Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE United States Championship - Oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

2ibkzsx.jpg

Okej, stało się nieuniknione - Rusev został mistrzem Stanów Zjednoczonych. Jego seria zwycięstw jest wciąż żywa i całkiem imponująca, zapewne teraz jeszcze odprawi w rewanżu Celta, potem dostanie jeszcze jakiegoś jobbera na dobre trawienie i będziemy mogli się szykować do WM season. Czy myślicie że jest możliwe że pierwszym który "pomści" Amerykę będzie dopiero rywal Bułgara na Manii? I tak właściwie kto to będzie, wspominany jest Ryback, ale ten średnio pasuje do historii. Wiele osób przez dłuższy czas wymieniało jako potencjalnego pogromcę Ruseva nie kogo innego jak Cene. Czy to możliwe? Rusev wygra jeszcze z kilkoma wyżej notowanymi rywalami, aż będzie na tyle wiarygodny żeby stanąć w ringu z Kwadratem? Na to liczy Hulk Hogan :lol

2mo10gm.jpg :8

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

8

• Brem

8

• Myers

8

• DonCarlos

7

Top użytkownicy w tym temacie

Cena na tysiąc procent nie będzie walczył z Rusevem o pas US. Ja powiem tak - dla mnie Ryback raczej dostanie szansę walki o pas US z Rusevem. I szczerze powiem, że kupując całościowo postać Ruseva wolałbym żeby z pasem skończył Ryback. Nie pasuje do historii? Sheamus też mi nijak nie pasował do historii, a dostaliśmy walkę niejako z dupy, w której Rusev wygrał. Nie chciałbym także by Rusev walczył z Ceną, bo to będzie oczywiste pogrzebanie postaci Bułgarskiego Rosjanina, a muszę przyznać, że Rosyjski Bułgar ostatnio całościowo wygląda dla mnie coraz lepiej.

• Styl:  Klasyczny

Jedyną możliwą i sensowną osobą MUSI być Amerykanin.

Powtórzę się tutaj po raz kolejny - jedną szansę już zaprzepaścili podkładając Ruskowi Swagger'a. Teraz kolejny potencjalny pretendent czyli Ryback, który według mnie też powinien dostać szansę. Od czegoś w końcu trzeba zacząć.

Byłbym nawet skłonny dać "kciuk w górę" sytuacji, w której Zeb Colter przygarnia do siebie Skip'a. Co prawda jest to raczej niemożliwe dlatego że Ryback to będzie teraz taka maszynka do niszczenia i nie chcą na pewno tego marnować, a szkoda bo chemia między Laną a Colter'em była widoczna.

Odpowiednio poprowadzony program i mamy wiarygodnego Amerykańca do przejęcia pasa i rozbicia dominacji Ruska. :)

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• 3 tygodnie później...

Ten wątek przewijał się już parę razy, ale chyba nie w takim kontekście. Otóż mówię/piszę o unifikacji, tylko że nie z pasem IC. Co byście powiedzieli gdyby pas US został zunifikowany z głównym mistrzostwem federacji?

Więc tak - od wielu miesięcy słyszymy plotki że main-eventem Manii będzie starcie Brocka Lesnara z Romkiem o pas WWE. Ostatnio za to pojawiła się plota jakoby zaraz po powrocie Roman miał dostać program z Rusevem. Czy można te dwie rzeczy połączyć. Bułgar jest bardzo mocno bookowanym zawodnikiem jak na WWE. Cały czas zalicza zwycięstwa, regularnie broni swojego mistrzostwa, można powiedzieć że w chwili obecnej jest chyba najmocniejszym mid-carderem nawet z aspiracjami na wyższą półkę. Taka postać byłaby świetna jako łup wojenny dla idącego po główne złoto Romana. Nie skrzywdziłoby to zbytnio Ruseva, kuzyn Rocka zaliczyłby swoje pierwsze solowe mistrzostwo, jako wybawca Ameryki zebrałby nowych fanów. Do tego wygrana na Rumble, byłby naprawdę wiarygodnym oponentem dla Lesnara podczas ich walki. Do tego po jego zwycięstwie można by się pozbyć niechcianego mistrzostwa na które często nie ma pomysłu.

Podobną drogą pas US + główne mistrzostwo szedł kiedyś Goldberg. Może to jest jakiś sposób żeby nasmarować Romka wazeliną?

Zupełnie mi się Carlos ten Twój pomysł nie podoba ; ). Jest już i tak zbyt mało pasów w federacji ( a i tak niewiele znaczą). Zmniejszenie liczby pasów nie jest rozwiązaniem, a pas US będzie rósł w siłę dzięki Rusevo'wi, który wygrywa mnóstwo walk. Tak więc moim zdaniem pomysł feudu Ruseva z Romkiem jest do kitu. Nawet jeśli Romek zdobyłby pas USA, to przed WM powinien go stracić, a to oznacza, że powinien przegrać, co znowu wpłynęłoby na jego postać negatywnie. Ja pas US przekazałbym Rybackowi mimo wszystko, chociaż jedyne co łączy Rybacka z Rosjaninem, jest to, że ten drugi wyeliminował Wędkarza z SSeries matchu ; )

• Reputacja:   0

Zgadzam się z przedmówcą, że błędem byłoby oddanie pasu US w ręce Romana. Taka sytuacja nie dałaby efektu, push Romana oraz wywindowanie jego pozycji do miana pogromcy BL, który ma za sobą dwa wielkie dokonania w poprzednim roku jakimi były przerwanie streaku Undertakera oraz pokonanie Jasia na SS. Co do unifikacji pasów IC z US jestem odmiennego zdania. Po odzyskaniu tytułu przez Dolph'a ( które zapewne nastąpi, bo jestem ogromnym fanem pomysłu feudu dwóch "braci" z Wyatt Familly )unifikacyjna walka z Rusevem mogłaby zdecydowanie nabrać kolorów. Dolph, który jest na fali po ostatnim PPV, mógłby być jeszcze troszkę "podpompowany" przez CT WWE i na przykład na WM mogli by zrobić taki pojedynek :) A to już są tylko moje gdybania. Raczej pewne jest że Mr. Feed me more przejmie ten pas, miażdżąc Rosjanina co może przerodzić się w całkiem ładny feud. Jednak wtedy nasz kochany wędkarz musiałby dostać jakiegoś pana obok. Może Zeb ? Jak tu któryś z Was powiedział, z Laną miał niezłą chemię na speachach. Wszystko wyjdzie w planach jak to mówią ! :)

Ja się nie zgadzam absolutnie żeby Romek szedł po główny pas bez żadnej historii wcześniej.

Nieraz wałkowana już sprawa czyli promocja Reings'a na ewentualną walkę z Lesnarem, w której ten pierwszy miałby wyjść zwycięsko. Na chwilę obecną nie ma żadnych "argumentów" żeby to akurat Romek podejmował Brock'a na Manii.

Facet potrzebuje mocnego zwycięstwa. Czy pokonanie Ruska, przerwanie jego streak'u i finalnie przejęcie mistrzostwa nie byłoby takim pierwszym odhaczonym "argumentem"? Pewnie, że tak.

To i tak na tę chwilę jest najmocniejszym "argumentem" bo reszta wydaje się zbyt słaba. Creativy po prostu za bardzo pojechali z Brock'iem i teraz muszą kombinować żeby wyszło to wiarygodnie. Chociaż i tak pewnie panowanie Lasera skończy się jakimś absurdem i nowy mistrz nie będzie wiarygodnym, nowym champem.

Trochę żeśmy się tutaj rozmarzyli z ewentualną unifikacją tych pasów, a pewnie na niedzielnym TLC to Jack Swagger wyklepie Rusev'a. : :waving:

Jest już i tak zbyt mało pasów w federacji ( a i tak niewiele znaczą). Zmniejszenie liczby pasów nie jest rozwiązaniem, a pas US będzie rósł w siłę dzięki Rusevo'wi, który wygrywa mnóstwo walk.

Mi się wydaje że ten pas jak i całe story z Rusevem osiągnęło już swój możliwy szczyt i teraz jedyną drogą jest droga w dół. Samo wygrywanie walk nic nie znaczy, szczególnie kiedy wracamy do programu który oglądaliśmy 3 miesiące temu czyli Jack Prawdziwy Amerykanin, tyle że tym razem jest też zły bo Bułgar połamał Coltera(chociaż nie dam głowy, ale czy czegoś podobnego też nie robili ostatnio tylko na mniejszą skalę?).

Ogólnie z pasami to ciężka dyskusja, bo kiedy mieliśmy dwa brandy było jasne że każdy z nich ma swoje tagi, swój pas midcarderów i swój pas główny. Teraz mamy jeden brand, jeden pas główny oraz jeden pas tagów. Pozostają wciąż dwa pasy midcarderów. Według mnie trzeba zrobić z tym porządek. Tak naprawdę te dwa mistrzostwa(US I IC) niczym się nie różnią, więc po co oba? Lepiej by zrobili gdyby wycofali jeden z nich, a jeśli tak tęsknimy do większej liczby pasów to wrzućmy jakiś powiedzmy cruser. Albo co innego, ale niech to będzie coś co nie będzie dostępne dla pierwszego lepszego mid-cardera, albo niech będzie bronione na jakiś specjalnych warunkach. Niech będzie inne, unikalne. I wtedy ok - może być więcej pasów. Ale po co kilka różniących się tylko nazwą? Już chyba lepiej by wymyślili gdyby powiedzmy pas US mógłby być zdobyty tylko przez ludzi powiedzmy z całej Ameryki Północnej, a IC dla reszty świata. Byłoby to chociaż trochę oryginalne.

Po odzyskaniu tytułu przez Dolph'a ( które zapewne nastąpi, bo jestem ogromnym fanem pomysłu feudu dwóch "braci" z Wyatt Familly )unifikacyjna walka z Rusevem mogłaby zdecydowanie nabrać kolorów. Dolph, który jest na fali po ostatnim PPV, mógłby być jeszcze troszkę "podpompowany" przez CT WWE i na przykład na WM mogli by zrobić taki pojedyne

W sumie nawet o tym nie myślałem, w sumie dawno straciłem wiarę w jakiekolwiek zainteresowanie kreatywnych Ziggiem, ale to jest możliwe. Byłoby to na pewno dużo ciekawszą opcją niż Ryback, szczególnie że w Wędkarza chyba Vincent zaczyna wątpić.

wędkarz musiałby dostać jakiegoś pana obok. Może Zeb ? Jak tu któryś z Was powiedział, z Laną miał niezłą chemię na speachach.

Szczerze wątpię. Ryback nie jest jakąś postacią która musi dużo gadać. Po prostu zamiast "feed me more" byłoby "u-s-a", "Big Guy" zamieniłby się w "Big American Guy" i koło się toczy. Szczególnie że coś w tym stylu na pewno wypadłoby lepiej niż kolejny program z udziałem Zeba, jeszcze tylko by brakowało żeby Ryback zaczął płakać na hymnie. Takim tandetom mówimy nie ;)

pewnie na niedzielnym TLC to Jack Swagger wyklepie Rusev'a. :

Więc Swagger który jobbnął Ruskowi czysto miałby nagle z dupy przerwać jego "streak" i zostać mistrzem?

sf49wn.jpg

Więc Swagger który jobbnął Ruskowi czysto miałby nagle z dupy przerwać jego "streak" i zostać mistrzem?

Wiesz, nawet bym się nie zdziwił gdyby kreatywni wpadli na taki pomysł. Czasami takie absurdalne wręcz elementy zaskoczenia przychodzą im do głowy i wykorzystują to pomijając fakt, że jest to głupie.

Osobiście nie byłbym fanem takiego rozwiązania bo zmarnowali już dawno szansę na sensowne przejęcie tytułu przez Swagger'a i ta walka rzeczywiście jest tylko dlatego żeby Rusek kogoś dostał na galę, ale nie wykluczam tego powyższego elementu zaskoczenia. Publika by się podjarała, a to najważniejsze.

W walkę unifikacyjną pomiędzy Dolph'em a Harperem nie wierzę.

Tak jak już wcześniej pisałem - jeżeli serio chcą inwestować w Romana i zrobić mu jakiekolwiek podłoże pod Brock'a to w drodze do WM'ki robi program z Ruskiem, rozpierdala go przerywając streak, zgarnia tytuł i idzie na WM'kę z Lesnarem - którego pokonuje i dzierży pas US i wagi ciężkiej WWE. :waving:

Na inną, dużo lepszą i wiarygodniejszą promocję nie mam pomysłu i czasu też nie jest za wiele.

• 10 miesięcy temu...

Chciałbym przedyskutować kwestie Open Challenge na HIAC. Otóż tym razem najpewniej nie będzie Cena wins lol, tylko ktoś mu ten pas odbierze. Pytanie tylko kto. Możliwości, według wielu fanów jest naprawdę sporo, a to co udało mi się z różnych for, a właściwie komentarzy wyciągnąć.

Pas odbierze mu Tyler Breeze-- To opcja pierwsza, za którą optuje spora część fanów. Nie wiem ile Breeze umie w ringu, ale podobno ma strasznie głupi gimmick, który jest podobny do tego Rose'a. Akurat gimmick Rose'a jest najbardziej kretyński w historii tego biznesu (no może przesadziłem, ale naprawdę cieszę sie, że nie muszę go oglądać na RAWach). Ktoś jest w stanie potwierdzić rewelacje na temat fatalności gimmicku Breeze'a, oraz ile w tym prawdy, że jest to...Dolph Ziggler vel 2? (w sumie jeśli tak, to feud tej dwójki nie musiałby być słaby)

Pas odbierze mu Dolph Ziggler - To opcja druga, która jest raczej mniej prawdopodobna, ale nie niemożliwa. Dolph ma walkę na tym PPV, ale w Pre Show i w 6 man tagu, także raczej się nie zmęczy, poza tym wiemy, że jest w w wieku w którym problemów z kondycją raczej nie ma żadnych. Chętnie widziałbym go przy tym pasie, bo ma teraz naprawdę zły czas w karierze (jak w 90% pobytu w WWE)

Pas odbierze mu Dean Ambrose - TO jest opcja, którą akurat wymyśliłem sam, ale musicie przyznać, że nie jest bez sensu. Ortoński jest kontuzjowany i dla Deana nie ma roboty na tym PPV. A że jakiś tam hype wśród publiki ma, to być może on odbierze pas Jaśkowi. W sumie nie pogniewałbym się i na takie rozwiązanie, co prawda poprzednie panowie Deana jako mistrza US było tak słabe, że gorsze było chyba tylko za czasów Marelli, ale wtedy to Dean był wplątany w miliard programów, teraz wobec kontuzji Randalla można to łatwo wyplątać

Pas odbierze mu Big Show - To wizja jednego z fanów. Jeśli tak by się stało to z miejsca przewijam wszystkie programy i walki o ten pas. Dopiero Show był wplątany w bardzo słaby feud o pas IC, teraz jeszcze doszłoby do tego US? Poza tym Cena vs Show to było tyle razy, że nawet Sheamus z Del Rio się uśmiali. Oby do tego nie doszło (Nie nazwę Showa ścierą - Cześć Myers :), ale fakt faktem, że nie widzę go przy żadnym pasku, nawet od spodni)

Cena wins lol - Ostatnia opcja, moim zdaniem raczej mało prawdopodobna, bo nie po to Cena wypromował bardzo ładnie ten pas, żeby teraz ludzie zapomnieli, że ten pas istnieje, no bo w końcu Ceny ma nie być prawdopodobnie do połowy stycznia, a to o wiele za długo, żeby przetrzymać go jako mistrza.

Chciałbym poznać wasze zdanie, możliwości jest wiele, oraz o wiele więcej, a ciekawie na pewno będzie :)

• Reputacja:   0

Breeze, Breeze, Breeze i jeszcze raz Breeze. Jego gimmick az tak glupi nie jest a dobrze sie w nim sprawuje a do tego wrestlerem jest wybitnym i zasluguje na jakis pasek ktorego nigdy nie mial w NXT (Wogle fakt ze taki Balor dostal pas a on nie to jakies nieporozumienie) Tyler mialby fajny start w glownym rosterze i pokonaniem Janka automatycznie moglby wskoczyc do upper mid cardu. Co innych opcji opisanych przez Ciebie Bryx to zadna mi nie podchodzi. Ziggler, lubie go ale bardziej pasuje mi jako face w programie o pas IC. Ambrose moze reakcje jakies tam zbiera ale dla mnie jest drewniany. Show? Zgadzam sie z Myersem. Cena wins dla mnie absolutnie odpada bo ja to widze tak.. Cena wybil pas US na drugi najwazniejszy w MR gdzie przed nim ten pas byl niczym, teraz go daje nowemu utalentowanemu zawodnikowi, idzie sobie na przerwe niby tam leczyc jakas kontuzje, i wraca w okolicach albo na samym Royal Rumble by zaczac program o WHC i wkoncu pobic rekord Flair'a (a jak sie machna to nawet pobic reign Sammartino :8 )

fan1905.png

Warto się panowie zastanowić nad tym, czy aby na pewno dla kreatywnych argument "ppv, a nie jakaś tygodniówka" jest odpowiedni żeby podłożyć Jaśka jakimś jobberom? Według mnie - nie. Ja osobiście uważam, że ten cały Open Challenge na gali będzie wyłącznie po to żeby na start fajnie wypromować jakiegoś debiutanta - via. Breeze właśnie. Ale nie sądzę żeby z miejsca miał John'a pyknął i zabrać mu pasek. Po prostu wyjdzie, rozpiszą ich walkę bardzo fajnie i taki Tyler będzie miał dużo lepszy start, aniżeli miałby wyjść gdzieś tam na SmackDown do Dance Contest Open Challenge'u z Fandango. ;)

Natomiast nie chciałbym tutaj Bryx'a lekceważyć, więc omówię pokrótce szansę każdego z zaprezentowanych.

Ziggler - federacja nie raz, nie dwa pokazała jak spierdolić Dolph'a w tej fazie wzrostu. Na Zigglerze spoczywa jakaś klątwa żeby go konsekwentnie walić w dupę bez względu na to jaki ma w sobie potencjał.

Natomiast z drugiej strony broni go nieobecność w karcie gali i małe prawdopodobieństwo - a w zasadzie, jego brak - że mógłby jakkolwiek zainterweniować w jakimś już rozpisanym pojedynku.

Dlatego też podsumowując: prawdopodobne jest to, że wyjdzie do challenge'u żeby wzbudzić reakcję fanów, którzy reagują na niego zawsze pozytywnie, ale zwycięstwa niestety mu nie wróżę.

Ambrose - czyli kontuzja Ortona wyklucza go z gali tak? Dlatego więc, już bardziej - patrząc przez pryzmat umysłu kreatywnego jednego z drugim - spodziewałbym się znalezienia dla niego partnera do walki w kick-offie, niż na prędce wpuszczanie go do otwartego wyzwania.

Aczkolwiek, nie wiem dokładnie jak się to w czasie zbiegło, zabukowanie Jasiowi walki i kontuzja Orton'a - może nie być jakimś zbiegiem okoliczności.

Big Show - szansę ściery zakończę omawiać w tym miejscu.

Breeze - tak jak wyżej pisałem, być może to on odpowie i zrobi z John'em walkę, aczkolwiek nie sądzę żeby ją wygrał. Sprawę może komplikować również ta fotka, którą wrzuciłem przed momentem w sb. Nie wiem czy kreatywni się bawią i znów - jak w przypadku Corbina - chcą mieszać w głowach fanów, ale jeżeli to zabawa podobna do tej z NoC - na prędce wrzucą kogoś innego niż Tyler.

Natomiast z drugiej strony broni go nieobecność w karcie gali i małe prawdopodobieństwo - a w zasadzie, jego brak - że mógłby jakkolwiek zainterweniować w jakimś już rozpisanym pojedynku.

Z tym, że Dolph jest w karcie, bo w miejsce Ambrose & Orton vs paladyni Wyatta będzie 3 vs 3 w takim samym składzie jak na RAW, i to jest Pre Show Match.

Nie wiem ile Breeze umie w ringu, ale podobno ma strasznie głupi gimmick, który jest podobny do tego Rose'a.(...)ile w tym prawdy, że jest to...Dolph Ziggler vel 2?

Osobiście podobieństw nie widzę. Ani w jednym, ani w drugim przypadku. Tyler to kolejna odsłona Johna Morrisona. Piękniś, cykający sobie selfie podczas wejścia do ringu, model, arogancki heel, a przy okazji kot w ringu. Powinien się sprzedać bez trudu, bo to mało wymagający od publiki gimmick. Wystarczy że raz powie że uważa się za lepszego niż wszyscy i ma gwarantowany heat.

Chętnie widziałbym go przy tym pasie, bo ma teraz naprawdę zły czas w karierze (jak w 90% pobytu w WWE)

Bo jest miałki i WWE wsadza go w programy bez przyszłości. Wątpię by się to kiedyś zmieniło, chociaż zawsze raz na rok dostaje jakiś minimalny push i ludzie spodziewają się niewiadomo czego. Ostatnio po Survivor Series chyba, w tym roku przez cały czas bez pomysłu, więc może rzeczywiście to będzie jego 5 minut. Dosłownie, szybko o nim zapomnimy gdy wrzucą go w kolejne story pokroju "ukradłeś mi dziewczynę".

Warto się panowie zastanowić nad tym, czy aby na pewno dla kreatywnych argument "ppv, a nie jakaś tygodniówka" jest odpowiedni żeby podłożyć Jaśka jakimś jobberom?

Tylko co innego zostaje? Vacant tytułu żeby za chwilę rozpisać turniej który wygra któryś z tych jobberów. Nie mieliśmy jeszcze tego wyzwania na ppv, a chyba całym sensem tego cotygodniowego dawania szansy jest to żeby ktoś to wreszcie wykorzystał. Więc czemu nie na HIAC? Sam fakt że John nie zna jeszcze swojego rywala generuje dyskusje, plotki, jakieś przecieki co pewnie przełoży się na subskrypcje Network. Byłoby głupio wydymać fanów jakimś Markiem Henrym i 5 minutową obroną. Pas powinien zmienić właściciela. Wiadomo że Jasiek nie przegra tego czysto, pewnie "złapie kontuzję" która wyeliminuje go na te dwa miechy, a będzie twardo walczył do końca by na koniec ulec po jakimś kanciarskim zagraniu rywala.

Ogólnie rzecz biorąc stawiałbym na jakiegoś heela. Dlaczego? Bo jeśli rzeczywiście Janko ma zrobić sobie chwilę przerwy to nic poza jakąś kontuzja czy też rozpierdoleniem po walce nie będzie się trzymało kupy. Nie wiem czy WWE nie zdecyduje się na wprowadzenie tego typa z mordą Arka Jakubika który się wozi z Wyattem. Ma ten swój przytulasek który eliminuje ludzi, potem jakiś beatdown i Cena może brać urlop. Jasne, jest beznadziejny, ale w końcu to typek w guście Vinca, więc bym się specjalnie nie zdziwił.

Zalatując trochę fantasy bookingiem - Kevin Owens. Po pierwsze czyściutko rozpierdala Ryberga broniąc mistrzostwa IC. Po drugie pokonuje Cene, odbiera mu pas, powerbomb na ring apron, kontuzja, przerwa w grze. Owens albo unifikuje tytuły, albo wzorem Rollinsa nosi oba pasy i walczy na ppv po dwa razy, przy czym prowadzi jeden program, a kpi sobie z pasa US rzucając open challegne na ppv jobberom pokroju Slatera czy innego Rydera. W styczniu wraca Jasiek który pewnie eliminuje Kevina z całkiem przyzwoitego miejsca w RR, po czym brawlują przez miesiąc by w końcu dogadać się na zakończenie całej historii na Manii(przypominam wliczając potencjalny win Owensa na HIAC mamy 2-2 w walkach). Wiem, marzenia :roll:

Gdzieś tam jeszcze wyczytałem że byłaby to okazja na powrót Bryana - ten jako jeden z nielicznych mógłby czysto pokonać Janka i nawet niekoniecznie powodując jego przerwę.

Tak czy inaczej - czekam na wyjaśnienie tej sytuacji i to #1 dla którego oglądam HIAC.

UWAGA UWAGA UWAGA - WYPOWIEDŹ ZAWIERA SPOILERY ZE SMACKDOWN I POTENCJALNE SPOILERY GALI HELL IN A CELL PPV!

No więc tak -szanse na to, że na Open Challenge Johna Ceny odpowie Tyler Breeze lub Dolph Ziggler zmalały niemalże do zera. Podczas Smackdown i MIZTV z udziałem Dolpha Zigglera zadebiutował Tyler Breeze, co może oznaczać tylko i wyłącznie konflikt pomiędzy nimi. To raczej przekreśla szans by, którykolwiek z nich wziął na barki pas US. Oczywiście jest szansa, że któryś z nich odpowie na OC i odbierze pas Kwadratowi, wtedy ten feud byłby jeszcze bardziej prestiżowy, ale jak na standardy WWE to byłoby chyba ...za piękne.

Dodano:

A więc ALBERTO DEL RIO!

No cóż, Jasiek trzymał pas przez 35 dni i był to w sumie kolejny dość udany jego run z pasem, zobaczymy co teraz pokaże Alberto. Zapewne nie będziemy czekać do rewanżu i Albercik ten pas przetrzyma, tylko kto będzie jego potencjalnym kolejnym rywalem? Jakieś pomysły? :)