Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Października

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

Wybieramy jednego wrestlera, który w tym miesiącu zasłużył sobie na odznaczenie. Wymagane jest uzasadnienie, a najlepsze zostanie przeze mnie wybrane i umieszczone w temacie, w którym mieści się punktacja głosowań. Powodzenia!
lig48.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Nathan1674325991

3

• Yao

1

• Clown.

1

• Kosaki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Moim zdaniem ten miesiąc należał do Rybacka. Wędkarz pokazał, że jest zawodnikiem, którego należy się obawiać, i że w walce fair, bez pomocy sędziego, jest w stanie pokonać nawet mistrza. Mistrza, który ucieka od niego jak od ognia. W dodatku jest to pierwszy feud Rybacka z zawodnikiem, który przedstawia jakikolwiek poziom. Kontynuacja już na SS.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

No i w tym miesiącu brakuje mi mozliwości napisania kilku wrestlerów bo dla odmiany paru się wyrózniło. Jest Big Show który przerwał półroczny run Sheamusa w pierwszej walce i to po dobrym feudzie. Jest Hardy który zdobył pas aczkolwiek z tego akurat się nie ciesze, powracający Devon czy Punk mający bardzo dobry miesiąc wręcz nazwany Punktober. No ale miejsce pierwsze jednak jak dla mnie nie zagrożone. I mimo porażki na HitC ten miesiąc należał do Ryback'a. Był wielką niespodzianką tego miesiąca, o nim się najwięcej mówiło, zdecydowanie ten miesiąc nalezał do niego.

Ryback w tym miesiącu był już w pełni włączony do ME. Z dobrej strony się nie pokazał, bo po pierwsze nic nie wskórał w walce, po drugie przy mikrofonie nie wypowiedział więcej niż 10 porządnych słów, a po trzecie oprócz wiary w niego przez całe WWE to nic. Big Show zdobył swój upragniony pas po całkiem niezłej walce, przez cały miesiąc był w pewnym stopniu aktywny i można powiedzieć, że wypadł o niebo lepiej niż Rybak. A więc głos na Show'a.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Mój głos leci na BIG SHOWA.

Dlaczego? Zdobył on w końcu upragniony przez siebie pas WHC i nie został zeszmacony przez CT. Dolph nie wbiegł z walizką i jej nie wykorzystał. Showa tittle run potrwa pewnie do TLC , nie będzie jakiś super świetny , ale może będzie pozytywną niespodzianką jak TR Marka Henrego .

Mój głos leci w stronę Big Show'a, dlatego że miał dobry miesiąc został pretendentem do pasa WHC, które potem na gali HiAC zdobył pas WHC, i jak na razie dobrze się z nim prezentuję w sumie myślę, że Show ten pas przy sobie będzie go miał długo, i nie będzie się w ogóle nudził jak mistrz.

lig48.jpg

No chyba nikogo nie zdziwi moja decyzja... Głosuje na Big Showa a to dlatego że w tym miesiącu naprawdę dobrze się prezentował co lepsze pokonał Sheamusa czysto i został mistrzem WHC ! To trzeba przyznać że w tym miesiącu nie miał sobie równych.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie rozumiem tych głosów na Big Showa.Show nic nowego nie wniósł do WWE swoim powrotem, jedyny plus jaki wniósł to to że odebrał tytuł Sheamusowi. Jednak nie oszukujmy się lepszym mistrzem od niego wcale nie będzie. Osobiście bardziej wolę Rybacka który przeszedł test na to czy nadaje się na twarz federacji i co najwazniejsze go zdał. Każdy chyba pamięta Skipa Sheffielda który był nikimi w WWE i każdy miał go gdzieś. Ryan Reeves po zmianie gimmicku zrobił dosyć spory progres w swojej karierze. Wiele osób uważało że "podróbka" Goldberga nie mam szans na dalszą przyszłość jednak jak widać fani go kupują a Ryback świetnie spełnia swoją rolę. Chcac nie chcąc wzniósł jakąś nowość do WWE gdyż jest wrestlerem wagi ciężkiej i prezentuje brawl czyli styl który w WWE już dawno poszedł w niepamięć. Jedynym minusem Rybacka jest to że jest słaby przy mikrofonie ale przy jego gimmicku mało to zmienia. Tak więc głos na Rybacka gdyż na bank większość z fanów oglądało bardziej RAW dla Rybacka niż Punka czy Big Showa.

#SmartFanZone
  • 1 miesiąc temu...

BGZ Wrestler Października

dolph.png?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1347618582011

1. Dolph Ziggler - 4 głosy

'Ja podzielam zdanie Brema i głosuję na Dolpha Zigglera! Panowie wyżej głosowali na Punka, w moim mniemaniu poza tym, że ma ten pas nadal nie zrobił nic wielkiego. Dolph doprowadził swój Team do wygranej z Teamem Micka Foley na Survivor Series co już było wielkim wyczynem, w dodatku teraz pokazuje nam swój mic skill w love story AJ z Ceną co bardzo dobrze mu robi i w moim odczuciu ma tylko nas przygotowywać, że Dolph z pasem w takich sytuacjach jak z mikrofonem w ręce będzie występował co tydzień..' ~ fanfanfan

2. Ryback - 3 głosy

lig48.jpg