Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Benoit i Woman nie żyją :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wierze :(

kurwa ten rok jest tragiczny...

czekam teraz na dalsze informacje... nie moge tez zbytnio uwierzyc, zeby Chris zabil żone i syna... zalamka... taka informacja na początek dnia :(

A przedwczoraj oglądalem WM XX. zaraz chyba znowu obejrze main event, ale tym razem niestety dla uczczenia pamięci o Benoit :(

REST IN PEACE... do konca bede wierzyl że to nieprawda (wiem, ze to nie zaden storyline)...

GG: 2290774
  • Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

23

• theGrimRipper

13

• Marcin

12

• evertonian

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Rzeczywiscie ciezko w to uwierzyc. Rowniez mam nadzieje, ze znajdzie sie inne wytlumaczenie. Naprawde wielka tragedia i ogromny szok.

R I P

2065388586447f43227c843.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Zawsze Benoit wydawał mi sie porządnym, rozsądnym ale to co teraz przeczytałem wywraca wszytko do góry nogami. Ciekawe jakie będą dalsze informację.

Tak na serio to to co nam się wydaje patrząc w ekran często nijak się ma do rzeczywistości. Jeśli się potwierdzi teoria o morderstwie to myślę, że Chrisowi nie należy się zbyt wiele współczucia tylko jego rodzinie.

Może po tym wydarzeniu spoglądniemy jeszcze raz na ten dokument z HBO o problemach wrestlingu i śmierci która coraz częściej zagląda do tego biznesu (zbiera plony stylu życia wresterów).

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Eh.. Świat traci kolejnego, świetnego wrestlera.. Ale co nim kierowało, jeśli się okaże, że to on zabił swoją rodzinę..

164305289646824b56733d3.gif

O mój Boże... A wczoraj podczas przeglądania forum myślałem o spojlerach z gali w temacie wątku. Zastanawiałem się, co mogłoby je uzasadnić. Stwierdziłem, że jakaś tragedia, śmierć jednego z wrestlerów. I śmierć przyszła, nie na gali, ale pozą nią... Zginął nie tylko wrestler, ale i cała jego rodzina. Cały angle ze śmiercią Vince'a był kontrowersyjny, ale w tym momencie WWE dostało wielką nauczkę, tylko jakim kosztem...

117380471846b21e8779201.gif

Po prostu nie mogę dalej w to uwierzyć... Jeden z moich ulubionych wrestlerów, gość którego za styl i umiejętności podziwiałem zawsze. Jak wszyscy mam nadzieję że hipoteza ich śmierci jest inna niż podawana ale niestety mam złe przeczucia... Jeszcze raz RIP...

Zawsze Benoit wydawał mi sie porządnym, rozsądnym ale to co teraz przeczytałem wywraca wszytko do góry nogami. Ciekawe jakie będą dalsze informację.

Tak na serio to to co nam się wydaje patrząc w ekran często nijak się ma do rzeczywistości. Jeśli się potwierdzi teoria o morderstwie to myślę, że Chrisowi nie należy się zbyt wiele współczucia tylko jego rodzinie.

Może po tym wydarzeniu spoglądniemy jeszcze raz na ten dokument z HBO o problemach wrestlingu i śmierci która coraz częściej zagląda do tego biznesu (zbiera plony stylu życia wresterów).

no niestety Przemk0 :( masz 100% racji, na 90% z tych informacji co podałeś w newsach to Chris zabił synka i żonę. Czekamy na dalsze informację, szczególnie na wyniki toksykologii.

...

Jeśli się potwierdzi teoria o morderstwie to myślę, że Chrisowi nie należy się zbyt wiele współczucia tylko jego rodzinie.

Jeżeli to okaze sie prawda, to Chris jest zwyklym morderca i nalezy go potepic, a nie wspolczuc. Niewazne co sie tam dzialo, nic nie jest w stanie usprawiedliwic zamordowania dwoch osob, w tym dziecka. Pisze to jako wieloletni fan Chrisa.

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Ja jestem ciekawy jaki powód mógłby być tego wszystkiego...bo to dziwne, że w takim momencie kiedy był pushowany w ECW wymordował rodzine i siebie, coś mi tu nie pasuje to musiało byc cos osobistego :???: albo coś z głową...

Tak czy inaczej będzie mi go brakować :sad:

Ja jestem ciekawy jaki powód mógłby być tego wszystkiego...bo to dziwne, że w takim momencie kiedy był pushowany w ECW wymordował rodzine i siebie, coś mi tu nie pasuje to musiało byc cos osobistego :???: albo coś z głową...

Tak czy inaczej będzie mi go brakować :sad:

Raczej z głowa, mógł nie wytrzymać jakieś kłótni z żoną czy coś. Widziałem kiedyś jakiś program o sterydach, no i matka pewnego kolesia opowiadała, że podczas obiadu z rodziną wstał i wbił sobie nóż w szyje (czy coś w tym stylu) ot tak :/ i się zabił.

...

Dziwnym jest jeszcze to, że podobno zabijał jakby "w kolejności".. w sobotę żona, w niedziele syn, on sam w poniedziałek. Mam nadzieję, że jednak przypuszczenia o morderstwach popełnionych przez Chrisa nie będą prawdą.

164305289646824b56733d3.gif

Ja pierd...lę... przed chwilą wszedłem na attitude i zobaczyłem newsa...tragedia. Wierzyć się nie chce... niech spoczywają w pokoju. R.I.P.[*]
DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

szok[*]

coraz silniejsza armia wrestlerów na tamtym świecie:(

wogóle nie wiem co o tym myślec :?

458954520447d6ce7641a4.jpg

Dziwna sytuacja naprawde..z żoną i synem zabici...

Niestety wchodze sciągać rawa patrze a tam benoit 1967-2007 to od razu nasuneło sie pare myśli...

Ale zeby Benoit zabił rodzinke !! co to sie dzieje....niech spoczywa w pokoju

30647399048b9a5c265ace.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
    • Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
  • Dodaj nową pozycję...