Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Benoit i Woman nie żyją :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nigdy nic nie wiadomo na tym świecie teraz, wszystko się diametralinie zmienia. RiP Chris

Mam nadzieje że ta wersja okaże się mylna :(

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

23

• theGrimRipper

13

• Marcin

12

• evertonian

11

Top użytkownicy w tym temacie

Wielka strata dla wrestlingu. Co prawda nie oglądam Raw, ale pamiętam Chrisa jeszcze z czasów WCW. Poza tym było to jeden z nie wielu zawodników na którego nikt na żadnym polskim forum nie narzekał a to o czymś świadczy. Nie chce mi się wierzyć w "szaleństwo" Chrisa i wole poczekać na oficjalną wersje wydarzeń.

PS. jeśli WWE dalej będzie ciągnąc angel ze śmiercią Vinca to bedzie dużo poniżej krytyki

PS2. Rok 2007 to chyba najtragiczniejszy pod tym względem rok w wrestlingu

szkoda go benoit mial fajny styl i chwyty a tu kurde sie morderca okazuje............naprawde straszne..................

Wielki szok! Benoit jeden z moich ulubionych wrestlerow nie żyje. Kurde i jeszcze samobójstwo. Normalnie załamka

R.I.P Rabid Woloverine [*][*][*]

Biorąc pod uwagę okoliczności, to chyba największa tragedia wszechczasów w Świecie Wrestlingu.

jeszcze trudno mi w to uwierzyć...

Co mogło doprowadzić do takiego zdarzenia?

Spoczywajcie w pokoju...wszyscy.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Największe wyrazy współczucia należą się dwójce dzieci Chris'a które były w tym czasie w Kanadzie, sugeruję się news'ami...

Gdy dzisiaj rano przeczytałem, że bardzo możliwa jest opcja, że Chris zabił żonę i syna, a potem sam popełnił samobójstwo mój smutek zmienił się w ogromną złość... Bardzo mi to do Chris'a nie pasuje, więc poczekam na najbliższe wiadomości, ale jeżeli to prawda to Benoit okazał się tylko i wyłącznie zwykłym skurwysynem, który nie zasłużył na nic...

15974308365193fac7b7921.jpg

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: TO NIEPOJĘTE DLA MNIE :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: R.I.P.
Martti perkele, Saatanan Martti..!!

13191284164a450e0e3a692.jpg

:cry:

Niech Benoit spoczywa w pokoju. :cry: :cry: Ciekawe co się stało :(

R.I.P.

[*]

Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

R.I.P. UNDERTAKER SIĘ WAMI TERAZ ZAJMIE :cry: :cry: :cry: Ewa
Martti perkele, Saatanan Martti..!!

13191284164a450e0e3a692.jpg

• Urządzenie:  Android

Niech kazdy mowi to co chce, ale uwazam ze McMahon zachowal sie z klasa.

Z tym ze jesli przypuszczenia okaza sie prawda, to Chris nie zasluzyl na ten Tribute Show. Miejmy nadzieje, ze tak nie bedzie.

2065388586447f43227c843.jpg

czytam wasze wypowiedzi i oczom nie wierze - jak mozna pisac tak slodko i sentymentalnie o czlowieku, ktory prawdopodobnie zabil swoja zone i niewinne 10 letnie dziecko? Fakt, ze byl swietnym wrestlerem, nie moze przeciez przyslaniac faktu, ze okazal sie morderca. Chyba, ze pisanie RIP oznacza Rest In Pain, wtedy bym sie zgodzil.

Kacper

ps. jesli okaze sie, ze to nie on byl zabojca, oczywiscie odszczekam, co napisalem powyzej.

Fakt, ze byl swietnym wrestlerem, nie moze przeciez przyslaniac faktu, ze okazal sie morderca.

Musi być dowód na to czy ich zabił , ale nawet jeśli okaże się mordercą to powinni się jeszcze dowiedzieć czemu.

Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

Fakt, ze byl swietnym wrestlerem, nie moze przeciez przyslaniac faktu, ze okazal sie morderca.

Musi być dowód na to czy ich zabił , ale nawet jeśli okaże się mordercą to powinni się jeszcze dowiedzieć czemu.

dlatego napisalem PS, ale jesli okaze sie,ze rzeczywiscie zabil, to ciezko mi znalezc, co by sie musialo okazac, zeby byl to czyn w jakiejs mierze usprawiedliwiony

Kacper

Cholernie ciezko jest mi sie pogodzic z tym, ze jeden z moich ulubiencow moglby sie dopuscic tak bestialskiego czynu, jednakze zgadzam sie w 100% z kacperussem. Edytowane przez Marcin
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Jak mozecie juz tak o nim pisac? Jeszcze nic nei wiadomo a juz padaja troche niemiłe słowa. Naet jezeli okaże sie ze to on, to ja i tak nigdy nie przestane go lubic bo w to nie uwierze dowody mozna zfałszowac Chris'a mógl ktos wrobic w to......
[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
    • Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
  • Dodaj nową pozycję...