a3.jpg

Panowie, zalecam spokoj... Niektorzy z Was sprawiaja wrazenie, jakby mieli gloryfikowac Chrisa niezaleznie od tego, co sie stalo... Inni dla odmiany przyjeli do wiadomosci policyjna wersje wydarzen bez poznania blizszych szczegolow i juz robia z Benoit ostatniego skurwysyna...

Mysle, ze slowo morderca, zamiast skurwysyna byloby odpowiedniejsze. I tak, ja uwazam (z tego co na dzien dzisiejszy wiadomo) za morderce kobiety i dziecka.

Owszem, zalozmy ze zabil, ze wygladalo to mniej wiecej jak we wstepnych raportach

policji... Ale dlaczego? Czy ktos pomyslal, co sie dzialo w jego glowie? Z jakich powodow?

watpie, zeby dzialal w samoobronie

Dla WWE Chris byl maszynka do robienia kasy, wprawdzie ze sredniej polki, ale zawsze... Mial "wygladac", tego przede wszystkim od niego wymagano, niestety, WWE nie posiada prawdziwego psychologa, czlowieka, ktory zajalby sie tymi wszystkimi, okaleczonymi psychicznie przez sterydy ludzmi... Jesli policyjny raport zawiera 100% prawdy to owszem, Chris jest katem, ale jest tez ofiara, i Ci, ktorzy jutro obrzuca go kurwami, niech o tym pamietaja...

gdyby tak bylo, to czesciej dochodziloby do takich nieszczec, ale na razie jest to pierwsze takie wydarzenie w WWE. Pewenie nigdy nie poznamy dokladnie prawdy, ale prosze, nie gloryfikujmy juz Benoit... Robienie z calego wydarzenia takiej szopki jak ostatni RAW jest bardzo po amerykansku, ale to nie znaczy, ze takie dzialania sa sluszne. Ale z jednym sie z Toba zgadzam, ze duza role moze odgrywac tutaj brak wsparcia dla wrestlerow ze strony WWE

kacperuss, nie uwazam sie za sedziego i nim nie jestem, dlatego nie bede ocenial moralnie postepowania Chrisa... co by nie bylo, bedzie dla mnie wielkim wrestlerem i zagubionym czlowiekiem, ktorego problemow nikt nie zauwazyl :(

Jak mozecie juz tak o nim pisac? Jeszcze nic nei wiadomo a juz padaja troche niemiłe słowa. Naet jezeli okaże sie ze to on, to ja i tak nigdy nie przestane go lubic bo w to nie uwierze dowody mozna zfałszowac Chris'a mógl ktos wrobic w to......

ja wiem, ze teorie spiskowe sa teraz w modzie, ale bez przesady...

- teoria o sterydach i ewentualnej klotni moglaby sie potwierdzic jesli podobne przypadki niekontrolowanej agresji juz by sie u niego zdarzaly

Nie muszą być wcześniej niekontrolowane zachowania i wybuchy agresji (choć pewnie były). Ja stawiam na sterydy, pożarli się, przestał sie kontrolować a następny dzień doszło do niego co zrobił i samobójstwo.

Straszna historia :(

...

Racja theGrimRipper, watpie, zeby symptomy szalenstwa (bo tak to trzeba okreslic) nie byly widoczne. Moze wlasnie one byly powodem przeniesienia do do ECW, gdzie jak wiadomo show jest krótszy i raczej mniej wymagajacy (przynajmniej w nowym ECW)

Malo kto pisze o Women, pamieta ja ktos? Ja z ECW i AAA. Szkoda babki :mad: wczesniej jej mezem byl Sulivan, pamietam jak razem wystepowali wlasnie w ECW.

Zastanawiajace ze wlasnie w WWE co jakis czas sa takie sytuacje. I jeszcze jedno mnie zastanawia, federacja ktora nie ma wogole hardcore wrestlingu, a co chwila jakies kontuzje :shock: presja, sterydy...

Nic nie dzieje sie bez przyczyny, a mafia Machonow i tak bedzie jechac dalej, do uslyszenia za rok przy kolejnej tragedii...

Edytowane przez Streetovs
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Ciekawe jak Vince sie teraz czuje...udając nieżywego...i pewnie nie wystawi czubka nosa (the show must go on) aby oddać hołd Chrisowi :???:

watpie, zeby symptomy szalenstwa (bo tak to trzeba okreslic) nie byly widoczne. Moze wlasnie one byly powodem przeniesienia do do ECW, gdzie jak wiadomo show jest krótszy i raczej mniej wymagajacy (przynajmniej w nowym ECW)

Na pewno nie laczylbym przeniesienia do ECW z symptomami szalenstwa. Jesli faktycznie takie zachowania mozna bylo zaobserwowac, Chris bylby odeslany na jakies przymusowe badania psychiatryczne, zawieszony, zwolniony, ale na pewno nie przeniesiony do innego brandu. To nie ma nic wspolnego. Na SmackDown mialby komus zrobic krzywde, a juz w ECW nie, dlatego, ze show jest krotszy i niby mniej wymagajacy? Glupie rozumowanie.

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
    • Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
  • Dodaj nową pozycję...