Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TLC, kontuzja Ceny, Wyatt, Jericho, Big Show i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

Newsy wypchane samymi spoilerami z Raw oraz Survivor Series

:arrow: Zaczynamy nie od Raw, nie od Survivor Series lecz od TLC, a dokladniej trzech lokalnie zapowiadanych w Nowym Jorku walk na tę galę. Oczywiście nie są to oficjalnie zapowiedziane walki, ale chyba nikogo one nie zdziwią, umieszczam w spoilerze:

WWE Championship: Tables Match: CM Punk vs. Ryback

World Heavyweight Championship: Chairs Match: Big Show vs. Sheamus

TLC Match: John Cena vs. Dolph Ziggler

:arrow: Podczas wyborów w których udział brala Linda McMahon niewiele mowiło się o zawartosci DVD: WWE Attitude Era, które od dzisiaj w sprzedaży. Jednak własnie dziś mamy oficjalnie potwierdzone, że DVD oznaczone jest znaczkiem TV-14 i tylko bardzo nieliczne momenty jak jakieś krwawienia czy bluzgi zostały ocenzurowane (nie wszystkie).

:arrow: Wiele po Raw mówi się o kontuzji Johna Ceny! Otóż jak widzieliśmy na Raw, John podskakując gonił uciekającego Zigglera i kontuzja nie jest storyline'em, lecz efektem błędu obu panów chyba przy wyniesieniu pod AA. Kontuzja nie jest bardzo dotkliwa, wiadomo, że chodzi o kolano, ale konkrety dopiero w ciagu najbliższych godzin.

:arrow: Nazwę grupy w której skład wchodzą Reigns, Ambrose i Rollins najpewniej zdradził hiszpański komentator na Twitterze. Chodzi o nazwę Shield.

:arrow: Na najbliższy odcinek WWE Main Event zapowiedziana jest walka The Miz vs. Dolph Ziggler, czyli można spodziewać się bardzo dobrego pojedynku!

:arrow: Wiecie ile osób na żywo śledziło Pre-Show gali Survivor Series na YouTube? Dokładnie 3380! Wynik z gali na galę coraz słabszy i czy coś wgl. komuś dają te 30 minutowe show w internecie?

:arrow: Jeszcze taka anegdota, że na Survivor Series po raz pierwszy mieliśmy okazję zobaczyć 3 komentatorów, zawsze było ich 2!

:arrow: Otóż Bray Wyatt znany również jako Husky Harris na Twitter'ze podczas Raw zamieścił taką krótką, ale chyba wiele mowiącą notkę: "2 Month. #Raw.". Oczywiście wszystko wskazuje na jego powrót do ringu po kontuzji! Wczesniej Husky, czyli były członek Nexusa nazwał swoich kolegów z tej stajni amatorami!

:arrow: Wade Barrett pokonując na Raw mistrza IC, Kofi Kingstona zapowiedział na Twitter'ze, że Kofi może pocałować pas na pożegnanie. Czyżby Garaż Barretta został obdarowany wkrótce tym własnie złotem?

:arrow: Chris Jericho na Twitterze został spytany przez fana, kto powinien wprowadzać go do Hall of Fame. Y2J odpowiedział, że nigdy się tam nie znajdzie - skromność czy raczej dziwaczna obietnica? Może planuje pojawić się w kurniku?

:arrow: JTG i Jack Swagger byli wśród gwiazd na backstage'u Survivor Series, ale jak widzieliśmy nie zostali wykorzystani.

:arrow: Otóż Stephen Bonnar, czyli gwiazda UFC jak mówi Dana White ponoć odrzucał jego propozycję walki, bo postanowił iść w stronę wrestlingu! Konkretów brak, ale White mówił, że obaj mają dobre relacje jednak taką informacją strasznie go zszokował.

:arrow: Po Raw Ryback przy pomocy sędziego opuszczał arenę, a Dark Match, który miał się odbyć pomiedzy Punkiem, a Ceną z przycyzny kontuzji tego drugiego nie odbył się.

:arrow: Poniżej dość fajna notka z Twittera Big Show, który zauważył, że na SS dostał 31 ciosów krzesłem od Sheamusa, cała notka niżej:

Fani Sheamusa. Rozumiem, że jesteście zawiedzeni. Nie życze sobie żadnych przeprosin ani wymówek. Życie nie jest fair. Zrobiłem to co było konieczne by zachować WHC. @WWESheamus może cieszyć się z 31 ciosów krzesłem. Będę się leczył i nadal będę WHC.

:arrow: Walki nagrane w Dayton po Raw to Justin Gabriel vs. Darren Young oraz rewanż z Survivor serie między Team CoBro i 3MB, kiedy zobaczymy dane walki nie wiadomo, ale zapewne Saturday Morning Slam czy coś w podobie.

:arrow: Na live chat'cie na stronie WWE przed Survivor Series obecna była Lilian Garcia, która m.in. powiedziała, że jeszcze nie wie kiedy wróci do TV, ponieważ nie wiadomo w jakim tempie potoczy się rehabilitacja jej karku i pleców, które ucierpiały w wypadku samochodowym 27 Października.

:arrow: Przed Survivor Series, The Rock na Twitterze zapytał swoich fanów kto zgarnie pas WWE. Po obronie Punka napisał, że jest mu tak samo obojętne kto stanie z nim do ringu na Royal Rumble jak to kto będzie występował w nowym GI Joe, to nadal będzie ssać.

:arrow: A na koniec macie foteczkę Stacy Keibler znad Morza Martwego z można powiedzieć specyficzną maseczką na ciele:

90d351c3c51154d1af515939fb2119b3_500.jpg

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Avangers

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co do pojedynków mogących odbyć się na TLC dyskutujemy w OD, więc myślę, że nie ma sensu o tym się tutaj wypowiadać. Zapraszam, serdecznie! :)

DVD Attitude Era w sprzedaży, ale także na naszym forum. Szkoda, że nie będzie takich drastycznych scen prosto z Attitude, jednak kto nie ściągnął i nie zobaczył ten nie wie. Jestem ciekawy co się dzieje z Ceną. To zejście z ringu nie było udawane, praktycznie to był taki szczegół, którego można było zapomnieć, no ale dzięki temu Ziggler zniszczył John'a w walce poza ringiem. Pre-Show oglądało tylko 3000 osób? Z jednej strony masakra, a z drugiej jest to powód dla zmiany. Rock na twiterze ciągle "zabawny" i raczej na takie pytania fanów jednoznacznie odpowiadać nie może, ale każda wymówka dobra ;)

Dzięki bardzo ,,,, :t_up:

:arrow: nie no nie źle sie zapowiada nie wiem czy ktoś z was słyszał ale tag team match o pas Tag Team ma być w TLC Matchu ! po prostu jeżeli tak się stanie to będę w niebie , normalnie cieszył bym się jak dziecko w końcu porządna gala by się trawiła , dwa porządne teamy :D w takim match uh jakie emocje , oczekuje TLC z wielkim zdziwieniem i mam nadzieje że gala rozj* system na amen :5

:arrow: Widze co się teraz dzieje jeżeli będzie tak do Wm 29 to możemy być pewni że WWE przejdzie ponownie na TV - 14 widać że ponownie korzystają z ich usługi i możemy być pewni że przejdą prędzej czy później na tą ocene , jeżeli walki będą takie jak teraz i takie ataki to możemy być pewni że po Wm 29 nadejdzie taka zmiana , ja oczywiście tego oczekuje,Attitude Era za pewnie ściągnę DVD :) z chęcią tylko szkoda że tak mało walk jest , nie ma walki taker i kane z Wm 14 z tego co wiem ; D a to moja 5 ulubiona walka z tam tych czasów , nie no zobaczymy ja ściągnę.

:arrow: Shield :D w końcu jakaś porządna stajnia na którą długo czekałem i w końcu się doczekałem , Ambrose będzie dominował w tej stajni , miałem nadzieje że to on jest liderem ale jakoś w to wątpię i zdaję mi się że Regins to lider : / no cóż nowy Nash z niego wyrasta więc HHH będzie go pushowal , ale niech mi tylko z jobbują Ambrose to mogą być pewni że pojadę specjalnie do USA ! i podpale im to siedzibę nikt nie ma prawa szmacić takiego zawodnika . :x

Dzięki za newsy :)

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...