Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Heavyweight Championship- Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WHC_2.png

W tej dyskusji będziemy omawiać wszystkie wydarzenia związane z pasem World Heavyweight Championship, aktualne feudy, mistrzów, pretendentów oraz plany na przyszłość. Można nazwać ją oficjalną dyskusją dotyczącą tego pasa.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

11

• Bryx

6

• Avangers

5

• Clown.

5

Top użytkownicy w tym temacie

To ja z kolei rozpocznę dyskusję tutaj. Niestety chyba nie da się nie zauważyć, że wokół pasa WHC wieje nudą w porównaniu do tego jaką akcją otoczony jest pas WWE, czy chociażby co się działo z tym mistrzostwem jeszcze parę lat temu. No niestety źle się dzieje, dowodem na to są długie, nudne feudy w których na dobrą sprawę nic wartego zapamiętania się nie działo, mowię tu o Christian - Orton, Henry - Big Show, a w szczególności Sheamus - Del Rio który po prostu powalił na łopatki. Wiało nudą z małą przerwą na moim zdaniem udany z perspektywy czasu Title run Bryana. Teraz? Big Show broni pasa w walce z Sheamusem. Kiedy dowiedziałem się że Show ma walczyć z Sheamusem o jego pas złapałem się za głowę. Teraz widzimy że był to jednak dobry pomysł, ku zdumieniu wszystkich panowie wykręcili 2 naprawdę dobre walki. Czy tak będzie po raz trzeci? Wydaje mi się, że teraz będzie już tylko lepiej! Panowie zmierzą się na TLC w dobrej stypulacji i wierzę że i tym razem nie zawiodą i pokażą że warto było czekać na ich starcie. Powtórka ze znakomitego Ladder Matchu sprzed dwóch lat to to raczej nie będzie ale wydaje mi się że Show w dobrym stylu obroni pas i potrzyma go ... no powiedzmy do Royal Rumble.

Co z Zigglerem ... no właśnie, wydaje mi się że chłopak poczeka ze sfinalizowaniem kontraktu jeszcze do 2013 roku, najbardziej prawdopodobne wydaje mi się EC i feud o pas z Ortonem który ma powrócić wkrótce do łask, chociaż tutaj też może być różnie, Sheamus raczej będzie odsunięty od pasa na kolejny roczek, ale moze się w to równie dobrze wplątać Barrett? Zobaczymy, wydaje mi sie jednak jasne że Ziggler obroni swoja walizkę na TLC i ze względu na swój stan, zapewne nieciekawy po wyczerpującym Ladder Matchu z Jasieńskim poczeka ze swoja walizeczka by wykorzystać ją jako bilet na WrestlManię.

Ja powiem tak, Szejmus był słabym mistrzem, strasznie mnie denerwuje i jego titlerun to równia pochyła dla pasa WHC. Obecnie za wiele się nie zmieniło, bo Big Show ma zadatki na dobrego mistrza, tylko za mało się wokół niego dzieje, mogliby wpakować w to np. the shield, w końcu są teraz na topie. Jak dla mnie fajny był titlerun Henrego z pasem, mam wrażenie że WHC był wtedy bardziej promowany, a Mark Henry walczył nawet o WWE championa. Ten rok to jednak porażka dla tego pasa, przyszły będzie na pewno lepszy, bo jest Ziggler, który (o ile obroni walizkę) rozegra to tak, żeby z pasem iść na WM. Albo... John Cena, tak wiem strata walizki i spadek DZ jest straszny, ale trzeba jakoś Cene zająć na WM i to jest całkiem prawdopodobny scenariusz. Jest jeszcze opcja taka, że Sheamus jednak odzyskuje pas, traci go na EC na rzecz Barretta i na WM odwieczne starcie anglia - irlandia, a Ziggler może wykorzystać walizkę po WrestleManii (lub na).

iBzvb2JSpQNRM.gif

A ja powiem że wokół tego pasa źle się nie dzieje. Sheamus posiadając 2WWE,1US oraz 1WHC wyrobił dla siebie imię (nie mówię już o RR) i teraz ten pas dostał Show nie bez powodu. Niestety ale Show nie będzie walczyć w nieskończoność tak jak inni,jego czas nadchodzi i być może jesteśmy świadkami ostatnich góra 5lat Showa w WWE. Poza tym ile Show siedzi w biznesie? Od 1996/7 jeśli mnie pamięć nie myli. Zasłużył choćby z powodu tego że tyle zrobił dla federacji. Poza tym zobaczcie co teraz się dzieje-walizka Dolph'a na szali, Wade coraz bliżej ME. Załóżmy taki scenariusz

-Show traci pas na TLC na rzecz wygranego MiTB matchu(załóżmy wygraną Dolph'a)

-Dolph broni tytułu przeciwko Sheamusowi,Showowi

-Dolph/Barrett przechodzą krótki face turn

I w tym momencie mamy już ciekawą sytuację wokół pasa. Jednak warto rozważyć jeszcze 2 opcje

-Show traci pas na rzecz Ceny podczas TLC

-Cena walczy z Zigglerem/Barrettem/innymi ME Hellami

Dochodzimy do szczytu feudu Ziggler-Cena o pas co dodatkowo promuje Dolph'a i podnosi jego prestiż jako zawodnika WWE. Ostatnia opcja to taka że Show pokonuje wygranego MiTB matchu a następnie broni walizkę ale to czysty bezsens. Wokół pasa będzie się działo. Oprócz tego co wspomniałem wcześniej można dodać jeszcze

-rozpad Shield(no nie oszukujmy się-prędzej czy później to nastąpi)

-powrót zawodników np CC,Henry,Swagger

-debiuty nowych zawodników np z NXT

-turn mistrza

CT ma wiele opcji i na pewno skorzysta z tego. Na tę chwilę sądzę że Show straci pas na EC ale po swoim matchu. Potem standard, 2PPV z Showem jako pretendentem i coś nowego.Może Ambrose(dobrze napisałem?) Punk,Sheamus,Orton będą o ten pas walczyć. Czas pokaże...

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Niestety ale Show nie będzie walczyć w nieskończoność tak jak inni,jego czas nadchodzi i być może jesteśmy świadkami ostatnich góra 5lat Showa w WWE. Poza tym ile Show siedzi w biznesie? Od 1996/7 jeśli mnie pamięć nie myli. Zasłużył choćby z powodu tego że tyle zrobił dla federacji.

No i co że zostało mu mało czasu,z tego powodu ma być ciekawie? Okej załóżmy że WWE dało mu pas ostatni raz przed odejściem z federacji, fajny gest ale to nie zmienia faktu że obecnie każdy ma w dupie ten pas. Najgorsze w tym że WWE dało tytuł Showi po mega nudnym panowaniu Rudego. Gdyby nie walka o walizkę WHC na TLC już dawno nikt by nie pamiętał o tym tytule. Co do walizki to nie liczyłbym na to że Ziggler ją straci. MitB służyło i służy do tego by wrzucić midcarderów na głęboką wodę a Cena przecież nie potrzebuje takiej opcji, on już swoje wywalczył i ta walizka byłaby mu zbędna, jednak taka walka i wygrana Zigglera tylko podniesie jego znaczenie i spokojnie będzie mógł wreszcie zdobyć pas wagi ciężkiej. W sumie istnieje też opcja że Cena mógłby wygrać walizkę jednak wtedy widziałbym jakiś dłuży feud między tą dwójką o właśnie walizkę. Kompletnie nie wyobrażam sobie opcji by Cena mógł wygrać i zrealizować walizkę to by było kompletnie bez sensu!

#SmartFanZone

Okej .. mogę być pewny że na Royal Rumble 2013 Dolph Ziggler wykorzysta walizkę .. tylko kto będzie jego przeciwnikiem Big Show ? , mało prawdopodobne Byk go rozniesie i tyle że tak powiem , Big Show jest promowany na terminatora więc oglądanie takiego czegoś jak " Byk atakuje Zigglera i go okłada na każdym kroku to bez sens " chodzi o to że np : Dolph mógł by przejść Face Turn przed Royal Rumble 2013 , obecnie WWE ma dość heelów mianowicie Seth Rollins , Dean Ambrose , Roman Regins , Wade Barrett itd . więc obecnie jest dużo heelów , aa face turn zigglera by go obronił przed szmaceniem typu : cipowski heel.. , czekam na godnego mistrza i mam nadzieje że Ziggler to za pewni,chociaż chciałbym widzieć ponownie Christian u boku tego pasa odpowiadało by mi to ,tylko teraz jest pytanie kiedy wróci Christian czy na Royal Rumble 2013 , czy na Elimination Chamber jak co roku ? .. czy później , obecnie nic o nim nie słychać co mnie bardzo dziwi .. (nawet wpadło mi do głowy głupia myśl że on może być liderem grupy The Shield ale to beznadziejna myśl)..Jeżeli Ziggler ma zdobyć pas przed Wm 29 , to jedno jest pewne jego przeciwnikiem może zostać Orton tylko jako Heel ..innego wyjścia nie widze z tej sytuacji .. albo Ryback ruszy po złoto niebieskiego brandu..z mojego punktu widzenia rok 2013 z pasem WHC zapowiada się o tak : Ziggler , Orton , Ziggler , Barrett , Sheamus , Sheamus .. i ktoś nowy :) barretta dodałem ze względu na to że ma dostać się do Main Eventu w 2013 roku więc uważam że zakręci się koło tego pasa..to tyle ode mnie .. w tym temacie.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Yao,Cena nie wygra walki o kontrakt więc nie ma co się bać.Mam nadzieję że kolejny rok dla tego pasa będzie lepszy,zawodników którzy się nadają z różnych względów jest wielu np Ryback,Orton,Barrett,Punk,Sheamus,Christian,Miz. Opcji jest naprawdę wiele i na dobrą sprawę z udziałem Zigglera i jednego z tych zawodników można zrobić genialne story.Dodatkowo mam nadzieję że Dolph dostanie nowy theme bo obecny ostro ssie.

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Okej .. mogę być pewny że na Royal Rumble 2013 Dolph Ziggler wykorzysta walizkę .. tylko kto będzie jego przeciwnikiem Big Show ? , mało prawdopodobne Byk go rozniesie i tyle że tak powiem , Big Show jest promowany na terminatora

Nie takich terminatorów pokonywano w WWE. Kreatywni na pewno coś wymyślą by Ziggler jakimś podstępem czy w inny sposób zdobył tytuł. Big Show może i jest obecnie takim terminatorem ale nie oszukujmy się to jest Wrestling i jeżeli kreatywni uznają że czas na Zigglera to już to że ma postawę terminatora pójdzie w niepamięć. Co do tego że Ziggler jest obecnie cipowaty heelem to się zgodzę jednak wolę oglądać Cipowatego Zigglera niż nudnego,drewnianego Showa, poza tym Dolph ma w sobie spory potencjał i przy odrobinie pomysłu jego gimmick może obrócić się o 360 stopni ;)

Mam nadzieję że kolejny rok dla tego pasa będzie lepszy,zawodników którzy się nadają z różnych względów jest wielu np Ryback,Orton,Barrett,Punk,Sheamus,Christian,Miz.

Ryback jest skazany na walkę o pas WWE a potem nie zdziwie się jak skończy się na niego pomysł tak samo jak było z Barretem. Ciekawszych zawodników? Orton,Sheamus człowieku przecież to oni zniszczyli ten rok. Jedynie widziałbym na tym miejscu Christiana jednak pod warunkiem że dostanie odpowiedniego rywala i ciekawy storyline ;)

#SmartFanZone

Nie wiem ale przeszła mi głupia myśl przez głowe , jeżeli walka Byka z Sheamusem będzie ? przed walką o walizke ! to CT moze wpaść na takim pomysł że Ziggler ma wykorzystać walizkę aa później zawalczyć z Ceną o pas WHC , Ziggler przegrywa :( nawet bym się nie zdziwił ale głupio myśle .. oby tak nie było wiadomo jakie CT ma pomysły.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

MitB służyło i służy do tego by wrzucić midcarderów na głęboką wodę

Nie tak do końca, raczej rozkłada się to po połowie. Patrząc na listę zwycięzców Edge - ok, midcarder, RVD - mainevent, midcarderowy Ken traci walizkę na rzecz main-eventera Edga, Punk - midcard, Punk x 2 - już main-eventer, Swagger - low card :8 , Kane - co jak co, ale jednak me, Miz - ok, midcard, Bryan - midcard, DelRio już był na szczycie karty, Cena - bez jaj, no i Zigg który czysto teoretycznie ma już w statystykach jeden z głównych pasów. Byłoby dobrze gdyby walizka rzeczywiście była przepustką dla młodych midcarderów, ale niestety WWE czasami wykorzystuje to na odczepnego by zapewnić jakiemuś staremu wyjadaczowi shota.

Ryback jest skazany na walkę o pas WWE

Ja tam osobiście widzę oczyma wyobraźni jak przegrywa na jakimś Raw z Punkiem, a potem eliminując 29 przeciwników wygrywa Royal Rumble i otwiera sobie drogę do pasa WHC. Bo pas WWE będzie wtedy zajęty przez Dwayne'a, albo Punka, albo nawet Johna.

obecnie WWE ma dość heelów mianowicie Seth Rollins , Dean Ambrose , Roman Regins , Wade Barrett itd . więc obecnie jest dużo heelów , a

Do tego jeszcze Slater, Mahal, McIntyre, JTG... Nie rzucaj nazwiskami z głębokiego mid-cardu, bo to akurat żaden wyznacznik. Stosunek heelów do faców jest w miarę równy. Do tego wątpię żeby Ziggler jakoś specjalnie sprzedał się jako face w obecnej chwili. Jego heelowski gimmick jest dobry, nie ma co przy nim majstrować bez potrzeby. Jeśli kreatywni trochę pomyślą to najlepsze czasy Show-offa jeszcze przed nami.

chociaż chciałbym widzieć ponownie Christian u boku tego pasa

Krystek jest zbyt nisko w hierarchii WWE żeby dochrapać się pasa bazując na czymkolwiek innym niż emerytura kolegi. W końcu nie ma go od chyba 4 miesięcy bo chcieli go zdjąć z wizji przez jego gościnnym występem na TNA HoF... Występie który nomen-omen został odwołany a Charyzmatycznego jak nie było tak nie ma. Jeśli wróci w najbliższej przyszłości wróże mu jakiś program z Cesaro. Cytując klasyka "kaczka, to max co może z niego być" :waving:

CT moze wpaść na takim pomysł że Ziggler ma wykorzystać walizkę aa później zawalczyć z Ceną o pas WHC , Ziggler przegrywa

Całkiem prawdopodobny pomysł, tylko że na Smacku nie ma jednak nikogo kto śmiało mógłby wystartować do Ceny. No chyba że zturnowaliby Randolfa i odgrzali nam klasyka sprzed paru lat. W sumie, chyba gdyby zrobili Orton/Cena o pas WHC to bym nawet Smacki zaczął oglądać.

Całkiem prawdopodobny pomysł, tylko że na Smacku nie ma jednak nikogo kto śmiało mógłby wystartować do Ceny. No chyba że zturnowaliby Randolfa i odgrzali nam klasyka sprzed paru lat. W sumie, chyba gdyby zrobili Orton/Cena o pas WHC to bym nawet Smacki zaczął oglądać.

Wiesz zgodzę się z tobą 2007 / 2009 to ta dwójka tworzyła najlepsze feud normalnie aż się miło oglądało .. :) ta walka na BR 2009 mmm . hehe ; D żeby takie coś jeszcze kiedyś było to by było dobrze albo walka na Breaking Point też świetna .. aż się milo oglądało , wiesz chętnie chciałbym zobaczyć ponownie ten feud i chyba jeszcze go zobaczę , nie sądzę żeby był to koniec .. gdzieś kiedyś w jakimś rok , w jakiś miesiącu .. zobaczę ta walkę ponownie ale kiedy to nie wiem hehe :)

Niestety ale fakt faktem że od momentu gdy pas zwakatował Edge już nie osiągnął on takiego poziomu. Wcześniejsze feudy o pas zostału w pamięci. Hardy, Punk, Taker, Batista, Jericho, ok potem był słabszy okres Swagger Mysterio ale feud Kane Taker i potem Kane Edge były już mega. Po odejściu Edga... Najpierw trwająca z pół roku masakra Orton Christian... Potem Henry sie dobbrze zapowiadał jak niszczył wszystkich, dwa razy pokonał czysto Ortona i był dominatorem. Jednak spieprzyli to gdy z dominatora stał się kolejnym cipo heelem w feudzie z Showem. Bryan nie był zły ale kurcze ja nie widziałem go jako mistrza jak Edge czy Kane. Dla mnie cały jego run był ttakim dziwnym ślizganiem się z gali na galę. No a potem wiadomo nudny Sheamus, kolejny półroczny feud o ten pas z Del Rio poruwnywalnie fantastyczny jak Orton Christian. Big Show narazie roadzi sobie bardzo dobrze, jest dominatorem i nie mozna powiedzieć że jest cipoheelem tylko żeby historia się nie powtórzyła jak z Henrym. Ale tak czy sika pozycja pasa obecnie nie jest taka jaka była 2 lata temu. I ja bardzo liczę na to ze Ziggler będzie tym który to zmieni i przywróci pas na szczyt.

Nie wiem ale przeszła mi głupia myśl przez głowe , jeżeli walka Byka z Sheamusem będzie ? przed walką o walizke ! to CT moze wpaść na takim pomysł że Ziggler ma wykorzystać walizkę aa później zawalczyć z Ceną o pas WHC , Ziggler przegrywa nawet bym się nie zdziwił ale głupio myśle .. oby tak nie było wiadomo jakie CT ma pomysły.

Kurcze a wiesz że to wcale nie jest głupie i niemozliwe. Ziggler chcąc uratować walizkę przed walką z Ceną postanawia ją wykorzystać zanim walka dojdzie do skutku licząc że w ten sposób jej uniknie. Niestety pojawia się McMahon i zarządza w takim układzie walkę o pas. Tyle że nie zgodze się do tego że Cena pas wygrywa! Cana pas przegrywa i kurde Ziggler jest tak wypromowany że bardziej byłoby ciężko. Wykorzystuje walizke, zostaje mistrzem, jeszcze na tej samej gali zalicze pierwszą obrone pasa i to przeciwko Cenie! To by było coś pieknego. Jedynym minusem tu jest że bardzo poszkodowany by został Show no i jakoś by musieli zrobić chociaż krótki feud Ziggler Show żeby rewanż zaliczyć. No chyba że walizka zostanie wykorzystana na Sheamusie i potem triple threat na RR. Hmm kurde jak tak o tym pisze to wydaje mi się to całkiem prawdopodobne.

Ja tam osobiście widzę oczyma wyobraźni jak przegrywa na jakimś Raw z Punkiem, a potem eliminując 29 przeciwników wygrywa Royal Rumble i otwiera sobie drogę do pasa WHC.

A jeżeli poprzednia teoria sie nie sprawdzi to ta jest bardzo prawdopodobna. Ryback musi zostać odsunięty od pasa WWE ale coś się z nim dziac musi. Nie będzie w nieskończonośc latał za The Shield. A jeżeli Show wygrałby z Sheamus'em to wciąż byłby totalnym dominatorem na którego nie ma silnych i nie ma dla niego przeciwnika. Ryback nadaje się na tego który jest w stanie sie przeciwstawić totalnej dominacji. Problem w tym że Shemaus był bardzo dominującym mistrzem, Show skoro go pokonał jest jeszcze większym dominatorem, Ryback wyszłoby na to że jest jeszcze większym i co dalej w takim razie? Chociaz może mnie poniosło troche i to nie jest zbyt istotne. W każdym razie moim zdaniem Ryback jest najbardziej prawdopodobnym przeciwnikiem dla Show o ile Ziggler nie wykorzysta wczesniej walizki.

• 3 tygodnie później...

Alberto Del Rio nowym conterdentem do pasa WHC ?,bo wczoraj na internecie pojawił się news że być może Alberto Del Rio zawalczy z Big Showem o pas WHC na Royal Rumble 2013,pierwsze objawy ich feudu był na sylwestrowym RAW,więc najpewniej już nie długo być może ta dwójka zawalczy o pas WHC,wiecie szczerze mówiąc Alberto jako taki face'a mnie przekonuje nie wiem czemu ale przekonuje mnie do siebie,jego postać w końcu się odświeżyła i jest całkiem inna niż kiedyś,np : latem był chyba najgorszym Main Eventerem,był strasznie nudny i nic ciekawego nie pokazywał,szczerzę mówiąc jako face'a jego postać jest ciut ciut inna da rade to zauważyć,obecnie Ricardo mnie zaszokował że ten zawodnik który obecnie jest wzorowany na ciamajdę umie wykonywać takie akcje ?,chociaż i tak czytałem że walczył parę razy na tapingach SMS,chociaż i tak powinien rozpocząć taką karierę niby solową śmiało by pokonał Slatera czy nawet takiego JTG,tylko musiał by się pozbyć garniturku i z powrotem wrócić do maski (chociaż w to wątpię),jeżeli zapowiada się taki feud na Royal Rumble 2013 to za pewnie pas obroni Big Show,tylko jest jedno pytanie kiedy on go straci i na rzecz jakiego zawodnika?,obecnie nie ma takiego zawodnika no Sheamus był,ale obecnie Sheamus zapowiedział się w Royal Rumble Matchu więc odpada,cud jak by Alberto odebrał pas Big Show'owi i to jako face!,zyskał by blask w oczkach dzieci i różnych fanów i byc może wypromował by się na topowego baby face'a SD którego tak na prawdę tam brakuje,obecnie pas jest w kiepskim posiadaniu ale pas też się należał big show'owi w końcu jest w WWE dobre pare lat,obecnie mam nadzieje że Show straci pas na Royal Rumble 2013 być może na rzecz Del Rio,tylko żeby nie było pomysłu że Ziggler wlatuje i wykorzystuje walizkę wtedy to bym się za głowę trzymał do 5 : 00 rana (jak bym ogl live).

Również wyczytałem, że del Rio jest pewniakiem jako pretendent do tego pasa, bo szczerze po Raw nie spodziewałem się, że będą to dalej ciągnąć. Co do postaci Alberto to nie jest on też mega face'em, co WWE pokazało nieumyślnym ale zawsze atakiem na świetego Mikołaja i tym comedy matchem z Ceną. Ja od zawsze del Rio popierałem, jednak jak napisał Satanic od czasu tego jego wizerunku w którym mamy więcej dobroci z jego strony to sprzedaje się dla mnie bardzo dobrze i nie zdziwię się, jeżeli WWE odrzuci nudnego Sheamusa by dać szansę Alberto - szkoda, że pewnie tylko tymczasowo, aby na Elimination Chember, Randy Orton odebrał ten pas Show'owi oraz nie można zapominać o Dolph'ie. Sądzę, że Show powinien ten pas oddać w ręce Alberto już na styczniowym PPV i iść zdecydowanie niżej, może zmienić brand lub powalczyć z Sheamusem gdzieś niżej bo realia są takie, że czy Orton jako zwycięzca Royal Rumble Matchu czy jako wygrany na EC, ale do tego pasa się dopcha i zacznie feud z Dolphem, dla Del Rio mógłby to być ważny moment na to, żeby wrócić do gry po tym jak jest na fali wznoszącej i pewne jest, że jako świeżo upieczony dobry człowiek może wcale nie pozostać bierny w kwestii tego pasa, czego absolutnie mu życzę.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Del Rio jako pretendenta raczej na RR zobaczymy ale niestety jak napisał fan będzie to znów jednorazowy wyskok. Bo wiemy jak wyglądaja walki o główne pasy na gali RR, są bo być muszą i zazwyczaj są albo formalnym przedłużeniem feudu albo jednorazowym wyskokiem jak rok temu Punk vs Ziggler czy dwa lata temu Edge vs Ziggler (oczywiście zdarzają sie wyjątki jak czekająca nas walka o WWE). I tak samo będzie i w tym przypadku, ADR zawalczy sobie o pas, przegra, weźmie udział w walce o WHC w komorze EC na której pas Big Show pewnie straci ale napewno nie na rzecz Del Rio. Pas dostanie raczej albo Orton albo Ryback a jest tez możliwość że Ziggler wkroczy po walce EC by zapewnić sobie występ z pasem na WM. Tak siak czy owak nie widzę tu miejsca dla ADR chociaż szczerze mówiąc pozystywnie bym był zakoczony gdyby zrobili feud ADR Ziggler. Tylko że oznaczałoby to tysieczne zrobienie Del Rio w balona bo zaraz po zdobycie pasa musiałby oberwać walizeczką.