Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy ze sceny niezależnej 16.11.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

newsyq.png

United-States.png

:arrow: Dragon Gate USA ogłosiło poprzez "Breaking News Alert" że mogą dodać Semi'ego Callihana do walki z Johnny'm Gargano o tytuł DGUSA Open the Freedom Gate zamiast Jon'a Davisa na gali EVOLVE 18 która odbędzie się 8 Grudnia.W następnym tygodniu poznamy oficjalną decyzje federacji.

:arrow: EVOLVE ogłosiło kolejne szczegóły dotyczące turnieju który ma wyłonić pierwszego mistrza federacji na targach WrestleCon 5 kwietnia. Turniej rozpocznie się 8 Kwietnia i weźmie w nim udział 8 wrestlerów którzy stoczą single matche. Zwycięzcy tych pojedynków spotkają się w Four-Way Freestyle.

:arrow: Ring of Honor udostępniło możliwość zakupu kolejnych 5 odcinków ROH TV. Każdy odcinek kosztuje $1,99 za sztukę materiał obejmuje tappingi od 8 Grudnia do 15 Grudnia. Gale mają podbudować konflikty pod ROH Final Battle.

:arrow: Podczas dzisiejszej gali Shine 5 na ring ma powrócić Awesome Kong a.k.a Kharma która będzie w drużynie z Jazz i razem zmierzą się z Rain & Mercedes Martinez.Oto promo zapowiadające ten powrót:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PC7Sd-ldmCY

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... C7Sd-ldmCY

:arrow: Oto pełna karta na tą galę:

*Rain & Mercedes Martinez vs Jazz & Amazing Kong

*Jessicka Havok vs Nikki Roxx

*Ivelisse vs Athena

*Made In Sin (Allysin Kay & Taylor Made) vs Leva & Kimberly

*Nikki St. John vs Santana

*Sojo Bolt vs Su Yung

*Niya vs Marti Belle

*Sassy Stephie vs Heidi Lovelace

:arrow: Już jutro federacja Extreme Rising(Ex-ECW) zadebiutuje ze swoją galą w systemie iPPV. Gala ta ma być upamiętnieniem gali ECW November to Remember. Galę możecie kupić tutaj http://www.wwnlive.com/event-er-11-17-12.html . Oto karta i promo na ten event:

* Shane Douglas vs. Matt Hardy

* Sabu vs. Devon Storm

* Jerry Lynn vs. Homicide

* The FBI vs. BLK Out

* Bestia 666 vs. Pesadilla

* Perry Saturn vs. Luke Hawx

* Stevie Richards vs. Papadon

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4unaU-X1s6w

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... unaU-X1s6w

:arrow: Wrestler sceny niezależnej Eric Hartsburg zapłacił $15,000 za robienie sobie tatuaży na twarzy. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że wytatuował sobie logo promujące kampanie wyborczą Mitt Romneya! Sam wrestler mówi że nie żałuje tej decyzji.Oto zdjęcie tego Pana:

67e6b65302c7fe5952bc5ae2401e065b.jpg

Mexico.png

:arrow: Mistico II doznał kontuzji barku podczas gali CMLL w Arenie Puebla gdzie nie udało mu się wykonać poprawnie shooting star pressa i uderzył o matę barkiem. Według promotora El Satanico luchador będzie pauzował aż 2 miesiące!

:arrow: CMLL wraz New Japan Pro-Wrestling dało nam pierwsze informacje dotyczące touru CMLL/NJPW Fantasticamania który odbędzie się na początku przyszłego roku.Będzie to trzeci tour pod nazwą. W Tokio odbędą się w sumie trzy galę od 18 do 20 Stycznia. Oto kto się pojawi na gali:

*Mephisto

*Rush

*Misterioso Jr

*Okumura

*Volador Jr.

*Dragon Rojo Jr.

*Euforia

*Rey Bucanero

*Mascara Dorada

*Maximo

*Diamente

*La Sombra

*La Mascara

*Mistico( O ile się wyrobi z kontuzją)

*Titan

:arrow: W internecie pojawiły się plotki że gwiazda AAA- Extreme Tiger ma zakończyć współpracę z federacją!

:arrow: 11 Listopada w Arenie Mexico odbyła się walka o tytuł CMLL World Welterweight który posiadał Mascara Dorada. Tytuł zdobył 9 Września 2011 roku pokonując Negro Cassasa. Trzymał go aż do niedzieli gdzie właśnie zmierzył się z Polavorą który mimo iż przegrał pierwszą rundę to dwie kolejne wygrał i tym samym zdobył ten tytuł. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować nowemu mistrzowi.

:arrow: CMLL ogłosiło że 7 Grudnia odbędzie się w Arenie Mexico specjalna gala o nazwie "British Night" jak nie trudno się domyślić gala będzie odbywała się w Angielskich klimatach.Co ciekawe CMLL organizuje tą galę razem ze wsparciem Ambasady Wielkiej Brytanii w Meksyku.Pieniądze zebrane na gali pójdą na konto Fundación John Langdon Down która pomaga na co dzień dzieciom cierpiącym na zespół downa.ubliczność która zgormadzi się 7 Grudnia w Arenie Mexico w ramach atrakcji będzie mogła zobaczyć a nawet dotknąć legendarny czerwony dwupiętrowy autobus oraz zobaczyć królewską straż. Walką wieczoru na tej gali ma być starcie jeden na jednego pomiędzy Ultimo Guerrero a La Sombrą

:arrow: Podczas wczorajego Tappingu AAA, Octagon zaprezentował nam swojego nowego następce. Jest nim Samuray del Sol którego fani mogą znać z takich federacji jak AAA,EVOLVE,PDM,DTU czy CZW. Od tej pory Samuray del Sol będzie pojawiał się pod gimmickiem Octagon Jr.Oto zdjęcie Samuraya w nowej masce:

samuray_octagon.jpg?w=588

RESZTA ŚWIATA

:arrow: WWC(Portoryko) ma w planach zabookować galę hair vs hair pomiędzy Carlito a Ray Gonzalez. Walka podobno ma się odbyć w Bayamon za miesiąc. Sędzią specjalnym tego pojedynku ma być Invader #1 lub Savio Vega.

:arrow: Dzisiaj w London, ON Canada odbył się Hardcore Fanfest. Na gali można było zdobyć autografy oraz porozmawiać z ulubionymi gwiazdami ECW,kupić ich gadżety oraz obejrzeć dwie walki grupy Hardcore Roadtrip Wrestlers. Na imprezie odbyło się Fantasy Wrestling Seminar z udziałem Ravena. Oto kto był zaplanowany na tą imprezę:

Sabu

Raven

The Sandman

2 Cold Scorpio

Stevie Richards

The Blue Meanie

Tod Gordon

Bill Alfonso

Pitbull 1 Gary Wolf

Axl Rotten

CW Anderson

Jason Knight

"Kingpin" Angel Of Da Baldies

Vito "THE SKULL" Lograsso

Joel Gertner

Missy Hyatt

:arrow: Bonus

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• Droopi

1

• małacena

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Szczerze mówiąc wolałbym by to właśnie Callihan zmierzył się z Gargano w tej walce. Myślę że Ci panowie pokażą kupę dobrego wrestlingu o ile oczywiście do takiej walki dojdzie. Miło że EVOLVE ma w planach zorganizować ten ośmioosobowy turniej, aczkolwiek szkoda że rozpocznie się on dopiero w kwietniu. Wtedy będę miał dużo nauki, więc nie wiem czy będzie mi dane to obejrzeć... Awesome Kong już powróciła do ringu na gali SHINE 5 i wystąpiła jako Amazing Kong. Dodam jeszcze tylko że wraz ze swą tag team partnerką odniosła zwycięstwo. Ciekawe jak sobie radzi teraz w ringu. Co do tatuażu na twarzy Hartsburga to w ogóle jest to dziwna sprawa... Po pierwsze tatuaż jest cholernie prosty do zrobienia dla profesjonalisty, dlatego nie powinien kosztować więcej niż jakieś 200 zł. Dlaczego więc zapłacił aż $15,000? Albo ja źle to zrozumiałem, Yao się pomylił lub po prostu studia w USA są tak cholernie drogie. W każdym razie uwiecznienie sobie na twarzy logo Romney'a jest jak dla mnie bardzo dziwne łagodnie rzecz ujmując. Logo kampanii wyborczej na całe życie? Niezła odwaga... Mistico (Sin Cara) i Mistico II coś mają pecha jeśli chodzi o botch'e. Pewnie w internecie pojawi się gdzieś ta akcja, choć nie wiem bo do Areny Puebla trudno się jest dostać. Szkoda że Mistico będzie musiał pauzować aż tak długo. Ciekawe gdzie się podzieje Extreme Tiger po ewentualnym rozstaniu z AAA. Gdyby informacja o jego odejściu potwierdziła się to byłbym bardzo niezadowolony ponieważ bardzo lubię oglądać walki z udziałem właśnie tego luchadora. CMLL wpadło na dobry pomysł z organizacją gali w brytyjskim stylu. Na pewno będzie to duża atrakcja dla Meksykanów i oby na show przybyło jak najwięcej ludzi bo w końcu pieniążki pójdą na szczytny cel. Na koniec dałeś Yao kolejną epicką akcję rodem z CZW. No cóż mogę napisać? Jedno z bardziej znanych wydarzeń, this is CZW :P

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Miło że EVOLVE ma w planach zorganizować ten ośmioosobowy turniej, aczkolwiek szkoda że rozpocznie się on dopiero w kwietniu.

Kurczę mały błąd z mojej strony.Turniej rozpocznie się 8 Grudnia nie kwietnie ;) Dzięki za koment ;)

Droops: Eee to jest dużo większa szansa że obejrzę, dzięki ;)

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Droops :Szczerze mówiąc wolałbym by to właśnie Callihan zmierzył się z Gargano w tej walce. Myślę że Ci panowie pokażą kupę dobrego wrestlingu o ile oczywiście do takiej walki dojdzie.

ja też tak myślę. Tylko własnie niech dojdzie do tej walki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...