Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Benoit i Woman nie żyją :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wierze :(

kurwa ten rok jest tragiczny...

czekam teraz na dalsze informacje... nie moge tez zbytnio uwierzyc, zeby Chris zabil żone i syna... zalamka... taka informacja na początek dnia :(

A przedwczoraj oglądalem WM XX. zaraz chyba znowu obejrze main event, ale tym razem niestety dla uczczenia pamięci o Benoit :(

REST IN PEACE... do konca bede wierzyl że to nieprawda (wiem, ze to nie zaden storyline)...

GG: 2290774
  • Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

23

• theGrimRipper

13

• Marcin

12

• evertonian

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Rzeczywiscie ciezko w to uwierzyc. Rowniez mam nadzieje, ze znajdzie sie inne wytlumaczenie. Naprawde wielka tragedia i ogromny szok.

R I P

2065388586447f43227c843.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Zawsze Benoit wydawał mi sie porządnym, rozsądnym ale to co teraz przeczytałem wywraca wszytko do góry nogami. Ciekawe jakie będą dalsze informację.

Tak na serio to to co nam się wydaje patrząc w ekran często nijak się ma do rzeczywistości. Jeśli się potwierdzi teoria o morderstwie to myślę, że Chrisowi nie należy się zbyt wiele współczucia tylko jego rodzinie.

Może po tym wydarzeniu spoglądniemy jeszcze raz na ten dokument z HBO o problemach wrestlingu i śmierci która coraz częściej zagląda do tego biznesu (zbiera plony stylu życia wresterów).

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Eh.. Świat traci kolejnego, świetnego wrestlera.. Ale co nim kierowało, jeśli się okaże, że to on zabił swoją rodzinę..

164305289646824b56733d3.gif

O mój Boże... A wczoraj podczas przeglądania forum myślałem o spojlerach z gali w temacie wątku. Zastanawiałem się, co mogłoby je uzasadnić. Stwierdziłem, że jakaś tragedia, śmierć jednego z wrestlerów. I śmierć przyszła, nie na gali, ale pozą nią... Zginął nie tylko wrestler, ale i cała jego rodzina. Cały angle ze śmiercią Vince'a był kontrowersyjny, ale w tym momencie WWE dostało wielką nauczkę, tylko jakim kosztem...

117380471846b21e8779201.gif

Po prostu nie mogę dalej w to uwierzyć... Jeden z moich ulubionych wrestlerów, gość którego za styl i umiejętności podziwiałem zawsze. Jak wszyscy mam nadzieję że hipoteza ich śmierci jest inna niż podawana ale niestety mam złe przeczucia... Jeszcze raz RIP...

Zawsze Benoit wydawał mi sie porządnym, rozsądnym ale to co teraz przeczytałem wywraca wszytko do góry nogami. Ciekawe jakie będą dalsze informację.

Tak na serio to to co nam się wydaje patrząc w ekran często nijak się ma do rzeczywistości. Jeśli się potwierdzi teoria o morderstwie to myślę, że Chrisowi nie należy się zbyt wiele współczucia tylko jego rodzinie.

Może po tym wydarzeniu spoglądniemy jeszcze raz na ten dokument z HBO o problemach wrestlingu i śmierci która coraz częściej zagląda do tego biznesu (zbiera plony stylu życia wresterów).

no niestety Przemk0 :( masz 100% racji, na 90% z tych informacji co podałeś w newsach to Chris zabił synka i żonę. Czekamy na dalsze informację, szczególnie na wyniki toksykologii.

...

Jeśli się potwierdzi teoria o morderstwie to myślę, że Chrisowi nie należy się zbyt wiele współczucia tylko jego rodzinie.

Jeżeli to okaze sie prawda, to Chris jest zwyklym morderca i nalezy go potepic, a nie wspolczuc. Niewazne co sie tam dzialo, nic nie jest w stanie usprawiedliwic zamordowania dwoch osob, w tym dziecka. Pisze to jako wieloletni fan Chrisa.

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Ja jestem ciekawy jaki powód mógłby być tego wszystkiego...bo to dziwne, że w takim momencie kiedy był pushowany w ECW wymordował rodzine i siebie, coś mi tu nie pasuje to musiało byc cos osobistego :???: albo coś z głową...

Tak czy inaczej będzie mi go brakować :sad:

Ja jestem ciekawy jaki powód mógłby być tego wszystkiego...bo to dziwne, że w takim momencie kiedy był pushowany w ECW wymordował rodzine i siebie, coś mi tu nie pasuje to musiało byc cos osobistego :???: albo coś z głową...

Tak czy inaczej będzie mi go brakować :sad:

Raczej z głowa, mógł nie wytrzymać jakieś kłótni z żoną czy coś. Widziałem kiedyś jakiś program o sterydach, no i matka pewnego kolesia opowiadała, że podczas obiadu z rodziną wstał i wbił sobie nóż w szyje (czy coś w tym stylu) ot tak :/ i się zabił.

...

Dziwnym jest jeszcze to, że podobno zabijał jakby "w kolejności".. w sobotę żona, w niedziele syn, on sam w poniedziałek. Mam nadzieję, że jednak przypuszczenia o morderstwach popełnionych przez Chrisa nie będą prawdą.

164305289646824b56733d3.gif

Ja pierd...lę... przed chwilą wszedłem na attitude i zobaczyłem newsa...tragedia. Wierzyć się nie chce... niech spoczywają w pokoju. R.I.P.[*]
DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

szok[*]

coraz silniejsza armia wrestlerów na tamtym świecie:(

wogóle nie wiem co o tym myślec :?

458954520447d6ce7641a4.jpg

Dziwna sytuacja naprawde..z żoną i synem zabici...

Niestety wchodze sciągać rawa patrze a tam benoit 1967-2007 to od razu nasuneło sie pare myśli...

Ale zeby Benoit zabił rodzinke !! co to sie dzieje....niech spoczywa w pokoju

30647399048b9a5c265ace.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Ładnie pompują Jakuba Wędrowycza. Nawet face'owie (pokroju Klechy) wypowiadają się o nim z szacunkiem, stawiając w opozycji do reszty ekipy Sikawy. Face turn Tłuszczaka zbliża się co raz większymi krokami i widać, że WWE ma co do niego spore plany. Szkoda jednak, że Jacobs nie zakwalifikował się do MITB, bo tam spierdolenie mu szansy na wygraną przez Solistę jeszcze lepiej podbudowałoby ich konflikt i wręcz naturalnie ustawiło walkę na Summer Slam.
    • PTW
      TO. BYŁO. NIESAMOWITE! Za nami sobotnia gala PTW: Dzień Dziecka i nie możemy się otrząsnąć! Dziękujemy wspaniałej publiczności za tak cudny doping i pełne zaangażowanie i podrzucamy wyniki! Zanim gala rozpoczęła się na dobre do ringu wyszedł Łukasz Okoński i ku zdziwieniu wszystkich wykonał następujące ruchy - najpierw anulował zawieszenie i przywrócił Spartana do roli aktywnego zawodnika w rosterze PTW, a potem... pożegnał się z publicznością i odszedł z federacji?! Spartan PTW pokonał Conte Arkadiusz Pan Pawłowski oficjalnie ogłosił powstanie swojej stajni, której członkami są Puncher, Caravaggio i Brave od dziś znani kolektywnie jako NIETYKALNI SigmaBoy PTW pokonał Emanuel El G Wrestling Page Royal Rebels (Alex Brave & Vincent Caravaggio PTW) pokonali w niezwykle kontrowersyjnych okolicznościach L'Ordę (Rust & Luca Bjorn) oraz Starboy Nano Lopez & Daniel Razor PTW i zostali NOWYMI mistrzami drużynowymi PTW! Max Speed pokonał Gulyasa Öcsi i utrzymał pas mistrzowski PTW Underground "The Enygma" Serg Sullivan pokonał Miyagi Shida w Falls Count Anywhere NO DQ Matchu po szalonym Elbow Dropie z wysokiej drabiny na stół VIPów! Diana Strong pokonała Kiara - Wrestler i utrzymała pas mistrzowski GLAM! Dawid Puncher Seńko pokonał Bena Rodgersa i utrzymał pas mistrzowski PTW Po walce wieczoru Pan Pawłowski wyszedł do ringu by wyrzucić z PTW Sędzia Herno i Sędzia Klaudiusz, którzy w jego mniemaniu nie sprawdzają się w tej roli. Nie zdążył tego zrobić, ponieważ został brutalnie zaatakowany kamerą przez powracającego Łukasza Okońskiego! Wywiązała się z tego większa afera z udziałem Vincenta, Alexa i Spartana, a po wszystkim powracający Prezes nakazał sędziom zakryć podobiznę Pawłowskiego, a w jego miejscu zawisł plakat z wizerunkiem jego samego! Ciężko opisać słowami to co się działo, więc zachęcamy do zostania wspierającymi na naszym kanale YT i obejrzenia gali. Tych którzy byli, żeby odświeżyć piękne wspomienia, a tych którzy nie zaszczycili nas swoją obecnością by nadrobić stracone widowisko nie z tej ziemi! Kolejne spotkanie w Kozłowie już 28 czerwca w ramach gali PTW: Złoto dla Zuchwałych i po tym co się wydarzyło... NIE MOŻNA TEGO PRZEGAPIĆ! /fot. Jacek Zawora Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Monday Magic Prime Time Season #2 Data: 02.06.2025 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Nagoya Fight Fever 2025 Data: 01.06.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Chunichi Hall & Conference Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...