Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE United States Championship - Oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak naprawdę, po adr który już się znudził i słagerze który będzie pewnie zawieszony i spadną jego morale nie ma dobrego pretendenta do pasa WHC więc szczerze mówiąc Antek nadaje się znakomicie, a razem z zigglerem wykręciliby na pewno dobry pojedynek. Cd pasa US no to już tracił na wartości pod końcem run'u Cesara, kiedy to miał za zadanie jobbować, teraz niestety jeszcze bardziej spadł bo ma go człowiek na którego nie ma planów, człowiek który potrzyma ten pas przez 1/2 msc i odda go pewnie innemu który również będzie tylko "przejściowym mistrzem". Przy pasie US bardzo bym widział Christiana jakby wrócił, jeżeli tak się nie stanie to przewiduje kogoś pokroju Miz'a, niestety.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

8

• Brem

8

• Myers

8

• DonCarlos

7

Top użytkownicy w tym temacie

Jezuuu, jak nie dawno to WHC był gówno wart i WWE się tylko liczył a co dopiero US i IC. Cesaro go trzymał i gówno z tego miał, nawet na WM'ce się nie pokazał. Ten pas mu dawał tyle, że Internet Champion dawał więcej Ryderowi. Kofi od dłuższego czasu jobbował to chyba postanowili mu to wynagrodzić tym pasem. Faktycznie bez mic-skilla ale po ch***j mu przy tym gówno wartym pasie. Kofi jest świetny w ringu, jego walki się podobają i to wystarczy żeby potrzymał sobie ten US Championship. Może sobie go bronić w dobrych walkach, na pewno lepszych niż w walkach Cesaro. Dla mnie to była dobra decyzja i trochę się tego nie spodziewałem.

Ja troche nie rozumiem co przez ostatnie z 2 miesiące działo się z Cesaro. Wcześniej był super promowanym mistrzem, podniósł pas z otchłani nicości i był okres gdy US znaczył więcej niż IC. Jednak potem coś się stało i zupełnie nie wiem dlaczego. Cesaro przestał się pokazywać, przestał wygrywać. Zaczął jobbować i co gorsza jodłować. Przez miesiące feudował i wygrywał z Miz'em walki o pas, nawet na ppv a potem mu jobbował i to po to by podbudować Miz'a pod feud o IC... Moim zdaniem może to mieć związek ze Swagger'em i Cesaro miał po prostu pecha. Co ma Cesaro do Swagger'a? Otóż ma, chodzi mi o gimmnicki. Ich gimmnicki moim zdaniem się gryzły bardzo. Tu mamy heela- patriote, real american a tu mamy też heel'a machającego flagą US i obrażającego ameryka. Bo nie wiem czy zauważyliście Cesaro już dawno nie cisnął amerykanów, zamiast tego jodłuje. A że Swagger był wazniejszy Cesaro postanowili przyćmić ale ich poniosło i skończyło się na jodłowaniu. I bardzo się obawiam co z nim teraz będzie bo napewni jadłując nie wskoczy nigdzie wyżej w karcie.

No dobra ale wracając do samego pasa. Kofi dostał go z dupy, jak zawsze zresztą. Wygrał na SD i juz na raw dostał walke o pas którą też wygrał. Pas zatoczył kołu i i cała praca Cesaro poszła na marne. Kofi jak zawsze dostal pas midcardu na przeczekanie aż wymyślą co chcą z nim zrobić albo ma być mistrzem przejściowym i tu widze jeszcze szanse dla pasa. Jaką? A no Fan-dan-go. Co prawda nie trawie jego gimmnicku ale szybko pnie się w góre i pewnie dostanie swoje 5 minut. A że nie mogli zrobić feudu Cesaro- Fandango bo nie miałoby to sensu potrzebowali kogoś pomiędzy a do takich zadań świetnie się nadaje nie kto inny jak Kofi, zawsze tak było, zawsze tak będzie. I to jest jak dla mnie najlpeszy scenariusz dla pasa US obecnie bo Kofi nic ciekawego z nim nie zrobi jak nigdy nie zrobił z jakimkolwiek pasem.

Niestety, ale wygląda na to, że ten pas znowu stracił diametralnie na znaczeniu. Przyznaję, że zaczęło się coś dziać, kiedy Cesaro miał go przy sobie, ale kiedy Kofi z dupy dostaje shota i wygrywa ten pas, to wracamy do punktu wyjścia. Nie widzę w przyszłości niczego dobrego, jeśli chodzi o US championship. Nie, żeby z IC działo się coś lepszego - zabiegi typu Barret -> Miz -> Barret w ok 24h, to też niezłe jaja.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Dziwna sytuacja.Cesaro miał długi i bardzo udany run. Dostał spory push od federacji i wykorzystał go bardzo dobrze. Okej rozumiem że np WWE chciało dać ten tytuł wreszcie komuś innemu żeby było jakieś odświeżenie jednak KOFI KINGSTON :o. Jaki to do cholery ma sens. Zawodnik ten nie robi już na nikim wrażenia, jest on jedynie maskotką oraz dobrym spoterem do zapychaczy czy walk Royal Rumble lub Money in the Bank. Jednak najgorsze w tym wszystkim jest że zdobycie tytułu US prze Kofiego nawet nic nie zmieni w jego karierze.Nadal będzie tym samym Kofim jakiego znamy praktycznie od debiutu. Niestety strata tytułu przez Cesaro w tym przypadku nie oznacza faktu że będzie walczył o coś ważniejszego gdyż gdyby tak było to nie jobbowałby przez ostatnie 2 miesiące a już na pewno nie przegrał w tak nijaki sposób.Jak dla mnie to będzie kryzys w jego karierze gdyż znając życie bookerzy już nie mają na niego pomysłu(trzeba być na prawdę głupim by na niego nie mieć pomysłu) i jeżeli dalej będziemy widzieć takiego Claudio jak w ostatnich miesiacach to niedługo zniknie i będzie to kolejny nie wykorzystany potencjał na supergwiazdę. Szkoda :(

#SmartFanZone
  • 4 tygodnie później...

Zaczyna się coś dziać koło tego pasa, w końcu ktoś może podnieś jego rangę a jest to Dean Ambrose, który jest mocno wypromowany przez te 5 miesięcy w WWE, już w tą niedziele zawalczy o ten pas, tylko jest pytanie czy ten pas na tym zyska? czy Ambrose spadnie do Mid - Cardu razem z mistrzostwem które by wygrał na Extreme Rules, może to szansa dla pasa US Championship? może WWE chce w ten sposób wypromować ten pas i postawić go na nogi, mam małe wątpliwości co do wygranej Deana nie wiem czemu ale wydaje mi się że przegra, a jego koledzy z grupki wygrają pasy Tag Team, być moze Dean Ambrose przegra a później mógł by ruszyć po pas WHC, co by było dobry posunięciem ze strony WWE ale wtedy by oznaczało rozpad grupy ;/ a tego nikt nie chce, obecnie są zgrani i mogą przejść do Historii tak jak Nexus czy NWO, niech najlepiej grupka potrwa gdzieś jeszcze z rok a później mogą się rozpaść i każdy ruszy w swoją strone, Seth ruszy po pas IC, Roman Regins za pewnie po pas WWE Championship a Dean Ambrose po pas WHC, w końcu po coś tą grupkę promują.

Obecnie ranking pasa US Championship się zwiększa bo nie tak dawno rok temu to ten pas był kompletnym dnem, a pas nie mógł się od tego dna odbić, teraz WWE musi zrobić tak żeby ten pas zwiększy swój prestiż i było by ok, tylko pas USA kompletnie nie pasuje do The Shieldów, do nich takie poważniejsze pasy pasują typu: WHC czy WWE Champion, jeżeli The Undertaker promuje grupę i jest ich fanem to oznacza że chłopaki mają świetlną przyszłość, może The Shield to projekt The Undertaker? jak Big E Langston to projekt Johna Cena, nie zdziwił bym się nawet, jeżeli Dean Ambrose zdobędzie pas US Championship to pas może podniesie się z dołka.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

Też nie jestem w stu procentach przekonany że Ambrose ten pas zdobędzie i nie jestem tez przekonany to samego pomysłu dawania mu pasa. Z jednej strony wiadomo że Ambrose stoi wyżej niż Kofi więc pas może na tym zyskać. Albo pójdzie to w drugą strone i pas zostanie gdzie jest a Amrose straci i z walk z topowymi gwiazdami zacznie feudować z jakimiś Kofimi czy Ryderami podobnie zresztą jak jego koledzy z pasami TT. Tak więc albo pas idzie bardzo w góre albo Ambrose razem c całym Shield utkną w midcardzie. Albo wcale go nie zdobędzie bo na chwile obecną jak dla mnie na pas US jest pare fajnych opcji. Jest Ambrose i niepewna opcja że pas pójdzie bardzo w góre. Mamy Langstona i plotki na temat dania wszystkim z ekipy Ziggler'a pasów i tu też najbardziej pasuje pas US bo IC ma Wade czyli heel. Co prawda Barrett ze swoim pasem robi jeszcze mniej niz Kofi i obecnie mimo wszystko US ma większe znaczenie więc jakby szybko przekazac IC od heela do heela to nikt by sę nie obraził. Dalej jest Sandow który myślę że po zerwaniu z Codim powinien się zakręcić koło któregoś pasa i tu też Kofi się nadaje. No i opcja czwarta czyli Swagger. Który jeżeli go nie zwolnią po tym wszystkim to napewno mega spadnie w karcie a że gimmnick go bardzo ogranicza feud z Kofim pasuje idealnie no i wreszcie pas US idzie do real American. Tak więc pas US w przeciwieństwie do IC (bo więcej heele czeka na push) powinien sobie poradzić i może się z nim zacząć dziać coś ciekawego. Albo nic się z nim nie będzie działo, Ambrose wygra i Shield będą swoje pasy traktować jak ozdoby w ogóle się nimi nie zajmując jak to nie raz już w przeszłości było.

Pomijając kompletną bezwartościowość US Title na dzień dzisiejszy, nie podoba mi się kwestia ewentualnej możliwości zdobycia tego tytułu przez Ambrose'a. Nie chodzi o to, że jestem negatywnie do niego nastawiony - wręcz przeciwnie - jest bardzo ciekawym zawodnikiem i jak na początki w głównym rosterze sprawdza się naprawdę dobrze. Chodzi mi o to, że ja osobiście odbierałem grupę Shield jako takich partyzantów. Wchodzą bocznymi wejściami, z zaskoczenia, robią dym, demolkę, zaskakują, po czym znikają. Nie pasuje mi do tego kwestia, że któryś z nich, lub więcej, będą chodzili z pasami, bronili ich itd. Zaprzecza to, według mnie, pierwotnej idei, czy strukturze tej grupy.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Partyzantka partyzantkom, ale kiedyś trzeba przejść do interesów. Już i tak prowadzą ich bez sensu przez ponad pół roku dając im jakieś randomowe wygrane raz na dwa miesiące z których nic nie wynika. Ogólnie w dużej mierze przypominają mi Asy przed pojawieniem się Bully'ego - zbieranina nonamów i jobberów. Póki nie dołączy do nich ktoś kto z miejsca wystartuje do głównego pasa(zakładam że nie zrobi tego nikt z nich bo to same wacki są) są na poziomie 3MB czy stajni Khaliego i nie zmienią tego jakieś wygrane z Jaśkiem czy innym Sheamusem które tak naprawdę nic im nie dają. Nie rozumiem też tej wielkiej zajawki na Ambrose'a który ma być przyszłością wrestlingu i zbawcą WWE prawie jak CM Punk. Osobiście nigdy nie zauważyłem w nim niczego ciekawego, może ewentualnie jego mimika(dla mnie to overselling, ale jestem w stanie zrozumieć że kogoś może to jarać), ale poza tym obecnie nie różni się niczym szczególnym od Kofiego Kingstona. Szkoda mi tego że pas US zawsze po jakimś fajnym runie trafia w jakieś kompletnie pozbawione talentu ręce(Ziggler -> Ryder/Swagger/Santino, teraz Cesaro -> Kofi/Ambrose). I do tego taki joke na koniec - dziś w newsach wyczytałem że oficjele WWE uważają że Antonio Cesaro jest postacią bez osobowości dlatego głównie stracił swój pas. iksde.

artyzantka partyzantkom, ale kiedyś trzeba przejść do interesów. Już i tak prowadzą ich bez sensu przez ponad pół roku dając im jakieś randomowe wygrane raz na dwa miesiące z których nic nie wynika. Ogólnie w dużej mierze przypominają mi Asy przed pojawieniem się Bully'ego - zbieranina nonamów i jobberów. Póki nie dołączy do nich ktoś kto z miejsca wystartuje do głównego pasa(zakładam że nie zrobi tego nikt z nich bo to same wacki są) są na poziomie 3MB czy stajni Khaliego i nie zmienią tego jakieś wygrane z Jaśkiem czy innym Sheamusem które tak naprawdę nic im nie dają. Nie rozumiem też tej wielkiej zajawki na Ambrose'a który ma być przyszłością wrestlingu i zbawcą WWE prawie jak CM Punk. Osobiście nigdy nie zauważyłem w nim niczego ciekawego, może ewentualnie jego mimika(dla mnie to overselling, ale jestem w stanie zrozumieć że kogoś może to jarać), ale poza tym obecnie nie różni się niczym szczególnym od Kofiego Kingstona. Szkoda mi tego że pas US zawsze po jakimś fajnym runie trafia w jakieś kompletnie pozbawione talentu ręce(Ziggler -> Ryder/Swagger/Santino, teraz Cesaro -> Kofi/Ambrose). I do tego taki joke na koniec - dziś w newsach wyczytałem że oficjele WWE uważają że Antonio Cesaro jest postacią bez osobowości dlatego głównie stracił swój pas. iksde.

Ja akurat nie uważam że to będzie zbawca WWE, tylko jest on ciekawy pod względem ringowym, za mikrofonem też sobie daje radę, obecnie pas mu nie jest potrzebny, jednak za 2 lata albo za rok może śmiało po niego sięgnąć, nikt z nas nie mówi że to gwiazda na cały czas, że cały czas będzie Main Eventerem, za pewnie będzie miał też swojej momenty kiedy spadnie do Mid-Cardu, walcząc o pas IC lub USA a nawet o Tag Team Champions, o Antonio słyszałem no niestety w każdej plotce jest małe Ziarko prawdy no nie? dla mnie Antonio jest obojętny w cale mnie nie kręci niestety, uważam że i tak Kofi Kingston zgarnie walizkę przy czym przejdzie Heel Turn. Nie Nie Nie Nie! do Shieldów nie jest potrzebny ani Lider ani czwarty członek, bez czwartego członka radzą sobie idealnie, po co im czwarty członek po to żeby grupa się rozpadła? to ja dziękuje, uważam że tuż przed SummerSlam dostaną poważną walkę i być może wystąpią w Main Evencie samego SummerSlam, US Championship głupim pomysł żeby te mistrzostwo poszło w rękę Ambrose, z jednej strony tak, z drugiej dobre posunięciem, w końcu odczepią od tego pasa Kofiego i może zacznie się coś dziać albo jak napisał Brem te pasy będzie tylko ich ozdobą.

Tu zgodzę się z Carlosem. The Shield potrzebuje zdobycia jakiegoś tytuły by podnieść rangę tej stajni.Wydaje mi się że w najbliższym czasie każdy z nich będzie posiadał jakiś tytuł. W sumie to nie wiem czy wyjdzie im to na dobre czy tylko pogorszy ich sytuację jednak wreszcie zaczęło się coś dziać wokół tej stajni.Przez ostatni okres atakowali kogo się da praktycznie w ten sam sposób co już chyba każdemu się znudziło. Co do walki Deana z Kofim to bardzo się cieszę z tego faktu i liczę że uda mu się zdobyć ten tytuł. Kofi jest strasznie ale to strasznie nijaki jako mistrz, jest to wrestler który nadaje się tylko do walk jak MitB gdzie ogląda się go bardzo przyjemnie.Jednak zastanawiam się co będzie dalej.Ambrose zdobędzie pas i co? Przecież dalszy feud z Kofim nawet nie wchodzi w grę. Przy obecnym znaczeniu tego tytułu trudno będzie znaleźć mu kogoś ciekawego.Mam nadzieje że kreatywni już mają kogoś dla niego bo jeżeli pas ma mu robić tylko za ozdobę to trochę bez sensu. A znając WWE to właśnie taką rolę po raz kolejny będzie odgrywał ten tytuł...

#SmartFanZone

Ogólnie w dużej mierze przypominają mi Asy przed pojawieniem się Bully'ego - zbieranina nonamów i jobberów.

Uhh to popłynołeś, gdzie Asy (sprzed Bulliego) a gdzie Shield... Dokładnie jak napisałeś Asy to zbieranina jobberów i nonamów, zawodnicy którzy raczej już nic wielkiego w swoich karierach nie zrobia i robią za tłum jak Gallows czy Knox do tego niby są i młodzi ale są to kompletne beztalencia zarówno Garrett jak i Brisco. Mieli mocne wejście a potem w 10 nie dawali rady z samym Hoganem czy samym Stingiem i to nawet juz po ujawnieniu się Bulliego. Shield po pierwsze już na wejściu nie są nonemami bo i Ambrose i Rollins to dużo gwiazdy sceny niezależnej ale ok, z punktu widzenia przeciętnego fana WWE można powiedzieć że są. Więc co wazniejsze nie są jobberami i nigdy nie byli, potrafia jak równi z równymi walczyć z toptowymi facami i twardzielami federacji czy to w brawlach czy po gongu na dodatek wyugrywając czyściutko a jakoś sobie nie wyobrażam żeby np DOC, Knox i Devon mieli czyto wygrać z Anglem, Hardym i Strom'em. Ale fakt faktem że te zwycięstwa Shield nie wiele im dawały i nie posuwały ich na przód, i jak na ironie mogą osiągnąc coś konkretnego spadając w karcie bo jednak Hell No i Kofi to nie Cena Sheamus i Ryback. I jak na ironie po raz drugi uważam że ewentualna porażka w ewentualnej walce na SS z Takerem i kimś tam posunęłaby ich naprzód.

ale poza tym obecnie nie różni się niczym szczególnym od Kofiego Kingstona.

-.- Pierwsza wypowiedź Ambrose'a w WWE (wywaid z Colem) >>>>> wszystko co powiedział Kofi do mikrofony przez ostatnie 10 lat razem wzięte.

Szkoda mi tego że pas US zawsze po jakimś fajnym runie trafia w jakieś kompletnie pozbawione talentu ręce(Ziggler -> Ryder/Swagger/Santino, teraz Cesaro -> Kofi/Ambrose). I do tego taki joke na koniec - dziś w newsach wyczytałem że oficjele WWE uważają że Antonio Cesaro jest postacią bez osobowości dlatego głównie stracił swój pas. iksde.

Tu się zgodze, pas US od momentu gdy Miz zdobył pasy TT z Big Show'em i zaczął się bardziej nimi zajmować a US sobie po prostu nosił przy okazji legł z gruzach i potem za każdym razem gdy miał szanse się podnieśc psuli to... Feud Ziggler Ryder jeszcze był ok i tu mogło być dobrze bo przeciez wtedy Ryder był na topie, publika za nim szalała i w ogóle ale WWE znów totalnie olało i jego i pas US i poświęcili go tylko po to żeby podbudować feud Kane-Cena. Na a potem był Marella... Za to sytuacji z Cesaro jak juz pisałem nie rozumiem. Najpierw go promują, sprawił on że ten pas miał znaczenie by potem go przestac pokazywać, kazać mu jodłowac i na przełomie 2 tygodni odebrać mu pas od tak po prostu na rzecz Kofiego...

No i Ambrose oczywiście nie jest absolutnie beztalenciem, jest zawodnikiem który mógłby mieć świetny run ale z racji sytuacji obawiam się że o ile go zdobędzie nie będzie z nim nic robił. Bo nie będzie miał przeciwnika. Jeżeli myślą o tej walce na SS, Shield muszą do tego czasu utrzymać pozycje. A żeby to było mozliwe musieliby z do tych pasów miec godnych przeciników a ciężko o takich teraz dla Amborse'a a tymbardziej dla Rollinsa i Reignsa w dywizji tag. O ile tamcie jeszcze jakiś czas mogą ciągnąć feud na poziomie z Hell No tak Abrose jest w dużo gorszej sytuacji. Aczkolwiek praktycznie to oni jeszcze tych pasów nie zdobyli i jeszcze może sie okazać że WWE stwierdzi że pokaże że sa niepokonani tylko jak są razem i wszyscy swoje walki wtopią będąc osobno.

Tu się zgodze, pas US od momentu gdy Miz zdobył pasy TT z Big Show'em i zaczął się bardziej nimi zajmować a US sobie po prostu nosił przy okazji legł z gruzach i potem za każdym razem gdy miał szanse się podnieśc psuli to... Feud Ziggler Ryder jeszcze był ok i tu mogło być dobrze bo przeciez wtedy Ryder był na topie, publika za nim szalała i w ogóle ale WWE znów totalnie olało i jego i pas US i poświęcili go tylko po to żeby podbudować feud Kane-Cena. Na a potem był Marella... Za to sytuacji z Cesaro jak juz pisałem nie rozumiem. Najpierw go promują, sprawił on że ten pas miał znaczenie by potem go przestac pokazywać, kazać mu jodłowac i na przełomie 2 tygodni odebrać mu pas od tak po prostu na rzecz Kofiego...

Zgadzam się w 100%, później WWE się dziwi że oglądalność spada, jeżeli dany fan polubił na przykład Antonio Cesaro, spodobał mu się gmmick danego Wrestlera, no i co patrzy na drugi tydzień jest ale tylko na 2 min po to żeby jobbnoć na przykład Sheamusowi, tak jest właśnie w WWE, nie wiem po co ktoś taki jak Sami Callihan podpisał kontrakt z WWE, po to żeby go zeszmacili? no chyba, Callihan ma wszystko co jest potrzebne Main Eventerowi ale WWE go potraktuje jak szmatę i mogę się założyć ze 2 albo 3 lata i ucieknie z powrotem do indyków, jeżeli Vince będzie patrzał tylko na mięśnie to nic ciekawego go nie czeka, Zack Ryder ma przejść Heel Turn, można zauważyć że wraca do swojego starego stylu z przed 4 lat, może odrobine pushu dostanie oby, nikomu się nie chce oglądać ciągle tego samego Wrestlera.

Może to nie odpowiednia dyskusja ale zaczepić się można, z tego co słyszałem to na WWE.com pojawił się artykuł który stwierdza że Paul Heyman poszukuje czwartego członka Heyman Guys, na razie jest podopiecznym Brocka Lesnara no i może CM Punka ale ten jak wrócić to chyba poleci solo bez Heymana i innych managerów, jednak co mnie zdziwiło, pod uwagę jest brany Corves Graves, od nie dawna zawodnik NXT szykuje się do debiutu, a do głównego rosteru miał by go wprowadzić Paul Heyman, na początku kariery reprezentował by go jednak nie jest to przesądzone, wymienionych znalazł się także Kofi Kingston tylko tu w chodzi w życie Heel Turn, którego obecnie zawodnik nie przeszedł, chętnie bym widział Gravesa przy boku Heymana! to by go bardzo mocno wypromowało a o to chodzi w tym biznesie, przypomina mi się akcja jak to Brock zadebiutował przy boku Paula Heymana ;)

nie wiem po co ktoś taki jak Sami Callihan podpisał kontrakt z WWE,

Przecież Callihan jeszcze nie podpisał żadnego kontraktu :shock: To tylko plotki :waving:

#SmartFanZone

has been surprisingly open with fans when it comes to answering questions on Twitter. He noted this morning that Dean Ambrose has a bright future in WWE.

No dziś może zmienić się właściel pasa US Championship, jednak nie wiadomo czy do końca się zmieni, fani się wypytywali Triple H czy Ambrose coś osiągnie w WWE i czy puści jobberkę, Triple H odpowiedział fanom że czeka go mega świetlna przyszłość WWE, do tego dużo osiągnie, no i widać skąd Dean Ambrose tylu push dostaje widać ze WWE na niego stawia, fani go kupili ale czy opłaca się mu dawać jak na razie pas US nie lepiej prowadzić w główne szczeble? czyli do pasa WHC czy do pas WWE Championship, jeżeli ma tyle osiągnać w WWE to może pierw niech podskoczy do tych większych co siedzą w tym biznesie dobre pare lat, na początek dał bym mu feud z Johnem Ceną jednak nie o pas WWE tylko solowy feud bez niczego, zwykłe porachunki, później zaserował bym mu jeszcze jedną walkę z The Undertakerem np na SummerSlam, później walka z paroma mid-carderami no i na końcu pas, te najważniejsze feud, cieszy mnie to że Triple H go propsuje i widać że ma u niego mega poparcie.