Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Benoit i Woman nie żyją :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

To z pewnością żaden storyline albo coś w tym stylu skoro TNA napisało o jego śmierci.

To szok dla wszystkich fanów wrestlingu. Nie pozostaje powiedzieć nic tylko R.I.P. całej trójce. :(

[*][*][*]

Dodam tylko, że gorszego momentu na tą historie o śmierci Vinca nie mogli wybrać.

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

23

• theGrimRipper

13

• Marcin

12

• evertonian

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Tak na marginesie - ja sobie nie wyobrażam teraz ciągnięcia tego storrylinu ze śmiercią Vinca...to przekraczałoby granice nie tyle dobrego ile ludzkiego smaku :/

Jeśli ten bałwan Vince ma jaja, to powinien pokazać się na dzisiejszym RAW i powiedziec wszystkim, ze ta cała jego śmierć to tylko storyline.

• Urządzenie:  Windows

Brak mi słów... R.I.P.

- The feel like I'm dreamin'.

- Heh. More like a nightmare I'd say.

• Reputacja:   1

Spoczywaj w pokoju Chris... Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić...

[*] [*] [*]

There's no holding me back.

I'm not driven by fear.

I'm just driven by anger.

And you're under attack.

Just climbing up slowly.

I'm the one and only.

The tease, the ways, the lie.

The stumble in your mind.

The fear, the hope inside.

They hit there.

But whatever you need.

Ever you got.

Ever you want.

I'll take everything.

But whatever you need.

Ever you got.

Ever you want.

I'll take back again.

Edytowane przez Spinebuster
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

:cry: Niedawno ogladalem WCW PPV's z 96, a tam Chrisa jak i Woman bylo pelno. Nie wiem co powiedziec. Chris byl swietnym wrestlerem i bardzo go lubilem :(

[*][*][*][*][*][*][*] R.I.P. dla nich :( :( :(

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

• Reputacja:   1

R.I.P

:( Jak tylko przeczytałem info, to pomyślałem, że to jakiś cholerny angle... dopiero po kilku minutach do mnie dotarło co się stało. Benoit zawsze był jednym z moich ulubionych zawodników. Technika, walki z Sabu, Malenko, Guerrero, Kurtem czy Y2J'em... Nigdy tego człowieka nie zapomnę, nawet jak będę 70 letnim prykiem.

Nancy natomiast była świetna w ECW z Sandmanem, a później w WCW u boku Falira & Chrisa. Dawno nie było jej w TV, i szkoda. Teraz jeszcze większa...

[ Dodano: 2007-06-26, 01:41 ]

Details remain very sketchy regarding the tragic news today that Chris Benoit and his family were found dead at their Atlanta area home.

Benoit had been scheduled to appear on a WWE house show on Saturday. Sources tell us Benoit called to first say he would be taking a later flight, and then to say he would not be attending the house show due to a family illness. According to one source, Benoit said both his wife and son were throwing up blood and he needed to stay to take care of them.

za 1wrestling.com

46204812740b7d45acaa48.gif

Jedna z osób które zawsze chciałem poznać i niestety nie będzie mi to już dane. Teraz zostaną tylko wspomnienia, a przede wszystkim jego walki - czy to z Japonii, czy z USA. A finish Wrestlemanii XX będzie na zawsze jednym z moich ulubionych momentów w wrestlingu...

Nawet nie oglądając wrestlingu od dłuższego czasu, człowiek co i raz przekonuje się, że ciężko być fanem. Bardzo ciężko...

R.I.P Chris

Benoit miał wystąpić na house show w sobotę. podobno najpierw zadzwonił i powiadomił, że będzie leciał z domu późniejszym lotem, a następnie, że nie pojawi się na tym house show z powodu choroby rodziny. mówił, że jego żona i syn wymiotują krwią i musi zostać i się nimi opiekować...

Normalnie doznałem szoku gdy zobaczyłem ta wiadomość , niech spoczywa w spokoju .

Wieczny respekt dla Chris'a , szkoda że wielcy odchodzą zbyt wcześnie .

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Martti perkele, Saatanan Martti..!!

13191284164a450e0e3a692.jpg

Nie mam pojęcia co napisać, ale czuję że muszę to zrobić. Ogromna strata dla fanów wrestlingu. Nigdy nie zapomnę jego świetnych technicznych walk. Ciężko jest mi sobie wyobrazić, że nie zobaczę już na ringu wrestlera, który miał tak znaczący wpływ na to, że pokochałem wrestling. Szok i brak słów.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Dzisiaj poraz pierwszy od kilku miesiecy postanowiłęm obejrzec RAW włączyłem telewizor i szok ,naprawde wielka strata. Jak napisał Stinger "Nawet nie oglądając wrestlingu od dłuższego czasu, człowiek co i raz przekonuje się, że ciężko być fanem. " Zgadzam sie w 100%

Rest In Peace

576009130413fce83f1b12.jpg

Nie mogę w to uwierzyć :( Chris Benoit był jednym z moich ulubionych wrestlerów :(

Jestem normalnie w szoku.

Żegnaj Chris, nigdy cię nie zapomnę.

RIP

Jakby już sama wiadomość o śmierci Chrisa Benoit i jego rodziny nie mogła być wystarczająco beznadziejna, robi się jeszcze gorzej:

Sources in the Fayette County Police Department are now working under the theory that Chris Benoit killed Nancy several days ago, then killed himself and his son, before taking his own life.

Benoit was found dead in his weight room.

za wrestlingobserver.com

Zwykle wierzę w to co czytam na stronie Meltzera w 100%, ale nigdy bardziej niż teraz nie chciałem, żeby potem się to nie sprawdziło. Ale wydaje się...ehhh, cholerny świat...

• Urządzenie:  Windows

Cholera... taka wersja wydaje sie niewiarygodna... Albo raczej, my, jako fani, nie potrafimy wyobrazic sobie Rabid Wolverine'a w roli kata wlasnej zony... Jesli hipoteza, o ktorej pisze Stinger, okaze sie prawda, ja i tak nie bede chyba umial przyjac tego do wiadomosci :(
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
    • Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
  • Dodaj nową pozycję...