Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Survivor Series 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Survivor Series 2012. A oto walki:

1.

Pre-Show

3MB (Heath Slater & Jinder Mahal w/Drew McIntyre) vs Zack Ryder & Santino Marella

2.

Traditional 5on5 Survivor Series Match

Rey Mysterio & Sin Cara & Justin Gabriel & Tyson Kidd & Brodus Clay vs Tensai & Prime Time Players & Epico & Primo

3.

WWE Divas Championship

Kaitlyn vs Eve Torres

4.

WWE United States Championship

Antonio Cesaro vs R-Truth

5.

World Heavyweight Championship

Big Show vs Sheamus

6.

Traditional 5on5 Survivor Series Match

Team Ziggler (Dolph Ziggler, Wade Barrett, David Otunga, Damien Sandow & Alberto Del Rio) vs Team Foley (Randy Orton, The Miz, Hell No & Kofi Kingstona w/Mick Foley)

7.

WWE Championship

Triple Threat Match

CM Punk vs Ryback vs John Cena

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Brem

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Spodziewałem się o wiele więcej po tej gali...Dwie walki wypadły dość dobrze jednak według mnie znów najbardziej zaimponowała walka o pas WWE. Dlaczego ? Triple Threet Match do tego jeszcze niezłe zestawienie, zawodnicy zrobili swoje nie powiem bo było w nie których momentach nudno ale i tak można powiedzieć że walka wypadła dobrze. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

A ja uważam że ppv wypadło całkiem nieźle, dobrym posunięciem było dodanie drugiej walki SS, mimo że z dupy i teamy złozone z jobberów (jak usłyszałem TEAM PRIMO to aż parsknąłem) ale sama walka ringowo świetna, Gabriel, Cara, Kidd, Rey pokzalai naprawde kawał świetnego wrestlingu. Druga walka SS równierz była dobra, może nie tak dobra ringowo ale tez nie można powiedzieć że słaba ringowo, ale tutaj było większe napięcie, zdecydowanie lepiej rozpisana, były emocje, fajna końcówka, ogólnie dobra walka. No ale walką gali jak dla mnie zdecydowanie był Main Event. Świetnie rozpisana walka, emocje były do samego końca a i poczatek czy środek nie był nudny. Cały czas się coś działo, ponad 20min bardzo szybko zleciało, dodatkowo ciekawostka w postaci panów z NXT i początek być może czegoś bardzo ciekawego. Walka godna ME mimo średniej podbudowy jak na taką walkę.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

5vs5 z Reyem i PTP był dobry, ale tak naprawdę można go nazwać squashem, bo zwycięstwo 4 to przesada. WHC dobre tylko jeżeli chodzi o zwrot w zakończeniu. Faworytami według mnie były walki TZ vs TF oraz Main Event. Wybiorę jednak tą drugą, bo akcja była równie dobra jak w tym pierwszym, a w dodatku ciekawe zakończenie.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wybieram walkę o WWE CHAMPIONSHIP. Świetnie wypadli zarówno Punk , Cena (zawodnik ringowo słaby ale wiele ringowych wojen ma za sobą) no i Ryback który walczył po prostu świetnie . W dodatku to zakończenie które było zaskoczeniem , chociaż na początku poznałem tylko Ambrosa ; )

WWE Championship. Panowie pokazali moc. Jedyne czego mi brakowało to większego zdecydowania oraz tzw naparzanki w składzie trzy osobowym. Końcówka wyszła lepiej niż na to liczyłem i w ogóle ta walka była dla mnie miłym zaskoczeniem. Praktycznie* każda walka spełniła swoje zadanie, co jest godne pochwalenia :roll:

Dla mnie walką gali był tradycyjny pojedynek Survivor Series, czyli Team Foley vs Team Ziegler. Muszę powiedzieć, że był bardzo znośny. Nie było to jakieś wielkie widowisko, ale było kilka dobrych momentów. Takich jak akcja podczas ostatnich 3-4 minut walki + Foley wykonujący Mandible Claw na Ricardo - bezcenne. Również trzeba wyróżnić tutaj ME, ale sentyment do team'u Foley'a nie pozwala mi wybrać nic innego.

ahfo.png

luba_049.png

• 2 tygodnie później...

Najlepszą walką okazał się Main Event, z udziałem takicg gwiazd jak CM Punk, John Cena, czy dopiero wschodząca gwiazda Ryback, możliwe iż wielka przyszłość i twarz WWE. Ogólnie co do walki, to wiadomo zestawienie zawodników spoko. Punk często wylatuje i mamy starcie dwóch typowych terminatorów. Trzeba przyznać, że walka czasami przynudzała, ale ogólnie wypadła dobrze. Jak widać wypadła tak dobrze, że stała się walką gali. Wybraliśmy:

WWE Championship

Triple Threat Match

CM Punk vs Ryback vs John Cena

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
  • Dodaj nową pozycję...