Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Benoit i Woman nie żyją :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Z tego co wiem to było wspolne samobojstwo :/ Ale szok mam @_@ Nie wiem co powiedziec w ogole rece opadły mi same .... RIP Chris
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

23

• theGrimRipper

13

• Marcin

12

• evertonian

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

na wwe.com są już zdjęcia McMahona wypowiadającego się w pustej sali o Chris'ie..

915802072594e34bce782c.jpg

Istny szok :( RIP Chris [*][*][*]

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Urządzenie:  Windows

Nastepne informacje:

It has been ruled that the deaths of Chris Benoit, his wife Nancy and their son Daniel earlier today were the result of a double murder-suicide from within the home. WWE.com will have more as soon as it becomes available.

Sources in the Fayette County Police Department are now working under the theory that Chris Benoit killed Nancy on Saturday, son Daniel on Sunday, and then killed himself earlier today.

Benoit was found dead in his weight room. Nancy was found dead in the living room. Daniel was found dead in his bedroom, accordig t an unnamed source in the department.

Lt. Tommy Pope told ABC News "the instruments of death were located on the scene," but didn't specify what those were or where they were found. Pope said the department was not actively searching for any suspects outside the house.

14412508044c725aa0e19e.gif

O ja jebie, nie moge w to uwierzyc :cry: :cry: :cry:

Po przeczytaniu tych wszystkich newsow chyba najbardziej prawdopodobna wersja jest taka ze Chris najpierw zabil Nancy i syna, a nastepnie sam popelnil samobojstwo :(

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Nastepne informacje:
It has been ruled that the deaths of Chris Benoit, his wife Nancy and their son Daniel earlier today were the result of a double murder-suicide from within the home. WWE.com will have more as soon as it becomes available.

Sources in the Fayette County Police Department are now working under the theory that Chris Benoit killed Nancy on Saturday, son Daniel on Sunday, and then killed himself earlier today.

Benoit was found dead in his weight room. Nancy was found dead in the living room. Daniel was found dead in his bedroom, accordig t an unnamed source in the department.

Lt. Tommy Pope told ABC News "the instruments of death were located on the scene," but didn't specify what those were or where they were found. Pope said the department was not actively searching for any suspects outside the house.

Nie moge w to uwiezyc... Centralnie nie moge. Przeciez to do chrisa jaakby nie pasuje w ogole ehhh

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

O kurwa :o Benoit nie żyje......szok :sad: [*]
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

nie no kURWA bez żartów. Benoit mój jeden z 3 ulubionych wrestlerów, a co jeszcze gorsza wraz z całą rodziną martwi ????? KURWA MAĆ o co chodzi ??????????????????????????????????????

ja pierdole, doczytałem do końca komentarze. Co im jebło w czachy, że sie pozabijali ?

Jeszcze zabić syna, nie do pomyślenia. Zawsze Benoit wydawał mi sie porządnym, rozsądnym ale to co teraz przeczytałem wywraca wszytko do góry nogami. Ciekawe jakie będą dalsze informację.

...

Jestem w szoku. Świetny wrestler Chris Benoit odszedł :cry: [*] RIP dla Niego i jego rodziny. Edytowane przez KLIMA
Hail Sabin.

coś mi jeszcze do głowy przyszło, może końskie dawki sterydów uderzyły Chrisowi do głowy i stało się to co stało ? :/

w każdym bądź razie nadal nie mogę w to uwierzyć :(

...

O Mój Boze ;(

Niee :(

Bardzo Szczere Kondolencje Chris I Nancy :(

REST IN PEACE CHRIS "RABID WOLVERINE" BENOIT

Nigdy o tobie nie zapomne :(

Boze Co To Sie Dzieje :(

Edytowane przez Triple H
[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

Chris wraz z rodziną [*]

Rest in peace Rabid Wolverine.

Jeśli To Benoit ich zabił w co nie moge uwierzyć...to nie umniejsza to straty wrestlera ale naprawde rzuca cień na Chrisa i na wwe.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Szkoda wrestlera.:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dlaczego Eddie i Benoit zmarli tak w młodym wieku.Kondolencje również dla Nancy. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[*] 1967-2005 Eddie Guerrero [*]

Ja zaraz tu pierdo***e co za rok :mad: :sad: wole nie mysle

ze ktos jeszcze moze odejsc z tego swiata RIP

[*][*][*][*]

Bardzo Szczere Kondolencje Chris I Nancy :(

Triple H oni tez nie zyja :cry:

coś mi jeszcze do głowy przyszło, może końskie dawki sterydów uderzyły Chrisowi do głowy i stało się to co stało ? :/

ja mysle ze sterydy do tego alkohol i ciagly stres i presja ze strony WWE i

Chris nie wytrzymal psychicznie...mam nadzieje ze ta wersja wydarzen

nie okaze sie ta wlasciwa...

R.I.P [*][*][*][*]

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Kiedy zobaczylem wiadomosc o smierci Chrisa i Woman, poczulem wielki smutek (Benoit byl jednym z moich ulubionych wrestlerow od momentu jak tylko zaczalem ogladac wrestling w 1996 roku). Nie moglem w to uwierzyc :( Potem wrocilem do kompa i przeczytalem nowe informacje o okolicznosciach smierci. Wcielo mnie. W jednej chwili smutek ustapil sam nie wiem jakiemu uczuciu. Teraz nie wiem co mam myslec. Powiem tylko, ze chcialbym zeby byl to atak serca, a nie dwa morderstwa i samobojstwo. Bardzo bardzo bym chcial, zeby ta wersja okazala sie nieprawdziwa i znalazlo sie inne wytlumaczenie smierci Chrisa, Nancy i ich syna. Chociaz, skoro znaleziono juz narzedzie zbrodni, a policja odrzucila ze sprawca mogl byc ktos spoza domu, to chyba nie ma sie co ludzic. Tak jak napisal Romo, Chrisowi odpierdolilo.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
    • Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
  • Dodaj nową pozycję...