Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wszelkie pomysły na polepszenie poziomu forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To moze i ja sie wypowiem jak ostatnio czesciej wchodze na to forum. O newsach nie bede sie wypowiadac, bo wszystko powiedzialem w sb... To co mi sie najbardziej rzuca w oczy, a wspomnial o tym chyba fan, to to, ze moim zdaniem jest troche za duzo kolorow na tym forum. Absolutnie glupim pomyslem byłby admin dla patryka, nie dlatego ze go nie lubie czy cos, bo nic do niego nie mam, ale mamy dwoch wzglednie aktywnych Adminow i to starczy. Pamietam jak zaczynalem na forum bylo bodaj dwoch czy trzech globali, dosc sporo modow i pomocnikow, w tej chwili modow i pomocnikow razem mozna policzyc na palcach jednej reki. Sam Droops mowiles, ze jako Global miales najmniej roboty ze wszystkich swoich funkcji jakie tutaj pelniles, wiec jak to forum ma dzialac, skoro nie ma kto sie opiekowac konkretnymi dzialami, bo wszyscy za bycie przez kilka miesiecy modami zostali globalami... Moim zdaniem powinno byc na forum dwoch - trzech globali, ale takich, ktorzy naprawde sa wszedzie, a nie tylko sprawuja taka funkcje bo tak... Kazdy dzial powinien miec swojego moderatora, bo ktos sie musi opiekowac newsami, dyskusjami czy chociazby downloadem. Przede wszystkim IMO te kolorki sa za "tanio" rozdawane, bo np. ktos napisze 2-3 dyskusje, zlozy podanie i za miesiac jest pomocnikiem, napisze nastepne dwie dyskusje niezadko na sile i juz mod, kilka miesiecy bycia modem i juz global, tylko jaki jest sens tego? Moim zdaniem forum powinno sie skladac w wiekszosci z normalnych userow a nie z ekipy...

Co jeszcze... dyskusji totalnie na forum nie ma, ale nie ma sie co dziwic, bo duzo osob po prostu nie oglada wrestlingu, wiec nie ma jak sie wypowiadac, przydalo by sie jakos zareklamowac forum, nie wiem, jakos zachecic nowych uzytkownikow, bo wystarczy spojrzec chociazby na liste "zweryfikowani czy jakos tak uzytkownicy w ciagu ostatnich 24h", jeszcze przed wakacjami bylo ich regularnie po 260, wczesniej ok 300, teraz ok 160... roznica jest ogromna.

EDIT//

Nie wiem czy to by pomogło forum, ale napewno pomogło by to chłopakom opiekującym sie e-fedem. Mozna by dodac jakies rangi, tak jak ja np. mam superstar, tak mozna by zrobic cos takiego jak "WCE Player", ktore bylyby automatycznie przyznawane dla kogos kto zostaje przyjety do rosteru i zdejmowane, kiedy ktos zostaje usuniety z rosteru, bo z tego co wiem to zeby pisac w dziale WCE trzeba miec jakies uprawnienia, choc co dziwne ja je nadal mam...

Edytowane przez Gość

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

7

• IOOT_DZIKO

6

• Ulicznik Xeb

6

• Brem

6

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie mam jeszcze jeden pomysł, może nie jest on jakiś 100% skuteczny czy coś, ale może przynajmniej kilku userów ściągnie z powrotem do nas, a mianowicie. Proponuje wysłać drogą emailową reklamę lub też krótką zachętę na temat powrotu do naszego forum BGZ. Coś w stylu BGZ znów Cię potrzebuje, dołącz do nas już dziś i takie tam jeszcze obietnice. Jedni userzy to zapewne zignorują, ale niektórzy, Ci co sobie przypomną, że spędzili tu parę miłych chwil może wrócą do nas i pomogą w dalszym rozwoju forum. Tylko co do tych maili to zapewne trzeba skrobnąć do Norbiego, bo chyba tylko on ma taką moc aby wysłać automatycznie do wszystkich użytkowników owe wiadomości.

ahfo.png

luba_049.png

Co do pomysłu WCE Player, jest On w pewnym stopniu trafiony drugim mniej. Otóż, jak usuniemy Ciebie z tej grupy nie możesz komentować ani nic, a zależy nam tez na opinii, jak i komentarzach userów nie tylko biorących udział w WCE, a usuwając ich z grupy blokuje nam to tą możliwość. Dwa, że jest tak, że ludzie zapisują się i wypisują co też utrudnia robotę z tymi rangami, bo czasami to nie ma najmniejszego sensu, a jeśli komuś będzie zależało to ja mogę wywalić userów nie grających w WCE od zaraz. ;)

Co do mojego zachowania wobec Kosakiego? Ta? To nadal się udziela, a nie uważam że zachowałem się jakoś szczególnie źle bo wtedy Fan opiekujący się tym działem, który jest za tym żeby coś zrobić z bezkarnością ekipy na pewno by mi to powiedział. A temat naprawdę pasował bardziej do ankiet niż do dyskusji, a po drugie jego sens nie był jakiś wybitny, więc moim zdaniem troszkę teraz Brem przesadziłeś.

Co do pomysłu WCE Player, jest On w pewnym stopniu trafiony drugim mniej. Otóż, jak usuniemy Ciebie z tej grupy nie możesz komentować ani nic, a zależy nam tez na opinii, jak i komentarzach userów nie tylko biorących udział w WCE, a usuwając ich z grupy blokuje nam to tą możliwość. Dwa, że jest tak, że ludzie zapisują się i wypisują co też utrudnia robotę z tymi rangami, bo czasami to nie ma najmniejszego sensu, a jeśli komuś będzie zależało to ja mogę wywalić userów nie grających w WCE od zaraz.

W takim razie nie mozna by zrobic tak, zeby dolaczenie do grupy graczy WCE dawało dodatkowa mozliwosc w postaci tylko i wylacznie pisania postow na bs, ew. komentowania newsow? Zalatwilo by to wszystko, aczkolwiek wiem ze bylaby to robota dla Norbasa i wiem ze moze to byc robota bez sensu, jak znowu nie wypali, a w sumie nic az takiego wielkiego to to nie jest...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Co do mojego zachowania wobec Kosakiego? Ta? To nadal się udziela, a nie uważam że zachowałem się jakoś szczególnie źle bo wtedy Fan opiekujący się tym działem, który jest za tym żeby coś zrobić z bezkarnością ekipy na pewno by mi to powiedział. A temat naprawdę pasował bardziej do ankiet niż do dyskusji, a po drugie jego sens nie był jakiś wybitny, więc moim zdaniem troszkę teraz Brem przesadziłeś.

Nie mówie że ten temat był wybitny ale po pierwsze takie tematy powiedzmy mniej ambitne własnie tego typu, czy inne takie jak ulubiony wrestler, ulubiony finisher, nalepszy gigant itp it też są potrzebne własnie dla nowych użytkowników. A po drugie, owwszem zgadzam się że Kosaki nie do końca odpowiednio hmm sformuował ten temat bo opisanie każdej gali jednym zdaniem rzcezywiście było bez sensu ale to zamiast go atakowac i wysmiewać może lepiej powiedzieć "słuchaj fajniej by to wyszło gdybyś to zrobi tak i tak". Bo często mam wrażenie obserwując co po niektórych zachowania z sb i mówie otwarcie że moim zdaniem Ty w tym przodujesz że zapomnieli jak sami zaczynali na tym forum i uważają się za najmądrzejszych na świecie bo mają kolorek.

Co do wypowiedzi Piledrivera że za dużo mamy ekipy, zgadzam się jak najbardziej. I nie jestem do końca pewien czy tak jest bo szczerze powiedziawszy już jakis czas temu pogubiłem się kto jest w ekipie za co odpowiedzialny jesli chodzi o modów ale uważam że nikt nie powinien dostawać moda za pierdoły. Np mod tylko od typera jest bez sensu (tak akurat wiem że nie jest bo typerem się chyba zajmuje fan a on akura robi dużo rzeczy ale to tylko taki przykład), albo mod tylko od głosowania na wrestlera miesiąca (za to akurat wziąłbym się osobiście bo moim zdaniem fakt że w głosowaniu na wrestlera miesiąca ostatnio wypowiada się z 5 userów jest dla mnie totalnym nieporozumieniem i cos trzeba z tym zrobić) czy od ankiet po ppv.

No i jeszcze mam pewną propozycje. Co myslicie żeby porobić pare takich dyskusji ogólnych. Coś jak turny turny turny ale na różne tamty. Tak żeby nie pisać osobnej dyskusji na temat każdego turnu, każdego debiutu, kazdego pushu, kazdego teamu tylko żeby było specjalne dyskusje od tych zagadnień. Turny juz sa, do tego zrobić, powroty, debiuty, moze hmm osobną na wszystko co dotyczy div, osobną na tag teamy, pushe może niekoniecznie. Co o tym myślicie? Może to by się bardziej przyjeło i dyskusje by ożyły. Jeżeli będziecie za to na dniach porobie takie dyskusje.

A ja otwarcie mówię, że sobie nie przypominam kiedy tak zrobiłem po raz ostatni.. Zdaję mnie się, że było to bardzo dawno temu, bo obecnie jakoś rzadko odzywam się tutaj w SB z różnych przyczyn. Chyba, że Tuptusia też traktujemy jak nowego, a chyba ostatnią wybitną osobą, którą potraktowałem nie miło na forum był torres, ale rozumiem że wróżono mu podobno karierę, jak Fanowi tutaj.

Co do Twojej propozycji na temat debiutów, pushów etc. jestem jak najbardziej na tak.

A co do ekipy to nie wiem pod jakimi kryteriami chcecie ją teraz oczyszczać, bo to wobec niektórych może być nie fair. Chociaż uważam, że skoro członkowie ekipy którzy są M, GM a nie odzywają się nawet w SB co jakiś czas powinni spadać szczeblami kariery, bo po prostu chyba aktywność na forum też jest jakimś odnośnikiem funkcji, jakby który bystry chciał mnie poinstruować to wiem, że forum nie służy do pisania bzdur na SB i byciu rozliczanym za to.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Jeżeli chodzi o Xeba to mam na niego wywalone. Niech se pisze co chce, tylko bez ataków typu "dyskusja dla gimbazy" bo sam, patrząc po wieku jest w gimnazjum, więc jestem od niego starszy. Dyskusji, którą stworzyłem, nie widzę jako ankiety. Nikt nie odpowiedział tak, jak na to liczyłem, bo cały kalendarz to 12 GAL, słownie DWANAŚCIE! Jednak następnym razem postaram się trafić w wasze gusta, i stworzyć "normalną" dyskusję. Ale mniejsza...

W sumie mam jeszcze jeden pomysł, może nie jest on jakiś 100% skuteczny czy coś, ale może przynajmniej kilku userów ściągnie z powrotem do nas, a mianowicie. Proponuje wysłać drogą emailową reklamę lub też krótką zachętę na temat powrotu do naszego forum BGZ. Coś w stylu BGZ znów Cię potrzebuje, dołącz do nas już dziś i takie tam jeszcze obietnice. Jedni userzy to zapewne zignorują, ale niektórzy, Ci co sobie przypomną, że spędzili tu parę miłych chwil może wrócą do nas i pomogą w dalszym rozwoju forum. Tylko co do tych maili to zapewne trzeba skrobnąć do Norbiego, bo chyba tylko on ma taką moc aby wysłać automatycznie do wszystkich użytkowników owe wiadomości.

Pomysł dobry!

Nie wiem czy to by pomogło forum, ale napewno pomogło by to chłopakom opiekującym sie e-fedem. Mozna by dodac jakies rangi, tak jak ja np. mam superstar, tak mozna by zrobic cos takiego jak "WCE Player", ktore bylyby automatycznie przyznawane dla kogos kto zostaje przyjety do rosteru i zdejmowane, kiedy ktos zostaje usuniety z rosteru, bo z tego co wiem to zeby pisac w dziale WCE trzeba miec jakies uprawnienia, choc co dziwne ja je nadal mam...

Też się zgadzam.

Nowy stary porządek newsów to coś, co może by przywróciło życie.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 2 tygodnie później...

Jak widzicie wcielił w życie projekt dyskusji ogólnych. Dodatkowo pomyslałem że może przyjmą się dyskusje ogólne o konkretnych pasach gdzie będą omawiane aktualne feudy, pretendenci itd Poza tym jest dyskusja o debiutach, powrotach i zwolnieniach. No i turnach juz była. Czy jeszcze jakieś ogolne tematy powinny się znaleść w tej serii? No i może ktoś jeszcze, głównie chodzi mi o ekipe najlepiej wyższa się wypowiedział czy to dobry pomysł? Narazie skupiłem sie głownie na WWE, niedługo zrobie też dyskusje o pasach w TNA no i teraz czy uważacie że jest sens jest robić takie same dyskusje dla TNA którego prawie nikt nie ogląda? Może tylko najistotniejsze jak turny?

No i ponownie apeluje o przeniesienie działu następne gale ppv do działu dyskusji i zmienienie nazwy na gale ppv, przy OD SS udało nam się rozkręcić fajna dyskusj,e jest postęp jednak w wypowiedziach po gali juz jest bieda niestety. A wydaje mi się że jakby ppv zarówna przed jak i po omawiać w jednym temacie byłoby lepiej.

• 2 tygodnie później...

Więc ja mam mega pomysł,wiadomo juz od dawna nikomu się nie che pisać w dziale dyskusja i to jest najgorsze..,więc mam kanał na YT ma on 57 widzów i 80 tyś . wyświetleń i pomyślałem o tym że mógł bym zrobić promo tylko potrzebuje wasze opini na ten temat,zrobił bym promo i nawet ludzie z innych krajów by to zainteresowało ..porozsyłał bym na różnych portalach społecznościowych mianowicie wstawił bym te promo na Tumblr bo tam jest duże zainteresowanie w końcu wchodzą na mój profil bo w końcu robię plakaty ; D i tapety itd. więc co o tym sądzicie ? ..

łapcie tutaj są link do moich stronek na których obecnie przebywam : http://mrunderpunk.tumblr.com/ , http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

To i ja dorzucę swoje 5 groszy i troszkę o sobie przypomnę. Jak wiecie (albo i nie) zacząłem się od niedawna zajmować zwiększeniem poziomu działu zawierającego biografie, wywiady oraz artykuły. Moim zdaniem, nie wiem czy waszym też, jest to dział bardzo ważny na forum gdyż zdecydowanie je uatrakcyjnia a gromadzenie takiej wiedzy wśród użytkowników zawsze działa na plus, no i myślę że fajnie się to czyta. No więc już zacząłem prace w dziale, mam kilka artykułów i biografii na koncie, ale przynajmniej w moim przekonaniu nie spotkało się to z dużym zainteresowaniem użytkowników. No cóż, na dłuższą metę nic sam nie zdziałam, w końcu sam dla siebie tego nie piszę, i stwierdzam że bez pomocy w postaci komentarzy, czy jakiegokolwiek zainteresowania działem, on po prostu upadnie tak jak poprzednio, Jeśli ktoś jest zainteresowany zwiększeniem wagi tego działu, chce nabić sobie kilka postów albo po prostu jest zainteresowany wrestlingiem i chciałby się czegoś dowiedzieć czy po prostu sobie troszkę poczytać to zapraszam, bo póki co czarno to widzę ...

Satanic - Świetny pomysł, ale nie wiem po co nam userzy zza granicy? :)

Mr. Underson - Tutaj wiesz, sam poczytam, ale naprawdę uważam że akurat ten dział służy jedynie do komentowanie, bo co mam napisać? Super niezła robota, można się dowiedzieć jakiś rzeczy, no ok.. Jednak dla mnie jest to dział ogólno-informacyjny. Poza tym posty nie są tam chyba naliczane.

@up.

Forum było by bardzo rozpoznawalne :) ja amerykani czy obcokrajowcy to więcej polaków się też zbierze , jutro zacznę sklejać promo :)..

W sumie masz rację, bo zinterpretowałem to w sposób, że np, Amerykanie, Francuzi - ludzie nie władający językiem polskim. ;)

Okej to jutro zacznę robotę :) dodam że Francuzi mało oglądają wrestling już bardziej emiraty arabskie , sprawdzałem statystkę to Arabowie , Amerykanie , Eng . i polacy mój profili dużo odwiedzają,okej zobaczymy czy to wypali na wieczór gdzieś tak koło 21 wyślę linka :) .

Tak, no jakiś ruch na YT mógłby coś zdziałać, dlatego Satanic staraj się i czekamy na efekt twojej pracy. Co do Undersona to w tym dziale akurat można co rusz nawalać artykułami czy wywiadami bo takowe co chwila są dostępne na różnych serwisach, jednak nie cieszą się one bardzo dużą popularnością wśród komentujących i tutaj w zasadzie jedyną odpowiedzią jest lenistwo naszych userów jak w większości na forum, bo pracę odwalasz naprawdę dobrą i myślę, że popróbuj jeszcze trochę, a może uda Ci się odmienić wizerunek działu, a ludzie częściej będą tam zaglądać - Xeb, posty z tego co ja pamiętam są tam naliczane, a nie są w jakichś Ankietach czy Głosowaniach czy czymś tam.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...