Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

El Generico w WWE?, Lawler, Maddox, Orton, Regal i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

Newsy zawierają spoilery z Raw

:arrow: Zaczynamy od bardzo ciekawej wiadomości, a mianowicie wielka gwiazda sceny niezaleznej jaką jest El Generico już niedługo może zasilić szeregi WWE! Federacja wyraziła chęci współpracy z zawodnikiem i nie wykluczone, że niedługo pójdzie on w ślady kolegów typu Claudio Castagnoli, czyli obecny United States Champion - Antonio Cesaro!

:arrow: A poniżej zamieszczam WWE Backstage Fallout po wczorajszym Raw!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=73DbxLD3uYY

LINK: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3DbxLD3uYY

:arrow: Już wcześniej spekulowano o starciu Micka Foley i CM Punka na TLC w grudniu, jednak obecne plany zakładają, że na tej gali zobaczymy starcie liderów jak narazie jedynego zapowiedzianego Survivor Series Matchu na najblizszą galę PPV, a więc Foley miałby zmierzyć się z Dolphem Zigglerem!

:arrow: Epico & Primo, Prime Time Players, Gabriel & Kidd oraz Mysterio & Cara to zespoły, które najpewniej stoczą na Survivor Series walkę Fatal 4 Way Tag Team Elimination Match! Być może na szali stawka pretendentów do pasów, które obecnie w posiadaniu Hell No.

:arrow: WrestleMania XXX najpewniej zawita do Nowego Orleanu, do hali Mercedes Benz Superdome! Za to gala SummerSlam, która przed tą WMką ma trafić do Los Angeles.

:arrow: Po walce i ataku na backstage'u na Raw obrażeń doznał William Regal, który po tym jak został zmieciony w ringu przez Big Showa złamał szczękę oraz doznał wstrząśnienia mózgu.

:arrow: Jeszcze do tego ataku odniósł się Sheamus, który napisał, że atakując jego mentora, Williama Regala, Sheamus'owi na Survivor Series nie chodzi już o sam pas Wagi Ciężkiej, staje się to powoli sprawą osobistą.

:arrow: Po tym jak Brad Maddox został zmasakrowany przez Rybacka iwrzucony do karetki nie zobaczymy go przez pewien okres w TV, jednak ma on duże poparcie Triple Ha i w 2013 roku najpewniej znów się pojawi, pewnie w roli wrestlera.

:arrow: Ze sporym niezrozumieniem wśród fanów na Twitterze odbił się segment, w którym Heyman udawał zawał serca. Fanom nie podobało się to, że szydzili oni z Jerry Lawlera.

:arrow: Dla wwe.com Jerry Lawler po Raw udzielił wywiadu w którym powiedział, że oniemiał kiedy usłyszał owację zgotowaną mu przez fanów po powrocie, dodał, że sądził, że juz nigdy nie uświadczy tego uczucia, a jednak. Jerry podziękował takze wszystkim za wsparcie, bez którego nie byłby dzisiaj z nami.

:arrow: WWE będzie dzisiejszej nocy nagrywać tapingi SmackDown, Main Event oraz Saturday Morning Slam! Na SD nie zapowiedziano walk, ale na WWE Main Event mamy zobaczyć starcie o pasy Tag Team pomiedzy Hell No, a The Rhodes Scholars.

:arrow: Powtórka Super SmackDown w piątek miała rating aż 1.43! Dodajmy jeszcze, że odcinek Live! z Anglii mógł poszczycić sie wynikiem 1.52.

:arrow: WWE pobiło dwa rekordy przy okazji sprzedaży biletów na WrestleManię! Pierwszy to ilość sprzedanych biletów w pierwszym dniu sprzedaży, liczba wyniosła 52.029 co poprawia wynik z WrestleManii 18 o prawie pół tysiaca. Za to drugi rekord to ilość zarobionych pieniędzy za te bilety pierwszego dnia sprzedaży - WWE w dzień zainkasowało niemal 10 milionów dolarów.

:arrow: The Rock aby nie wypaść z formy trenuje ze swoją kuzynką, którą jest Tamina Snuka!

:arrow: Jim Ross spytany o kontakty przy stole komentatorskim z JBLem pochwalił go, że świetnie wykonuje swoją robotę i jest zadowolony, że taka osobowość wróciła do federacji.

:arrow: No i na koniec taka informacja, że Randy Orton najpewniej na WrestleManii 28 zgarnie pas Wagi Ciężkiej, jednak tej żenującej wiadomości towarzyszy trochę lepsza, że Orton do tego czasu ma przejść na złą stronę mocy.

Wybaczcie tę masakrę, którą nazywamy newsami, ale wczoraj były zapowiedzi powrotu Lawlera, a dziś wszystkie takie same komentarze odnośnie powrotu Lawlera i nic ciekawego zwyczajnie nie ma.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Avangers

1

• fanfanfan

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem tutaj po raz pierwszy,więc się wypowiem na temat newsów a tak po za tym dzięki za newsy :)

:arrow: El Generico hym,widziałem jego parę walk i szczerze mówiąc w RoH podobał mi się więc nie mam nic przeciwko żeby dołączył do WWE chociaż żeby chwilę posiedział w NXT bo taki Kassusi Ohno aka Chris Hero musi siedzieć w NXT a to jest nie fair bo Ohno to talent i dawno powinien być w głównym rosterze jego walki w CZW,RoH,IWA mnie zawsze zachęcały do obejrzenia więc czemu do cholery go nie ma jeszcze w głównym rosterze żeby zrozumieć WWE to trzeba długo a to długo nad tym pomyśleć ,El :) czekamy na ciebie.

:arrow: I tak uważam że Foley i Punk stoczą walkę na TLC 2012 :) Miz dostanie program ze Ziggler'em na TLC 2012 i gra,w końcu ostanie TLC musi wypaść dobrze bo na drugi rok prawdopodobnie będzie jakaś nowa gala zamiast TLC,za pewnie każdy słyszał że WWE ma zamiar likwidować Gmmickowe Galę więc w 2013 roku będzie jakieś orzeźwienie ze strony Vince,chciałbym return Armagedon tylko nie wiem czy to jest możliwe dodam że na TLC 2012 był nie dawno zapowiadany Hardcore Match kreatywni mieli to na myśli bo obecnie Foley w Single'owym Match'u by za bardzo przynudzał a Hardcore Match to jego żywioł więc może w końcu WWE nas zaskoczy w końcu na drugi rok TLC prawdopodobnie już nie będzie.

:arrow: Bardzo fajna wiadomość co do tej walki no i teraz w końcu diwizja ożyła chyba dzięki Triple H'owi bo wątpię żeby to była zasługa Vince'a który nic innego nie widzi po za The Rockiem więc uważam że jeszcze HHH powinien ożywić diwizje Divas i można powiedzieć że coś w końcu rusza w dobra strone.

:arrow: Hym Wiliam ja uważam że po tej akcji Wiliam może się zemścić na Sheamus dla tego że ten mu nie pomógł i się zemści na nim,nie zdziwię się jeżeli do takiego czegoś dojdzie uważam że na Wm 29 lub na Royal rumble 2013 możemy zobaczyć albo Wiliam Regal vs Sheamus albo Big Show vs Wiliam Regal coś na pewno z tego może wyjść ale i tak jestem zasmucony że Wiliama szmacą i to mocno należy mu się chociaż pas IC jego feud z ambrose w FCW był czymś wielkim i nie zdziwię się jeżeli za parę lat Wiliam będzie mówił że to on wypromował Ambrose a ja się z tym zgodzę i tyle bo to on jako jedyny wypromował ambrose w FCW.

:arrow: No Madoxx z niego będzie fajny zawodnik ,podobało mi się jego wejście i kamizelka kolejny zawodnik który mnie przekonuje,widział bym go w tag team z Ambrose na sam początek więc uważam że Maddox powinien dostać jakąś porządną rolę chociaż i tak Sami jest lepszy od Madoxxa :D no ale zawsze coś może we dwójkę będą zgranym team'am o ile nim będą to by była fajna promocja dla Maddoxa ze strony WWE :) i coś znowu dla diwizj tag team.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Nie oglądam Indys, jednak z tego co słyszałem, ten zawodnik może coś wnieść do Dablju Dablju I. Walka Foley'a i Adolpha?Z dupy! Nie wiem dlaczego Ziggler został kapitanem? WHY! fatal 4way tag match. Jestem na TAK, tylko jeżeli będzie to o pretendenta. Regal jest już stary, więc nie dziw że już kości mu się łamią. Bardzo podoba mi się w końcu sensowna podbudowa feudu Showa i Szajbusa. Maddox? Tak. Tylko proszę, niech będzie facem, bo hell'ów mamy już dużo. Jeśli Orton zdobędzie pas, to błagam. ORTON HEEL!

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

El Generico w WWE? Federacja jedynie tym "transferem" może zyskać, a sam zawodnik może wiele stracić. Miejmy tę świadomość, że u Vincenta pewną posadę i plan na następne lata mają zagwarantowane Cena, Orton, Punk itd.. Kolejny zawodnik w masce może wreszcie uruchomić Carę, który występuje nie więcej jak w TT. Nowy zawodnik, ciekawy pomysł. Czy to wiele trzeba na sukces? Prawie, że nic.. Foley vs. Ziggler na TLC? Nie mówię nie, jednak ten pojedynek może stracić na wartości jaką wcześniej zapowiadano z Punk'iem w roli głównej. Oczywiście wszelka promocja Dolph'a jest dobrą wiadomością, ale Foley zupełnie do Ziggler'a nic nie ma i jakoś (oprócz tej walki na SS) nie zanosi się na to, by coś miał. William, biedaku, nie dosyć, że wróciłeś jedynie na kilka występów to jeszcze oderwałeś więcej niż obecnie planowano.. to głupie szczęście :lol Randy zgarnie pas, Randy będzie zły. Zła wiadomość jest przebijana przez dobrą wiadomość. Dla mnie to jest coś dobrego, ale jeśli on na WM ma zgarnąć pas Wagi Ciężkiej jako heel to w takim razie, Ziggler będzie face'm? ;P

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...