Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

I'm new here... but I will be a legend!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Mam nadzieję że zrobią z niego dobrego highflyera typu Rey Mysterio, bo ten jest już stary a Botch Cara sobie w WWE nie radzi. Oby troszkę mu poprawili wygląd stroju, ładną maskę dali i do treningu i ringowego i mikrofonowego . Mam nadzieję że dadzą mu szansę na rozwój. Pamiętajmy, że nowy zawodnik to prawdopodobnie nowe zwolnienia.

@Hacjend Chyba będą musieli, in Cara też wcześniej nazywał się Mistico. O ile się nie mylę to chyba znak zastrzeżony.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

7

• Myers

7

• Kosaki

6

• DonCarlos

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mam nadzieję że zrobią z niego dobrego highflyera typu Rey Mysterio, bo ten jest już stary a Botch Cara sobie w WWE nie radzi.

Dobrym lotnikiem to on już jest. W obecnej chwili może być to najlepsze przejście z sceny niezależnej do federacji światowej sławy. Ciągle liczę na to, że Cara pozbiera się i odnajdzie w tym WWE, a pomysły na walki Cara vs. El Generico już zaczynają przeszywać moją głowę.

Sporym zaskoczeniem była dla mnie ta wiadomość. Już od dawna trąbili o tym, że chcą z nim podpisać kontrakt itd, ale jakoś nie mogłem w to uwierzyć. Wtedy myślałem: kolejny "zamaskowany"? Po co to komu? Teraz to wszystko nabiera innego znaczenia. Mysterio się już skończył, Cara ciągle szuka swojego przeznaczenia, więc to dobry czas na pokazanie się w roli najpierw tego zmiennika, a później podstawowego zawodnika. Zdecydowanie dzieciaki go kupią, a WWE zarobi na tym więcej niż w tej chwili na Mysterio. Może to właśnie go zobaczymy w RR Match'u? Może to on zabłyśnie w zawrotnie szybkim tempie? Może to on stanie się rywalem Mysterio na WM jako walka Maska vs. Kariera.

Jeśli o mnie chodzi to od razu dałbym go do głównego rosteru, a nie wyczekiwania w tym NXT. Mamy dzisiaj zawodników, którzy bez żadnych wielkich osiągnięć stali się i to w dość szybkim tempie Main Eventerami., więc czemu taka gwiazda miałaby się tam kisić? :waving:

Szczerze mówiąc to jestem z tego bardzo zadowolony bo El Generico ma szansę na wielką karierę w tej federacji, nie trzeba tego zawodnika przedstawiać. Świetny lotnik, miejmy nadzieje że WWE wykorzysta jego atuty i nie zmarnuje tego zawodnika tak jak Sin Cary. Zobaczymy pierwsze miesiące jak będzie sobie radził, wiadome że musi się przyzwyczaić do danej federacji i do panującego w niej stylu walki. Na początek NXT to dobre rozwiązanie potem powinien trafić do głównego rosteru i tam zaistnieć. Ciężko powiedzieć jaka go czeka przyszłość w WWE bo może się okazać że lepiej by było dla niego gdyby nie podpisywał tego kontraktu. Ja mam nadzieje że federacja nie zmarnuje go i że będzie naprawdę wielką gwiazdą tej federacji. Dzięki za dyskusje. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Ależ się ucieszyłem jak przeczytałem tę wiadomość! Zaczyna się dobrze dziać w WWE, Pac, Hero, Black, teraz Generico a w przyszłości kto wie, może Del Sol albo Gargano? Tak czy siak na pewno wspaniała informacja dla wzystkich fanów Generico, na pewno zasłużył sobie na rozpoczęcie kariery w WWE szczególnie po ostatnim świetnym feudzie ze Steenem i ich walką na Final Battle. Chyba nie ma wątpliwości co do tego ze odnajdzie sie w stylu prezentowanym przez federację, chyba każdy z gości z Indysów się odnajduje. boję sie tylko że odrzucą jego gimmick ... no nie, tego byśmy nie przeżyli. Trzeba czerkać na dalsze informacje, jeżeli rzeczywiście zostanie przy Generico, będzie co świętować. Dawno już chyba nie było takiego wyczekiwania na debiut wrestlera, mam nadzieję że będzie warto.

• 3 tygodnie później...

bo_dallas_RR_2.jpg

Chciałem poruszyć temat zwycięzcy jakiegoś tam turnieju NXT o miejsce w Royal Rumble Matchu, który zwie się Bo Dallas. Szczerze mówiąc to przed show chyba raczej każdy nie zwracał na niego uwagi, był on zupełnie obojętny, traktowany jako zapychacz oraz typowany jako pierwszy do eliminacji z tej walki. Jednak przynajmniej mnie, ale z tego co myślę nie tylko mnie przypadł on do gustu, w ringu chociaż to była zbiorowa walka, to było go widać choćby kiedy okladał Cenę, czy wtedy gdy wyrzucał z ringu samego Barretta, czyli pierwszy poważny produkt NXT, jeszcze tego starego NXT, a obecnie mistrz Intercontinental! Nie przyglądałem się głębiej temu zawodnikowi w jego walkach na NXT, jednak dostał on pierwszą szansę, widać, że nie został zlekceważony na wstępie tylko dostał swoja chwilę wchodząc z sensownym numerkiem i można wnioskować, że to nie będzie jego ostatni poważny krok w WWE. Ciekawić też może, czy odniesie sie do tego sam Wade podczas dzisiejszego Raw czy też na SmackDown, bo przywołując Dallasa do tablicy może to oznaczać, że na stałe zawita on w rosterze. A Wy jak sądzicie? Czy mamy szansę na kolejnego chłopca spod znaku NXT w rosterze? Wygrana turnieju i dobry występ na Royal Rumble starczą, by dostał kolejną szansę?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie mi Bo do gustu nie przypadł ale tez dlatego że oglądam NXT i jak dla mnie jest on nijakim chłopaczkiem bez wyrazu, bez szczególnego charakteru, w ringu przeciętny i genralnie z całej 8ki biorącej udział w tym turnieju umieściłbym go na 7/8 miejscu zasługujących na zwycięstwo. No ale niestety to on zwyciężył, pojawił się na RR, troche w nim pobył no ale to raczej normalne skoro już wygrał turniej to nie mogli go szybko wywalić, musiał się troche pokazać ale to co się stało potem no i przede wszystkim wydarzenia z Raw to było przegięcie. Wyeliminował Barrett'a, ok może się zdarzyc w końcu RR to wielkie zamieszanie, Barrett w zamian nielegalnie bo nielegalnie ale wyeliminował jego. Na Raw Wade ma mozliwość wyboru sobie przeciwnika, wybiera Bo żeby pokazał młodziakowi gdzie jego miejsce i odegrać sie za eliminacje, ok rozumiem. Wade Barrett przegrywa z Bo Dallas'em w troche ponad 2 min- nie rozumiem... Wręcz bym to okreslił jako skandal... Zamiast promować mistrza, promowac pas, robić coś sensownego oni podkładają go rookiemu? Masakra... No ale wracając do Bo. Ma swoje 5 min w sumie jak każdy debiutant. Mam nadzieje że nie posuna się za daleko i nie dadzą mu odebrać pasa Wade'owi bo co jak co ale na to napewno nie zasługuje. I tak dostał dużo więcej niż zasługuje, jednak co robia dobre plecy... Jak dla mnie ma on swoje 5min, pofeuduje o pas, zawalczy moze nawet o niego na ppv po czym powoli zacznie spadać bo kurde nie wykazuje się on żadną ponadpprzeciętnością. Każdy debiutant ma swoje 5min. Bo skończy na SS gdzieś pomiędzy McGillicuttym a Gabrielem.

O widze że o nowym nabytku naruszyli temat ,więc powiem wam szczerze że myślałem że od razu jobbnie jak pies , aa patrzę rozkłada Baretta !!! aż mi oczy wyskoczył , trzymał się dłużej od Cody'ego Rhodes'a co mnie wgniotło poteżnie w krzesło i ta wygrana przez niego i do tego ta akcja ,narzekać na niego a może być z niego dobry materiał na mistrza, coś mi tu pachnie że Vince przed śmiercią będzie chciał jeszcze wypromować jedną gwiazdę i będzie to właśnie Bo Dallas,nie no na prawdę , coś mi świta że zdobędzie pas IC właśnie na WrestleManii 29 zmierzy się przeciwko Barrettowi i stanie się dośc ważną gwiazdą Mid-Cardową w końcu zawodnicy z NXT muszą z kimś walczyć w przyszłości a Dallas ;) ma 22 lat i może śmiało poczekać jeszcze z 6 lat żeby dostać chociaż ten pas WWE , bo widać że chłop ma w sobie energi i może przygarnąć do siebie widzów i ich przekonać , wiadomo ma dopiero 22 lata może za Mic Skillem nie jest kimś wielkim ale umiejetności ma i nie pierdzielcie że ich nie ma bo wczoraj pokazał że je ma,możecie być pewni że ten młody człowiek dostanie pas IC w rączkę i ja jestem za tym , takim młodym ludzią jak on powinno dawać się pasy takie jak : IC , US a takim Barrettą , Mizą powinni dać szanse na pas WWE i WHC ;),dobrze zadebiutował i jak na pierwsze dni w rosterze spisuje się dosć dobrze.

Next Debiut : Ohno lub Wyatt Family ; p obstawiam.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• 9 miesięcy temu...

XavierWoods_crop_650.jpg?1384866160

Debiut długo oczekiwany. Nie ze względu oczywiście na swoją 'wielkość' ale ze względu na to że WWE już robiło podchody pod niego chociażby tą całą petycją w sprawie Big Showa no i poza tym Xavier jest w rozwojówce już tak długo że najwyższy czas by dac mu szansę bo w NXT już nic więcej nie wskóra. No ale kwestia teraz czy tą szansą wykorzysta. Debiut bardzo powiedziałbym skromny. Wchodzi z Truth'em do muzyki Truth, ten mówi 'Hey ludzi to Xavier Woods!' i pokonują jobberów. Moim zdaniem bardziej by pasował do Kofiego jeżeli juz go chcieli w czarny team pakować no ale w praktyce to raczej bez wielkiej różnicy. Przy pasach teamowych jest teraz bardzo tłoczno więc nie ma co liczyć że Truth i Woods znajdą tam miejsce dla siebie a co za tym idzie będą sobie wygrywac nic nie znaczące pojeynki z jobberami z czego nic nie wyniknie. I szczerze mówiąc nie wróże Woodsowi w takiej sytuacji nic więcej. Bardzo szybko się znudzi i spadnie na SuperStars albo zacznie jobbować. WWE będzie miało czyste sumienie że po tylu latach dało mu tą szansę której nie podołał więc z czasem cofną go do NXT albo w ogóle zwolnią bo już progresu tu nie będzie. A Wy co sądzicie o przyszłości Xaviera w WWE?

• 5 miesięcy temu...

rose.jpg

No i mamy za sobą kolejny debiut w postaci Adama Rose'a i jego imprezowej paki. Co sądzicie o Adamie w ogóle, a co o samym debiucie. Na pewno na starcie dostanie feud ze Szwagierem który zapewne wygra. Ale czy Rose ma dobry gimmick. Dla mnie kompletnie nie pasuje do WWE tak jak gimmick Fndango.

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Gimmick może i ciekawy - problemem jest jednak to jak się sprzeda. Adam Rose aka Leo Kruger niestety jakimś super over zawodnikiem z masywnymi pokładami charyzmy nie jest. Dużo czasu zajęło publice kompletne kupienie Wyatta który dostał również trudny gimmick, ale sam w sobie jest zawodnikiem dużo bardziej utalentowanym niż Leo. To co sprawdza się w NXT nie zawsze sprawdzi się w WWE gdzie niestety przez większość czasu publika jest martwa i mount everestem ich wkładu w galę jest chantowanie "yes". Byłbym dużo spokojniejszy o przyszłość tej postaci gdyby ten gimmick dostał ktoś utalentowany, już nawet Johny Curtis był lepszy niż Kruger a też za nic nie udało mu się przebić jako Fandango - jedyne 5 minut zyskał dzięki publice z New Jersey. Wróżę kilka tygodni w głównym kanale, potem zejście półkę niżej na jakieś superstarsy, a potem prawdopodobnie skończy dogrywając jakieś wywiady w wwe app czy tam wwe newtwork. :waving:

ps. nie powiedziałbym że gimmick nie pasuje do main-streamu. W TNA wprowadzili imprezowy gimmick - Robbie E który sprzedawał się przyzwoicie, ale główną tego przyczyną był fakt że sam zawodnik włożył w to masę pracy, i był powyżej średniej za mikrofonem, więc szybko poradził sobie z publiką.

=))

Dlaczego nie pasuje? Wolisz Ryback'a, który wchodzi do ringu, wykańcza rywala i wychodzi bez słowa? Przecież to jest Enterteiment, to ma być zabawa. Facet jest bardzo w porządku ringowo, no i jak wcześniej gdzieś pisałem - więcej mówi na majku. Czekałem na jego debiut, ale spodziewałem się bardziej gimmnicku Leo Kruger'a, ale cóż.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Początkowy Ryback to było coś, teraz to też lipa. Dla mnie ten jego gimmick jest za przeproszeniem pedalski, dobrałby się z Darrenem i mamy super team. Zabawa zabawą, ale to się robi coraz bardziej dziwne.

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Początkowy Ryback to było coś, teraz to też lipa. Dla mnie ten jego gimmick jest za przeproszeniem pedalski, dobrałby się z Darrenem i mamy super team. Zabawa zabawą, ale to się robi coraz bardziej dziwne.

Który początkowy Ryback? Chodzi Ci o Tego Skip'a, który feudował z Punkiem? To właśnie był ten okres, w którym Ryback był najch***jowszy imo. Dopiero później Paul Heyman z nim coś zrobił, no ale cóż, Heyman z każdego zrobi coś fajnego. :)

Paul Heyman z Rybacka zrobił ostrą cipę, jak dla mnie najlepszy Ryback to ten, który feudował z Ceną, odzywał się troszeczkę i robił dobry klimat walki. Ten za Punka też był spoko, ale od czasów Heymana był już coraz gorszy.

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Paul Heyman z Rybacka zrobił ostrą cipę, jak dla mnie najlepszy Ryback to ten, który feudował z Ceną, odzywał się troszeczkę i robił dobry klimat walki. Ten za Punka też był spoko, ale od czasów Heymana był już coraz gorszy.

Przecież ten Ryback za czasów Ceny był identyczny jak za Punk'a tylko heelowy :D Chodził sapał przy mówieniu jakby nie wiadomo kim był i co robił wcześniej. Heyman zrobił z niego dużo lepszą osobę w moim odczuciu :P Koniec końców i tak jest ch***y :(