Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Championship- Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chyba jednak The Rock zdobędzie pas , nie wiem czemu ale prawdopodobnie będzie na EC.Więc tu z pewnością ma 90 % szans na zdobycie pasa WWE Champion ,według mnie Rock wygra pas na darmo nie przygotowuje się rok do walki z Punkiem i na darmo nie pisze że wygra pas .. i na darmo nie zjawi się na Elimination Cahmber,wiadomo chyba każdy z nas by chciał żeby taki ktoś jak Punk trzymał pas aż do Wm 29 ale znając Vince da Rockowi pas i będziemy go widzieć co tydzień na RAW przez vie stallite itd. Więc według mnie to będzie głupia opcja ze strony WWE .. chociaż nie wiadomo w co już wierzyć .. miesiac temu plany zakładały że Taker wejdzie z numerkiem 30 na Royal Rumble i wygra i wybierze Punka jako przeciwnika.Teraz plany zakładają że Rock ma być na EC . więc nie wiadomo w co wierzyć ale jednak czuje że pas przejmie faktycznie Rock.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

18

• Myers

9

• Avangers

7

• Clown.

6

Top użytkownicy w tym temacie

PG The Rock Champion - Prestiż pasa może wzrośnie ale kondycja The Rocka z pewnością nie!, obecnie The Rock strasznie się meczy a na RAW pokazuje się z pasem bo musi,fani na Live Eventach chętnie by zobaczyli obecnego mistrza z pasem,ale przecież nie mogę go zobaczyć bo The Rock nie może pokazywać się z pasem bo musi być na planie filmowym,obecny The Rock to Dawyne Johnson nie The Rock tylko Dawyne Johnson słynna gwiazda filmowa,The Rock to gwiazda ery attitude która elektryzowała wszystkich fanów na widowni jego ataki i promo w erze attitude był nie zastąpione,obecnie The Rock tego nie ma ma beznadziejne proma a także beznadziejne segmenty,cały czas tylko gada przez mikrofon (niestety nie może zawalczyć choćby na jednym RAW bo uszkodzi sobie naskórek),obecny The Pepole Champion jest beznadziejny i nie jest już taki elektryzujący jak kiedyś.

Attitude The Rock Champion - Czyż w tam tych czasach nie był prawdziwym championem,oczywiście że był prawdziwym Champion wtedy jeszcze nie nazywał się Dawyne Johnson Gwiazdka Hollowodu,wtedy jego proma stały na dużym poziomie i jego muskulatura nie była aż tak przypakowana jak teraz,wtedy wykonywał co RAW Bottomeda a tak że atakował znienacka jakiegoś zawodnika,wtedy szmacił każdego reporter na backstage'u a teraz liże każdemu dupsko nawet ochroniarzom przed RAW,w tam tych czasach The Rock dostawał większy pop i był kimś,teraz tak nie jest,jest strasznie wypalonym zawodnikiem podobnie jak Brock Lesnar który w 02/04 był na każdym Smackdown i RAW (Gdyby nie Goldberg i The Undertaker to do tej pory był by nikim)to dzięki Taker'owi wypromował się na big skurw****,a teraz co wejdzie raz na ruski rok na RAW i wszyscy mają się podnieć to samo jak The Rock,teraz dopiero wbije 25 lutego i co to ma być?,ja dziękuje za takiego zawodnika w WWE to że da trochę krwi i Hardcoru jak np na : Extreme Rules 2012 to nie oznacza że podbił serce fanów,trochę krwi było ale nie oznacza że jest kimś wielkim i właśnie to Takerowi należy się większa pensja niż temu wielkiemu terminatorowi i tej wielkiej aktorzynie.

Jedno jest pewne prawdziwy The Rock i Brock Lesnar nie wrócą,to już Historia ich obecne gmmicki są wielkimi porażkami,a pop dostają taki jak Randy Orton przy każdym wejściu na RAW czy Smackdown,po prostu są juz nudni i nic ciekawego nie pokazują,czy pokazali coś w ciągu tych paru tygodni,no nie! The Rock nawet na RAW się nie pokazał w zeszły poniedziałek,a Lesnar wszedł wykonał F5! i uciekł jeszcze będzie tak że zobaczymy na WrestleManii 29 The Miz vs Brock Lesnar to całkiem by zbladł,F5! za F5! by leciało później jeszcze Kimura i koniec walki(znając dzisiejsze WWE wszystko jest możliwe),obecnie ta dwójka nie urywa jaj,a The Rock dostał pas po to tylko żeby go wypromować na planie filmowym.

Next Champion - John Cena po raz 11-nasty chyba :o (żeby szybko stracił ten pas!)

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nikt nie podjął sie dyskusji w WHC więc może tutaj ktoś podejmie. Moim zdaniem sytuacja tego pasa w przeciwieństwie do WHC jest bardzo nieciekawa. Wiadomy storyline jest już z góry. Mam tylko nadzieje że tittle run Ceny nie potrwa długo i odbierze mu ten pas Chrisian gdyż nie ukrywam że chętnie jego bym przy tym pasie zobaczył. Być może WWE będzie chciało podpromować trochę Deana Ambrosa lub innego członka Tarczy i wrzucić go w jakiś feud o pas WWE , w końcu z Sheamusem tak można było zrobić więc dlaczego z Deanem nie miałoby być tak samo ; ). Uważam że sytuacja z tym pasem jest nieciekawa a jedynym plusem jest chyba nowy wygląd tego pasa ; ).

Uważam że sytuacja z tym pasem jest nieciekawa a jedynym plusem jest chyba nowy wygląd tego pasa

O tym pasie mówisz? =))

new_wwe_title_closeup.jpeg
Mam tylko nadzieje że tittle run Ceny nie potrwa długo i odbierze mu ten pas Chrisian

Chyba nie masz na myśli tego Christian'a? Tego wrestler'a? A tak w ogóle to gdzie on jest? Jakaś kontuzja? Jednak skoro o nim wspomniałeś to należy to szybko sprostować i wymazać z Twoich marzeń. Ten pan w tej federacji już się nie odnajdzie, a jakby to zrobił to i tak dla niego miejsca nie będzie, bo co niby miałby robić? Przed nim góra - kilka walk i zapewne Hall of Fame.

Co do title run'u Ceny to jest on już pewny. John dawno nie miał przy sobie tego skarbu, więc tak naprawdę nie wiadomo ile ten run potrwa. Na pewno Cena wróci do dawnego wyglądu lub zupełnie zmieni ten pas... a gorzej już chyba być nie może? ;P Trzeba być dobrej myśli, by na WM odbył się dobry pojedynek. A już wybiegając trochę w przyszłość, zastanawiam się kto może być przeciwnikiem czy też zagrożeniem dla Jasia. Znowu Punk? A może Ryback? Dla mnie byłoby to nudne posunięcie i nawet mógłbym zgodzić się z Undertaker fan, iż ktoś z Shield wmiesza się i stworzy się nam ciekawy feud, ino bez Rudego czy Rybaka.

Mam tylko nadzieje że tittle run Ceny nie potrwa długo i odbierze mu ten pas Chrisian

Chyba nie masz na myśli tego Christian'a? Tego wrestler'a? A tak w ogóle to gdzie on jest? Jakaś kontuzja?

Nie patryniu, Christian szykowany jest po kontuzji do powrotu od 4 miesięcy. :lol

Jednak skoro o nim wspomniałeś to należy to szybko sprostować i wymazać z Twoich marzeń. Ten pan w tej federacji już się nie odnajdzie, a jakby to zrobił to i tak dla niego miejsca nie będzie, bo co niby miałby robić? Przed nim góra - kilka walk i zapewne Hall of Fame.

Z początkiem się zgadzam, ale z koncówką chyba nie. Hall of Fame? Dla jednokrotnego mistrza świata? Jeżeli tak to za ładne pare lat no i chyba tylko ze względu na staż i Edge'a, ale czy Judasz się załapie to też nie jest takie mega pewne w okolicach najblizszych 3-4lat.

Dobra, a co do tematu to nie dziwne Undertaker-fan, że jest mało odpowiedzi, gdyż losy pasów obecnie kolorowe nie są. Tutaj mamy wszystko jak na dłoni, szykuje się kolejny prze-beznadziejny ME WM, który mógłby być nawet Pre-Showem. Walka Rocka i Ceny ringowo raczej nikogo interesowala nie będzie, a i jej wynik jest raczej z góry dziwne, bo jeżeli nie wygra Cena to się mocno zdziwię. Będziemy mieli 1-1 w konfrontacjach obu panów i może za 2 lata decydujące starcie, ale :who: Ogólnie zalezy też wszystko od sytuacji z CM Punkiem, który może zostać oddelegowany w stronę UnderTakera juz na najbliższym Raw, no albo Triple Threat Match na WM. Krótko mówiąc przy odsunięciu Punka od pasa ciekawe kto po WM do niego się przybłąka, może ktoś mniej wypushowany, któremu ten pas by coś wreszcie dał, bo o ile przy WHC próbują zrobić jakąkolwiek promocję, to tutaj ostatnimi czasy dostajemy same mega gwiazdy, Punk, Rock, teraz Cena, dlatego potrzebne jest odświeżenie, oby im do głowy nie przyszło po WM ładować tutaj kogoś pokroju Borek Lesnar, a i za jakiś title run dla Miza bym się nie pogniewał, w sumie czemu nie, skoro ostatnimi czasy jako face dostaje spory push, szkoda, że zastopują go gówno wartym US Title :waving: Kolejną spoko opcją byłby Cesaro, który zbiera świetne recenzje a na WM chyba swój pas straci i taki duży przeskok byłby czymś, zobaczymy czy jest na tyle duży w hierarchii WWE juz teraz.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tak Patryniu - mówię o tym pasie ; ). Mi jego wygląd bardzo przypadł do gustu ale o gustach się przecież nie dyskutuje ; ). W sumie fajne jest to że po bokach dodali symbol mistrza zamiast jego nazwiska , problem się zrobi dopiero jak pas przejmie człowiek bez większego gimmicku np Cody Rhodes (co mu akurat nie grozi). No bo nie wyobrazam sobie żeby mieli przykleić wąsy ; ). Ogólnie zaliczam ten pas na plus ale jak już mówiłem o gustach się nie dyskutuje.

A co do Christiana - Mam nadzieję na jego rychły powrót gdyż już nie jest kontuzjowany. Myślę że nastąpi to na RAW po WM gdyż raczej nie wrzucą go teraz do storylinu. Mimo iż owszem - jest on stary ma chyba 40 lat no to jeśli potrafi nadal dawać dobre walki to ja nie widzę sensu nie returnowania go. Christian , co by nie mówić potrafi dawać doskonałe walki na fantastycznym poziomie. Kane jest od niego jeszcze chyba 5 lat starszy a ktoś narzeka na poziom jego walk? Są znakomite przynajmniej dla mnie a fragmenty jego walki z Ortonem na WM nadal mam w pamięci. Tak więc mam nadzieje że Chrisian powróci i zakręci się przy tym pasie , ale to tylko moje życzenie. Jak nie Christian to ktoś ze Shield , w Bo Dallasie nie widzę aż takiego potencjału , ale Shield mają szanse zaistnieć.

Jezeli o nowy wygląd pasa chodzi to nie jest on tak tragiczny. Jest rzeczywiście tak jak powiedział Rock mniej 'zabawkowy' a bardziej konkretny. Jedyne co mnie bardzo w nim razi to te byki po bokach... I co teraz każdy kolejny mistrz ma nosić pas z symbolem Rock'a...? To by była żenada no chyba że każdy mistrz będzie umieszczał tam swój symbol a to by nie było jakąś straszną głupotą.

Przed nim góra - kilka walk i zapewne Hall of Fame.

Hah myślę że to pierwszy i ostatni raz kiedy Christian pojawi się w dyskusji o pasie WWE ;P Nie wiem skąd ten pomysł ale nie, Christian nigdy nie zakręci się nawet koło tego pasa ani WHC. Dostał swoją szansę dwa lata temu i jego feud z Ortonem był to równie beznadziejny okres pasa WHC co feud Sheamus z Del Rio jeżeli nie gorszy. Wrócił dpostał z bomby IC ale szybko stwierdzili że i to za wiele i mu go odebrali chyba po miesiącu czy dwóch po czym znowu zniknął. Jeżeli wróci to maksymalnie zakręci się koło pasa US czy IC. A co do HoF to prędzej ma szanse na HoF w TNA ;P

No dobra to wracając strikte do sytuacji pasa. Jak zauważyli moi przedmówcy, dyskusja nie wrze bo praktycznie rzecz biorąc od kontuzji Punk'a w grudniu losy pasa są wszystkim znane aż do WM mimo że po cichu wielu z nas liczyło ze Punk tego pasa nie staci a byli też tacy co liczyli że go odzyska na EC. Ale była to bardziej nadzieja niz wiara. Cena pas na WM dostanie, nie ma co do tego wątpliwości. Zastanawia mnie tylko co zrobia z remachem bo chyba po WM Rock ma juz inne plany z tego co mi wiadomo. Tak więc pewnie za rok albo za pare lat Rock powróci przypominając sobie że nie miał remachu i znów dostanie pas z bomby. Jedyne co ciekawe to sytuacja z ostatniego raw czyli Cena heroidiot stawia na szali swój titleshot. Wygrać Punk napewno nie wygra ale nie wykluczone jest jakies no contest i tripple threat. Wszystko tu pewnie zależy od Taker'a. Tak czy siak na WM pas trafia do Ceny.

A potem? Jak dla mnei Shield jest spoko ocją. Jeżeli utrzymają tą dominacje to nie widze żadnych przeszkód by mieli zakręcic się przy głównym pasie. Te dwie CZYSTE wygrane z EC i raw były dla mnie szokiem. Przede wszystim fakt że były CZYSTE. Więc skoro są w stanie CZYSTO wygrać z teamem Ryback Sheamus Cena to są w stanie wygrać i pas WWE. Tylko kwestia kto? Ja w tej roli widze Roman'a. N ajbardziej pasuje na mistrza w chwili obecnej a pewnie z czasem każdy z tej trójki dostanie swoja szanse. Cesaro też nie jest głupim rozwiązeniem ale jego jakos bardziej bym widział przy WHC narazie.

ale czy Judasz się załapie to też nie jest takie mega pewne w okolicach najblizszych 3-4lat.

Ten Hall of Fame był użyty jako typowa emeryturka, a nie Hala Sław, choć faktycznie, mogłem to lepiej określić :lol

Tak więc pewnie za rok albo za pare lat Rock powróci przypominając sobie że nie miał remachu i znów dostanie pas z bomby

Gdzieś czytałem o tym, że Once In A Lifetime, ma przedłużyć się do WM XXX. Nie wiem o ile są to prawdziwe informacje, ale taki typowy hat-trick ma szanse istnienia. Pierwszą rzeczą jest to, że federacja cholernie na tym zarobi (koszulki, DVD itd.), drugą Cena i Rock spotykają się już po raz drugi, więc do trzeciego spotkania im szybciej niż do pierwszego wstecz, a trzecią jest to, że Rock tak łatwo nie odpuści, czyli jak przegra na tej WM, a przegra to pojawi się kiedyś tam, by zażądać remachu, jak sam stwierdziłeś.

Jak dla mnei Shield jest spoko ocją.

Dla mnie także Shield jest spoko ocją ;) Idąc dalej typ typem, możemy spodziewać się rozpadu ich stajni. Dajmy na to, że jeden z nich ma szansę na pas, wszyscy go niby spierają i tworzy się ciekawy spektakl. Następnie ten wybraniec przegrywa i zaczynają się pretensje. Wiem, że prędzej czy później Shield się rozpłyną jak Nexus czy Core, ale oni mają realne szanse na zaistnienie w tej federacji, o ile Vince zdecyduje się na danie im szansy, a raczej danie szansy każdemu z osobna, gdyż jak walczą 1 vs 1 jeszcze nie wiemy.

Mam tylko nadzieje że tittle run Ceny nie potrwa długo i odbierze mu ten pas Chrisian gdyż nie ukrywam że chętnie jego bym przy tym pasie zobaczył.

Kto? :8

Jezeli o nowy wygląd pasa chodzi to nie jest on tak tragiczny. Jest rzeczywiście tak jak powiedział Rock mniej 'zabawkowy' a bardziej konkretny. Jedyne co mnie bardzo w nim razi to te byki po bokach.

Tych byków nie będzie jak on straci pas, wystarczy zobaczyć sobie replike do kupienia na stronie WWE, na której są loga tejże federacji. Dla mnie wygląda beznadziejnie, nie wiem czy gorzej niż poprzednik (do którego można się przyzwyczaić). Największy minus moim zdaniem to ten cholernie brzydki napis "Champion", nie wiem komu potrzebny. Mogli zostawić tabliczkę taką jaką miał spinner.

Dostał swoją szansę dwa lata temu i jego feud z Ortonem był to równie beznadziejny okres pasa WHC co feud Sheamus z Del Rio jeżeli nie gorszy.

Feud beznadziejny, ale poziom walk - świenty. Mam na myśli szczególnie Summerslam.

Gdzieś czytałem o tym, że Once In A Lifetime, ma przedłużyć się do WM XXX. Nie wiem o ile są to prawdziwe informacje, ale taki typowy hat-trick ma szanse istnienia. Pierwszą rzeczą jest to, że federacja cholernie na tym zarobi (koszulki, DVD itd.), drugą Cena i Rock spotykają się już po raz drugi, więc do trzeciego spotkania im szybciej niż do pierwszego wstecz, a trzecią jest to, że Rock tak łatwo nie odpuści, czyli jak przegra na tej WM, a przegra to pojawi się kiedyś tam, by zażądać remachu, jak sam stwierdziłeś.

Nie widzę w tym sensu. Rock temu Cena przegrał, wiec w tym roku zapragnął rewanżu. Wygra teraz to The Rock zapragnie rewanżu. Za rock będzie no contest i oboje zachcą walczyć za rock jeszcze raz, bo przeciez nie było rozstrzygnięcia :8

The Rock to najgorszy mistrz WWE od czasu... Ortona w 2009? Pamięta ktoś sytuacje w której mistrz WWE nie pojawia się na tygodniówce nie mając żadnego powodu do nieobecności? To jest mistrz największej federacji świata? pipols czemp? Fajnie, że jest dosyć często. Tylko, że jego rola na tygodniówkach ogranicza się do żartów ze wszystkiego i udowadnianiu światu, że ma ze starym The Rockiem tyle wspólnego co filmy w których gra z dobrym kinem (gościu raz mówi o sobie w trzeciej osobie a raz w pierwszej - rili?). W dodatku wykręcenie z nim dobrej walki to jakiś cud (dowód na przewagę Ceny nad tym marnym aktorzyną - przypomnijcie sobie ile Punk z niego wyciskał, a ile wyciska z The Rocka. Pozdro Tuptuś). W tym momencie nie ma dobrego kandydata do mistrzostwa na dobrą sprawę. Wiadomo, że zdobędzie go Cena, ale jakoś niespecjalnie mi się morda uśmiecha. Punk nie ma już szans, Orton jak wróci na swoje miejsce to się pokusi raczej o WHC, no może Ryback (chociaż mistrz byłby pewnie z niego żaden) albo jak już ktoś wyżej napisał - The Shield. W całości. Pamiętam że była taka sytuacja w przeszłości, że piątka wrestlerów z jakiejś stajni jobberów posiadała pasy tag team. Obojętnie który z nich by go zdobył, mogliby się przecież wozić z nim w trójkę. Zawsze to coś nowego, bo nie mam ochoty oglądać z nim Sheamusa.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

A potem? Jak dla mnei Shield jest spoko ocją. Jeżeli utrzymają tą dominacje to nie widze żadnych przeszkód by mieli zakręcic się przy głównym pasie. Te dwie CZYSTE wygrane z EC i raw były dla mnie szokiem. Przede wszystim fakt że były CZYSTE. Więc skoro są w stanie CZYSTO wygrać z teamem Ryback Sheamus Cena to są w stanie wygrać i pas WWE. Tylko kwestia kto? Ja w tej roli widze Roman'a. N ajbardziej pasuje na mistrza w chwili obecnej a pewnie z czasem każdy z tej trójki dostanie swoja szanse. Cesaro też nie jest głupim rozwiązeniem ale jego jakos bardziej bym widział przy WHC narazie.

Shield opcją jest na pewno spoko, jednak ciekawe czy WWE taką opcję dostrzeże. Fakt, że po WM ta stajnia będzie potrzebowała odświeżenia, a to, że Cena będzie mistrzem będzie świetną okazją do dalszego walczenia z tym "dobrym złem." Póki co wszystko przychodzi im jak po maśle, ich dominacja nad głównymi face'ami trwa, jednak czy od razu po zdobyciu pasa Cena miałby stawać naprzeciw Tarczy? Wiadome, że wtedy by musiały przyjść porażki i ten feud zaraz po WM nie będzie raczej miał miejsca - musiałoby to oznaczać porażkę którejś z wielkich osobowości w WWE. Cesaro biorąc pod uwagę, ze jest zawodnikiem rosteru Raw nie jest wcale złą opcja jak pisałem wyżej, na WM traci pas, jest heel'em, nie jest Amerykaninem i bohatera maluszków móglby pognębić, a jego porazki przez pewien okres i tak by się źle na nim nie odbyły, bo sam fakt, że byłby on w ME przez jakiś czas by go wypushowal, a po paru miesiącach to kto wie..?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Właśnie The Shield nie wiem czemu ale ja widzę, szybko przy pasie Ambrose tylko nie miejcie od razu takich myśli że piszę to od razu bo jestem jego big fanem lubię Ambrose i będę zawsze mu kibicował ale szczerze i otwarcie wypowiem się na temat niebawem może latem Ambrose zbije się do pasa bo nie bądźmy głupi The Shield chwile pociągnie a później rozpoczną solową karierę bo wątpię żeby WWE nie miało na nich planów. Ja uważam że będzie to tak że Seth Rollins przejdzie face turn czym będzie chciał się dostać do MITB Matchu ale Ambrose pozostanie Heel'em odgrywając rolę psychola jakim jest obecnie i jakim był kiedyś za czasów CZW i WXW i też będzie się starał o walizkę, ja mogę się założyć że ktoś z tej trójki szybko zyska karierę, nie wiem ale obecnie Fedka ciąglę ma Ambrose w Spotlingu na WWE.com i nie jest to przypadek widocznie mają coś do niego i widzą coś w nim, stawiam że to on może wyjść jako ten najlepszy na drogę bo wiadomo co jest potrzebne w WWE mikrofon a on to coś ma, ma pełno fanów w ameryce na Tumblr widać pełno kont z avkiem Ambrose więc to kolejny plus że fani go kupują, ja chociaż lubię Ambrose ale wiem jedno osiągnie dużo w WWE dzięki kim jest i jak to robi, jak kumple na backstageu uważaj że jest skryty i to jest w nim najlepsze i na duży plus! jeżeli nie Ambrose szybko nie zyska karierę to być może Roman Regins (ja chętnie bym go zobaczył z pasem WWE Champion czy WHC) świetny zawodnik jego Spear wgniata mózg w klawiature może za mikrofonem królem nie jest ale jest świetny ringowo i nawet z takim drewniakiem jak Cena wywinął by dobrą walkę! co do Seth tego to HHH będzie polerował przez jakiś czas zaistniej w główny rosterze dzięki Mid-Cardowi pas IC albo US szybko zdobędzie i później powoli do góry będzie się wspinał na sam szczyt ja tak to widze w przypadku Seth Rollinsa jeżeli ktoś z nich wbije się do Main Eventu to będzie mega świeżość i nie będzie aż tak śmierdziało PG Erą :) ja stawiam na Ambrose! w razie czego nie że go lubię i od razu na niego stawiam widze w nim potencjał.

• 1 miesiąc temu...

Pas WWE zmienił właściciela więc wypada to skomentować. John Cena... John Cena... jak nikt inny z całego rosteru zasługiwał na to by posiadać ten pas. Nie wiem czy to największy sukces w jego karierze ale to cudowne gdy ktoś po raz jedenasty zdobywa coś na co ktoś inny pracuje latami i nie ma tego pasu ani razu. RESPECT !

A tak mówiąc całkiem poważnie, to już nie jest wpadnięcie z deszczu pod rynne. To jest wpadnięcie z morza do oceanu. Cena - ile on zna chwytów wrestlingowych? 5. Więc po jaką cholerę dawać mu NAJWAŻNIEJSZY pas federacji po raz 11? Ile Cena miał walk które tak naprawdę budowały historie federacji? Żadnej! Ile miał fantastycznych pojedynków w karierze? No może 3. Pamiętny z Punkiem , oraz walka z JBL'em i debiut przeciw Angelowi. Teraz Cena jest w tej federacji tak naprawdę pod względem szacunku u fanów za walki nikim. A dostał ten pas. W ogóle po jaką cholerę ten człowiek jest nadal facem skoro zbiera najnegatywniejszą reakcje z wszystkich? Pas mu się nie należał, najgorsze jest to że teraz feuduować z nim będzie następny który na WM pokazał klapę czyli Ryback. Pas dla Ceny to najgorsza z możliwych decyzji władz WWE.

Chyba lepiej dla niego niż dla aktora który pojawią się raz na miesiąc. Cena jest cały czas, zapier dala cały rok to mu go dali. Też nie jestem zachwycony posiadaczem pasa ale to 100x lepsze rozwiązanie niż de rok. Teraz może trochę potrzymać bo de rok miał dosyć krótko więc się przyzwyczajaj :lol

Chyba lepiej dla niego niż dla aktora który pojawią się raz na miesiąc. Cena jest cały czas, zapier dala cały rok to mu go dali. Też nie jestem zachwycony posiadaczem pasa ale to 100x lepsze rozwiązanie niż de rok. Teraz może trochę potrzymać bo de rok miał dosyć krótko więc się przyzwyczajaj :lol

Ok, ja nie mówię żeby Rock zasługiwał na ten pas. Nie przeczę że Cena jest na wszystkich tygodniówkach, ale do cholery żeby kandydować do NAJWAŻNIEJSZEGO pasa federacji trzeba posiadać jakieś umiejętności. A jeszcze jak się ten pas dostaje po raz 11... Wybór zdecydowanie nietrafiony.

• Urządzenie:  Windows

Żeby kandydowac do głównego pasa federacji trzeba zarabiać pieniądze i sprzedawać bilety na galę. Dobrze by było gdybyś miał umiejętności przy okazji, ale to nie jest najważniejszym czynnikiem. Bo co z tego że fani buczą na Cene od 6 lat, i wypominają mu brak skillów skoro on wciąż przyciąga najwięcej ludzi? Skoro to on, a nie jakiś mega utalentowany ringowo młodziak zarabia grube dolary dla tej federacji?

Cena jako mistrz to nic nowego. Jako że nie posiadał tego pasa od dobrego półtora roku, to teraz pewnie polata sobie z nim dłużej niż poprzedni mistrz. Kto następny w kolejce? Hmm... Idąc tokiem myślenia WWE stawiałbym na Big Showa, Marka Henry'ego albo hmm brakuje mi jakiś mocnych heeli w chwili obecnej. Oczywiście żaden z tej dwójki nie ma najmniejszych szans na przejęcie tytułu. Są tylko by Cena odbębnił parę obron.