Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2012 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs

349747_lg.jpg

16 Grudnia 2011

Brooklyn, New York, Barclays Center

Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=K0cEnCuYcX8

http://www.youtube.com/watch?v=K0cEnCuYcX8

Theme song:

Oficjalna karta

Pre-Show "Santa’s Helper" No. 1 Contender’s Diva Battle Royal

20121210_LIGHT_raw_v_divasroyal_C.jpg

Alicia Fox vs. Rosa Mendes vs. Layla vs. AJ vs. Kaitlyn vs. Aksana vs. Tamina vs. Natalya

TLC Match

TLC%20MATCH%20PREVIEW%20ARTICLE%20IMAGE.jpg

Team Hell No & Ryback vs. The Shield

:arrow: Wygrana za pomocą: pinfall or submission.

Money in the Bank World Heavyweight Championship

Ladder Match

20121203_EP_LIGHT_TLC_match_cena-zig_C-homepge.jpg

John Cena vs. Dolph Ziggler ©

World Heavyweight Championship

Chairs Match

20121119_EP_LIGHT_TLC_match_sheamus-show_C-homepage.jpg

Sheamus vs. The Big Show ©

Intercontinental Championship

Singles Match

20121126_EP_LIGHT_TLC_wade_kofi_C.jpg

Wade Barret vs. Kofi Kingston ©

United States Championship

Singles Match

20121205_EP_LIGHT_TLC_Cesaro_Truth_HOMEPAGE.jpg

Antonio Cesaro © vs. R-Truth

No. 1 Contender’s Tables Match

20121210_EP_LIGHT_TLC_rmsc_dscr_C.jpg

Rey Mysterio & Sin Cara vs. Team Rhodes Scholars
  • Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avangers

10

• DonCarlos

5

• Brem

5

• patryniu

4

Top użytkownicy w tym temacie

No to co dziś zobaczyłem normalnie mnie zagięło w pół SS chyba najlepszą galą w 2012 roku nie wiadomo jak to będzie z TLC ale to co dziś zobaczyłem masakra wielkie oczy i powiedziałem w końcu ! na cały głos ! :D Dean Ambrose and Seth Rollins zadebiutowali,czyżby to oznaczało jakąś Hardcorową stajnie , może powrót NWO , może powrót Nexusa , może nowa stajnia normalnie mnie zaszokowali,podobał mi się postawa Deana :) normalnie gala cud i miód i orzeszki oby tak dalej wszystko ładnie zaplanowane pierwszy plus dla CT :t_up:

Co do TLC obawiam się że możemy dostać znowu Triple Theart Match o WWE Championship , nie wiem kto będzie kolejną ofiara stajni NXT :) obecnie jest nią Rybacka jest on na plakacie TLC więc może walczyć o pas WWE Championship , pierwsze plany zakładały że Foley ma za walczyć z Punkiem ale teraz jakoś w to z wątpiłem :thinking: chociaż Dean miał z nim kiedyś feud to Foley może dostać wpierdziel od nich,wiem jedno będzie to wielka rewolucja i to dziś na RAW zrobią coś mocno oszłamiającego , dziwi mnie zachowanie Cena nie żegna się z fanami jak wychodzi z ringu ? do tego ta współpraca z Punkiem,robi się to teraz bardzo tajemnicze a to bardzo ! :)

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Co do TLC obawiam się że możemy dostać znowu Triple Theart Match o WWE Championship

Jeśli chodzi właśnie o ten pas to raczej zobaczymy pojedynek Punk vs. Ryback Table Match. Zarówno na SS jak i na RAW, Ryback został zaatakowany i wrzucony na stół przez "ochronę z NXT". W zasadzie to co obecnie się dzieje jest całkiem przyjemne, więc ich walka na TLC także może być dobra.. Z kolei Cena jest teraz bardzo zajęty Ziggler'em, więc ich pojedynek na TLC także możemy zobaczyć.

pierwsze plany zakładały że Foley ma za walczyć z Punkiem ale teraz jakoś w to z wątpiłem

A szczególnie kiedy Foley przegrał na SS. Wcześniej mogło się wydawać, że do takiego pojedynku może dojść, ale teraz jak już sam wspomniałeś jest to po prostu nierealne.

Najwyraźniej na TLC zobaczymy także walkę Big Show vs. Sheamus Chair Match. Podbudowa dopóki co nie jest najlepsza, bo na razie to tylko na PPV Rudy zrobił z Show'a miazgę, ale przed nami jeszcze kilka SD, RAW, na których wszystko może się wydarzyć. Z ważywszy na to, że SD ostatnio trzyma poziom można liczyć na coś dobrego :)

Hym , spoglądając na obecną karte która prawdopodobnie się zapowiada mogę wywnioskować że będzie ciekawie , Tabels Match pomiędzy Punkiem a Rybackiem możemy być pewni że Rollins , Roman , Ambrose mogą wbić i pomóc Punkowi :) gala zapowiada się przyzwoicie , co mnie zdziwiło ? TLC Match Ziggler vs Cena , TLC ? dziwne do zwykłej walki ja się z tego ciesze oby dwoje dadzą świetną walkę udowodnili dziś to na RAW :) i mam nadzieje że na TLC będzie podobnie.Gala zapowiada się świetnie , wszystko dobrze dobrane do tego widać ze wszystko wraca do normy. nie jest nudno itd . dzisiejsze RAW może oznaczać dużo zmian w przyszłości kiedy to 3 stoły poszły w tyg. ? , 3 lat temu czy 2 lat temu ? :D .. sam juz nie wiem kiedy to było.. mam nadzieje że TLC na zaszokuje :D , stajnia jest :D lider prawdopodobnie Punk .. mi takie coś pasuje,tylko czekać na TLC.

To i ja na szybko dołożę swoje 3 grosze w związku z walkami, które widnieją w newsach jako te, które najpewniej na gali zobaczymy. CM Punk vs. Ryback w Tables Matchu, czyli kolejna walka z serii jak wyrolować Rybacka, by Punk do Royal Rumble i walki z Rockiem uchował się z pasem. Stypulacja w sumie niewiele tu da, niby zdecydowanie sprzyja Rybackowi, jednak nie zapominajmy o Dean'ie, Seth'ie i Roman'ie, którzy juz dwukrotnie rzucali Rybackiem na stół komentatorski i czemu nie mają tego powtórzyć na TLC, bo w końcu po tej gali i tak Ryback miejsce w walce o pas straci na korzyść Rocka. Ale wracając to szanse Rybacka znów wydają się być minimalne, title run Punka trwający już ponad rok ciężko będzie przerwać i wątpię by od tak, na miesiąc przed Royal Rumble zrobił to Ryback. Kolejna interwencja i kolejne dni doliczone do title runu obecnego mistrza.

Chairs Match między Showem a Sheamusem, czyli powtarzająca się kolej rzeczy jak w przypadku Del Rio z Rudym. Co tu nie mówić, obecna sytuacja przy tym pasie nie wygląda zbyt dobrze, walki sa jednymi z nudniejszych w karcie PPV chyba, że trwają nie wiadomo ile, na SmackDown powtarzajaca się sytuacja z dominacją Irlandczyka nad wszystkimi, a mimo to na TLC i tak innej opcji niz wygrana Showa nie ma. Zbyt krótki title run, stypulacja tez tutaj wiele nie doda po za tym, że spodziewam się ciągłego nawalania krzesłami, już mieliśmy dobry przedsmak tego co tam zobaczymy, w sumie na parkingu jak na SD czy ten Sheamusa po walce na PPV mogą się podobać, gdyby tylko wywalić Showa i Sheamusa, a dac kogoś konkretnego za nich to program mógłby wyjść spoko, ale mamy co mamy.

Janusz z Adolfem w TLC Matchu. Jan technik to wiadomo, ze nie dostanie tylko stołów, tylko drabin czy tylko krzeseł, tylko dostanie wszystko na raz bo on jest uniwersalny i z wszystkim da radę. Ziggler przy nim tylko zyskuje, szkoda, że z Love Story w tle, a i z Ceny to całe całowanie AJ i w ogóle wstawianie się w jej obronie spisku splątanego przez Vickie wydaje mi się zbędnym aspektem na Raw - co prawda obaj razem w feudzie nie wypadają źle, bo Janusz przy Dolphie też moze nam pokazać coś lepszego niż jego standard, ale nie z taką otoczką. Co do walki jeśli do niej dojdzie to może wyjść dobrze, Dolph dostaje te szansę jedna po drugiej, jak wspominaliśmy w dyskusji o nim do której zapraszam często z tych szans wychodzil pokonany, teraz kiedy zbliżamy się do momentu wykorzystania walizki przez niego, kiedy to na każdym kolejnym PPV mistrz Wagi Cieżkiej musi chodzić z oczami dookoła głowy, myślę, ze wreszcie dadzą mu powygrywać w feudzie - oczywiście na Raw dostaje baty z przymróżeniem oka na kontuzję Ceny, która wymuszona, bo pod wzgledem dominacji to nikt nie bedzie nigdy prowadził feudu z Janem, bo to on prowadzi feud z kimś - ale pod wzgledem wygranej wydaje mi się, że Dolph nie stoi na straconej pozycji.

Ogolnie po dobrym Survivor Series, w oczekiwaniu na Royal Rumble myślę, że mozemy spodziewać się kolejnej spoko gali, może mało nam się zmienia w tych walkach, ale każda może być nieobliczalna, bo nawet w przypadku pasa WHC przecież możemy zobaczyć Dolpha z walizeczką, przy pasie WWE tych trzech młodzian czy choćby Rocka, a walki Jana zawsze są wypchane niespodziankami jak kolejna akcja w move-set'cie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Narazie nie będe sie rozpisywał bo karty nie ma, co prawda walki o główne pasy są raczej pewne ale na tą chwilę chce poruszyc inny temat, myślę że bardzo interesujący. Chodzi mi o 3cią raczej pewna bo wciąż się przewijająca czyli TLC match John Cena vs Dolph Ziggler i az dziwni mnie że nikt nie poruszył pewnego aspektu tej walki wcześniej. Sama walka oczywiście powinna wyjśc bardzo dobrze ale ja mam jedno ale. Jeżeli ma to byc TLC match no to... COŚ MUSI WISIEĆ NAD RINGIEM CZYŻ NIE?! W końcu w tej walce chodzi o wejście na drabine i zdjęcie czegoś, zazwyczaj pasa. No i teraz tak, normalnie mógłby to być kontrakt o #1 contendera ale w tym wypadku nie może bo raz że panowie kręcą się wokół innych pasów, dwa że na RR wiadoma jest walka Rock'a o WWE a trzy raczej dawanie teraz Cenie walki z Showem o pas nie wchodzi w gre a Zigglerowi tymbardziej skoro ma walizka. No i własnie, jak dla mnie jest jedna jedyna opcja a jest nią własnie wspomniana walizka która dumnie cały czas nosi przy sobie Dolph. Pamietajmy że to własnie Cena był tym który równierz zdobył walizke na tej samej gali co Ziggler tyle że ją bardzo szybko stracił zostając pierwszym w historii który zmarnował walizkę. Teraz miałby szanse na odkupienie. I moim zdaniem taką walkę własnie zobaczymy. Ale jeżeli Cena ją wygra a co za tym idzie Dolph wróci do punktu wyjścia i kręcenia się przy pasach midcardu... niewiem co zrobie ale będzie to coś strasznego...

COŚ MUSI WISIEĆ NAD RINGIEM CZYŻ NIE?!

Dobrze Cię rozumiem? Myślisz, że walka może odbyć się o walizkę Ziggler'a, którą wygra Cena? Oznaczałoby to, że John dostałby szansę na pas Wagi Ciężkiej, a co za tym idzie jednoczesne występy na RAW oraz SD, a to z kolei obniżyłoby wartość Ceny. Od kiedy John walczył np. na WM 25 o ten pas, tak czekałem na moment, w którym do niego powróci. W poprzedniej roli sprawował się dobrze, więc myślę, że tym razem także by sobie poradził, choć obecnie już nie ma tak obiecujących gwiazd jak Edge czy Jericho, którzy mogliby zarówno przy mikrofonie jak i w walce pokazać wyższość nad przeciwnikiem.

W przeciągu kilku tygodni ktoś konkretny musiałby takową walkę ustalić, bo wątpię, by Ziggler sam dobrowolnie zgodził się, a John musiałby się tą walizką zainteresować. Do ich pojedynku na TLC tak czy siak dojdzie, ale czy to może toczyć się właśnie o walizkę? Mam spore obawy, aczkolwiek nie obraziłbym się na dodatkowy dreszczyk emocji. Oczywiście wszyscy wierzymy, że ten pojedynek będzie miał stypulację związaną z nazwą gali, a nie zwykły szary pojedynek.

Brem napisał, dokładnie tak patryniu - walizka będzie wisiała nad ringiem - ale kto powiedział, że Cena ją wygra? W ani jednym swoim słowie w poście nie dopuściłeś do myśli, że Ziggler po prostu ją zachowa, W końcu juz raz swoją walizkę obronił i wywalił Jericho, wiem, że to była inna sytuacja w której odejście Y2Ja było konieczne, ale czemu nie zrobić z walizki obiektu pożądanego niczym pas? Cena może dostać druga szansę co bardzo trzymałoby się kupy, ale nie wygra tej walki, a Ziggler na ostatniej prostej przed Royal Rumble będzie dodatkowo podbudowany, w czasie kiedy wykorzystanie jego walizki się zbliża. Dla mnie TLC Match najbardziej prawdopodobny, w dodatku stypulacja pasująca do Zigglera i nic nie stoi na przeszkodzie by w końcu to jego rękę wznosił sędzia po walce z naszym Terminatorem.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ryback vs CM Punk TLC Match -Uważam że ta dwójka podbije serce fanów w tej walce , niezdziwię się jeżeli będzie wielka rozpierducha w tej walce na którą wszyscy a to wszyscy czekali,mam nadzieje że tego nie z chrzanią,chciałbym zobaczyć taki TLC Match jak One Night Stand 2008 pomiędzy Edge'em a The Undertakier'em piękna walka ... mało spotykna było dużo ekstremalnych akcji itd. , walka Edge z Mysterio z Alberto na TLC 2010 też mi się bardzo podobał więc cieszył bym się jak by rozwineli tą walkę podobnie jak walkę Edge z Rey i Alberto na TLC 2010,jedno jest pewien stajnia z NXT wbije i coś mi się zdaję że przy boku Reginsa , Ambrose , Rollinsa zagości Wyatt ! :D w końcu jego gmmick mnie doprowadza do szału jak oglądam NXT , normalnie niebo w sobie jego proma są biste , może ringowo nie jest kimś wielkim ale proma ma zarąbiste przypomina mi Dude Love strasznie nie wiem czemu ale jakoś przypomina mi Foley z tam tych gmmicków ta broda , te ubranie itd . na serio strasznie przypomina Micka więc cieszył bym się jak by zadebiutował na TLC razem z członkami NXT , za pewnie zwalą Rybacka na 3 stoł z drabiny itd wbiegną popchną drabinę jak Ryback będzie chciał odpiąć pas , no i The Shield wejdą i zwalą Rybacka drabina poleci w strone 3 stolów i bam .. Punk to wykorzysta i ściągnie pas ; D mam takie przeczucie że właśnie się tak stanie i będzie to wielkie zdziwienie.

Sheamus vs. Big Show WHC Match " Chairs Match " - Wiecie co ja się nie zdziwię jeżeli szajbus lub byk się zapomną i wymierzą sobie chairs shot w twarz ; D są teraz tacy nabuzowani że masakra,do tego szajbus coś nie dawno mówił że ma zamiar zawojować Hardcorowo krzesłem więc może to coś oznacza ? nie zdziwię się , wiecie co wam powiem czekam na ta walke jest dośc interesująca jak na tych dwóch zawodników , wiem że dadzą swietne show w końcu porządnie rozwineli ten feud z czego jestem nie mal zadowlony,jakoś tak nie napalam się na wykorzystanie walizki przez Dolpha chociaż uważam że Ziggler wykorzysta ją dopiero na Royal Rumble 2013 ale jednego jestem pewny długo z tym pasem nie posiedzi 3 miesiące tak jak Bryan i bay to nie gwiazda na cały czas :) więc uważam że będzie miał swoje 4 min . fani go aż tak bardzo nie kupują może nie którzy , ale jest z niego dobry heel więc to też się liczy :) .Jedno wiem że członków MITB będzie dużo zawodników z NXT na bank . i ktoś z nich może zgarnąć walizeczkę ale my tu gadamy o wale szajbusa z bykiem , uważam że walka rozruszy show.

Wade Barrett vs. Kofi Kingston IC Match-Ta walka jakoś bardzo tak mnie nie interesuje szczerze mówiąc , wiem że kofi dobrze się zaprezentuje bo odkąd wybory się skończyły to używa duże akcje wielkiego ryzyka , na serio oglądając jego walkę na RAW można zobaczyć że jest groźniejszy co mi się bardzo podoba i mam nadzieje że wiwną dobrą walkę na TLC , Wade też umię dobrze się zaprezentować więc tu nie ma o co się obawiać,czuje że moze pokazać się jak z najlepszej strony,mogli by dodać do niej jakąś stypulacje coś w stylu ladder match nudna chociaż by nie była,chociaż z jednej strony ciesze się że ponownie możemy zobaczyć walkę o pas IC z takimi dobrymi zawodnikami.

Dobra więc gala może być udana jeżeli zapowiadają się take ciekawe walki to czekam z przyjemnością ,dobrze zaplanowana karta z czego jestem zadowolony..hym słyszałem że dojdzie do 3 Ladder Matchu ! :D o pasy Tag team ciekawy news i mam nadzieje że się sprawdzi wtedy to będzie coś niesamowitego chętnie obejrzę taką niesamowitą walkę,Rey i Cara , Bryan and Kane .. fajna mieszanka do tego Playerki ; D i gra mam nadzieje że odbędzie się taka walka , za pewnie jak by się odbyła to by było ; D parę świetnych akcji . mam nadzieje że tak się stanie.

Wiecie co ja się nie zdziwię jeżeli szajbus lub byk się zapomną i wymierzą sobie chairs shot w twarz ; D

Nie ma mowy. Chcesz, by Vincent wywalił Show'a i Rudego? ;P Takich rzeczy nie zobaczysz w WWE, gdyż oni zamiast polepszać swoją technikę czy umiejętności to trenują najlżejsze, a zarazem wyglądające na silne uderzanie się krzesłami :lol

wiem że dadzą swietne show w końcu porządnie rozwineli ten feud z czego jestem nie mal zadowlony

Tak mnie tym feudem rozbuchali iż zaraz wybuchnę.. A co do walki to ja także liczę, że pokażą maksimum swoich umiejętności, a dołączając do tego wszystkiego krzesła to robi się jeszcze bardziej ciekawie, ale... Hardcore jest zupełnie zakazany, mocne uderzenie nie wchodzą w grę, zatem co nas przekona do dobrego nastawienia? Ogólny kształt tej gali czy może coś fajnego na zakończenie "nieudanego" roku?

uważam że Ziggler wykorzysta ją dopiero na Royal Rumble 2013

W tym roku to już raczej nie, ale w 2013 mamy Royal Rumble, Elimination Chamber, a także WM. Na tych galach prawdopodobieństwo zainkasowania walizki jest bardzo wysokie, a szczególnie patrząc na EC i WM. Tak czy siak, Dolph zostanie mistrzem Wagi Ciężkiej w 2013 roku. Aczkolwiek jest jeszcze kwestia tego typu, iż zmierzy się on z Ceną z TLC Match'u, stawką będzie walizką itd, ale to inna bajka :roll:

słyszałem że dojdzie do 3 Ladder Matchu ! :D o pasy Tag team

Jest to informacja jeszcze nie potwierdzona, ale kto by nie chciał takiej walki? Skład przecież nie musi obfitować w gwiazdy, wystarczy pomysł i kreatywni zawodnicy, a TT za sprawą Triple H'a stał się ważniejszy w WWE niż to bywało wcześniej.

No to mozna powiedzieć że się zje... popsuła nam karta...

Relly? Relly? Why WWE, why? Ok, rozumiem Punk ma konuzje, trzeba na szybko coś wymyślić ale czy WWE jak musi coś na szybko wymyslić to zawsze musi to być kretyństwo? Czemu Hell No?! Oni powinni bronić pasów, The Shield zaatakowało tez Miz'a, zaatakowało też Ortona (tutaj co prawda wykluła mi się pewna teoria ale jesli o to chodzi zapraszam do dyskusji o The Shield) więc równie dobrze to oni mogliby stanąc z Rybackiem przeciwko Tarczom a Hell No w spokoju mogliby walczyć o pasy. I kurde kretynizm numer dwa, czemu TLC? Po cholere wymyslać jakąś kompletną głupote jaką jest walka TLC która się wygrywa przez pin lub sub, jaki to ma sens?! Po co w takim razie w tej walce drabiny po co?! Od pojawienia się The Shield kręcą się oni wokół stołów, czemu nie może to byc Tables Match którego jeszcze w karcie nie ma?! Powiem więcej, czemu nie może to byc elimination Tables Match? Powiem jeszcze więcej, czemu nie może to byc Elimination Tables Match na którego szali znajda się kontrekty dla The Shield?! Które by wygrali przy pomocy 4tego zawodnika z NXT który tym samym w idealny sposób by został wprowadzony. W minute wymysliłem fajny scenariusz a był on pierwszym co mi przyszło do głowy. Czy w WWE naprawde pracują tacy kretyni że zamiast przez chwile pomysleć wolą poświęcić dywizje Tagów plus wymyślać kretyńską odmiane stypulacji która nie ma żadnego sensu i na dodatek toczy się totalnie o nic? Yhh brak mi słów...

Co do walki Ladder Match, tak przewidziałem to, pisałem o tym wyżej, dziekuje ;P Tutaj powiem tak, myslę że będzie to zdecydowanie najbardziej emocjonująca walka tej gali i jedna z bardziej ostatnich miesięcy. WWE ma szanse się pokazać z bardzo dbrej strony ale ma szansę się pogrążyć. Jeżeli wygra Dolph, wszyscy będą szczęśliwi i brawo WWE! Dolph dalej ma walizke dodatkowo się mega podbudowuje wygrywając z Ceną na ppv. Można miec nadzieje że tak własnie będzie skoro przez ostatnie dwa raw Ziggler został przez Cene dwa razy przypięty+ jedno SD zakończyło się jego odklepywaniem na rampie. Ale nigdy nic nie wiadomo i własnie opcja nr dwa. Jeżeli wygrywa Cena jest to żałosny kretynizm... Dolph który jest najlepszym zawodnikiem obecnie w federacji zarazm za CM Punkiem po raz kolejny dostaje kopa w dupe, niech jeszcze go spowrotem póxniej dadzą do feudu z Kofim o IC... Napewno emocje tu będą bardzo duże a po tym co pokazali na poprzednim raw gdy walczyli 1vs1 uważam że może to byc też najlepsza walka gali. Jedno tylko mnie bardzo martwi... Cena nie wygrał walki na ppv od MitB w czerwcu...

O innych walkach nie chce mi się pisać. Powiem tylko że jeżeli Kofi i Wade nie dostaną stypulacji będzie to niesmaczny żart ze strony WWE... Kolejny...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

coś mi się zdaję że przy boku Reginsa , Ambrose , Rollinsa zagości Wyatt ! w końcu jego gmmick mnie doprowadza do szału jak oglądam NXT , normalnie niebo w sobie jego proma są biste , może ringowo nie jest kimś wielkim ale proma ma zarąbiste

Akurat ringowo ex-Husky pomimo swoich potężnych gabarytów zjada na śniadanie 2/3 obecnego rosteru WWE. Dodając do tego fakt że w przeciwieństwie do sporej grupy zawodników ma jakiś gimmick również z niecierpliwością czekam na jego powrót do głównego rosteru. Jednakże zupełnie nie widzę go z Shield. Ta stajnia ma za zadanie wypromowac tego Romana jak-mu-tam, Ambrose i Rollins zapewne po czasie zostaną kolejnymi Justinami Gabrielami. Tymczasem Husky sam ma potencjał większy niż cała ta trójka razem wzięta, wtrącenie go do Shield zabiłoby jego gimmick i do tego raczej pozbawiło szans na jakąś przyszłośc.

[sheamus vs. Show]czekam na ta walke jest dośc interesująca jak na tych dwóch zawodników , wiem że dadzą swietne show w końcu porządnie rozwineli ten feud z czego jestem nie mal zadowlon

Ta walka nie będzie interesująca. Używanie słowa "show" w połączeniu ze słowem "świetny" to jakiś marny żart. Nie pamiętam jednej udanej walki "chairs" w historii WWE(co prawda nie jest to długa historia, bo może były ze 3 takie walki), więc tym bardziej nie sądzę żeby udało się to zrobic Celtowi z Bigiem którzy są okropnie nudni od momentu w którym zaczęli program.

I kurde kretynizm numer dwa, czemu TLC? Po cholere wymyslać jakąś kompletną głupote jaką jest walka TLC która się wygrywa przez pin lub sub, jaki to ma sens?!

Nie ma to żadnego sensu. Równie dobrze mogli by z tego zrobic NoDq, ale wiadomo jak się grunt pali to każdą głupotę Vince zaakceptuję. Ja w ogóle dziwię się wrzucaniu Shield na ppv tak szybko. Rozumiem że trzeba jakoś ratowac galę i wrzucic TLC, ale nie prościej byłoby zoragnizowac jakąś wieloosobową walkę o powiedzmy #30 na Royal Rumble? Czasami wydaje mi się że naprawdę "kreatywni" WWE to kompletni idioci.

Do tego jaram się walką Dolph/Cena. To chyba najbardziej emocjonujące starcie od... Punk/Cena z Mitb 2011? Szczególnie że Jasiek ostatnio wspomniał o tym jak bardzo chciałby zatrzec plamę po wtopieniu swojej własnej walizki. Znając WWE naprawdę nie wykluczam że Dolph straci kontrakt na rzecz Bezcennego który z resztą potem wykorzysta go na pas WWE, a nie WHC bo przecież wiadomo Ruck Fules. :8

Wiec uważam że ME będzie bardzo zarąbisty , tylko nie wiem po co tam team hell no ? , wiem Bryan i Kane pokazują nie złe akcje z drabinami ale z jednej strony na darmo są w mian evenecie. Uważam że Ambrose pokaże nie zła dawkę adrealiny w końcu stoczył pełno death match ? więc drabiną tam zaszaleje lub krzesłem wiem jedno będzie wyjebście 3 utalentowanych wrestlerów w mian evenecie TLC coś pięknego aż obejrzę tą galę live,jedno wiem na bank wejdzie jeszcze jakaś grupka i dzięki temu wygra The Shield przy pinając np : Kane lub Bryana Rybacka ogłuszą zrzucając go z drabiny itd . Ambrose się przyszlapie i go przypnie ;D to je pewne nie mal że pewne , Wyatt napisał że jest gotowy więc uważam że ;) to on wparuje na TLC jest to prawie pewne.

Co do Walki Cena z Zigglerem uważam że to Cena zgarnie walizkę a Dolph wygra Royal Rumble 2013 i mamy walkę o pas WHC na Wm 29 :thinking: ,wiecie to nie taki durna myśl i według mnie jak The Rock przecież może walczyć przeciwko Brockowi :) to nie taki głupi pomysł chociaż sam nie wiem , jedno powiem może i Dolph ma talent a mistrzostwo z grubej lury mu nie pasuje do twarzy hehe , chociaż życze mu jak najlepiej.

Hym karta dobra ale nie najlepsza więc uważam że TLC może być udane podwzględem mian eventu tak pisze.

:shock: Według ciebie Ambrose będzie zawodnikiem typu : Justin Gabriel : o wow.. no na prawdę wiesz nie zdziwił bym się ale ten zawodnik nie może być Kidd v2 lub Gabrielem v2 no weź nie przesadzaj :8 bo na prawdę , Ambrose wpierdziela swoim mic-skillem pół rosteru więc według ciebie ma on być jobberem no weź przestań , Romek ma tylko dobry styl walki reszta do kitu mic-skill do bani itd . więc :) uważam że Ambrose to będzie główna postać za rok , przecież Ross śmiało powiedział że to będzie drugi piper wiec na pewno WWE tego nie zcharzni , po za tym jeżeli będą chcieli go jobbować to Punk się wtrąci , Punk go kocha jak własnego brata w każdym wywiadzie go pozdrawia , jest u Punka w DVD .. do tego te wypromowanie na Twitterze.. jestem nie mal pewny że Punk za pewni mu duży push u Vince i Triple H do tego wtrąci się Foley :) i Regal . ; D i mamy nową gwiazde .. ja sądzę że Roman to tylko ich taka zabijaka w tej stajni , dlaczego cały czas kamery pokazywały ambrosea podczas RAW ? a nie Reginsa dziwne co nie.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Na początku mam taką prośbę - przed wysłaniem posta wklej go do worda, wciśnij f7 i pozwól działać technice. Ułatwi nam to komunikacje, bo Twoja gramatyka momentami rani me oczy. :)

Przechodzą do meritum - Vince lubi dużych chłopców. Największym chłopcem w Shield jest Roman. To on dostał hole powerhouse'a który swoim finisherem(ok, po części jest to akcja grupowa, ale jednak równie dobrze może to wykonać bez pomocy kumpli) niszczy wszystkich napotkanych. To on podczas wywiadu wydał polecenie kiedy należy wyjść, to on podczas tych wszystkich akcji wydaje kolegom polecenia. Nie od wczoraj wiadomo że w WWE łatwiej jest robic karierę będąc koksem niż wyglądają przeciętnie. Mówisz że Reigns ma mic-skill do kitu. To teraz mi powiedz który z ostatnio promowanych przez Vinca koksów miał chociażby przeciętne umiejętności na micku? Tensai? Clay? Jackson? A może Ryback? :8 Reigns nie jest od tego żeby mówic - on jest od tego żeby byc dużym.

Co do Ambrose'a samego w sobie - nie rozumiem tego mega hypu na jego osobę. Z czasów kiedy jeszcze oglądałem FCW praktycznie go nie pamiętam, dużo lepiej w pamięć zapadł mi chociażby też ostatnio widoczny Maddox, czy nawet Rollins. Ross o co drugim debiutancie mówi że będzie drugim Piperem, Hoganem i Hartem, więc jego zdanie akurat możemy śmiało włożyć między twórczość braci Grimm. Punk kocha go jak brata? Może go nawet kochac jak gejowskiego kochanka bo to nic nie zmieni. Punk nigdy nie był i nigdy nie zostanie ukochanym dzieckiem Vinca. To nie Triple, HBK czy Cena. On nawet nie jest na poziomie Sheamusa. To są dzieci Vinca, Punk to przybłęda która dobrze wykorzystała swoje możliwości. Do gadania ma tyle co nic. WWE nie ucierpi na jego stracie, fanom wepchnie się innego ulubieńca indy do bram me i po żałobie. Także jeśli Vince będzie chciał żeby Ambrose i Rollins kiedyś podłożyli się wspólnie Romanowi to tak się stanie.