Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TLC, kontuzja Ceny, Wyatt, Jericho, Big Show i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

Newsy wypchane samymi spoilerami z Raw oraz Survivor Series

:arrow: Zaczynamy nie od Raw, nie od Survivor Series lecz od TLC, a dokladniej trzech lokalnie zapowiadanych w Nowym Jorku walk na tę galę. Oczywiście nie są to oficjalnie zapowiedziane walki, ale chyba nikogo one nie zdziwią, umieszczam w spoilerze:

WWE Championship: Tables Match: CM Punk vs. Ryback

World Heavyweight Championship: Chairs Match: Big Show vs. Sheamus

TLC Match: John Cena vs. Dolph Ziggler

:arrow: Podczas wyborów w których udział brala Linda McMahon niewiele mowiło się o zawartosci DVD: WWE Attitude Era, które od dzisiaj w sprzedaży. Jednak własnie dziś mamy oficjalnie potwierdzone, że DVD oznaczone jest znaczkiem TV-14 i tylko bardzo nieliczne momenty jak jakieś krwawienia czy bluzgi zostały ocenzurowane (nie wszystkie).

:arrow: Wiele po Raw mówi się o kontuzji Johna Ceny! Otóż jak widzieliśmy na Raw, John podskakując gonił uciekającego Zigglera i kontuzja nie jest storyline'em, lecz efektem błędu obu panów chyba przy wyniesieniu pod AA. Kontuzja nie jest bardzo dotkliwa, wiadomo, że chodzi o kolano, ale konkrety dopiero w ciagu najbliższych godzin.

:arrow: Nazwę grupy w której skład wchodzą Reigns, Ambrose i Rollins najpewniej zdradził hiszpański komentator na Twitterze. Chodzi o nazwę Shield.

:arrow: Na najbliższy odcinek WWE Main Event zapowiedziana jest walka The Miz vs. Dolph Ziggler, czyli można spodziewać się bardzo dobrego pojedynku!

:arrow: Wiecie ile osób na żywo śledziło Pre-Show gali Survivor Series na YouTube? Dokładnie 3380! Wynik z gali na galę coraz słabszy i czy coś wgl. komuś dają te 30 minutowe show w internecie?

:arrow: Jeszcze taka anegdota, że na Survivor Series po raz pierwszy mieliśmy okazję zobaczyć 3 komentatorów, zawsze było ich 2!

:arrow: Otóż Bray Wyatt znany również jako Husky Harris na Twitter'ze podczas Raw zamieścił taką krótką, ale chyba wiele mowiącą notkę: "2 Month. #Raw.". Oczywiście wszystko wskazuje na jego powrót do ringu po kontuzji! Wczesniej Husky, czyli były członek Nexusa nazwał swoich kolegów z tej stajni amatorami!

:arrow: Wade Barrett pokonując na Raw mistrza IC, Kofi Kingstona zapowiedział na Twitter'ze, że Kofi może pocałować pas na pożegnanie. Czyżby Garaż Barretta został obdarowany wkrótce tym własnie złotem?

:arrow: Chris Jericho na Twitterze został spytany przez fana, kto powinien wprowadzać go do Hall of Fame. Y2J odpowiedział, że nigdy się tam nie znajdzie - skromność czy raczej dziwaczna obietnica? Może planuje pojawić się w kurniku?

:arrow: JTG i Jack Swagger byli wśród gwiazd na backstage'u Survivor Series, ale jak widzieliśmy nie zostali wykorzystani.

:arrow: Otóż Stephen Bonnar, czyli gwiazda UFC jak mówi Dana White ponoć odrzucał jego propozycję walki, bo postanowił iść w stronę wrestlingu! Konkretów brak, ale White mówił, że obaj mają dobre relacje jednak taką informacją strasznie go zszokował.

:arrow: Po Raw Ryback przy pomocy sędziego opuszczał arenę, a Dark Match, który miał się odbyć pomiedzy Punkiem, a Ceną z przycyzny kontuzji tego drugiego nie odbył się.

:arrow: Poniżej dość fajna notka z Twittera Big Show, który zauważył, że na SS dostał 31 ciosów krzesłem od Sheamusa, cała notka niżej:

Fani Sheamusa. Rozumiem, że jesteście zawiedzeni. Nie życze sobie żadnych przeprosin ani wymówek. Życie nie jest fair. Zrobiłem to co było konieczne by zachować WHC. @WWESheamus może cieszyć się z 31 ciosów krzesłem. Będę się leczył i nadal będę WHC.

:arrow: Walki nagrane w Dayton po Raw to Justin Gabriel vs. Darren Young oraz rewanż z Survivor serie między Team CoBro i 3MB, kiedy zobaczymy dane walki nie wiadomo, ale zapewne Saturday Morning Slam czy coś w podobie.

:arrow: Na live chat'cie na stronie WWE przed Survivor Series obecna była Lilian Garcia, która m.in. powiedziała, że jeszcze nie wie kiedy wróci do TV, ponieważ nie wiadomo w jakim tempie potoczy się rehabilitacja jej karku i pleców, które ucierpiały w wypadku samochodowym 27 Października.

:arrow: Przed Survivor Series, The Rock na Twitterze zapytał swoich fanów kto zgarnie pas WWE. Po obronie Punka napisał, że jest mu tak samo obojętne kto stanie z nim do ringu na Royal Rumble jak to kto będzie występował w nowym GI Joe, to nadal będzie ssać.

:arrow: A na koniec macie foteczkę Stacy Keibler znad Morza Martwego z można powiedzieć specyficzną maseczką na ciele:

90d351c3c51154d1af515939fb2119b3_500.jpg

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Avangers

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co do pojedynków mogących odbyć się na TLC dyskutujemy w OD, więc myślę, że nie ma sensu o tym się tutaj wypowiadać. Zapraszam, serdecznie! :)

DVD Attitude Era w sprzedaży, ale także na naszym forum. Szkoda, że nie będzie takich drastycznych scen prosto z Attitude, jednak kto nie ściągnął i nie zobaczył ten nie wie. Jestem ciekawy co się dzieje z Ceną. To zejście z ringu nie było udawane, praktycznie to był taki szczegół, którego można było zapomnieć, no ale dzięki temu Ziggler zniszczył John'a w walce poza ringiem. Pre-Show oglądało tylko 3000 osób? Z jednej strony masakra, a z drugiej jest to powód dla zmiany. Rock na twiterze ciągle "zabawny" i raczej na takie pytania fanów jednoznacznie odpowiadać nie może, ale każda wymówka dobra ;)

Dzięki bardzo ,,,, :t_up:

:arrow: nie no nie źle sie zapowiada nie wiem czy ktoś z was słyszał ale tag team match o pas Tag Team ma być w TLC Matchu ! po prostu jeżeli tak się stanie to będę w niebie , normalnie cieszył bym się jak dziecko w końcu porządna gala by się trawiła , dwa porządne teamy :D w takim match uh jakie emocje , oczekuje TLC z wielkim zdziwieniem i mam nadzieje że gala rozj* system na amen :5

:arrow: Widze co się teraz dzieje jeżeli będzie tak do Wm 29 to możemy być pewni że WWE przejdzie ponownie na TV - 14 widać że ponownie korzystają z ich usługi i możemy być pewni że przejdą prędzej czy później na tą ocene , jeżeli walki będą takie jak teraz i takie ataki to możemy być pewni że po Wm 29 nadejdzie taka zmiana , ja oczywiście tego oczekuje,Attitude Era za pewnie ściągnę DVD :) z chęcią tylko szkoda że tak mało walk jest , nie ma walki taker i kane z Wm 14 z tego co wiem ; D a to moja 5 ulubiona walka z tam tych czasów , nie no zobaczymy ja ściągnę.

:arrow: Shield :D w końcu jakaś porządna stajnia na którą długo czekałem i w końcu się doczekałem , Ambrose będzie dominował w tej stajni , miałem nadzieje że to on jest liderem ale jakoś w to wątpię i zdaję mi się że Regins to lider : / no cóż nowy Nash z niego wyrasta więc HHH będzie go pushowal , ale niech mi tylko z jobbują Ambrose to mogą być pewni że pojadę specjalnie do USA ! i podpale im to siedzibę nikt nie ma prawa szmacić takiego zawodnika . :x

Dzięki za newsy :)

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...