Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE United States Championship - Oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ambrose coś osiągnie w WWE i czy puści jobberkę, Triple H odpowiedział fanom że czeka go mega świetlna przyszłość WWE

Gdyby się spytali o przyszłość Yoshiego Tatsu to Hunter powiedziałby identycznie to samo.Same pozytywy i że musi się postarać a czeka go genialna przyszłość a wszyscy wiemy jak będzie.Co prawda Ambrose ma potencjał i raczej sporo osiągnie w WWE jednak z wypowiedzi oficjeli jak Hunter czy Vince nie szukałbym jakiś teorii bo wiadomo że oni muszą propsować w wywiadach swoich wrestlerów :)

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

8

• Brem

8

• Myers

8

• DonCarlos

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Gdyby się spytali o przyszłość Yoshiego Tatsu to Hunter powiedziałby identycznie to samo.Same pozytywy i że musi się postarać a czeka go genialna przyszłość a wszyscy wiemy jak będzie.Co prawda Ambrose ma potencjał i raczej sporo osiągnie w WWE jednak z wypowiedzi oficjeli jak Hunter czy Vince nie szukałbym jakiś teorii bo wiadomo że oni muszą propsować w wywiadach swoich wrestlerów

Właśnie, no miejmy nadzieje że Dean Ambrose dużo osiągnie WWE, dziś sobie oglądałem jego wywiady przed WrestleManii nie źle by reklamował w WWE, w różnych wywiadach na serio, fajne wypowiedzi, zwięzłe i krótkie aż fajnie się to oglądało, najlepsza wypowiedz co sądzi o tym że Mick Foley został wprowadzony do Hall of Fame 2013, Dean Ambrose odparł że gratuluje Mickiemu Foley'owi że dołączył do Hali Sław! bo jest królem Death Matchów, Hardcore Matchów i chyba Cage of Death Matchów, fajna wypowiedź Deana nie źle by promował WWE po za kamerami, miejmy nadzieje że osiągnie dużo w WWE i stanie się tam główną gwiazdą.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• 3 miesiące temu...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Widać, że Dean Ambrose to jednak nie ta klasa co Antonio Cesaro. Antek ten pas wypromował bardzo szybko, potem przejął go Kofi, teraz Dean a z pasem nadal jest nijak. Pamiętam obronę tego pasa przeciwko Kane'owi, i to tyle jeśli chodzi o pozytywy trzymania tego pasa przez Deana Ambrosa. Nie wykorzystany jest ani jego mic skill, ani specjalnie to co umie w ringu, bo albo WWE przycięło mu move set o 70%, albo ten gość jest po prostu przeciętny, gdyż nie zauważyłem jakoś jego geniuszu w ringu (w przeciwieństwie do Setha). Moim zdaniem, i to już pisałem w dyskusji przy pasach tag team Dean jest źle prowadzony, albowiem jest wplątany w całkiem inny storyline i ten pas nie jest mu potrzebny, więc powinien go oddać. Tylko komu? Na pewno nie Dolphowi, ten już się nasiedział lata w mid cardzie. Może Sami Zayn, który podobno ostatnio na NXT wykręcił walkę ze Swaggerem, która doczekała się chantów 'This Is Awesome'? Dla niego na pewno byłaby to duża promocja. Także, pas US jest bardzo nisko w tej chwili, ale nadal wyżej niż za panowania Marelli.

Też wydaje mi się, że pas powinien zmienić właściciela bo Dean ma teraz ważniejszą robotę, oczywiście chodzi o rolę ochrony Corporation. Kompletnie nie wiem kto mógłby zostać pretendentem. Może wrzucą tą walkę w pre-show a jako pretendenta np. Justin Gabriel? Wiem, że to pewnie ostatnia osoba o której każdy z was by pomyślał ale Gabriel ma umiejętności i mógłby potrzymać pas dopóki nie znajdą na ten pas jakiegoś pomysłu. Tylko, że wiadome, Gabriel nie miał nic wspólnego z Ambrosem... Zobaczymy.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

pas powinien zmienić właściciela bo Dean ma teraz ważniejszą robotę, oczywiście chodzi o rolę ochrony Corporation

Wnioskuję , że cały Shield powinien stracić pasy.? W końcu ochrona najważniejszych osobliwości to nie przelewki. W tym momencie "druga fucha" nie jest przeszkodą. Jeśli zarząd planuje zmianę champów to niech najpierw utworzy jakieś story, a nie tak z dupy, z byle walki, będziemy mieli nowych mistrzów. Jak już tak ma być to z tym rozpocznie się powolny rozpad ich stacji, bo nie ukrywajmy, ale Orton jako wielki heel niedługo zacznie się wywyższać i szaleć, co będzie skutkować strzałami RKO w każdych kierunkach ;)

jako pretendenta np. Justin Gabriel?

To nie jest wcale taki głupi pomysł. Justin ostatnim czasem pokazał się w Total Divas i to w znacznej roli, a jak widzimy na przykładzie Div, takie show może choć przez chwilę wypromować i dać szansę na kilka występów. Od początku ten gościu mi się podobał, a na ten moment w federacji (występy, a nie picie kawy na BS) brakuje tego typu zawodników.

Tak, uważam, że każdy z tarczy powinien stracić pas. Oczywiście uważam ich za niesamowitą stajnię i obecnie najlepszych (nie ma ich za wiele). Skoro Tarcza została wmieszana w tak ważny i genialny program na pare gal to powinni się na tym skupić. Pasy tt w posiadaniu the shield nie były zbyt często bronione. Roman, Seth i Dean nie posiadający żadnych pasów stoczyli swoją najlepszą walkę i odbyła się ona na tlc. Żadna inna walka nie była tak dobra jak tamta. Skoro nie potrafili wykręcić równie dobrej walki z pasami a teraz dochodzi ta znacząca rola w corporation to nie powinni dalej tego ciągnąć i dać pasy komuś innemu. To samo zdanie mam oczywiście o pasie USA dzierżonym przez Deana Abrose.

• 8 miesięcy temu...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

20140505_EP_LARGE_RAW_V_BR_L.jpg

Nieuniknione nastało, nikt z The Shield nie ma już pasa, Dean Ambrose w 20 Man Battle Royal Matchu stracił pas na rzecz Sheamusa. Moim zdaniem to świetna decyzja ze strony WWE. Nie dość, że Sheamus wypromuje pas, bo to w końcu Sheamus, to rudy ma przejść przecież heelturn a taka zmiana w czołowej gwieździe WWE to zapewne fajne story. Liczę na parę ładnych feudów Sheamusa i kolejną zmianę posiadacza pasa za jakiś czas, bo title run Ambrose'a o kant dupy obić.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Urządzenie:  Windows

Jeśli Rudy ma przejść heel turn to może przy okazji dołączyłby do Evolution - chodzą pogłoski że Batista ma tam jakieś zobowiązania względem filmów i miałby sobie zrobić trochę wolnego w najbliższym czasie. Sam Sheamus jest nudny jak flaki z olejem, ale jako główny przydupas Huntera pewno by nie przynudzał. Ogólnie tak naprawdę cokolwiek by się z tym pasem nie stało, gorzej niż za czasów Ambrose'a nie będzie - prawie rok wyjęty z życiorysu. Żadnego programu, żadnego wartościowego rywala. O, taki sobie dodatek do stajni. Gdzieś tam w necie chodzą też ploty jakoby miało dojśc do unifikacji pasa US z pasem IC - oba mistrzostwa właśnie zmieli właścicieli z beznadziejnych na potencjalnie nie ssających, kto wie może coś z tym ruszą. Ostatni rok i tak pokazał ile te paski są dziś warte, więc czy będzie jeden czy dwa, nikt różnicy nie zauważy. ;)

Liczę na parę ładnych feudów Sheamusa

Możesz się przeliczyć. Jego run z pasem WHC był owiany masą nudnych feudów, więc jeżeli o pas US chodzi to myślę, że może być jeszcze gorzej. Oczywiście cieszę się, że ktoś inny przejął ten tytuł, ale niekoniecznie oddałbym go akurat Sheamusowi, który musiał coś dostać bo od dawna nie ma na niego żadnych planów.

Na chwilę obecną to chyba nie ma nikogo odpowiedniego do przejęcia tego pasa. Wyatt czy tam Cesaro to powinni dużo wyżej mierzyć już zdecydowanie, a w tych chłopakach bardziej z dołu, nie widać żadnego potencjalnie dobrego mistrza według mnie. Hmmm, może Rollins by się nadał. Potrafi się dobrze sprzedać, nie wiem jak majk, ale pas w jego rękach mógłby więcej zyskać niż w rękach Ambrose'a.

Odebranie pasa Abrosowi było bardzo dobrym posunięciem. Do niczego on mu nie był potrzebny, tylko w sumie przeszkadzał bo Dean wypadało żeby go miał przy sobie ale nikt nie wiedział po jaką cholere go nosi skoro nikt nie zwraca na niego uwagę. Shield idą dalej, idą wyżej, idą jako całość i żadnego sensu posiadanie tego pasa nie miało. Tak więc dostalismy nowego mistrza Sheamusa. Wybór moim zdaniem nie najgorszy pod jednym warunkiem, że Sheamus przejdzie heelturn. Jako face przestał się sprzedawać prawie od początku bycia po jasnej stronie. Jest straszliwie nudny i cokolwiek nie rovi jest to nudne mimo oryginalnego gimmnicku i dobrym umiejętnością ringowym bo tego że umie wykręcić dobra walkę nikt nie może mu odmówić. Na raw w wywiadzie na back'u nie wiem czy słusznie dostrzegłem zalążek tego heelturnu i co ciekawe nie tyle w tym co Sheamus powiedział a bardziej w zachowaniu Renee która zrobiła swoją typową zniesmaczoną minkę jak po rozmowie z heelami. Heelturn jest szansą że coś ciekawego będzie się dziać, innej szansy nie ma.

Gdzieś tam w necie chodzą też ploty jakoby miało dojśc do unifikacji pasa US z pasem IC - oba mistrzostwa właśnie zmieli właścicieli z beznadziejnych na potencjalnie nie ssających

Tylko zauważę że obaj poprzedni mistrzowie mieli dużo większy potencjał w momencie zdobywania pasów na nie ssanie niż Ci nowi więc to wrażenie wynika po prostu z faktu że nowe wydaje się ciekawe. Aczkolwiek też miałbym ogromną nadzieje że tak może być. Shemus jest parokrotnym posiadaczem wyższych tytułów co niby mogłoby świadczyć że nie zmarnują tego runu ale gdy był mistrzem US po raz pierwszy również miał za sobą już dwa runy z WWE Championship i okazało się że nic to nie znaczy. A co do unifikiacji w sumie uważam że to dobry pomysł. Wtedy ten pas, zapewne IC miałby znaczenie nie mielibyśmy sytuacji takich jak teraz że mistrzowie są po to żeby być ale generalnie nic się z nimi nie dzieje.

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Gdzieś tam w necie chodzą też ploty jakoby miało dojśc do unifikacji pasa US z pasem IC - oba mistrzostwa właśnie zmieli właścicieli z beznadziejnych na potencjalnie nie ssających

Poprawcie mnie, bo może źle rozumuję. Jeżeli mamy mistrza Stanów Zjednoczonych i mistrza Interkontynentalnego - to w moim przekonaniu mamy mistrza 1 kontynentu i mistrza na wszystkie pozostałe. Jeżeli zunifikujemy te pasy - dostaniemy World Champa ? :8 Czy właściwie co dostaniemy ?

Z połączenia WWE Championa z mistrzem świata zawsze można zrobić - > Ultimate champa, Unified champa czy po prostu WWE World Champa.

Z połączenia US z IC wyjdzie co ( Kapitan Planeta ? ) ? Continental Champion ?

Ciekawe jak to wyjaśnić ? :5

915802072594e34bce782c.jpg

Nie bój żaby Dziku - skoro w TNA jeden pas w przeciągu jakiegoś tam okresu mógł być raz Legend's Title, raz TV Title, a raz pewnie jeszcze coś, to cokolwiek nie wymyślą z (ewentualną) unifikacją US i IC - sprzeda się z pewnością :D

Pas przejął Sheamus, tak jak napisałem w raporcie - jednak to 'Sheamus' coś znaczy, także krzywdy temu tytułowi nie zrobi, a sam ma okazję do przejścia turnu. Problem w tym, że rywala na celowniku nie widać, może Jack Swagger, ale ten raczej zajmie się Rose'm, a może właśnie Adam Rose...może Big E? Ale akurat tego pana nie chcę w tej chwili widzieć przy pasach, chociaż początek runu miał w miarę. Moim zdaniem kierunek na pas US powinien obrać Ziggler, co dałoby pewnie świetną walkę Sheamusa z Zigglerem.

może Big E? Ale akurat tego pana nie chcę w tej chwili widzieć przy pasach, chociaż początek runu miał w miarę.

Początek runu to prawie każdy ma dobry, bo świezo po zdobyciu pasa przez nowego posiadacza coś się z pasem dzieje. Big E był w miarę nowym tematem w WWE kiedy zdobywał ten tytuł, więc jakoś go tam bookowali. Ale wątpię, by odbierali mu IC, aby zaraz pchnąć do US. Raczej marwy punkt i jobberka go nie minie.

Chyba nie musze powtarzać tego, że zmiana posiadacza pasa jest odpowiednia w momencie, kiedy Ambrose nabił sobie już rekord. Jednak co do nowego posiadacza, czyli Sheamusa to pierw myslałem o tym, co pisał ktoś wyżej, czyli, że mogą go włączyć niejako do Evolution, czy też dac pod skrzydła Huntera już nie jako Evolution.Taki raczej power wrestler jako heel na bank nie byłby gorszy niż Kane obecnie. Tak jednak nie będzie, Irlandczyka spotka gorsza przyszłość, bo przy tym pasie niewiele będzie mógł pokazać w 5 minutowych walkach. Jak zwykle kiedy przy pasie US nie jest Amerykanin pojawia się opcja czy będzie rywalizował z kimś równiez spoza USA. Dla Ruseva byłoby to w miarę ogarnięte, bo zaczyna nudzić wygranymi z Kofim itp. Jednak w WWE pewnie nikt się tym zbytnio nie przejmie i do pasa go jeszcze nie dadzą. Drugą dla mnie opcją jest ten nowy Rose, no i Swagger. Prawdziwy Amerykanin może w koncu w takim gimmicku by po pas swojego kraju sięgnął...? xD

Jeszcze co do unifikacji to z połączenia US i Interconti musi wyjść chyba Conti, co i tak jest mało sensowne, no ale trudno. Myślę, że w WWE nikt nie bedzie na tyle mądry by się zastanowić nad taką pierdółką i zrobią coś bezmyślnie. Znaczy nie zrobią, bo do unifikacji moim zdaniem nie dojdzie. Faktem jest, że po złączeniu głównych pasów w kartach na PPV jest więcej miejsca na zwykłe, dobrze obsadzone walki (nie bierzcie tak do siebie tego wyrażenia "dobrze"). Jednak te pasy słabsze nie zagwarantują tego, co stało się po złączeniu tych głównych. Wydaje mi się, że jobberzy dalej zostaną z dwoma pasami, by się nimi wymieniać po gównianych title runach ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Jak będzie o jeden pas mniej , czyli o jedną walkę na PPV mniej - można będzie np. dać więcej walk karłów, więcej porywających speechów Rusev'a czy chociażby Extreme Expose Brodusa Clay'a.

915802072594e34bce782c.jpg