Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Chris Benoit i Woman nie żyją :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

w NBA.NFL,NHL i w każdej lidze zawodowej jest doping i jakoś ich nierozwiązują
https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66644

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

23

• theGrimRipper

13

• Marcin

12

• evertonian

11

Top użytkownicy w tym temacie

hahahah tak wzieli sobie 100 tab. mety i zglupieli od niej....

sorry ale nie 100 tapsow tylko duzo wiecej a drugi bral tez inne swinstwa...ale fakt faktem pogorszyl sie jesli chodzi o nauke...

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66645

Sixter, nikt nie udowodni Vince'owi, ze kazal on Chrisowi przyjmowac sterydy. Tak naprawde Vince nie kaze, ale jesli tego nie robisz, nie masz szans na osiagniecie czegokolwiek w WWE. To tajemnica poliszynela. Stad zdziwila mnie obronna reakcja WWE zaraz po ukazaniu sie wiadomosci o przeszukaniu domu w celu znalezienia sterydow.

Co do Vince to zdecydowanie nie można mu odmówić klasy w takich momentach i wydaję mi się, że zachował się odpowiednio.

Bonkol, no Vince chociaz nie przepraszal na ECW za poniedzialkowy Tribute Show, tak jak pierwotnie mial to zrobic. Byloby to moim zdaniem nie na miejscu, tym bardziej, ze tribute byl nie tylko dla Chrisa, ale i dla Nancy i Daniela. Zreszta tutaj trzeba by sie zastanowic, czy uczcic nalezy pamiec wrestlera za to co zrobil dla wrestlingu, czy potepic go jako czlowieka za okropienstwa ktorych sie dopuscil. Niestety, nie potrafie na to odpowiedziec.

Natomiast usuniecie profilu Benoit z WWE.com (nie mowie tu o wycofania jego merchandise'u), dla mnie jest falszowaniem historii, bo Benoit byl i robil swietne mecze i na to wplywu nic nie ma, a udawanie, ze kogos takiego nigdy nie bylo do czego w koncu doprowadzi? Do tego, ze chociazby wspominajac WrestleManie XX przemilczy sie kto wygral ME. Na szczescie dobrych wspomnien Vince nam nie odbierze, chocby nie wiem jak probowal.

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66646

• Urządzenie:  Windows

Ale widze wielka roznice miedzy niedawnym morderstwem w Kolobrzegu (trzech najebanych gowniarzy zaatakowalo stroza plazowego, bo ten zwrocil im uwage) a mordem, ktorego dopuscil sie Benoit (czy w afekcie, czy pod wplywem choroby psychicznej)...

.. a ja nie widze zadnej.. Benoita wybielasz bo byl w takim biznesie który zmusza do sterydów, intensywnej pracy itd.. tak samo można powiedziec ze Ci gowniarze byli w środowisku w którym żeby być kim trzeba kozaczyć.. pić alkohol.. że jak się nie najebiesz z nami to cienias jesteś.. itd..

P0, roznica jednak jest... "Uzywki" Benoit byly zwiazane z jego praca... A nie sadze, zeby w naszym kodeksie pracy byl zawod "Najebany agresywny gowniarz"... Wiec roznica jest, i to ogromna...

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66648

Ja nadal jestem w szoku... cholernym szoku że jeden z najbardziej cenionych przeze mnie wrestlerów dopuścił się czegoś takiego. Jezu....siedzieć w sumie dwa dni nad zwłokami własnej żony...potem syna...położyć przy nich Biblię... Chris... oby śledztwo dowiodło że to była niepoczytalność gdyż inaczej głosy typu "rott in hell" będą głośniejsze niż Twoje osiągnięcia. Ja p******e.... :-/
https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66649

sorry ale nie 100 tapsow tylko duzo wiecej a drugi bral tez inne swinstwa...ale fakt faktem pogorszyl sie jesli chodzi o nauke...

skoro na 1 cykl wzieli wicej jak 100 mety to znaczy ze byli debilami juz zanim zaczeli je brac...sory ale taka prawda :) heh

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66651

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

ja tylko dodam, ze nam jest sobie ciezko wyobrazic ze jakas znana osoba np. aktor czy sportowiec moze sie okazac przestepca czy morderca. ale oni tez sa normalnymi ludzmi i jak widac takie rzeczy sie zdarzaja

ja jednak narazie nie bede Benoita ocenial bo za wczesnie na to. a jesli juz oceniamy to ocenmy osobno wrestlera a osobno czlowieka bo tak jak pisze Marcin emocji z jego walkami nic nam nie odbierze

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66653

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

"Uzywki" Benoit byly zwiazane z jego praca...

W tym jest troszkę racji.. bo żeby być wrestlerem "na wysokim szczeblu" to trzeba koksować.. i niech Vince nie pierdoli że nie jest winny bo sam koksuje.. i cholera zasada u niego jest taka.. "nie przy koksujesz to nie dostaniesz pusha.." i niestety nie ma tak że wszyscy się sprzeciwią i przestaną.. tylko zawsze znajdzie się jakiś kretyn który przykoksi i wskoczy na piedestał.. vide Brock Lesnar..

Fani którzy kupują takie postacie jak Brock też nie są bez winy.. bo dokładają swoją cegiełkę do całej sprawy..

Może czas już zrezygnować z przerośniętych nadnaturalnie gladiatorów.. lepsi są wrestlerzy pokroju Christophera Danielsa czy CM Punka czy Samoa Joe.. może wydaje się że przy przekoksowanych potworach robią tyłko głupie fikołki ale przynajmniej z takimi tylko wrestlerami biznes byłby zdrowszy..

Edytowane przez Przemk0
https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66655

mi sie wydaje, ze jakby sie nie skonczylo to WWE dostanie bardzo ostro pod dupsku i znaczaco zmieni polityke odnisnie "duzych" wrestlerow. w koncu do tej pory gineli jedynie wrestlerzy, teraz mamy ogromna tragedie

Fani którzy kupują takie postacie jak Brock też nie są bez winy.. bo dokładają swoją cegiełkę do całej sprawy..

bo wrestlerzy to troche takie malpki...dostarczaja ludziom rozrywki, a reszte mamy w powazaniu. ja przyznaje, ze tez mam i istnieja dla mnie tylko 4h w tygodniu + ppv

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66656

Ja moze troszke z innej beczki ale...jakies 2-3 miesiące temu był program ukazujacy jak znany aktor drugoplanowy hmm ten który grał Cobre w "Młodych Wilkach"uwazany za oazę spokoju zabił po pijaku własna matke :? z która notabene mieszkał jak pokazali z nim wywiad po 48 godzinach człowiek mówił ze niewie czemu to zrobił i co nim kierowała _poprostu posprzeczali sie (jak w kazdej rodzinie)miał prawie 2,5 poromila we krwi .powiedział tam wazne zdanie ze nim cos kierowało lubił pic sie awanturwac ale nigdy wczensiej reki nie podniósł na własna matke

wiec nie wiem czy mozna do konca "wrzucać i szczekac " na Benoita moim zdaniem wielka wina lezy po stronie WWE z alkoholem i sterydami jest podobnie jedno i drugie maja podobne skutki uboczne

ez poznałem wielu ludzi co brali i biora i nie narzekają bo robią to z rozwaga i rozsądkiem a nie jak półgłówy bo to jest dla ludzi zROZSĄDKIEM tak jak alkohol czy narkotyk a to że takich ludzi jest niewiele to juz inna materia :/

Neznamy prywatnie Chrisa ale spróbujecie troszke zrozumiec to sterydy i inne uzywki nim kierowały

Ja tez w latach "szczenaickiego buntu" brałem rózne używki min Deka po strzale czułem jakbym miał w sobie jakąs trucizne roznosiło mnie na prawo i lewo kazdy był dla mnie obietem do usunięcia...czego bardzo sie teraz tego wstydze ale poszedłem po rozum do głowy i w odpowiednim momencie to odstawiłem

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66658

Powiem tak: Benoit morderca nie byl, w sensie prawdziwego mordercy a nie fizycznego. Chodzi mi o to ze prawdziwi mordercy po zabojstwie nie popelniaja samobojstwa tylko kase na tym trzepia. Inna sprawa ze na 99,99% to Benoit byl sprawca tej tragedii i nic go nie usprawiedliwia. Ani sterydy, ani narkotyki, ani choroba psychiczna. Chory psychicznie nie byl, a jedynie mogl byc agresywny (jak sie okazuje byl).

Komentarze ze to wina sterydow uwazam za malo podstawne gdyz Benoit nie jest pierwszy i ostatnim ktoryje je bierze ale jest pierwszym ktory zabil rzekomo z tego powodu(bynajmniej z wrestlerow). Nawet w czelusciach zla mej duszy narodzil sie glupi dowcip ze skoro to wina sterydow to jakim cudem zyje zona Scotta Steinera. Wiem ze to glupi i chory joke ale zwalanie na sterydy jest zbyt proste. Czlowiek jezeli jest zdrowy psychicznie wie co robi i nic nie usprawiedliwia jego czynow (ni zlosc, ni gniew, ni zemsta).

Zal mi dwoch rzeczy: po pierwsze niewinnych ludzi (zony i dziecka) a po drugie tego ze zmarnowal 20 lat kariery w sporcie ktory kochal. Nigdy nie wejdzie do hall of fame WWE. Jego marchandise juz zostal wycofany ze sprzedazy. Jesli nakreca o nim jakies dvd jeszcze lub napisza ksiazke to jako o mordercy. Jego imie nie bedzie wspominane podczas wrestling show'ow w ogole (w przeciwienstwie do Eddiego). I w zasadzie zniknie na wieki z zywej historii wrestlingu. Pozostana jedynie wspomnienia fanow i nagrane gale.

Swoim czynem zaprzepascil cale swoje zycie i kariere stajac sie najczarniejsza owca w rodzinie wrestlingu - pierwszym i jedynym fizycznym zabojca. Dobrze ze nie byl na Vengeance. Gdyby wygral pas i celebrowal po tym jak juz zabil zone i syna to by bylo chore i bym go wrecz nienawidzil. A tak pozostaje jedynie zal ze zjebal caly swoj dorobek i szacunek w mych oczach. Ogladajac wczoraj jego tribute widzac jego charakterystyczne oczy mialem wrazenie jakbym ogladal wzrok psychopatycznego mordercy :/ Tym co zrobil zrazil mnie do siebie i wrestlera ktorego lubilem i docenialem. Stal sie dla mnie kims innym. Juz nie postrzegam go jako wrestlera ale jako osobe niezrownowazona psychicznie (tak wole o nim myslec niz jako o mordercy) ktora nie pasuje mi do pozostalych uczestnikow tegp show, jakim jest wrestling.

Dla mnie umarl gimmick Chrisa Benoit'a i jego postac(ktora byl we wrestlingu) jaka gral w tv. Jak sie okazuje w zyciu prywatnym byl czlowiekiem ktorego nie znamy. Nie mozemy osadzac ludzi po tym jakimi nam sie wydaja. Fakty weryfikuja wszystko. I pokazuja ze Benoit nie byl tym kim myslelismy ze jest...nietstety :(

Zapalam 3 swieczki:

[*] R.I.P Nancy

[*] R.I.P Daniel

[*] R.I.P Chris Benoit (jako gimmick we wrestlingu)

Natomiast za real life Chrisa Benoita nalezy sie pomodlic by zaznal po smierci spokoju mimo tego co zrobil i by milosierny Bog ktory jako jedyny zna prawde sprawiedliwie go ocenil za caloksztalt zywota. Amen.

Edytowane przez DDP
https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66659

Strong Fan Ja bym sie nie przyznawał ale zdarza się...

W takim razie jak nic wam nie idzie z moich głupich tez nic nie wnoszących do tematu i oczywiscie nieprawdziwych to przyznam racje wszystkim bo wszyscy macie prawde no nie ??

No drań i tyle...zabił żone i synusia oraz siebie na sam koniec tylko jak sie okaże inaczej to już nie bede tu pisał w sumie...Ale odszedł w najglupszy sposób w jaki był oto możliwe jeżeli to wszystko prawda...Nie sikać

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66660

Dla mnie Chris byl i bedzie jednym z najlepszych wrestlerow na swiecie ... nie byl morderca raczej nie zruwnowazony psychicznie ... pokoj z Toba
https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66661

Gdy wszedłem we wtorek na to forum do działu Leeched TV i zobaczyłem zdjęcie Chrisa z napisałem 1967 - 2007 było mi bardzo przykro... ściągnąłem RAW, zobaczyłem tych wszystkich smutnych wrestlerów wypowiadających się o Chrisie w samych superlatywach, walki Benoit, historie odpowiadane przez komentatorów (szczególnie Tazza i Stylesa)... po obejżeniu RAWu zrobiło mi się jeszcze bardziej przykro... wszedłem na stronę WWE, by dowiedzieć się dlaczego Chris nie żyje... myslałem, że coś źle zrozumiałem, więc wszedłem na Attitude i przeczytałem, że Benoit na 99% jest mordercą... już mi nie było przykro z powodu śmieci Chrisa, który okazał się psycholem! Potrafił zabić 7-letnie dziecko... co więcej - swego syna! Jeżeli potwiedzą się te podejżenia (chyba to już raczej fakty) to nie dziwie się, że WWE odcina się od niego... jestem ciekaw co teraz gwiazdy WWE, które płakały przed kamerą, powiedziałyby na temat Chrisa... my możemy pisać co chcemy... tak naprawdę oni wiedzą jaki Chris był naprawdę, bo nie wierzę, że w szatni wybuchy jego złości się nie zdażały!

Oskarżacie WWE za nacisk na zapaśników, a ci w efekcie biorą sterydy... moim zdaniem winni tego wszytskiego są ci, którzy wprowadzili sterydy do sportu, wrestlingu... wątpie by był to Vince McMahon... zgodze się, że McMahon poprzez mocne promowanie wypakowanych wrestlerów dokłada do tego cegiełkę, ale ludzie tego się domagają! Kibice(przynajmniej w USA... tak mi się wydaje) wolą oglądać na ringu kupę mięsni o wątpliwych umiejętnościach. WWE = komercja i by "przetrwać" muszą robić to co ludziom się podoba! Każdy wrestler chce być na szczycie...

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66662

Powiem tak: Benoit morderca nie byl, w sensie prawdziwego mordercy a nie fizycznego

Morderca to ktoś kto zabija drugiego człowieka. Obojętnie z jakiej przyczyny. Niestety mordercą więc był... Niestety...

https://forum.wrestling.pl/topic/6972-chris-benoit-i-woman-nie-%C5%BCyj%C4%85/page/11/#findComment-66663

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
    • Mr_Hardy
      Private Party te panie do świętowania mogli wybrać ładniejsze... Haha, fajny trolling z wejściem Stricklanda. Te zawiedzione miny 🤣. Genialny motyw z przerzucaniem Ricocheta między Archerem i Hobbsem. 🤣 Harley nie dość, że bardzo ładna, to jeszcze przezabawna. Śmiechłem ja Dax Harwood poślizgnął się i wywinął orła. Przewijałem kilkukrotnie. Bardzo fajne Dynamite, pełne dynamicznej akcji. Te niecałe dwie godziny minęły mi bardzo szybko. Super się to oglądało!
    • Mr_Hardy
      EDIT: Oj nie w tym temacie. Proszę skasować.
  • Dodaj nową pozycję...