Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Intercontinental Championship - Oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

3622f464cc36.png

W tej dyskusji będziemy omawiać wszystkie wydarzenia związane z pasem Intercontinental Championship, aktualne feudy, mistrzów, pretendentów oraz plany na przyszłość. Można nazwać ją oficjalną dyskusją dotyczącą tego pasa.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

10

• Bryx

8

• Myers

7

• fanfanfan

5

Top użytkownicy w tym temacie

Intercontinental Championship jest obecnie w dużo lepszej sytuacji niż pas United States, a jak wiadomo jeszcze niedawno oba stały na konkurencyjnym, żenująco niskim poziomie. Od momentu zdobycia pasa przez Miza nie wieje nudą, potem Kofi co mogło wydawać się jako taką decyzją, ten jednak można powiedzieć niezbyt miał okazję do obrony tego pasa, choćby na ostatnim PPV wystąpił w Survivor Series Matchu, ale po tej gali, a w zasadzie po Raw, które po PPV zdaje się, że poznaliśmy pretendenta, a wiedząc kim jest pretendent to można też stwierdzić, że przyszłego mistrza! Otóż Wade Barrett, czyli Anglik wydał na Twitterze oświadczenie, że pas wkrótce powędruje w jego ręce. Od powrotu Wade'a do WWE widzimy go bardziej stanowczego, bardziej brutalnego z nowym finisherem i nieco bardziej ULICZNYM wyglądem, co napawa optymizmem w perspektywie zdobycia przez niego pasa. Barrett już właśnie na Raw pokonał obecnego mistrza, dlatego ma podstawy, by domagać się walki choćby już na TLC, bo wiadomo, że na Royal Rumble wszystko będzie w cieniu dwóch walk, dlatego sądzę, że Barretta z pasem możemy zobaczyć już w przeciągu nie więcej niż 1,5 miesiąca. Dodatkowo sądzę, że feud z Kofim powinien zostać pociągnięty dalej, federacja raczej nie zamierza tworzyć mu mega wywalonego gimmicku wartego Main Eventu i głównego pasa choćby Wagi Ciężkiej, dlatego z obecnym gimmickiem myślę, że jest to zawodnik właśnie na poziomie IC Title i powinniśmy wreszcie dostać coś dlugo trwałego, coś co chwilę potrwa, a nie, że zawodnik tracący pas znów odejdzie z cień, bo jak piszę Kofi jest zawodnikiem, który przy dobrym rywalu jak Barrett zdoła pokazać show w ringu oraz stoczyć feud jakich brakuje przy pasach niższej rangi.Chyba pod koniec się powtarzałem, dlatego pora skończyć i poczekać na opinię innych ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Od momentu zdobycia pasa przez Miza nie wieje nudą, potem Kofi co mogło wydawać się jako taką decyzją, ten jednak można powiedzieć niezbyt miał okazję do obrony tego pasa,

Nie do końca się zgodze, pas IC był na bardzo dobrym poziomie za czasów Codiego Rhodes'a, feud z Big Showem przed WM jeszcze bardziej podniósł prestiż tego pasa. Jednak na Codiego chyba skończył się pomysł, stracił pas na rzecz powracającego Christiana i od tego momentu juz powoli zaczelismy zapominać o tym że jego prestiż był jeszcze niedawno spory. Christian był tragicznym, njakim mistrzem, na szczęście WWE to zauważyło i przekazało go w ręcę Miz'a, który spisał się troche lepiej ale też nie przywrócił tego co zbudował Rhodes. No a fakt że teraz mistrzem jest Kofi oznacza że pas zatoczył ogromne koło. Kofi jest przetrzymywaczem pasów midcardowych, jak niema pomysłu na pas, dajmy go Kofiemu, jak cos wymyslimy to mu zabierzemy. Jednak pojawiła się nadzieja, Barrett wrócił z przytupem, jest bardzo konkretnym zawodnikiem z wyższej półki, ja bym go nawet widział przy głównym pasie ale przy obu obecnie jest tłok i kolejka więc wsadzenie go do feudu o IC nie jest głupim pomysłem. Jeżeli dobrze to pociągnał Barrett podpromuje siebie oraz pas i za pare miesięcy nadejdzie jego kolej w ME. Co prawda Wade miał już raz pas IC i odebrał go wtedy równierz Kofiemu (idealny przykład apropo przetrzymywania pasów przez KK, walka bez najmniejszej podbudowy, po prostu nagle na SD była walka o pas i zmiana mistrza, "hmm dobra jest pomysł, pas do Corre, potem rozpad i feud Wade Ezekiel, Kofi oddawaj pas) i no nie był to jakis fascynujący okres w losach tego pasa ale teraz sytuacja jest troche inna. Przede wszystkim mam nadzieje że Wade nie zdobędzie pasa tak z bomby jak wtedy bo to by znowu pokazało ile jest wart pas jak i obecny mistrz. Niech troche pofeudują i z czasem napewno Barrett go zdobędzie i oby wymyslili dla niego wtedy coś fajnego bo w jego rękach pas ma szanse znowu podskoczyć w prestiżu.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Otóż Wade Barrett, czyli Anglik wydał na Twitterze oświadczenie, że pas wkrótce powędruje w jego ręce. Od powrotu Wade'a do WWE widzimy go bardziej stanowczego, bardziej brutalnego z nowym finisherem i nieco bardziej ULICZNYM wyglądem, co napawa optymizmem w perspektywie zdobycia przez niego pasa.

Dokładnie. Teraz, kiedy Wade zabierze pas Kofiemu, będzie się wokół niego dużo działo. Skorzysta na tym i Wade i pas, bo ostatnio Barrett plątał się bez konkretnego powodu, bez jakiegokolwiek celu. A pas będzie jeszcze bardziej wypromowany, tak jak to zrobił swego czasu Cody. Nie pamiętam czasów, kiedy pas IC był tak dobrze promowany, odkąd oglądam WWE, jak za czasów Rhodes'a. Wade na pewno zawalczy z Kingstonem na TLC, więc walka o pas będzie ciekawa. Dobrze wiemy, że ostatnimi czasy pasy midcardowe nie miały się najlepiej, z US jest tak nadal. Jednak teraz, skoro zaczyna coś się dziać wokół IC to może i tak będzie wokół US. Pożyjemy, zobaczymy...

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 1 miesiąc temu...

Trochę się pozmieniało koło tego pasa,Wade Barrett pięknym stylem pokonał kofiego kingstona,bardzo mi się podoba decyzja WWE że dają szanse akurat takiemu zawodnikowi jak Wade Barrett,chociaż i tak powinien dostać więcej niż ten mid-cardowy pas ale na to tez przyjdzie czas,dobrze że pas jest w dobrym posiadaniu,czy na tym zyska ?,akurat tego nie wiem bo obecnie od jesieni jest w centrum uwagi i to mi się bardzo podoba że WWE postanawia organizować walki o pas IC właśnie na takich tygodniówkach jak RAW lub SD takie match sa potrzebne,sama walka Kofiego i Wade zapewniła nam dobre widowisko na RAW,fajnie to wyglądało jak Wade podniósł pas a później sobie go założył,w końcu już 2 raz zdobywa ten pas i to mi się bardzo podoba w końcu pochodzi z Europy więc pas jak najbardziej do niego pasuje,więc mam nadzieje że pas zyska na tym zawodniku bardzo dużo i stanie się bardziej wartościowy.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

A pas będzie jeszcze bardziej wypromowany, tak jak to zrobił swego czasu Cody. Nie pamiętam czasów, kiedy pas IC był tak dobrze promowany, odkąd oglądam WWE, jak za czasów Rhodes'a.

Nie starczy skoczyć daleko pamięcia, gdy nie pamiętam w którym roku, ale jeszcze na The Bash o pas rywalizowali choćby Mysterio, Jericho, Hardy czy Morrison. To za Rhodesa to nie było zbytnio promowanie pasa tylko właśnie samego Cody'ego, w dodatku patrząc teraz na efekty też z nie do końca satysfakcjonującym efektem, bo inaczej to on by może zajmował miejsce Zigglera.

Ja tak bez cytowania ale odniosę się też do wypowiedzi Satanica. Na pewno Kingston to człowiek, który z pasem wypadał blado, ale taka jego rola i trzeba się pogodzić, że kolejne tego typu pasy będzie zdobywał. Ja tam nie żałuję tego, że Barrett nie dostał głównego pasa tylko ten Intercontinental, jak dla mnie od powrotu nie zrobił nic wielkiego i do tego w tym gimmicku nie wygląda najlepiej, chyba lepszy był nonszalancki Anglik z kwiatkiem w płaszczu - przynajmniej finisher miał normalny, ale to też osobna kwestia. Wracając to Wade dostał ten pas i zobaczymy jak będzie się z nim sprawował, bo dobry reign z pasem będzie mógł oznaczać, że jeszcze coś wyżej będzie znaczył, w obecnej chwili taki wymiar nagrody jest odpowiedni i pozostaje czekać kogo dostanie do programu, bo Kingstona zaraz powinien zastąpić ktoś ciekawszy, tylko znajdźmy kogoś ciekawszego na SmackDown... Gdyby Sheamus nie był terminatorem to wewnątrz Europejska bitwa o pas Intercontinental by była miodzio, jednak na to raczej szans nie dostrzegam.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1

Zastanówmy się - co teraz czeka pas IC ? Wade Barret na pewno jest dobrym zawodnikiem , Kofi zresztą też był takowym , ring skille i move set Kofi ma lepszy , jednak nie jest wcale charyzmatyczny i kiepsko wygląda z każdym pasem. Powinien mieć inny gimmick ,tylko jaki dac Kofiemu - Reagge (pewnie źle napisałem) man ? I może najlepiej feud z 3MB :D. Mówiąc poważniej bardzo fajnie że Wade dostał ten pas , mam nadzieje że dostanie ciekawsze feudy niż z Jacksonem , obecnie staram się takich poszukiwać i przychodzi mi na myśl ...Ryback. Może dla niego najlepiej byłoby zdobyć pas IC zanim rzuci się na główne pasy... chociaż w sumie Skip i tak już jest w Main Evencie. Zobaczymy , ja szczerze mówiąc mam nadzieje na dość długi tittle run Barreta.

A ja nie rozumiem po co Wade dostał IC Title. Ja rozumiem że promocja pasa/zawodnika ale Kofi oraz Cody dobrze wypromowali pas i przy okazji siebie. Wade jest już dobrze wypromowany, ma swoje osiągnięcia(2x IC title+lider Nexus oraz Corre,main eventer/niemal main eventer) do tego feudy z Ceną,Ortonem i innymi zawodnikami którzy coś znaczą w WWE. W moim przekonaniu Wade nie potrzebuje na dziś IC Title.

Jak dla mnie pas dla Wade w tym momencie to dobre posunięcie. Zgadzam się z Whisper'em że Wade powinien być wyżej ale zgadzam się też z Fanem że od powrotu nie robi nic a wręcz miał jakis bardzo długi ciąg porażek. Pozatym obecnie wyżej niestety nie ma miejsca. Wade sądze że swoją szanse z głównym pasem dostanie ale do tego czasu IC w niczym mu nie przeszkadza a wręcz może mu pomóc i jeżeli będzie to dobrze poprowadzone tylko zyska (patrz Cesaro). Kofi mimoże tym razem odnosze wrażenie że więcej mówił niż we wszystkich sowich poprzendich runach ale i tak to ten sam nudny Kofi. Wade może z pasem zrobić więcej dobrego i zarówno on jak i pas moga wyjśc na tym tylko na plus. Ale oczywiście mogą to też skopac jak jego poprzendi titlerun w którym pas był tylko ozdobą The Corre i potem symbolem zniszczenia stajni przez Ezekiela. Kwestia tylko z kim Wade miałby o niego feudować. Ktoś wyżej napisał że Ryback... Nie ma opcji żeby Ryback spadł do midcardu, przynjamniej tak mi się wydaje chociaz z drugiej strony nie wiem w którą strone on się uda po rewanżu z Punkiem i zakończeniu story z The Shield. Tak czy siak nie będzie to kierunek IC. No i w sumie nie widze nikogo z kim Wade miałby zrobić dobry porgram, albo jakiś powrot albo niestety dostaniemy jakąś kupe tylu Gabriel, Sin Cara czy inny równie fascynujący zawodnik.

Nie starczy skoczyć daleko pamięcia, gdy nie pamiętam w którym roku, ale jeszcze na The Bash o pas rywalizowali choćby Mysterio, Jericho, Hardy czy Morrison. To za Rhodesa to nie było zbytnio promowanie pasa tylko właśnie samego Cody'ego, w dodatku patrząc teraz na efekty też z nie do końca satysfakcjonującym efektem, bo inaczej to on by może zajmował miejsce Zigglera.

Nie zgadzam się, Cody podniósł ten pas z dna. Owszem w 2009 jeszcze było fajnie. Jak piszesz, feud Mysterio z Jericho, Hardy, potem Morrosin i nawet jeszcze było dobrze za panowania Drew bo wtedy byl na niego pomysł i był on chosen one. Jednak potem oglądalismy z miliard razy walki i feudy Kofi, Ziggler, Kofi Ziggler a w Corre nie miał on żadnego znaczenia. Cody go podniósł i wypormował a że nie zajmuje on teraz miejsca Zigglera no coż, moim zdaniem po prostu się na to miejsce nie nadaje i ja nigdy Rhodes'a w ME nie widziałem i nie widzę dalej, zwałszcza teraz z wąsikiem... -.-

• 1 miesiąc temu...

O co chodzi WWE, co Wy odwalacie? Tak zaczynam się teraz zastanawiać czy WWE nie ma zasady że tylko jeden midcardowy pas ma znaczenie i gdy jeden jest na poziomie to srugi należy zepchnąć w czeluści nicości. Bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyc to co się teraz dzieje z Wade'm. Ucieszyłem sie gdy zdobył pas, liczyłem że zacznei się z nim dziać coś ciekawego a co się dzieje? Nic... Odkąd Wade zdobył pas przestało się z nim cokolwiek dziać. Walczy w nic nie znaczących pojedynkach, owszem może i raz wygrał czysto z Ortonem ale nie wiem ile razy przegrał czy to z nim czy z Sheamusem. Nie prowadzi żadnych feudów, nie pokazuje się przy micu ogólnie jest niewidoczny. A wszyscy wiemy że jest w stanie zrobić naprawde dobry program. No ale co najgorsze w tym wszystkim. Został wyrzucony z RR przez Dallas'a, ok wiadomo, tam panuje chaos, może się zdarzyć wszystko. Ale następne raw to już jakies nieporozumienie. Wade powinien wgnieść go w ring a on przegrywa! I to w delikatnie ponad 2min! WTF? Tak sobie pomyślałem że może to kara za pisanie o PapaShango na twietterze przed RR? W końcu pojawienie się Godfathera było wielką tajmenicą do ostatniego momentu i jedynym przeciekiem na ten temat był właśnie wpis Barrett'a co sądze że się WWE nie spodobało. No dobra ale co teraz? Czy ta porażka była wystarczająca karą czy WWE posunie się dalej i odbierze mu pas na rzecz Bo? Który imo nie nadaje się do żadnego pushu w moim odczuciu nie wspominając już w ogóle o pasie IC...

Nadal mamy mistrza IC Wade Barretta,który w tej roli dobrze się spisuje i pokazuje się jak z najlepszej strony,może jego move-st i obecna postać niczym nie błyszczy ale umie wypromować pas w dobrą strone,nie wiem czy ktoś z was słyszał ale Main Event będzie miał przydzielony pas IC jak np:RAW pas WWE Champion,Smackdown-pas WHC więc Main Event będzie miał przydzielony pas IC z czego jestem za bardzo a to bardzo zadowolony lepszej opcji WWE nie mogło wymyślić to pierwsza rozsądna decyzja od 3 lat,co raz bardziej jak oglądam Main Event odczuwam że ta tygodniówka jest o wiele lepsza od takiego RAW,na ME chociaż walki stoją na poziomie a na RAW kilka minut walka byle jak zorganizowana i koniec,chociaż to jest dobrym plusem tej tygodniówki,obecnie porzucono turniej o pas IC ze względu na Feud Barretta z Bo Dallasem który prawdopodobnie zgarnie te mistrzostwo już nie długo żeby wypromować się na mocnego mid-cardera w WWE,jeżeli dobrze pójdzie to zawodnicy którzy tak nie dawno jobbowali będą mieli szanse na pas IC,faktycznie przybędzie parę zawodników z NXT,którzy zakręcą się koło tego pasa mam paru kandydatów na sam początku wcisnął bym Wyatta do tego pasa,obecnie dwójka braci rozpoczęła feud na NXT,Conor Briana na sam początek mógł by zakręcić się koło tego pasa,The Miza II czyli Jake Carter'a też bym wcisnął do rosteru(chociaż za bardzo nie jestem jego fanem) i jeszcze paru zawodników którzy mogli by śmiało rozpocząć feud z Barrett'em chociaż jednego zawodnika z NXT mamy i to starczy jak na sam początek,kontynuacja ich feudu jest odpowiednia i mam nadzieje że jakoś Dallas znajdzie się w karcie na Wm 29,jak na dzień dzisiejszy pas IC jest na dobrej drodze.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Obecnie można powiedzieć, że pas ten ponownie stracił na wartości jaką miał podczas reignu za czasów panowania Rhodes'a. Był to najważniejszy midcardowy tytuł na głowę bijący swojego konkurenta z RAW. Teraz sytuacja zmieniła się o 360 stopni ... Nie mam pojęcia co aktualnie dzieje się z Wade'm. Wiadomo, cieszyłem się jak zgarnął tytuł, po powrocie jego gimmnick uległ znacznej metamorfozie, przybrał uliczny wyraz, świetnie się, go oglądało, ale tak było tylko przez pewien czas ... A co teraz? Przegrywa walkę za walką, ciągle podkładają, go Orton'owi, a najgorsze w tym wszystkim jest to, że musiał się podłożyć Dallas'owi! Nie chodzi o to, że został wyrzucony przez niego z RR Matchu, bo to mogło się zdarzyć, patrząc na chaos jaki tam panuje, ale by przegrać z nim walkę i to w niespełna 2 minuty? Heloł ... Rozumiem, że chłopak jest znany, lubiany, działa na publikę i ma umiejętności, ale jakby nie patrzeć Barrett już jako tako ugruntował sobie pozycję w tym biznesie i po prostu nie powinien tej walki przegrać! Być może zrobił coś nie tak, mogło się to nie spodobać zarządowi, ale najzwyczajniej w świecie, go skrzywdzili! Skrzywdzili również fanów, którzy mieli nadzieje, że w końcu zacznie się coś dziać z jego osobą i powoli zacznie mierzyć w coraz wyższe cele. Niestety poza porażkami dochodzi również brak jakichkolwiek feudów, walk o te tytuły, by Wade mógł się pokazać i udowodnić, że wreszcie zasłużył. Gdzie są jakieś proma? Mam tylko nadzieje, że to przejściowe i Barrett wróci na właściwe tory i zacznie znowu zmierzać ku ME, bo jakby nie patrzeć zasługuje na to jak nikt inny (nie licząc oczywiście Ziggler'a). Oby tylko ruszyli z tym przed WM'ką, bo nie wyobrażam sobie Najważniejszej Gali w roku bez walki o ten tytuł ... I mam nadzieje, że porzucili całkowicie pomysł programu na linii Bo/Wade, bo o ile Dallas'a by to wypromowało, o tyle Barrett stracił by znacząco na wartości, a znając genialne pomysły Vince'a skończyło by się odebraniem mu tytułu, spadkiem w hierarchii i całkowitemu braku pushu na następne lata ...

deathnotep.png

angle_02.gif

• 1 miesiąc temu...

No niestety. W chwili obecnej wartość pasa IC jest znacznie niższa niż wartość pasa US. To co Rhodes zbudował zniszczyli po kolei Kingston - Barret - Miz - Barret. Moim zdaniem ten pas może uratować tylko jedna osoba - Antonio Cesaro. Z pasa US zrobił tak naprawdę znacznie bardziej wartościowy pas niż IC, a to że nie wystąpił na WM to jawna kpina. Liczę na feud na linii Cesaro - Cara o ten wlaśnie pas. Wracając do IC - Mizanin dostał sobie pas na jedną noc, nic z tego nie wynikło, podbiło mu to statystyki po czym pas przejął Barret. Co z tego wyniknie? Pewnie nic dobrego. Wydaje mi się że po rozpadzie Hell NO pas powinien przejąć Kane i go podpromować.

• 1 miesiąc temu...

Obecna sytuacja przy pasie IC jest bardzo tragiczna nie wiem czemu, ale Wade Barrett nie jest dobrym mistrzem jobbuje każdemu dziś na RAW byłem tego świadkiem, że taki Chris Jericho go rozłożył w ciągu minut po prostu niech już lepiej dadzą pas Sin Carze, który jest troszkę ciekawszy faktycznie pochodzi z meksyku i śmiało może zdobyć pas IC podsunęło, by mu się ciekawego zawodnika do feud nie wiem niech w końcu dadzą szanse Ryderowi niż ma ciągle jobbować, bo to jest strasznie nudne chłop mógł, by się pokręcić koło pasa, a nie ciągle jobbować różnym zawodnikom Bo Dallasa wprowadzili do głównego rosteru oczywiście siedzi w NXT to, po co go w prowadzili do główne rosteru jak teraz i tak na niego pomysłu nie mają to mogli, chociaż dać mu szansę na pas IC fajnie, by było jak, by Chris Jericho przejął pas jednak w obecnym momencie jest to nie możliwe jest pełno wrestlerów, którzy mogli, by śmiało feudować o pas IC o pas stanów zjednoczonych się nie martwię dlatego, że pas jest w dobry rękach i jego prestiż się z większy jednak pas IC przy Wade dużo nie zdzierży Wade jest nudnym materiałem na mistrza po prostu gmmick ma ch***y chwile miał mistrzostwo za pierwszym razem to dało go rade oglądać z pasem jednak teraz nie niech dadzą w końcu komuś innemu szanse niż ciaglę Wade Miz Wade Miz i tak w kółko i w kółko!. Kilka lat temu pas był główną atrakcją Smackdown takie osoby jak Chris Jericho Rey Mysterio John Morrison Jeff Hardy Matt Hardy oni promowali ten pas! a teraz szkoda gadać pas znowu spada w dół nie tak dawno jakoś się podniósł z dołka a teraz znowu spadał na sam dół. Muszą zmienić mistrza, bo Wade Barretta z pasem nie da rady oglądać po prostu już wole Sin Care niż jego to już Cody Rhodes mógł, by wrócić na szczyt tego złota, bo to on wprowadził nowy wygląd pasa teraz, by się przydało, żeby powrócił do niego z powrotem i ponownie go zdobył, bo jak pas był w jego rękach to tak nudą nie wiało a jest w rękach Wade, który ma obecnie koszmarny charakter i nie da rady go oglądać w ringu to niech już Cody Rhodes chodzi z pasem 3 razy, The Miz też wielkim umiejetnościami nie błyszczy jednak wolałem pas przy jego boku chociaż pas coś zyskał a obecnie przy Wade spada w dół chętnie bym zobaczył Return Rey Mysterio który rusza od razu po pas IC niż ma siedzieć bezczynie teraz za pewnie Daniel Bryan rozpocznie solową karierę więc mógł by też się zakręcić chwilę koło tego pasa później może Kane bo i tak już dużo w WWE nie osiągnie ostatni jego run z pasem był w 2010 roku więc jak na Henry nie ma pomysłu to by mogli go wcisnąć do tego pasa to samo Sheamusa niż mają nudzić w solowym programie jest pełno zawodników, którzy siedzą bezczynie w rosterze to mogli, by, im dać solidny ciekawy program, a nie ciągle to samo, czyli squash, jobbowanie, feud wyciągnięte z dupy, które mega przynudzają. Obecnie tragedia przy pasie IC normalnie koszmar tylko tyle można powiedzieć pas znowu spadł w hierarchii, koniecznie musi być nowy mistrz który solidnie poprowadzi te mistrzostwo.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Urządzenie:  Windows

że taki Chris Jericho go rozłożył

To brzmi jakby Chris Jericho był jakimś jobberem pokroju Santino Marelli, a nie jednym z najbardziej utytułowanych zawodników w WWE i rekordzistą jeśli chodzi o posiadanie pasa IC. Porażka z takim nazwiskiem nigdy nie jest specjalną ujmą szczególnie dla mid-carderowego champa.

niech już lepiej dadzą pas Sin Carze, który jest troszkę ciekawszy

Serio mówimy o typie który nie potrafi zrobic walki podczas której czegoś nie zjebie, poza tym nie zna angielskiego i średnio raz na pół roku dostaje kontuzji?

niech w końcu dadzą szanse Ryderowi niż ma ciągle jobbować

fmox94.jpg

k***a, nie róbmy sobie jaj. Ryder to jeden z najgorszych i najbardziej irytujących zawodników jakich na składzie ma WWE(a konkurencja w tym względzie nie jest mała). Typek zrobił swoje mało śmieszne show w necie, dotarł do grupy docelowej under 13 i dostał swego czasu pas US. To i tak już za dużo jak dla niego. Nie wyciągajmy go nigdy w rozmowach o jakichkolwiek mistrzostwach.

Osobiście nie dziwię się temu że kolejny tilte run Wade'a jest hejtowany. WWE woli poświęcic czas takim tuzom jak Kingston, Fandango czy inne Jacki Swaggery przez co nie starcza czasu na wszystko. Jedynym rozwiązaniem tego problemu byłoby wrzucenie tego mistrzostwa w jakiś większy program(via pas US którym też nikt się nie interesował). Ewentualnie można by wrzucić to w ręce jakiegoś większego nazwiska jak chociażby Bryan. Pewnie też nie poświęcało by się temu dużo czasu, ale te parę minut tygodniowo byłoby zapewnione. Ogólnie poza D-Bryanem nie widzę kandydatów na potencjalnego misia który pociągnąłby ten pas. Jericho zaraz pewnie jedzie na wakacje, Ortona czy Celta nie spuszczą do tego pasa, a jakieś Rhodesy czy Sandały nic by nie zmieniły.