Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Championship- Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Taki już jest, znają go nawet ci co nie wiedzą co to WWE. Jarają się nim wszystkie dzieciaki i ich ojcowie których jest w piz de na galach a przejadł się wszystkim starszym których w sumie jest jeszcze więcej. Strzelam, że jakby sobie zrobił wolne na jakieś 2 lata to po powrocie słyszelibyśmy inną reakcje jak chyba z każdym. Dałbym mu jakiś fajny feud nie związany z pasem to może wtedy by tak nie raził wszystkich. Teraz nic nie zrobisz a Cena po raz 11-sty musi sobie ten pas troche potrzymać.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

18

• Myers

9

• Avangers

7

• Clown.

6

Top użytkownicy w tym temacie

Obecnie przy pasie WWE Championship jest John Cena, jednak straci go on nie długo tak mi się wydaje, jeżeli ma mieć walkę na WrestleManii XXX bez pasa to przejmie go jakiś nowy świeży zawodnik, na powrót Batisty liczę chociaż i tak wiem że robi nas w ciula. Mam parę ciekawych propozycji, na sam początek może jakiś członek The Shield dostanie pasa WWE Championship kto wie? tak zawładli WWE że może ruszą po główny pas, wymierzyć sprawiedliwość! może któryś z nich będzie w Money In The Bank Matchu? chociaż wiem że taki pomysł zdaniem komuś pasa WWE Championship był by kompletnie głupi, takie coś zabiło by tą stajnie, za pewnie członkowie Shield zaczeli by się kłócić komu on się najbardziej należy itd. może Rybacka przejmie pasa na Extreme Rules? chętnie bym go widział z pasem, promują go i promują może w końcu dostanie pas, Kofi Kingston miał się zaczepić koło tego złota jednak na to się nie zanosi. John Cena widziałem z 9 raz z tym pasem, ten pas traci przy nim znaczenie, wiadomo jest to ikona WWE, jednak 11 raz to trochę przesada, za pewnie wiekszość publiczności chciało by widzieć np: Rhodesa z pasem WWE Championship lub kogoś jeszcze innego, no nie wiem Kane! je mu ten pas na końcowe dni w swojej karierze się należy, miał go tylko jeden dzień i co później kopnęli go w dupe, pieprz się Kane wolimy The Rocka i Austina, chociaż publiczność dobrze na niego reagowała, obecny Cena jest nudny to nie to samo co 2009 roku, fani go nienawidzą, najwyżej dzieci i kobiety, reszta starych ma na niego wylane bo każdy wie jaki on jest nudny, mógł by wrócić Cena z 2009 roku, który się nie pieprzył, nie gadał że jest tym i tym! po feud z Batista stał się kompletnym nudziarzem, feud z Batista był jego ostatnim dobrym feud o pas WWE Championship, rzucił Batiste w zapaść przy czym stał się nudnym bohaterem dzieci, obecnie przy John ten pas traci wartość no niestety, jeżeli go nie podrasują to przez większość wakacji będziemy oglądać nudnego Championa, może się zlitują i dadzą pas Rybackowi.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

nie gadał że jest tym i tym! po feud z Batista stał się kompletnym nudziarzem, feud z Batista był jego ostatnim dobrym feud o pas WWE Championship, rzucił Batiste w zapaść przy czym stał się nudnym bohaterem dzieci

Oj nie tu się zgodze. To własnie do 2010 roku Ceny był totalnie terminatorowym babyfacem a od feudu z Batsitą zaczeło sie to zmieniać. Spójrz jak przedtem wyglądała historia pasa. Cena-> heel-> Cena-> heel-> Cena-> heel. A potem zaczęło już to wyglądac troche inaczej. Po Batiście i późnijeszej dość szybkiej stracie pasa było przeciez Nexus czyli okres totalnego poniżenia Ceny, jak biegał po herbete Barrett'owi, potem ok był Miz ale w tym porażka na WM, dalej był Punk i porażka za porażką, potem niby na miesiąc zdobył pas tylko po to żeby przed Rock'iem dobić do okrągłego 10 a potem to już była porażka za porażką, cały 2012 rok to była seria porażek Ceny. Wiadomo ze dalej był i jest bohaterem dzieci ale nie niezniszczalnym terminatorem.

I mi osobiście to że teraz ma on ten pas po tak długim czasie nie przeszkadza i sorry ale serio zdecydowanie wolę Cene niż Rock'a. Aczkolwiek zgadzam się że mistrzem nie jest on za ciekawym bo to już było, każdy jego titlerun jest podobny, Cena w tej wersji po prostu się znudził, jest ciekawszy jako ten dążący do złota niż ten który je ma. No ale na heelturn ani jakąkolwiek zmiane narazie nie ma co liczyć, może w okolizach WM XXX o ile pójdą w Cena- Taker. Ryback się sprawdza jako heel i ja chętnie bym go widział z pasem ale obawiam się że nie zabiorą go Cenie tak od razu, napewno nie na ER. No a z drugiej strony nie będą ciągnąć story z Rybackiem niewiadomo jak długo bo nie jest ono jakieś mega i też jego podbudowa jest mocno naciągana. A że pojawiła się plotka że na SS zobaczymy Taker, HHH, Cena vs. Shield a do SS zostały 3 ppv to ja to widze nastepująco. Na ER Cena oczywiście pas broni, na Payback przegrywa przez interwencje Shield. Na MitB rewanż równiez przegrany przez Shield i wszystko się ładnie składa. Cena idzie się mścić, Ryback dostaje nowego pretendenta albo od razu dostaje walizeczką. Swoją drogą uważam że WWE powinno już zrezygnować z gali MitB i przywrócić jedną walke o walizke na WM. A jak nie chca rezygnować to niech przynajmniej na MitB odbywa sie jedna walka i jedna walizka na rok bo tak to się robi troche schematyczne to wszystko.

Nie wiem ile w tym prawdy ale obiło mi się o uszy, że CM Punk chce odejść z WWE, ze względu na obecne panujące warunki w WWE, że taki Cena dostaje ciągle pas WWE, ciągle te same osoby w Main Evencie, że taki Daniel Bryan lub Antonio Cesaro nie dostają szansy się wykazać, jeżeli CM Punk odejdzie to będzie wielka starta, kto jak to ale CM Punk zawsze perfekcyjnie umiał rozruszać feud o WWE Championship, będzie to mega strata dla federacji! jednak popieram decyzję CM Punka bo ma w tym dużo racji, że broni swoich kumpli na Backstage, chociaż jeden się nie boi Vince.

Jeżeli Cena ma się zająć The Shield to kto będzie feud o pas WWE Championship, już chyba nawet wiem kto, będzie to Daniel Bryan który już pokazał na zeszłym Smackdown, że może wykręcić ciekawą walkę nawet z takim kimś jak Ryback, ja widzę to tak na Paybacku pas przejmuje Ryback, przy czym zakończy program z Ceną, a na SummerSlam możemy ujrzeć Bryan vs Ryback o pas WWE Championship, mi się wydaję jeżeli w tym newsie jest trochę prawy ten z CM Punkiem, to Daniel może w tym roku zgarnąć złoto i w końcu zaistnieć i to tak porządnie, publiczność go uwielbia, nie jest nudnym zawodnikiem, pas by mu się przydał.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie ma szans by Punk odszedł.Vince za dużo w niego zainwestował by go oddać innym federacją.Wydaje mi się że to narzekanie Punka to świadomy wyciek który ma na celu to by o nim mówiono podczas gdyby ten odpoczywa sobie na urlopie. Kto jak kto ale Punk akurat w tej federacji nie powinien narzekać. Okej rzeczywiście Cesaro federacja mocno olała jednak jakby nie patrzeć Daniel wcale nie jest jakiś marnowany.Pobiega jeszcze trochę z Kanem po czym ich tag team się rozpadnie i Daniel prawdopodobnie dostanie od razu push na WHC albo WWE Chempa.Tak więc tych plotek nie brałbym na poważnie.

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

Nie ma szans by Punk odszedł.Vince za dużo w niego zainwestował by go oddać innym federacją.Wydaje mi się że to narzekanie Punka to świadomy wyciek który ma na celu to by o nim mówiono podczas gdyby ten odpoczywa sobie na urlopie. Kto jak kto ale Punk akurat w tej federacji nie powinien narzekać. Okej rzeczywiście Cesaro federacja mocno olała jednak jakby nie patrzeć Daniel wcale nie jest jakiś marnowany.Pobiega jeszcze trochę z Kanem po czym ich tag team się rozpadnie i Daniel prawdopodobnie dostanie od razu push na WHC albo WWE Chempa.Tak więc tych plotek nie brałbym na poważnie.

Właśnie i dlatego nie biorę tych plotek na poważnie, nie chce mi się wierzyć żeby CM Punk chciał odejść z federacji, chociaż nie od dziś go znamy, Punk to Punk jego nie zrozumiesz. Co do Bryana, obecnie promuje się mocno przy Kane, więc pas WHC albo Champion ma już na ramieniu, każdy z pewnością chciałby widzieć Bryana jako WWE Championa, w końcu ma mega talent i jest obecnie najlepszym technikiem w WWE, należy mu się pas WWE Championship, musi go wygrać! ktoś taki jak Bryan jest potrzebny w Main Evencie PPV.

Antonio Cesaro, szczerze nie płacze dobrze że nie prowadzą go do Main Eventu, wolałbym żeby Kassuis Ohno był wprowadzony w strone Main Eventu, chociaż rola Heela kompletnie do niego nie pasuje chodzi mi o ex-hero, powinni dać mu szanse i przywrócić mu gmmick super bohatera.

Dodano:

Obecnie przy pasie jest John Cena po raz jedenasty, faktycznie mi to nie przeszkadza ale nudą trochę wieje, CM Punk by rok WWE Championem jednak widowisko umiał wykręcić lepsze od Cena, segmenty były bardziej wyraziste i troszkę lepsze, obecnie pas WWE Champion odgrywa słabą rolę, może John go ma i Ryback się koło niego kręci ale to nie to samo co CM Punku, no niestety taka prawda, w tam tym roku była lepsza droga do mistrzostwa przed Extreme Rules 2012, feud Jericho i CM Punka był o wiele lepszy, od feud Cena z Rybackiem, jaką przewiduje drogę do pasa WWE Championship w tym roku, więc tak, widzę to tak że zakręci się ktoś młody koło tego pasa, faktycznie obstawiam Kofiego Kingstona a może i nawet The Shield, może i nawet Randy Orton miejmy nadzieje że pół roku nie będą nam serwować Ryback vs Cena bo to by było mega nudne, CM Punk od razu po powrocie nie ruszy do pasa WWE Championship, zajmie się solowym starciem bez pasa tak mi się wydaje, Kofi pas może zgarnąć za pomocą walizki, chodź tego nie jestem pewny, zaliczam że tu The Miza który też wchodzi w grę i może zgarnąć drugi raz walizkę w karierze, zaliczam tu też Cody Rhodes lub Sandowa a nawet Antonio Cesaro, jedno jest pewny ktoś młody i świeży na bank zakręci się koło tego pasa w tym roku, w tam tym roku był Ryback teraz kolej na kogoś innego, podobał mi się rok 2009 kiedy feud o pas WWE Championship był bardzo wyrazisty co gale zmieniła się posiadacz, co było fajną ciekawą rzeczą ze strony Creative Teamu, fajne pamiętne czasy kiedy to Hardy latał z pasem WWE Championship, podobnie Edge, a nawet Triple H który tak mocno jak na swój wiek nie przynudzał, jednak teraz to są takie mega luki, raz są dobre feud o pas WWE Championship, raz koszmarnę i można tak wymieniać i wymieniać, obecnie w pamięci został mi jeden feud który był całkiem nie zły, feud roku czyli CM Punka vs John Cena, walka była mega, segmenty profesjonalne czego chcieć więcej? feud Del Rio z Punkiem za pewnie poszedł w nie pamieć to samo feud Del Rio z Ceną, można tak wymieniać i wymieniać, obecnie przez 2 lata najlepszy feud o pas WWE Championship to Cena vs CM Punk, reszta jak napisałem w nie pamieć poszła, nie raz się coś tam przypomni ale potem szybko wylatuje z głowy, obecnie przy pasie WWE Championship jest mniej ciekawie, faktycznie to przy pasie WHC jest większy ruch i feud jest dość ciekawszy.

• 2 miesiące temu...

To już oficjalne, na SummerSlam John Cena zmierzy się z Daniel'em Bryan'em. WWE Universe dostało to czego chciało, my dostaliśmy tego czego chcieliśmy ale czy w pełni nasze pragnienia się sprawdzą i zobaczymy na SS nowego mistrza? Czy Daniel Bryan wciąż w jakims sponiu postać troche komediowa ale która ma ogromne poparcie publiki ma szanse pokonać na jednym z najwazniejszych ppv Johna Cene i odebrac mu pas? Mam nadzieje że nie spieprzą podbudowy tej walki oraz że Bryan nie przejdzie heelturnu. Mam też wrażenie że Cena na tej gali zostanie bardziej wygwizdany i zbuczany niż gdy mierzył się z Rockiem. Nie sądze by w walce miał brać udział jakiekolwiek czynniki trzecie, raczej będzie to czysta, mega dobra walka face vs face. I coś czuje że WWE da nam to czego chcemy i Bryan czysto odliczy Cene. No ale mamy jeszcze jedną kwestie czyli Orton z walizką. Wiadomo że feud Orton vs Cena to jest 'coś'. Zwłaszcza jeżeli ten pierwszy przeszedłby heelturn. Ale mam tez wrażenie że wbrew pozorom feud Bryan vs Cena wzbudzi o wiele większe emocje niz powtórka Orton vs Cena a i później super można by przejśc do Bryan vs Orton. Daniel nie musi trzymac pasa długo. Zwycięstwo z Ceną na SS i zostanie głównym mistrzem to dla niego wystarczająco ogromne osiągnięcie i jeżeli jego pierwszy run z tym pasem skończy się po miesiącu czy dwóch wcale nie będzie to niesprawiedliwe. A na dodatek będzie super pretekstem to solidnego feudu. Bryan dąży do tego całą kariere, udawadnia że nie jest słabym ogniwem, że w pojedynke może osiągnąc wszystko a Orton po krótkim czasie odbiera mu to idąc na skróty. Jak dla mnie super opcja ale czy WWE podłoży Cene Bryan'owi na SS? Jak Wy widzicie obecną sytuacje przy pasie? Kto będzie mistrzem po SS? Cena? Bryan? Może Orton?

Federacja miała niezły pomysł na feud pomiędzy Ceną a Danielem. Walka zapowiada się bardzo ciekawe, ale tutaj znowu pojawiają się pytania odnośnie zwycięstwa ? Kto może wygrać ? Moim zdaniem ta sytuacja może wyglądać tak Brayan wygrywa pojedynek na SS z Ceną i staje się nowym mistrzem WWE jednak Brayan po długiej walce jest bardzo zmęczony to wykorzystuje Orton i wchodzi z walizką i chcę wykorzystać kontrakt po 4 minutach mamy nowego mistrza ! Orton jako WWE Champion rozpoczyna feud no ale z kim ? Cena stracił pas też na tej gali co Brayan. Tak więc Triple Threet Match ? Bardzo możliwe, no ale znowu Daniel wygra pas i straci go po 5 minutach ? A może go w ogóle nie wygra, taka opcja też wchodzi w grę. Orton i Brayan feud o pas WWE ? Myślę że to może wypalić ale federacja za pewne postaci na feud Cena i Ortona bo lepiej się sprzeda. Ciężko tutaj wytypować zwycięzce i jak się to potoczy ja osobiście myślę że wygra Brayan ale pas straci po jakiś 5 minutach i koniec bycia mistrzem. Trochę to upokarzająca sytuacja ale WWE raczej to nie przeszkadza. Dzięki za dyskusje. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Myślę że to może wypalić ale federacja za pewne postaci na feud Cena i Ortona bo lepiej się sprzeda.

No własnie kurcze moim zdaniem tylko pozornie Cena Orton sprzeda się lepiej. Wcale nie. Obecnie to Bryan jest na topie, to za Bryanem szaleje publika, to Bryan'a wybrała publika, jednoznacznie i nawet bez sugestii. Na stronie WWE była nakieta czy Cena gobrze wybrał przeciwnika. 98% odpowiedziało że tak. A Orton? Już dawno temu przestał być topowym facem, przestał byc ME'terem. Teraz z walizką wróci do pozycji przed lat ale napewno nie powiedziałbym że feud Orton Cena sprzede się lepiej niż Bryan Cena. Jak dla mnie ta walka o ile zostanie wystarczająco dobrze podbudowana a sądze że zostanie ma szanse byc 5 starem. A jeżeli Bryan wygra to publika oszaleje na gali a i podczas walki raczej nie zawiedzie. A czy o walce z Ortonem może powiedzieć to samo? Wątpie.

Ciężko tutaj wytypować zwycięzce i jak się to potoczy ja osobiście myślę że wygra Brayan ale pas straci po jakiś 5 minutach i koniec bycia mistrzem. Trochę to upokarzająca sytuacja ale WWE raczej to nie przeszkadza

Też uważam że Bryan szybko pas straci ale raczej nie na tej samej gali. Co prawda bo burzy jaką zwycięstwo Bryan'a wywoła wśród fanów, natychmiastowe odebranie mu pasa z miejsca robi z Ortona heel'a #1 obojętnie co by później zrobił i powiedział ale moim zdaniem federacja powinna postawić na Bryan'a a nie na Ortona. Conajmniej miesiąc powinni dać nam się pocieszyć tym zwycięstwem a na NoC podczas rewanżu może Orton inkasowac walizke. O ile Cena może przegrac czysto na SS to raczej nie ma opcji by to się powtórzyło dwa razy z rzędu więc obstawiałbym tam jakąś interwencje która będzie poczatkiem feud'u Jasia, ktoś może wparować, obić obu i wtedy pojawia się Orton.

Jest tyle opcji w jaki to sposób może zakończy się ta walka nie wiadomo czy zwycięstwem Bryana, który ma ogromne szanse na pokonanie Johna Cena, ale jest jeszcze Randy Orton, który ma walizkę i w każdej chwili może ja wykorzystać nawet na Cena i możemy dostać znienacka walkę Bryana vs Orton na SummerSlam, ale w życie weszła kontuzja Randy Ortona, która za pewnie też jest częścią Storyline'u! za pewnie Randy Orton nie pojawi się do końca SummerSlam aż tu na końcu walki, kiedy to Bryan będzie świętować, ledwo żywy! aż tu po chwili wbija Randy Orton realizacja kontraktu i wielki Heel Turn! na, który wszyscy czekali dostajemy rewanż Orton vs Cena vs Bryan na Night of Champions, z którego zwycięsko wychodzi Daniel Bryan, który trzyma pas aż do WrestleManii 30 i dostajemy walkę Daniel Bryan. vs CM Punk i mamy wielkie wydarzenie uruchomiłem trochę fanasty booking, ale można trochę pomarzyć. Ale jest pytanie w jaki to sposób Daniel Bryan pokona Johna Cena może dadzą nam jakąś interesująco stypulacje fajnie, by było zobaczy pomiędzy, nim stypulacje Sumbmission, czyli YES LOCK vs STF!, to by było coś genialnego, chociaż mało prawdopodobne. Może dorzucą mu jakąś ciekawą akcje kończącą albo Daniel Bryan założy z 10 YES LOCKU aż w końcu John Cena! odklępie, wtedy to będzie Shoocker roku 2013 - Daniel Bryan pokonał największego terminatora w WWE! i to po Crossface'ie. Jeżeli Daniel Bryan zgarnie pas to będzie, to coś wielkiego w końcu fani się domagają, żeby to on był mistrzem WWE! Cena już dawno się przejadł a Daniel Bryan jest na topie i to jest najważniejsze w końcu będę mieli na, nim duży zysk i o to chodzi liczę na to, że zgarnie pas, chociaż wiem, że za 5 min go straci na rzecz Randy Ortona niestety a, chociaż jego run z pasem mógł, by być dłuższy.

Ja to widze tak na SummerSlam Jasiu faktycznie przegrywa i traci pas na rzecz Daniela. Zarząd wie ze nie moze zniszczyc momentu chwały Brayana i Randy nie inkasuje walizki. Potem mamy fajny storyline pomiędzy Cena a Brayan, który ma swój koniec na NoC. Po kapitalnej walce wygrywa Daniel po czym traci pas na rzecz Randyego. I tak zaczyna nam sie feud miedzy Danielem a Randym a Cena dostaje jakiegos ogra zeby przygotowac sie do super walki z kims wielkim na WM 30. Z kim Cena tam zawalczy nie wiem ale mysle ze po NoC juz głównego pasa nie powącha.

• 1 miesiąc temu...

ffc8eed0087b11e3a34e22000ae91355_7_original.jpg?1376883658

Witam w mojej dyskusji. Tak więc do rzeczy, Randy Orton nie spodziewanie wygrał walizkę Raw na Money in the Bank. Nikt się tego nie spodziewał za pewne bo faworytem nie był, ale wygrał i zaczęły się spekulacje na temat jego długo oczekiwanego heel turnu. Orton wychodził z walizką, mieszając się w feud Cena i Brayana. Randy wychodził i dawał tylko znać że jest zagrożeniem bo ma walizkę. No i nadeszło tegoroczne SummerSlam. Walka wieczoru i Brayan pokonuje Cena i jest nowym mistrzem WWE ! Zaczyna się ceremonia, publiczność szaleje i nagle słyszymy theme song Ortona. Pojawia się z walizką i idzie pewnym krokiem do ringu ale w pewnym momencie się zatrzymuje. Daniel pokazał mu że jest nadal wstanie walczyć i zaprasza do ringu. I co mamy nagle !? Triple H wykonuje Pedigree na Danielu i tym samym przechodzi heel turn. Randy długo nie czekał, wszedł do ringu spojrzał na Huntera i dał mu walizkę co oznaczało walkę. Randy szybko zrobił Pin i zgarnął pas WWE po 3 latach tym samym przechodząc heel turn. Wszystko fajnie, na następnym Raw ujrzeliśmy koronacje nowego mistrza ! RKO dla Daniela i szykuje się ciekawy feud pomiędzy tą dwójką w który zamieszana jest Rodzinka McMahonów. I teraz pytania do was.

Czy Randy będzie dobrym mistrzem ?

Jak myślicie ile będzie ten pas posiadał ?

Jak dalej potoczy się jego feud z Brayanem ?

I co ogólnie sądzicie o tej całej sytuacji?

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

No nie powiem, zaskoczenie było. Spodziewałem się szczerze mówiąc dokładnie odwrotnej sytuacji. Spodziewałem się że gdy Orton wpadnie zainkasowac walizkę Triple H mu w tym przeszkodzi ratując Bryan'a. A stało się jak się stało. Czy Orton będzie dobrym mistrzem? Tak, będzie. Heelowy Orton jest dobry i ciekawy w przeciwieństwie do Orton'a facowego i jeszcze z McMahon'ami po swojej stronie myślę że to story będzie świetne. Moim zdaniem o ile rzeczywiście będą to ciągnąć do WM będzie to story które za 10 lat będzie wspominane jak my wspominamy 'wielkie' storyline z przed 10 lat.

Co dalej? Bryan będzie poniżany ale będzie walczył o swoje tylko kurcze nie wiem jak to pociągnął bo z jednej strony Orton nie powinien tracić pasa za szybko i puki ma McMahonów za soba powinni dominować. Mooże na SurvivorSeries ale z drugiej strony nie wiem czy daliby rade pociągnąć to z Bryan'em aż tak długo. Chyba że się go pozbędą w ogóle na jakis czas. No i jest tez opcja bardzo zła i chce wierzyć że nierealna. Otóż opcja w której Bryan walczy uparcie o pas ale go nie zdobywa i z czasem jest od niego odsuwany a wtedy po kontuzji wraca bohatersko John Cena który to walczy z Ortonem na WM. Opcja najgorsza z możliwych ale niestety myślę że nie niemożliwa. Jednak liczę że dadzą Bryanowi to na co zasługuje i za pare miesięcy zobaczymy go z pasem.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Miał być feud w rodzince, a jest feud między rodzinką a fanami. Kompletne zaskoczenie, ale kurde, o to w tym biznesie chodzi. Orton heel mistrzem? Dobra, kupuję to, byle nie trzymał go rok. Bryan musi jak najszybciej, przynajmniej na TLC dorwać ten pas, i go potrzymać tak do Road to WM/do Wrestlemanii. Mogę dać sobie włosy uciąć, że ktoś pomoże Bryanowi. Ktoś wróci. I tak będzie powoli się zapełniała karta WM. Bryan w walce o pas WWE lub go broniąc, HHH z obrońcą uciśnionych.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Obecna sytuacja przy pasie WWE jest bardzo ciekawa pas przejął Randy Orton, który stał się zarazem Heel'em jaki cała rodzinka McMahonów z Triple H'em na czele bardzo mi się to podobało, bo wiem, że dużo na tym zyska Daniel Bryan, który z pewnością zaszokuje nas i to nie raz obecnie może dostaję po dupie, ale będzie odwet za pewnie na NoC nie przejmie pasa, ale na Battleground czy Hell in a Cell może przejąć pas bardziej na Hell in a Cell, bo będzie za pewnie stypulacja Hell in a Cell Match i nikt mu nie przeszkodzi Triple H czy Vince czy nawet The Shield, które będzie miało dużo do powiedzenia tym programie obecnie jest to najlepszy program o pas WWE Championship od Money In The Bank 2011, kiedy to CM Punk uciekł z pasem WWE Championship. Randy Orton stał się Heelowym gościem, który z pewnością dużo na tym zyska, bo od dawna marzył stać się Heel'em i ma tego co chciał tylko boje się najbardziej o to, że Bryan mu szybko nie odbierze tego pasa a tego nikt nie chce! Przypomina mi tą całą szopkę z 1999 roku jak to Austin feudował z Corporation a na czele był The Rock, który także był Heel'em teraz mamy Bryana, który jest mocnym face'em można go uznać za takiego mini Austina w 99 Austina Vince nazywał alkoholikiem a Bryana Trollem i mamy perfekcyjnie przywrócony program z 1999 roku. W 99 roku to Austin wyszedł zwycięsko z tego feud co doprowadziło do face turnu The Rocka być może w tym roku sa inne plany i to Bryan wyjdzie nie zwycięsko, a to, by był kompletnie poje* pomysł koleś, który jest over z fanami miał, by nie wyjść zwycięsko z tego feud? kompletna żenada według mnie. Za Pewnie do tego feud przyłączy się Shawn Micheals, który stanie w obronie Daniela Bryana tak samo Steve Austin, który za pewnie przeciw wstawi się Hunterowi i wyjdzie z tego walka na WrestleManii 30 za pewnie jeszcze zobaczymy Shane McMahon wszystko jest możliwe w tym programie i wiem, że dużo na tym zyska pas WWE Championship jaki sam przeciwnik! z tego co słyszałem to CM Punk ma nie długo się przyłączy do grona Bryan jaki Ziggler, Big Show czy Mark Henry to za pewnie Heyman dojdzie se do rodzinki McMahonów i z tego wszystkiego powstanie wielka wojna. Pierw HHH zajmie się HBK'iem, którego za pewnie wyeliminują. Później pojawi się Shane, który za pewnie rozpocznie wojnę z Vince'em o władzę i według mnie Shane będzie tu grywalną postać aż do WrestleManii 30 no i pojawi się Austin, który za pewnie będzie miał dużo dopowiedzenia Vince'owi jaki Triple H'owi i wyjdzie z tego wielka, a to wielka przełomowa walka na WrestleManii 30.

Fantasy Booking! :P