Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Benoit i Woman nie żyją :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dla mnie to Chris okazał się jakim pierdolonym mordercą . Musiał mieć coś z głową nie tak , przynajmniej mógł sam popełnić samobójstwo . Przynajmniej jego bliscy jeśli wiedzieli że jest pierdolnięty to mogli go posłać do lekarza czy coś....Kurde , taki wrestler a okazał się mordercą własnej rodziny :sad:
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

23

• theGrimRipper

13

• Marcin

12

• evertonian

11

Top użytkownicy w tym temacie

http://video.canada.com/Global_VideoContentHTML.aspx

ciekawa wypowiedz Breta Harta o tragedi w domu Benoit.

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Ale widze wielka roznice miedzy niedawnym morderstwem w Kolobrzegu (trzech najebanych gowniarzy zaatakowalo stroza plazowego, bo ten zwrocil im uwage) a mordem, ktorego dopuscil sie Benoit (czy w afekcie, czy pod wplywem choroby psychicznej)...

.. a ja nie widze zadnej.. Benoita wybielasz bo byl w takim biznesie który zmusza do sterydów, intensywnej pracy itd.. tak samo można powiedziec ze Ci gowniarze byli w środowisku w którym żeby być kim trzeba kozaczyć.. pić alkohol.. że jak się nie najebiesz z nami to cienias jesteś.. itd..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1

Zauwazyliscie jak WWE w swoim najnowszym oswiadczeniu rozpaczliwie stara sie wykazac, ze Chris NIE MOGL BYC i NIE BYL pod wplywem sterydow? Oni sa zalosni. Zeby tylko odsunac wine od nich. Ten kto pisal, ze Vince jest czlowiekiem z klasa, niech sie nastepnym razem zastanowi.

No całkiem normalne oświadczenie, bo przecież przeprowadzali te testy na obecność sterydów, więc wyszłoby na to co tak naprawdę te testy znaczyły...

Co do Vince to zdecydowanie nie można mu odmówić klasy w takich momentach i wydaję mi się, że zachował się odpowiednio.

15974308365193fac7b7921.jpg

Marcin, a co..mają powiedzieć ze to ich wina ?? nie gadaj ze jak cie ktoś osądza to sie nie bronisz...przecież i tak potrafią zargumentowac ze to nie ich wina więc nie ma czego sikać o tym...

Podobno Chris mówił współpracownikom że jego zona i syn mają zatrucie pokarmowe, wymiotują krwią...więc może sami umarli...a Chris był przestraszony więc żeby nie było na niego sam sie zabił...

Na razie wszystko jest możliwe więc...może sie okazać że Chris nie był zabójcą

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Reputacja:   24

Podobno Chris mówił współpracownikom że jego zona i syn mają zatrucie pokarmowe, wymiotują krwią...więc może sami umarli...a Chris był przestraszony więc żeby nie było na niego sam sie zabił...

.. i dlatego Nancy miala związane ręce i nogi ręczniki ? bo był przestraszony.. proszę Cię czytaj newsy dokładnie.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

sorka....fakt...zapomniałem o tym...

Jeszcze dziwna sprawa z tymi bibliami.....może ktoś zna znaczenie kładania bibli obok zmarłego czy cus w tym stylu

30647399048b9a5c265ace.jpg

A ja myślę wręcz odwrotnie, sterydy ryją strasznie mózg i to jest kolejny przykład.

hmm jest w tym ziarno prawdy..Moj kolega z klasy w zeszlym roku srednia ocen 3,6 bodajze

nastepny rok koksowanie(dokladniej metanabol) i srednia niewieksza chyba niz 2,5 tak samo z innym znajomym...to daje do myslenia.. :?

a co do samego Benoita nie wiem co myslec, trzeba mu skladac chold jako wrestlerowi ale nie zaslozyl na to jako zwykly czlowiek...nie wiem co mu strzelilo do lba :o ale mozna sie domyslac ze doprowadzily do tego uzywki.

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Największe wyrazy współczucia należą się dwójce dzieci Chris'a które były w tym czasie w Kanadzie, sugeruję się news'ami...

Gdy dzisiaj rano przeczytałem, że bardzo możliwa jest opcja, że Chris zabił żonę i syna, a potem sam popełnił samobójstwo mój smutek zmienił się w ogromną złość... Bardzo mi to do Chris'a nie pasuje, więc poczekam na najbliższe wiadomości, ale jeżeli to prawda to Benoit okazał się tylko i wyłącznie zwykłym skurwysynem, który nie zasłużył na nic...

100% jesli ta wersja okaze sie prawdziwa iz to on zabil zone i syna to w dupie mam jego styl i wspanialą technikę dla mnie będzie kompletnym 0 i moim zdaniem nie zasluguje na zaden respekt

mam nadzieje jednak iz znajdzie sie inny wytlumaczenie

No całkiem normalne oświadczenie, bo przecież przeprowadzali te testy na obecność sterydów, więc wyszłoby na to co tak naprawdę te testy znaczyły...

Nie wiem czy normalne. Zaczeli sie bronic zanim ktokolwiek zaczal ich oskarzac. Ich reakcja byla jak dla mnie przyznaniem sie do winy.

więc może sami umarli...a Chris był przestraszony więc żeby nie było na niego sam sie zabił...
Marcin, a co..mają powiedzieć ze to ich wina ?? nie gadaj ze jak cie ktoś osądza to sie nie bronisz...przecież i tak potrafią zargumentowac ze to nie ich wina więc nie ma czego sikać o tym...

Chris byl wystraszony, wiec zwiazal Nancy, taaak? To ty nie szczaj jak piszesz.

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Moj kolega z klasy w zeszlym roku srednia ocen 3,6 bodajze

nastepny rok koksowanie(dokladniej metanabol) i srednia niewieksza chyba niz 2,5 tak samo z innym znajomym...

hahahah tak wzieli sobie 100 tab. mety i zglupieli od niej....

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Człowieku zastonów się co ty w ogóle piszesz .Chris wchodzi do domu patrzy że jego rodzina nie żyje i nie mówiąc nic nikomu zabija się ta??Przecież to BEZSENSU.I gdyby wszedł do domu i zobaczył że oni nie żyją to by zadzwonił na pogotowie czy policje a nie poszedł by się powiesić .

wszystko wskazuje na to ze Chris Benoit okazal sie psychicznym morderca, te bezsensowne esemesy takze o tym swiadcza ,ze mial nie wszystko pod sufitem. Raczej zabil swoja zone i dziecko a jak sobie to uswiadomil (minelo troche czasu ) to polozyl biblie kolo nich i sam poszedl sie powiesic.

WWE moze miec z tego powodu wielkie klopoty bo jesli okaze sie ze sterydy oraz inne srodki wspomagajace ktore biora wrestlerzy moga wywrzec na ludzich jakies skutki uboczne w postaci chorob umyslowych to nie jest wykluczony koniec WWE. Vince pojdzie do pierdla, USA networks, CW oraz Scfi rozwiaze umowe z WWE. Taki scenariusz w tym momencie jest mozliwy.

Co wtedy?

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Parę dni mnie nie ma na necie, powrót a tu taka straszna informacja. W szczególości, że Benoit był jednym z moich ulubionych wrestlerów, a zza czasów WCW markowałem mu. Wrestlerem był genialnym i taki pozostanie na zawsze w mojej pamięci. To wielka strata dla wrestlingu.

Jakim był człowiekiem? Nie mnie to oceniać, ale możliwe że był mordercą (jak narazie wszystko na to wskazuje). Jednak ocena wrestlera i ocena człowieka to dwie różne sprawy więc nie należy tego łączyć.

Vince zachował się z klasą i uważam że nie powinien przepraszać za Tribute Show. Będę to oglądał dopiero wieczorem (szok że ściągnąłem galę RAW), ale uważam że było to poświęcone genialnemu wrestlerowi, a nie człowiekowi - mordercy. Inna sprawa jest taka, że Benoit zabił rodzinę i siebie i teraz o nim zapomną jako o zawodniku, a będą pamiętać tylko mordercę, ale nie powino tak być. Nie da się wykasować z pamięci tych wszystkich walk z jego udziałem.

Niech spoczywaja w pokoju [*].

53541565549537ccb6a05f.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Ja jak zawsze na żywo bo już kwestia przyzwyczajenia że każde PLE (poza SNME przez reklamy) na żywo choć karta zupełnie nie zachęca. - Lyra vs Becky : walka będzie świetna jak ostatnio ale coś feud mnie nie kręci i to będzie po prostu solidna walka ale jednak powtórka z ostatniej gali. - Tag Team Match : 2 gości których nie trawię więc mam nadzieję że to będzie zamykało galę to sobie wyłączę przed walką i zaoszczędzę czas na sen. - Walizka Kobiet : super skład. Dla mnie o ile nie wygra Ripley czy Naomi to będzie dobrze. - Walizka mężczyzn : nie podoba mi się skład. Almas to nudny jobber więc nie, Penta nie pasuje mi jakoś na głównego mistrza choć go bardzo lubię, LA Knight trochę mnie nudzi i mimo wszystko też nie widzę go z głównym pasem. Grande jest dobry i Gable zasługuje na swój moment ale kolejny raz, myślę bardziej o mid-cardowym pasie, no i jest duże ryzyko że któryś meksykanin przeszkodzi mu w walizce i neseser kolejny raz będzie zmarnowany. Rollinsa nie chcę bo nie lubię jak byli mistrzowie i ME zdobywają walizkę (zwłaszcza że rok temu McIntyre już ją miał) + znowu ryzyko nieudanego cash-inu. Zostaje Solo który udowodnił że jest za krótki na ME i jak za dużo się na nim opiera to nie daje rady. Także kto by nie wygrał to i tak nie będzie mi pasowało. Zamiast tego dałbym skład np : Cobb/Fatu, Black, Dominik, Gable (w sumie może być o ile nie wygra), Breakker i np Axiom/Fraser dla latania (i pyk mamy 3 z RAW i 3 ze SD, gwarancja dobrej walki i ciekawy zwycięzca)
    • Nialler
      Ja to w sumie cały maj nie oglądałem wrestlingu (obejrzałem tylko double or nothing), ale MITB to choćby skały srały nie odpuszczę jak bardzo ciulowe to by nie było.  Narzekacie, że tylko 4 walki na PLE? I będzie to trwać pewnie ze 3h45m? A myślicie, że reklamy kabanosów, gier, filmów czy czegokolwiek to trwają 30 sekund? Nie będzie tu jakiś wrestling nam reklam przerywać!
    • Jeffrey Nero
      Z tego co pamiętam to pojawiła się też w WWE w story Kane i Bryana jak mieli chyba tą terapię.
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Dzisiaj świat wrs obiegła informacja, że niedawno bodajże w wieku 44 lat zmarła aktorka, która grała w TNA postać sławnej Claire Lynch. Chyba każdy fan fedki pamięta to story i z czym ono się wiązało. Niestety dość szybko z powodu hejtu jaki wylał się na tę zatrudnioną do tej roli aktorkę skrócono storyline, który od początku był dla mnie słabym pomysłem. Pamiętam, że z czasem pojawiały się doniesienia, że miała ona dużo nieprzyjemności ze strony fanów i żałowała, że zgodziła się na angaż w TNA. Szkoda, że jej losy tak się ostatecznie potoczyły. RIP.
  • Dodaj nową pozycję...