Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

I'm new here... but I will be a legend!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Właśnie nie, za Punka nie odezwał się chyba ani razu opróćz Feed Me More, za Ceny już coś tam gadał o tym, że ten mu nie pomagał, kiedy Shield go atakowało i takie tam. A za Heymana co było? Oświadczył się mu, takie emocjonujące...

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

7

• Myers

7

• Kosaki

6

• DonCarlos

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Mi tutaj bardziej o gimmnick jego chodzi. Za Punk'a był nikim, taki o, siłacz. Heyman zrobił z niego taki bardziej charakter bully. Żartował, klął do publiki. Lepszy był za Heymana niż za Punk'a gdy feudował z nim o pas WWE, zdecydowanie.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   0

Póki co sukces Adama Rose'a, albo to, że w ogóle jest kojarzony, to dzięki chwytliwej muzyczce. To samo mieliśmy/mamy z Fandango. Publika to lubi i najwidoczniej oficjele zauważyli tego typu motyw. Jeśli chodzi o gimmick, to jest on, nie ukrywajmy, strasznie głupkowaty. Obawiam się, że z tym gimmickiem za wysoko po prostu zajść mu się nie uda. Wybaczcie, ale nie wyobrażam sobie, żeby kiedyś, czysto hipotetycznie, Adam Rose wraz ze swoją świtą i lizakiem wbiegał na Extreme Rules PPV i miał walczyć z kimś w klatce w jakiejś "brutalnej" stypulacji. To się nie uda, to nie zagra. W każdym razie ciekawi mnie co z nim dalej będzie, jak to się wszystko potoczy.

Czekam jeszcze z niecierpliwością na debiut Bo Dallasa. Chciałbym, żeby dali mu kogoś fajnego do debiutu, żeby mógł dobrze wypaść i żeby został kupiony - w ten zły lub dobry sposób - przez publikę, ale żeby tylko nie traktowano go obojętnie, bo może być z niego wartościowy zawodnik.

• Urządzenie:  Windows

Dla mnie ten jego gimmick jest za przeproszeniem pedalski, dobrałby się z Darrenem i mamy super team

iviic1.jpg

Gimmick jest dobry. Nie spinajcie dupy, nie każdy wrestler to musi byc John Cena stojący za swoimi ideałami, nie musi to być Undertaker mający magiczne moce, nie musi to być jakiś przypadkowy koks który nic nie mówi. Pomysł jest dobry, o ile Leo Kruger wyhoduje sobie trochę charyzmy możemy dostać kilka ciekawych programów, trochę prawdziwej rozrywki w tym smutnym jak pizda biznesie. Jeśli jednak będzie taki jak był wcześniej nie zagrzeje miejsca w głównym rosterze zbyt długo i wrócimy do standardowych ziomków w różnokolorowych koszulkach krzyczących yes.

ps. od kiedy to temat o ch***jowości Rybacka? :8

RusevPromo.jpg

Swoją drogą kilka osób wypowiadało się o koledze z obrazka powyżej w niektórych wątkach, więc może warto i tu o nim wspomnieć i wymienić opinie. Rusev (już bez Aleksandra) zadebiutował niedawno, jak do tej pory rozwala jobberów, lub low carderów bez zbędnego wysiłku i poświęcenia im czasu (kolejny Ryback). Do tego zdarzy mu się pomamrotać jakieś ruskie sylaby, których oczywiście nie rozumiem. Wiadomo, że na razie nie ma co przesądzać o jego losie, bo jest na to za wcześnie - nie mieliśmy żadnego programu z nim, ani nic, ale jak na ten moment nie wróżę mu żadnych rewelacji. Kolejny przehypowany zawodnik, który po mega zapowiedziach i oczekiwaniach (?) zginie gdzieś w morzu innych zawodników (tym razem poszukując analogicznej sytuacji przyszedł mi na myśl nie ryback, a Tensai - też było mega jaranko, a skończył jako kolejny tańczący grubas).

Przyznam się, że pokładałem w nim nadzieję podczas Jego debiutanckiej walki z Zigglerem w NXT. Wiedziałem też, że facet zaraz będzie w głównym rosterze. No ale niestety, jest i będzie pewnie tak jak piszesz. Koleś będzie niszczył wszystko jak leci, a ten mocniejszy punkt tak czy siak będzie stanowiła Lana. Szkoda, bo na pierwszy rzut oka wydawało się, że będzie w porządku.

Kiedy wydawało się, że będzie w porządku? Kolejny destroyer, tylko z ciekawszym gimmickiem z racji swoich "korzeni". Lana powoduje większy heat niż on. Kilka tygodni poniszczy Zacków Ryderów a później zniknie gdzieś w mid-cardzie, ew. zrobią z niego tańczącego face'a. Był swego czasu w federacji taki jeden, nazywał się Vladimir Kozlov, nawet wróżono mu walkę z Undertakerem na WresleManii, teraz nikt nie wie gdzie zaginął. Tak będzie z Rusevem.

Ryback to jednak inna liga, bo on w zamyśle miał być mocno pushowany. Problem w tym, że taki gimmick długo nie wytrwa.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Kiedy wydawało się, że będzie w porządku? Kolejny destroyer, tylko z ciekawszym gimmickiem z racji swoich "korzeni". Lana powoduje większy heat niż on. Kilka tygodni poniszczy Zacków Ryderów a później zniknie gdzieś w mid-cardzie, ew. zrobią z niego tańczącego face'a. Był swego czasu w federacji taki jeden, nazywał się Vladimir Kozlov, nawet wróżono mu walkę z Undertakerem na WresleManii, teraz nikt nie wie gdzie zaginął. Tak będzie z Rusevem.

Wydawało się w porządku kiedy właśnie zobaczyłem go po raz pierwszy w ringu. Jak na swoje gabaryty, ringowo jest w porządku. Wiem, że wielu zawodników takich jest, ale w połączeniu z tym gimmnickiem myślałem, że coś będzie ciekawego. Z czasem, kiedy zaczynał niszczyć Woods'ów i innych jobberów to zrozumiałem, że to będzie kolejny niszczyciel. Lana zbiera heat bo jest heelem to po pierwsze. Po drugie, Lana nie została kupiona przez publikę bo generalnie nic takiego nie robi. Wychodzi mówi pare zdań po rosyjsku, przedstawia swojego klienta i tyle. Jeżeli nie zacznie robić czegokolwiek innego to nie wróżę nic ciekawego.

Ja tam niczego ciekawego w tym ringu nie dostrzegam. Typowy rozkurwiacz jobberów. Ten gimmick ma mu budować heat właśnie, ale długo na tym nie pociągnie.

Lana zbiera heat bo jest heelem to po pierwsze. Po drugie, Lana nie została kupiona przez publikę bo generalnie nic takiego nie robi.

On też jest heelem, a generuje ten heat mniejszy niż Lana. Kupiona została na pewno lepiej niż sam wrestler. Gadanie o Putinie > podkładanie Zacków Ryderów.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 3 tygodnie później...

1483301_758351294187140_4443018679414739212_n-680x365.jpg

Bodajże w ostatni piątek w głównym rosterze zadebiutował Bo Dallas, były NXT Champion. Co sądzicie o jego debiucie, jak i samej postaci?

Mnie się jego postać podoba, zwłaszcza odkąd zaczęli puszczać te proma o spełnianiu marzeń i wierze we własne siły. Trochę zawiodła mnie reakcja publiczności na jego pojawienie się na SD/RAW, ale no niestety - publika na tygodniówkach, to nie publika z NXT.

Bo pewnie pyknie kilku jobberów na starcie, ale bardzo ciekawi mnie co dla niego szykują. Chciałbym, żeby dostał kogoś fajnego do feudu na start, żeby jakoś zadomowić się w rosterze i żeby publika go kupiła.

Ja do tego zawodnika też bardzo długo musiałem się przekonywać, ale w końcu stwierdziłem, że gość nie jest taki zły. Ringowo oczywiście bardzo cienko tak jak jego braciszek, charyzmy też brak, ale majk jak najbardziej na TAK. Z tego co pamiętam to jak debiutował w głównym rosterze po raz pierwszy to prowadził taki mini feud z Barrettem (?) Może w tę stronę powinien pójść?

Jestem tylko ciekaw czy kiedyś tam w dalekiej przyszłości drogi Bray'a i Bo się zejdą :P Nie wiem czy koniecznie do Wyatt Familly bo generalnie Bo musiałby w tym momencie zacząć zapuszczać brodę, ale połączenie ich dwóch w jedność kiedyś tam może by zrodziło coś fajnego.

• 1 miesiąc temu...

?di=GPM8

Warto chyba podyskutować na temat tego 'wielkiego debiutu'. Cały świat wrestlingu zarówno w ameryce jak i chyba przede wszystkim w japonii huczy o przejściu największej japońskiej gwiazdy czyli Kenty do WWE. O samym zawodniku się nie będe rozpisywał bo poza tym że jest japońskim Ceną i jest świetny w rongu nic o nim nie wiem. Czyli tak, mamy wielkie przejście z przytupem, podpisanie kontraktu publicznie i z udziałem samego Hogana, zdjęcia z Vincem i HHH'em, konferencje prasowe, wywiady no nic tylko czekac na ten ogromny sukces Kenty w WWE. Ale czy na pewno on nadejdzie? Bo kurcze mi do złudzenia ta sytuacja przypomina inny ogromny transfer. Zaledwie parę lat temu topowa gwiazda meksyku hucznie podpisała kontrakt z WWE. Meksykański Cena- Mistico podpisał konrakt z WWE! Były konferencje prasowe, legendy były we wszystko zamieszane, były zdjęcia z Vincem miało być ogromne wow i co z tego wyszło? Kupa a Mistico aka Sin Cara nie pracuje już dla WWE. Nie tylko sytuacja jest identyczna ale zawodnicy tez mają wiele wspólnego, nie za bardzo mówią po angielsku, sa raczej niscy i skoczni, świetni w ringu no i byli największymi gwiadami w swoim kraju. Co bynajmniej jak widzieliśmy nie musi się przekładać na sukces w WWE. Różnica polega tylko na tym, poprawcie mnie jeśli się mylę że Sin Cara nie przechodził przez etap NXT a od razu trafił do głównego rosteru gdzie się zwyczajnie nie sprawdził. Kenta będzie miał czas na przystosowanie się własnie w rozwojówce ale z drugiej strony może w ogóle z niej nie wyjść. Jak Wy widzicie przyszłośc Kenty w WWE? Da rade się przebić czy raczej skończy jak jego meksykański odpowiednik?

O samym zawodniku się nie będe rozpisywał bo poza tym że jest japońskim Ceną i jest świetny w rongu nic o nim nie wiem
To może ja troszeczkę przybliżę jego postać. KENTA walczy już od 14 lat. Niemalże całą swoją karierę spędził w NOAH i jest jednym z nielicznych, którzy byli w tej federacji od początku jej założenia w 2000r. Jest on innowatorem GTS (go 2 Sleep), co często było błędnie przypisywane CM Punk'owi (KENTA był bardzo zły, że Punk używał tego ruchu jako swojego finishera). KENTA występował w Ring Of Honor, z przerwami, przez 4 lata (od 2005 do 2009 roku). O mistrzostwach zdobytych pisał nie będę, bo musiałbym wpisać tutaj wszystko z Wiki. To chyba tyle takich ciekawostek, więc przejdźmy już do samego zawodnika.

Nazywanie go japońskim Ceną to wg mnie bardzo duże przegięcie. Oczywiście jest on zawodnikiem popularnym w swoim kraju, ale bardziej popularni i rozpoznawalni są zawodnicy z NJPW. KENTA jest (był) największą gwiazdą NOAH, to akurat nie ulega wątpliwości. KENTA dodatkowo nie jest i nigdy nie był terminatorem, jeśli o ten punkt widzenia Ci chodzi.

Bo kurcze mi do złudzenia ta sytuacja przypomina inny ogromny transfer. Zaledwie parę lat temu topowa gwiazda meksyku hucznie podpisała kontrakt z WWE. Meksykański Cena- Mistico podpisał konrakt z WWE! Były konferencje prasowe, legendy były we wszystko zamieszane, były zdjęcia z Vincem miało być ogromne wow i co z tego wyszło? Kupa a Mistico aka Sin Cara nie pracuje już dla WWE

Co do jego stylu walki, to jest to jeden z moich ulubieńców, gdyż uwielbiam stiffowych zawodników - i tu jest właśnie różnica między nim i Mistico. Meksyk to nie Japonia, bo są zupełnie inne style walki. Meksyk to głównie szybkość i technika, natomiast Japonia z dużej części wrestling siłowy, więc już na starcie KENTA będzie wiedział co robić. Jak później napisałeś, i poprawiać Cię nie trzeba, WWE zrobiło błąd że wrzucili Mistico praktycznie w paszczę lwa (czytaj główny roster), zamiast do NXT, tam gdzie na początku trafi KENTA. Poza tym porównywanie tych zawodników i wrzucanie do jednego worka razem jako "skakańców" jest totalnie nie na miejscu. KENTE i Mistico, oprócz rozmiarów, nie łączy praktycznie nic. Mistico był zawodnikiem szybkim, dobrym technicznie, który umiał polatać. KENTA to całkowite przeciwieństwo - jego styl to głównie kopnięcia i punche, a akcji typu hf u niego na pewno nie zobaczymy.

WWE bardzo dobrze wie co robi w kwestii zatrudnienia KENTY. Jak w któryś newsach pisało, WWE chce rozszerzyć swoją telewizję o kolejne kraje, gdzie na pierwszym (albo czołowym) miejscu jest Japonia, więc nie ma tutaj żadnego przypadku. Dlatego również pojawiały się plotki o zatrudnieniu takich zawodników jak Kazuchika Okada czy Kota Ibushi, co głupie by nie było, tylko że Okada narazie na pewno zostaje z NJPW, a jeśli chodzi o Ibushi'ego, to narazie sprawa jest otwarta. Wracając jednak do KENTY, ja obstawiam że te szopki to nie przypadek i na pewno będą chcieli zrobić z niego czołowego zawodnika federacji. Faktem jest, że póki co to nie ma co wróżyć jak będzie to wyglądało - Kobayashi nie dobrze mówi po angielsku i trochę czasu zajmie mu zanim się dokształci, ale można by to wykorzystać. W wywiadzie z Renee Young za tłumacza służył Funaki, którego WWE mogłoby ponownie zatrudnić jako jego managera, a z KENTY można by zrobić gościa, który nie szprecha po angielsku (ewentualnie tylko podstawowe zwroty i słowa). Mógłby być spokojnie i facem i heel'em, a w międzyczasie uczyć się angielskiego. Co do NXT, to już dostaję ślinotoku na jego walki z PAC'iem czy Zayn'em :t_up:8)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg