Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Benoit i Woman nie żyją :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Z tego co wiem to było wspolne samobojstwo :/ Ale szok mam @_@ Nie wiem co powiedziec w ogole rece opadły mi same .... RIP Chris
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

23

• theGrimRipper

13

• Marcin

12

• evertonian

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

na wwe.com są już zdjęcia McMahona wypowiadającego się w pustej sali o Chris'ie..

915802072594e34bce782c.jpg

Istny szok :( RIP Chris [*][*][*]

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Urządzenie:  Windows

Nastepne informacje:

It has been ruled that the deaths of Chris Benoit, his wife Nancy and their son Daniel earlier today were the result of a double murder-suicide from within the home. WWE.com will have more as soon as it becomes available.

Sources in the Fayette County Police Department are now working under the theory that Chris Benoit killed Nancy on Saturday, son Daniel on Sunday, and then killed himself earlier today.

Benoit was found dead in his weight room. Nancy was found dead in the living room. Daniel was found dead in his bedroom, accordig t an unnamed source in the department.

Lt. Tommy Pope told ABC News "the instruments of death were located on the scene," but didn't specify what those were or where they were found. Pope said the department was not actively searching for any suspects outside the house.

14412508044c725aa0e19e.gif

O ja jebie, nie moge w to uwierzyc :cry: :cry: :cry:

Po przeczytaniu tych wszystkich newsow chyba najbardziej prawdopodobna wersja jest taka ze Chris najpierw zabil Nancy i syna, a nastepnie sam popelnil samobojstwo :(

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Nastepne informacje:
It has been ruled that the deaths of Chris Benoit, his wife Nancy and their son Daniel earlier today were the result of a double murder-suicide from within the home. WWE.com will have more as soon as it becomes available.

Sources in the Fayette County Police Department are now working under the theory that Chris Benoit killed Nancy on Saturday, son Daniel on Sunday, and then killed himself earlier today.

Benoit was found dead in his weight room. Nancy was found dead in the living room. Daniel was found dead in his bedroom, accordig t an unnamed source in the department.

Lt. Tommy Pope told ABC News "the instruments of death were located on the scene," but didn't specify what those were or where they were found. Pope said the department was not actively searching for any suspects outside the house.

Nie moge w to uwiezyc... Centralnie nie moge. Przeciez to do chrisa jaakby nie pasuje w ogole ehhh

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

O kurwa :o Benoit nie żyje......szok :sad: [*]
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

nie no kURWA bez żartów. Benoit mój jeden z 3 ulubionych wrestlerów, a co jeszcze gorsza wraz z całą rodziną martwi ????? KURWA MAĆ o co chodzi ??????????????????????????????????????

ja pierdole, doczytałem do końca komentarze. Co im jebło w czachy, że sie pozabijali ?

Jeszcze zabić syna, nie do pomyślenia. Zawsze Benoit wydawał mi sie porządnym, rozsądnym ale to co teraz przeczytałem wywraca wszytko do góry nogami. Ciekawe jakie będą dalsze informację.

...

Jestem w szoku. Świetny wrestler Chris Benoit odszedł :cry: [*] RIP dla Niego i jego rodziny. Edytowane przez KLIMA
Hail Sabin.

coś mi jeszcze do głowy przyszło, może końskie dawki sterydów uderzyły Chrisowi do głowy i stało się to co stało ? :/

w każdym bądź razie nadal nie mogę w to uwierzyć :(

...

O Mój Boze ;(

Niee :(

Bardzo Szczere Kondolencje Chris I Nancy :(

REST IN PEACE CHRIS "RABID WOLVERINE" BENOIT

Nigdy o tobie nie zapomne :(

Boze Co To Sie Dzieje :(

Edytowane przez Triple H
[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

Chris wraz z rodziną [*]

Rest in peace Rabid Wolverine.

Jeśli To Benoit ich zabił w co nie moge uwierzyć...to nie umniejsza to straty wrestlera ale naprawde rzuca cień na Chrisa i na wwe.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Szkoda wrestlera.:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dlaczego Eddie i Benoit zmarli tak w młodym wieku.Kondolencje również dla Nancy. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[*] 1967-2005 Eddie Guerrero [*]

Ja zaraz tu pierdo***e co za rok :mad: :sad: wole nie mysle

ze ktos jeszcze moze odejsc z tego swiata RIP

[*][*][*][*]

Bardzo Szczere Kondolencje Chris I Nancy :(

Triple H oni tez nie zyja :cry:

coś mi jeszcze do głowy przyszło, może końskie dawki sterydów uderzyły Chrisowi do głowy i stało się to co stało ? :/

ja mysle ze sterydy do tego alkohol i ciagly stres i presja ze strony WWE i

Chris nie wytrzymal psychicznie...mam nadzieje ze ta wersja wydarzen

nie okaze sie ta wlasciwa...

R.I.P [*][*][*][*]

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Kiedy zobaczylem wiadomosc o smierci Chrisa i Woman, poczulem wielki smutek (Benoit byl jednym z moich ulubionych wrestlerow od momentu jak tylko zaczalem ogladac wrestling w 1996 roku). Nie moglem w to uwierzyc :( Potem wrocilem do kompa i przeczytalem nowe informacje o okolicznosciach smierci. Wcielo mnie. W jednej chwili smutek ustapil sam nie wiem jakiemu uczuciu. Teraz nie wiem co mam myslec. Powiem tylko, ze chcialbym zeby byl to atak serca, a nie dwa morderstwa i samobojstwo. Bardzo bardzo bym chcial, zeby ta wersja okazala sie nieprawdziwa i znalazlo sie inne wytlumaczenie smierci Chrisa, Nancy i ich syna. Chociaz, skoro znaleziono juz narzedzie zbrodni, a policja odrzucila ze sprawca mogl byc ktos spoza domu, to chyba nie ma sie co ludzic. Tak jak napisal Romo, Chrisowi odpierdolilo.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Ładnie pompują Jakuba Wędrowycza. Nawet face'owie (pokroju Klechy) wypowiadają się o nim z szacunkiem, stawiając w opozycji do reszty ekipy Sikawy. Face turn Tłuszczaka zbliża się co raz większymi krokami i widać, że WWE ma co do niego spore plany. Szkoda jednak, że Jacobs nie zakwalifikował się do MITB, bo tam spierdolenie mu szansy na wygraną przez Solistę jeszcze lepiej podbudowałoby ich konflikt i wręcz naturalnie ustawiło walkę na Summer Slam.
    • PTW
      TO. BYŁO. NIESAMOWITE! Za nami sobotnia gala PTW: Dzień Dziecka i nie możemy się otrząsnąć! Dziękujemy wspaniałej publiczności za tak cudny doping i pełne zaangażowanie i podrzucamy wyniki! Zanim gala rozpoczęła się na dobre do ringu wyszedł Łukasz Okoński i ku zdziwieniu wszystkich wykonał następujące ruchy - najpierw anulował zawieszenie i przywrócił Spartana do roli aktywnego zawodnika w rosterze PTW, a potem... pożegnał się z publicznością i odszedł z federacji?! Spartan PTW pokonał Conte Arkadiusz Pan Pawłowski oficjalnie ogłosił powstanie swojej stajni, której członkami są Puncher, Caravaggio i Brave od dziś znani kolektywnie jako NIETYKALNI SigmaBoy PTW pokonał Emanuel El G Wrestling Page Royal Rebels (Alex Brave & Vincent Caravaggio PTW) pokonali w niezwykle kontrowersyjnych okolicznościach L'Ordę (Rust & Luca Bjorn) oraz Starboy Nano Lopez & Daniel Razor PTW i zostali NOWYMI mistrzami drużynowymi PTW! Max Speed pokonał Gulyasa Öcsi i utrzymał pas mistrzowski PTW Underground "The Enygma" Serg Sullivan pokonał Miyagi Shida w Falls Count Anywhere NO DQ Matchu po szalonym Elbow Dropie z wysokiej drabiny na stół VIPów! Diana Strong pokonała Kiara - Wrestler i utrzymała pas mistrzowski GLAM! Dawid Puncher Seńko pokonał Bena Rodgersa i utrzymał pas mistrzowski PTW Po walce wieczoru Pan Pawłowski wyszedł do ringu by wyrzucić z PTW Sędzia Herno i Sędzia Klaudiusz, którzy w jego mniemaniu nie sprawdzają się w tej roli. Nie zdążył tego zrobić, ponieważ został brutalnie zaatakowany kamerą przez powracającego Łukasza Okońskiego! Wywiązała się z tego większa afera z udziałem Vincenta, Alexa i Spartana, a po wszystkim powracający Prezes nakazał sędziom zakryć podobiznę Pawłowskiego, a w jego miejscu zawisł plakat z wizerunkiem jego samego! Ciężko opisać słowami to co się działo, więc zachęcamy do zostania wspierającymi na naszym kanale YT i obejrzenia gali. Tych którzy byli, żeby odświeżyć piękne wspomienia, a tych którzy nie zaszczycili nas swoją obecnością by nadrobić stracone widowisko nie z tej ziemi! Kolejne spotkanie w Kozłowie już 28 czerwca w ramach gali PTW: Złoto dla Zuchwałych i po tym co się wydarzyło... NIE MOŻNA TEGO PRZEGAPIĆ! /fot. Jacek Zawora Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Monday Magic Prime Time Season #2 Data: 02.06.2025 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Nagoya Fight Fever 2025 Data: 01.06.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Chunichi Hall & Conference Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...