Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2012 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Survivor Series

Survivorseries2012poster.jpg

18 Listopada 2012

Indianapolis, Indiana, Bankers Life Fieldhouse

Theme song: "Now or Never" by Outasight

http://www.youtube.com/watch?v=kau1_Zlb8bs&feature=related

Oficjalna karta

Pre-Show Tag Team Match

20121115_EP_LIGHT_SurvivorSeries_PreShow_Match_C-homepage.jpg

3MB vs. Justin Gabriel & Tyson Kidd

5-on-5 Traditional Survivor Series Tag Team Elimination Match

20121112_EP_LIGHT_SurvivorSeries_match_teamfoleyziggler_C.jpg

Team Foley (Randy Orton, Kofi Kingston, The Miz, Kane & Daniel Bryan) (with Mick Foley)

vs.

Team Ziggler (Dolph Ziggler, Damien Sandow, Alberto Del Rio, Cody Rhodes & Wade Barret)

World Heavyweight Championship

Singles Match

20121031_EP_LIGHT_SurvivorSeries_Big_Show_Sheamus_HOMEPAGE.jpg

The Big Show © vs. Sheamus

WWE Championship

Triple Threat Match

20121105_EP_LIGHT_SurvivorSeries_match-cena-punk-ryback_C-homepage.jpg

Ryback vs. CM Punk © vs. John Cena

WWE United States Championship

Singles Match

20121112_EP_LIGHT_Cesaro_Truth_Match_HOMEPAGE.jpg

Antonio Cesaro © vs. R-Truth

WWE Divas Championship

Singles Match

20121112_EP_LIGHT_SurvivorSeries_Divas_Match_HOMEPAGE.jpg

Eve Torres © vs. Kaitlyn
  • Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

8

• Brem

5

• Yao

3

• Kosaki

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ponownie spróbuje rozkręcić dyskusje szybciej niż na weekend przed galą ;P Jeżeli chodzi o WHC nie ma co tu dużo pisać. Rewanż, to rewanż, odbyć się musi, jest formalności. Licze tutaj zdecydowanie i wręcz nie widzę innej mozliwośći na jakąś pożądną stypulacje. Jeżeli jej nie będzie, nie dośc że wynik będzie oczywisty to walka będzie przenudna bo ich starcie na HitC uratowały emocje na koniec gali no i mega zaskakujące zakończenie czyli coś czego na SS nie będzie. Tak więc stypulacja jest tu konieczna moim zdaniem. Tyle ża skoro w grudniu TLC to nie dadzą im nic z tych rzeczy, najchętniej bym zobaczył Last man standing, może i quit chociaż nie bo raczej nie ma opcji żeby Sheamus quitował a w LMS może wydarzyć się dużo rzeczy które jakos bardzo mu wizerunku nie skrzywdzą.

Jak Wam się podobają składy drużyn w walce SS?. Mnie składy bardzo zawiodły, zdecydowanie mogli się bardziej postarać i bardziej zaskoczyć. Jak pojawiła się drużyna Punka Foley nie musiał już wychodzić bo wiadomy był jego skład. Zupełnie sie nie postarali, po prostu połącyzli 4 feudy w jeden i po kłopocie... Dodatkowo nooo Heyman wybrał najlepszych tak? Hmm no to zejafajnie wybrał bo wszyscy z jego wymiataczy dostali dzień wczesniej po dupach i to każdy od członka drużyny przeciwnej... Dodatkowo jest jeszcze Ryback którego walka z mistrzem WWE nie rózniła sie wiele od jego walk ze Slaterem, JTG czy innymi jobberami no może poza długością no i wynikiem oczywiscie. Tak więc ekipa Punka jak dla mnie wypada blado w tym zestawieniu. Miz i Del Rio jeszcze jak dla mnie pasują ale po co Rhodes Scholars? Oni sobie powinni spokojnie ciągnać story z Hell No i zmierzyć się z nimi na ppv a nie robic takie bezsensowne przystanki. A na ich miejscu powinien się pojawić Berrett i Cezaro, byłoby oryginalniej. Albo jeszcze fajniej by było i to w ogóle by było super posunięcie jakby Punk sobie dobrał kogoś z NXT, Ohio, Abrose czy ten yyy takie spakowany murzyn co wygląda, mówi i porusza się jak Ryback z tym że jest czarny. Dostałby taki ktoś mega promocje i fajny początek w głównyym rosterze. No i w takim układzie Foley by sobie dobrał Rollinsa jako mistrza i w ogóle wszystko cacy. No i zamiast Hell No mógłby sobie wziąść hmmm yyy w sumie z faceami ciężej tak teraz widze ;P Może Clay'a albo Mysterio niech nawet będzie z Sin Carą, nie mają nic do roboty w przeciwieństwie do Hell No i RS. Ortona akurat bym zostawił, lepiej tutaj niz miałby miec singlową walkę. No ale to takie gdybanie tylko, generalnie niestety wydaje mi się że walka zrobiona po to żeby Ryback mógł pokonać Punka bez straty pasa i nie zdziwie się jak sam rozwali wszystkich znając WWE... No i fajnie jakby walka się odbywała o coś. Np zwycięzca wybiera przeciwnika dla Punk'a na TLC. W takim układzie mogłaby dojść do do skutku walka o której sie mówiło Foley vs Punk na TLC o ile oczywiście Punkowa ekipa by wygrała. No i Punk by dotrzymał pas do RR bez straty dla Ceny ani Rybacka. No to powtórze pytanie, jak Wam się podobają składy? I po co w ogóle pojawił się tu Foley?

Mam nadzieje że zobaczymy więcej niż 1 walkę SS, niewiem czemu WWE ostatnio ma zwyczaj robienia jednej walki wiodącej na charakterystycznych galach, HitC- jedna walka w klatce, No Way Out- jedna walka związana z nazwą, kiedys tak nie było i mam nadzieje że zobaczymy jeszcze jedną walkę teamów najlepiej team Vickie vs Team AJ co byłoby o niebo ciekawsze i fajnijesze niż Cena vs Ziggler albo co gorsza Cena & AJ vs Ziggler & Vickie (albo jakaś diva wybrana przez Vickie).

Jak Wam się podobają składy drużyn w walce SS?

Dla mnie to te składy są jakąś pomyłką. W jedną walkę wsadzili kilka feudów, z których spokojnie można by stworzyć osobny pojedynek. Foley, który jest postacią obiecującą i w jego teamie powinni pojawić się zawodnicy charyzmatyczni, przyszłościowi. Po co komu Orton? Kingston? 5-on-5 TT Match, a oni wkładają tam nieskończoną liczbę miernot i kalet. Już można się domyślać, że to Punk, Ryback albo Orton będą dominowali w tej walce. Team Hell No zapewne się o coś pokłócą i wyjdą z hali, Del Rio ucieknie, Miz nie będzie miał ochoty współpracować z nimi wszystkimi i wszystko zakończy się jedną wielką klapą.

Gdy na początku RAW oznajmili, że ME będzie wybór zawodników do walki na SS myślałem, że będzie to skład porządny, wyróżniający się. Jak widać myliłem się, lecz to nie pierwszy raz. Gdzie Barret? Może Sin Cara, Gabriel? Ktoś z NXT? NIE. Lepiej postawić na skład podstawowy :) ch***jnia z grzybnią.

I po co w ogóle pojawił się tu Foley?

Jak już wspomniałeś, Foley miałby zająć się Punk'iem do RR, gdzie zmierzy się z Rock'iem. Wyjść może być wiele, ale po co WWE wciągałaby w to wszystko starego Foley'a? Na 100% Cena i Ryback (ten to pewnie ciągle będzie się teraz kręcił w ME. Nasza przyszłość i zbawca.) chcieliby walki o pas czy chociaż kręciliby się wokół niego, a tak Punk zmierzy się na TLC z Foley'em, a stamtąd już krótka droga na kolejne PPV gdzie czeka już wielki i niepokonany The Rock.

Mam nadzieje że zobaczymy więcej niż 1 walkę SS, niewiem czemu WWE ostatnio ma zwyczaj robienia jednej walki wiodącej na charakterystycznych galach

No nie wiem czy masz na co liczyć. Skoro w poprzednich, bardziej do tego przystosowanych PPV pojawiły się nieliczne walki z użyciem wiodącej nazwy gali "przedmiotów" to w tym przypadku może być tylko gorzej... Dziwne, bo to się dzieje tak jakbyśmy na Royal Rumble nie mieli zobaczyć RR Match'u.. :|

team Vickie vs Team AJ co byłoby o niebo ciekawsze i fajnijesze niż Cena vs Ziggler albo co gorsza Cena & AJ vs Ziggler & Vickie (albo jakaś diva wybrana przez Vickie).

Tak, to może być dobre posunięcie. Kapitanem jednej drużyny mógłby być Cena, drugiej Ziggler. Praktycznie wszystkie drewna są już zajęte, więc lepszej okazji na sprawdzenie tych "niepewnych" w WWE i pokazanie się z dobrej strony nie będzie. Ale czy to ma szansę bytu? Dostaniemy pojedynek Cena vs. Ziggler, wygra Cena i będzie jeden kłopot z głowy. Ziggler ma jeszcze szansę zainkasować walizkę, ale czy to się wydarzy? Szczerze wątpię.

Gdzieś na zagranicznym forum znalazłem kiedyś taką oto kartę. Wg mnie kilka walka ma szansę się odbyć.

Traditional 5-On-5 WWE Survivor Series Elimination Tag Team Match

Team Punk (CM Punk, The Miz, Cody Rhodes, Damien Sandow & Alberto Del Rio) vs. Team Foley (Ryback, Kofi Kingston, Daniel Bryan, Kane & Randy Orton)

No Holds Barred for the World Heavyweight Championship

Big Show © vs. Sheamus

Triple Threat match for the WWE Divas Championship

Eve vs. Layla vs. Kaitlyn

Singles Match

John Cena vs. Dolph Ziggler

Singles Match for the WWE United States Championship

Antonio Cesaro © vs. Justin Gabriel

Traditional 5-On-5 WWE Survivor Series Elimination Tag Team Match

Team Christian (Christian, Rey Mysterio, Sin Cara, R-Truth & The Great Khali) vs. Team Barrett (Wade Barrett, Darren Young, Titus O'Neil, Jack Swagger & MArk Henry)

Tag Team Match

Team CoBro (Santino Marella & Zack Ryder) vs. 3MB (Heath Slater & Drew McIntyre)

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Tak naprawdę składy są z dupy. Na gali można by było zrobić obrony pasów Hell No, Kofiego, walkę Del Rio i Ortona z fajną stypulacją, zwłaszcza po ostatnim Smackdown. Walka skończy się pewnie tak jak napisał to patryniu.

Dla mnie Foley pojawił się troszkę bez sensu. Będzie sobie stał przy ringu, może trochę się z Heymanem pokłóci. Miejmy nadzieję, że troszkę się wmiesza w walkę, przeszkadzając Punkowi.

Osobiście bardzo by mi pasowała druga walka 5vs5. Cena vs Ziggler albo AJ vs Vickie mogło by być ciekawie. U AJ pojawiłby się Cena, Rey, Cara, Justin Gabriel a u Vickie Adolph, PTP, Cesaro, idąc drogą feudów. Ewentualnie, gdyby divy nie walczyły to Brodus u tych "dobrych" a Tensai u Vickie.

Pierwsza walka pewna, druga dobra stypulacja, 3 to rewanż, 4 bez sensu, 5 może być (byle Gabriel zdobył pas), 6 to musielibyśmy zobaczyć jak się rozwinie ich feud, bo Christiana na razie nie widać, a 7 to odgrzewany kotlet

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Ogólnie to nie rozumiem skąd wzięły się te składy przecież połowa z tego zawodników mogła mieć osobną walkę ! Między innymi Hell No przecież oni mogli walczyć w obronie o pasy tag teamów. Nie rozumiem po co pojawił się Mick Foley. Chyba tylko po to aby Punk utrzymał pas WWE do Royal Rumble. W końcu na TLC może być walka Mick Foley vs Punk. Spodziewałem się czegoś więcej po tych składach znów się zawiodłem na WWE i z miesiąca na miesiąc jest co raz gorzej. Co do drugiej walki czyli rewanż o pas WHC. Myślę że Big Show powinien spokojnie obronić pas i nadal być mistrzem. Nie wiadomo co zrobi Ziggler z walizką bo może się pojawić, a na drugie może poczeka do TLC. Jeśli jednak jego walka z Ceną się odbędzie to już co innego i pewnie Ziggler potrzyma walizkę przez jeszcze kilka tygodni a może nawet miesięcy. :)

Kilka walk z tej karty naprawdę może się odbyć, dwie walki mamy już zapowiedziane. Walka Cena i Zigglera jest bardzo prawdopodobna w końcu feud Vickie i AJ nie ma końca a ich chłoptasie będą ich bronić. Walka o pas US myślę że jest pewna co do tej dwójki ostatnio oby dwoje cały czas ze sobą walczą i bez przerwy wygrywa Cesaro i myślę że na SS 2012 może dojść do małej niespodzianki i poznamy nowego mistrza US. Kolejny tag team match 5 vs 5 na gali ? Naprawdę składy wyglądają ciekawie ale ciężko tutaj powiedzieć czy ta walka naprawdę się odbędzie wydaje mi się że raczej nie. No i walka Div która pewnie się odbędzie bo w końcu rewanż musi zostać rozegrany.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Miejmy nadzieję, że troszkę się wmiesza w walkę, przeszkadzając Punkowi.

To jest dla mnie obowiązkowe. Nie po to ściągali go do WWE, włączali do głównej walki, by tylko stał i nic nie robił. Może tak być, że Foley w pewnym momencie zastąpi kogoś ze swojej drużyny, bądź w samym końcu da do zrozumienia Punk'owi, że widzimy się na TLC :P

Walka o pas US myślę że jest pewna co do tej dwójki ostatnio oby dwoje cały czas ze sobą walczą i bez przerwy wygrywa Cesaro i myślę że na SS 2012 może dojść do małej niespodzianki i poznamy nowego mistrza US.

Fajnie, że oprócz Santino i Cesaro, WWE próbuje sprawdzić innych na tle walki o pas. Gabriel od początku mi się podobał i właśnie czekałem na taki moment, w którym dostanie szansę. On po prostu musi to wykorzystać, nawet jeśli będzie to chwilowe.

Kolejny tag team match 5 vs 5 na gali ? Naprawdę składy wyglądają ciekawie ale ciężko tutaj powiedzieć czy ta walka naprawdę się odbędzie wydaje mi się że raczej nie.

Też wydaje mi się, że ta walka nie ma prawa bytu, jednak patrząc na skład to taka walka byłaby o wiele ciekawsza niż ta pierwsza. Nic jeszcze nie jest wiadome, ale Christian do dziś dzień nie pojawił się w WWE i tak od razu miałby zbudować swój team z zawodników, którzy nie występują regularnie? Byłoby fajnie, ale chyba nic z tego..

Skoro jest to oficjalna dyskusja gali ppv i dyskutujemy tutaj o zapowiedzianych walkach oraz o ewentualnych SPEKULACJACH uważam że bez sensu bawić się w spoilery gdyż są to tylko i wyłącznie niczym nie potwierdzone spekulacje ktore nigdy do końca sie nie sprawdzają więc nie są to żadne spoilery. Tak więc apropo tej ewentualnej karty:

Fajnie, że oprócz Santino i Cesaro, WWE próbuje sprawdzić innych na tle walki o pas. Gabriel od początku mi się podobał i właśnie czekałem na taki moment, w którym dostanie szansę. On po prostu musi to wykorzystać, nawet jeśli będzie to chwilowe.

Nie zgodze się tutaj, Gabriel owszem ringowe umiejętności ma ogromne ale koniecznie musi zmienić gimmnick, niejaki piekniś z gejowatą fryzurą nie przejdzie zwlaszcza że nie pamiętam kiedy i czy w ogóle widzieliśmy go z mikrofonem. Owszem ma potencjał ale żeby zostać mistrzem potrzebuje jeszcze szlifu. Natomiast jestem bardzo za jeżeli chodzi o feud Cesaro o którym sie mówi ostatnio czyli feud z Truth'em. No i jak dla mnie ta walka jest bardziej prawdopodobna. Nie jestem przekonany czy chciałbym zeby przejął on pas ale też napewno bym sie nie obraził gdyby tak się stało. Ale nawet jeżeli nie to Truth jest juz powazniejszym przeciwnikiem dla Cesaro niż Gabriel czy Santino i napewno ich feud nie ograniczłąby się do ringu. A jeżeli Cesaro wyszedł zwycięsko z takowego feudu on i pas byliby mocno podbudowani i spokojnie może wracać Swagger w obronie ameryki a pas US znów by coś znaczył po całkowitym znisczzeniu go przez Santino.

Team Christian vs Team Barrett?! WTF? Nie wiem co to za dziwny pomysł i skąd się wział ale jak dla mnei to kompletna abstrakcja. Co prawda WWE jest zdolne do czegoś takiego co pokazało chociażby w zeszłym roku tworząc totalnie z tyłka walkę team Orton vs team Barrett którzy nie mieli do tego czasu nic ze soba wspólnego no ale przynajmniej byli aktywni w rosterze nie to co Christian. No chyba że by to jakoś jeszcze sensownie podbudowali, Christian wraca, jakiś zatarg z Barrett'em, Wade mówi że jest urodzony liderem co pokazał nie raz, Nexus, Corre, zwycięstwo team Barrett w zeszłym roku. Aczkolwiek czemu akurat Christian? No i po co na siłe stwarzać walkę która tak naprawde nie miałaby żadnego znaczenia skoro sytuacja na linii Vickie- AJ idealnie pasuje pod własnie taką walkę, ekipa nowej GM pod przywództwem Ziggler'a vs ekipa starej GM pod przywódcem Ceny. Zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż zwykłe jobbnięcie Zigglera na rzecz Ceny które byłoby nieuniknione w przypadku singlowej walki.

Yyy 3MB jak dla mnie jest jednym wielkim nieporozumieniem i pchanie ich na ppv byłoby jeszcze większym nieporozumieniem zwłaszcza w walkę z CoBro którzy są porównywalnym nieporozumieniem i jobbowali już 3MB niezlczoną ilośc razy singlowo oraz wspólnie. I jeszcze apropo... Co tu robi Mahal?!?! Z hindusa czczącego swój turban staje się niedorobiona gwiazdą rocka?! Toż to jakas abstrakcja. Czemu nie wzieli Hawkinsa, Curtisa, Baretty czy Batemana którzy pasowaliby miliard razy bardziej zwąłszcza Hawkins. Zresztą nie ważne kto by sie tam znalazł jak dla mnie wszystko co ma związek ze Slaterem jest nieporozumieniem a fakt że taki McIntyre jest "pod" nim i nawet nie bierze udziału w walkach jest dla niego poniżające.

Gabriel owszem ringowe umiejętności ma ogromne ale koniecznie musi zmienić gimmnick, niejaki piekniś z gejowatą fryzurą nie przejdzie zwlaszcza że nie pamiętam kiedy i czy w ogóle widzieliśmy go z mikrofonem.

Owszem gimmick przydałoby się zmienić, lecz on wygląda na takiego pedanckiego kasanowę, a jeśli chodzi o mikrofon to patrząc na dzisiejsze czasy wcale nie musi być najważniejszy. Przykład? Nasz ukochany Ryback :)

A jeżeli Cesaro wyszedł zwycięsko z takowego feudu on i pas byliby mocno podbudowani i spokojnie może wracać Swagger w obronie ameryki a pas US znów by coś znaczył po całkowitym znisczzeniu go przez Santino.

Pomysł wcale nie jest głupi, tylko jedno Ci umknęło, Swagger nawet jak powróci to w życiu nie do pasa US. All American mógłby zmienić ten pas na cenniejszy towar, jednak jeśli tego nie zrobił przez ten cały czas to już tego nie zrobi. Trzeba się pogodzić, że ten pas już nie odzyska swojego blasku.

Z hindusa czczącego swój turban staje się niedorobiona gwiazdą rocka?!

+1 dla Ciebie =))

Hindusy też mają szansę na karierę.. A kto powiedział, że świat rocka należy tylko do "biało-czarnych kotów"? :lol

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak Wam się podobają składy drużyn w walce SS?

Takiego składu można się było spodziewać po WWE. Zero pomysłu po prostu wrzucili wszystkie topowe feudy do jednej walki i myślą że ktoś się tym pod jara. Podobno ma być jeszcze SS Match Midcarderów czyli zapewne będzie to coś w stylu "Na was nie mamy już pomysłu ale byście się nie nudzili to macie walkę z dupy". I jak tu oglądać WWE skoro promują tą stypulację jako tradycję a robią mega gówno. Kompletnie mnie nie jara gdyż będzie to przewidywalne jak zawsze. Gdy do ringu wejdzie Bryan to zaraz będzie Cody a jak wejdzie Orton to zobaczymy Del Rio. Żenada... Tajemnicza osoba pewnie też nie zaskoczy i będzie to jakaś obecna gwiazda WWE nie spodziewałbym się jakiś większych powrotów.

I po co w ogóle pojawił się tu Foley?

Jak już wspomniałeś, Foley miałby zająć się Punk'iem do RR, gdzie zmierzy się z Rock'iem. Wyjść może być wiele, ale po co WWE wciągałaby w to wszystko starego Foley'a?

A gadacie głupoty! Jaki Punk, jaki program. Gdyby tak miało być to dali by go do walki z Punkiem. Wiecie jak ja to widzę? Bookerzy po prostu chcieli podnieś rangę tej walki i dać legendę by po prostu widniała w karcie, pod koniec walki Foley pewnie przyczyni się do rezultatu i to będzie na tyle. Na pewno lepiej brzmi wogóle Team Foley niż po raz kolejny Team Orton.

Co do walki o pas wagi ciężkiej mam nadzieje że chociaż dadzą nam jakąś stypulację gdyż w normalnej walce tej pary nieda się oglądać. Proszę Ziggler wykorzystaj tą walizkę bo walki Show vs Sheamus podobnie jak Sheamus vs Del Rio poraz 40 kaleczą wrestling. Coś czuje że to ostatni tytuł Showa w WWE i zakończy karierę.

Walka Cena vs Ryback vs Punk musiała się odbyć. Jestem prawie na 100% że WWE zdecyduje się tą walką zakończyć feud Cena-Punk i skupić się już bardziej na Punk-Ryback. Mimo tego ta walka na pewno będzie należała do tych ciekawszych mimo iż kompletnie nie widzę szansy by Cena czy Ryback na tej gali był w stanie odebrać tytuł. A propos jak zrobili po Hell in a Cell ze streakiem Rybacka(sorry nie oglądam za bardzo WWE) zaliczyli mu tą walkę jako porażkę czy jednak jakoś wybrnęli z tej nieciekawej sytuacji i Ryback nadal bawi się w Goldberga?

Mam nadzieje że do tej karty dojdą jakieś ciekawe walki gdyż na razie zapowiada się na jedno z gorszych PPV roku.

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Co do składów na Traditional 5 on 5 Match, to chyba wszystko już powiedzieli panowie wyżej. Składy ssą i to po całości i przebieg walki bardzo dobrze opisał Yao. Wejdzie Bryan to wejdzie Rhodes, Del Rio - Orton. Ciekawi mnie obecność Barrett'a, który pewnie rozpocznie rogram z Kingston'em o pas IC. W zeszłym roku feud był niezły i powtórka również powinna być OK. Co do niewiadomej osoby, to jestem niemal na 100% pewny, że będzie to powrót. A powróci The Rock :!: Postura białej postaci idealnie pasuje do Rock'a i teraz tylko gdybać, kiedy dołączy - czy będzie to zwykłe RAW czy już PPV, ale będzie to raczej opcja nr 2. Mimo pewniactwa przebiegu walki, to liczę na udane widowisko. Jako nieliczny jestem pozytywnie nastawiony na match midcarderów. Dostaną oni swoje 5 minut, przez co będą mieli opcje coś pokazać. Obstawiam, że będzie to Team Cesaro vs Team Truth, gdyż obaj chyba zaczną program o pas US. W sumie mogliby to zrobić solowo, ale taki wariant mi odpowiada. Co do składów, to będą Cesaro, 3MB & PTP vs Truth, Mysterio, Cara, Clay i może ktoś z teamu CoBro czyli raczej Marella :) Te składy to oczywiście zwykłe przypuszczenia i gdybania, ale mi by to pasowało.

WHC Match musi mieć stypulację, bo to co się działo na HIAC nie dało sie oglądać i szło zdechnąć z nudów. Najlepszą opcją będzie No Holds Barred lub Street Fight, które i tak będą wyglądać jednakowo i nazwA stypulacji jest do wybrania :) Feud raczej się nie zakończy i obejrzymy jeszcze coś na TLC, i będzie to pewnie Tables Match. Walkę wygra Show poprzez WMD.

Po tym co wydarzyło się na HIAC, byłem pewny że dojdzie do Triple Threat Matchu o pas WWE. A tu bęc, 5 on 5 z Foleyem i Punkiem jako kapitanami swoich drużyn. RAW jeszcze nie oglądałem i nie wiem w jakich okolicznościach zostało to zaanansowane, ale uważam, że widowisko może być całkiem niezłe. Cena i Punk dobrze się dogadują w ringu, co raz za razem pokazują i boję się o fakt czy na całość walki nie wpłynie brak doświadczenia Sheffield'a. Punk nadal obroni tytuł i z pewnością po jakimś kancie, przez jego postać wiele traci, bo cipoheele stali się bardzo modni.

Co do Rybacka i jego streaku Yao, to nieraz było mówione że żadne streaki nie były brane pod uwagę jeśli chodzi o tę serię zwycięstw. Zresztą czy wyglądała ona jakoś super :?: Ryback cały czas dostawał jobberów ze scen niezależnych i ostatnio Tensai'a i Miz'a. Jak wygóle można było porównywać to co on robi do tego co robił Goldberg.

PPV narazie zapowiada się średnio, ale uważam że WWE będzie chciało się jakoś wykazać, zmazując starszne wrażenie jakie zostawili po HIAC. Z pewnością dojdą jeszcze jakieś walki jak US Title (o ile nie sprawdzi się opisany wyżej scenariusz) czy Divas. Jeszcze niecałe 2 tygodnie i zobaczymy co się okaże.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Hmmm no to nam się karta przewróciła do góry nogami i w sumie mam mieszane uczucia. Z jednej strony w sumie ME Punk vs Cena vs Ryback niby pasuje i wszystko ok ale no kurcze coś tu mi zdecydowanie nie pasuje i jest to chyba sposób ustalenia tej walki. Taka walka powinna być czymś wow, emocjonującym, mega podbudowanym i wielkim. A hmmm... Przyszedł Vincent, zmusił Vickie do zmienienia kart i poszedł. Dodatkowo podobno podiął tą decyzje samodzielnie, bez konsultacji juz w trakcie gali i nawet nie powiedział Vickie co ma robić w czasie tego segmentu i musiała improwizować bo nie podobała mu sie reakcja fanów na ogłaszanie składów drużyn w zeszlym tygodniu. Coś chyba jest trochę nie tak z naszym Chairmanem. A jak mu się reakcja fanów nie podobała to trzeba było zrobić jakies ciekawe i zaskakujące te składy i nie nudne i najbardziej przewidywalne świata... No ale do rzeczy. Walka WWE powinna być ciekawe aczkolwiek przez brak odpowiedniej otoczki jakoś tak chyba przejdzie bez echa. Punk pas obroni bo nie ma innego wyjścia, nie może go stracić w walcę która nie jest w ogóle nagłośniona. Chociaż patrząc na dziwne zachowanie Vince'a wszystko jest mozliwe. Punk jakims kantem pas obroni i tyle.

No ale przejzmy do walki SS. Barrett za Miza? Yes yes yes! Chociaz jakieś urozmaicenie i oderwanie od feudów bysmy mieli, dodatkowo ktoś za Rybacka i nie jest najgorszej jesli chodzi o urozmaicenie. Ale mam inne ale i to ogromne. Teaam Ziggler? Really? I znowu dostalismy tym samym walkę SS która powinna byc istota tego ppv z dupy. Bo co ma Ziggler wspólnego z Foleyem? Yyy nic! Jakby kretyni nie robili wszystkiego na ostatnią chwile to by mogli pomysleć i zostawiliby tam Heymana... Team Foley vs Team Heyman miałoby sens, podbudowe i w ogóle wszystko by wtedy pasowało, wszystko by mi się podobało i wszystko by było cacy. Bo do samej obecności Zigglera w tym teamie nie mam absolutnie nic ale z jakiej racji jest kapitanem to niewiem...

Co do niewiadomej osoby, to jestem niemal na 100% pewny, że będzie to powrót. A powróci The Rock Postura białej postaci idealnie pasuje do Rock'a i teraz tylko gdybać, kiedy dołączy - czy będzie to zwykłe RAW czy już PPV, ale będzie to raczej opcja nr 2.

Hmm bardzo ciekawy pomysł. Znaczy są tu znowu dwie strony. Z jednej wszystko fajnie, Rock wraca wesprzeć swojego przyjaciela Foley'a i to pasuje ale znów pojawia sie ten sam problem co wczesniej. Co Rock ma do Zigglera albo do kogokolwiek z przeciwnej drużyny? Rock powraca żeby wziąść udział w czymś co go nie dotyczy w żadnym stopniu? Niewiem czy to realne. Pozatym prawda jest taka że jakby tak się rzeczywiście wydarzyło to yyy byłby to w praktyce taki duzy squash dla Rocka... Byłby większym terminatorem niz Ryback, mooże daliby Ortonowi przypiąc ADR a reszta na stówe dla Rocka. Więc takie wyjście ma swoje plusy i minusy pozatym to takie gdybanie a w praktyce pewnie wyjdzie Foley zrobi mega zapowiedź i ku wielkiemu zaskoczeniu wyjdzie Brodus Clay ;P

A propos jak zrobili po Hell in a Cell ze streakiem Rybacka(sorry nie oglądam za bardzo WWE) zaliczyli mu tą walkę jako porażkę czy jednak jakoś wybrnęli z tej nieciekawej sytuacji i Ryback nadal bawi się w Goldberga?

Ryback przegrał normalnie. Znaczy oczywiście nie czysto, przez interwencje sędziego ale został normalnie przypięty i odliczony więc juz nie jest undefited. Dodatkowo po raz kolejny powtarzam że mówienie o streaku Rybacka jest naciagane bo WWE nic o nim nie mówiło od dłuszego czasu a taki streak jak Ryback to ma każdy debiutant, Clay miał streak przez bardzo długo, Sandow miał a nawet chyba wciąz ma streak i taki sam streak złozony z nikogo miał Ryback i zgadzam się z kolegą wyżej że porównywanie tego do Goldberga jest nie na miejscu bo największym nazwiskiem na liście Rybacka był Miz, potem Tensai, potem wszystkie jobbery z rosteru a potem jobberu nie z rosteru.

Punk jakims kantem pas obroni i tyle.

Innego wyjścia po prostu nie ma. Albo Cena wykona AA na Rybaku, a później Punk podleci by go zaklepać albo Ryback zniszczy Cenę, Punk wykona mu GTS i będzie po walce. Nie ma takiej możliwości, by CM Punk przegrał tą walkę, no bo Rock już czeka na pas WWE.

Bo do samej obecności Zigglera w tym teamie nie mam absolutnie nic ale z jakiej racji jest kapitanem to niewiem

Wszystko zrobili na szybcika. Nie wiem skąd taki pomysł i kto go w szczególności zatwierdził. Ziggler tak jak powiedział Brem w tej walce, ok. Ale jak to się stało, że został on kapitanem? Nie ma to sensu i pewnie jakbyśmy o to zapytali Vincenta to wysłałby do nas mafię w celu zlikwidowania konkurencji :8

Co Rock ma do Zigglera albo do kogokolwiek z przeciwnej drużyny?

No jak to co? Rock powrócił! Nie ważne w jakiej walce, ważne, by jeszcze bardziej podkreślić jego "niesamowitość".

Ten pomysł jest całkiem niezły i faktycznie może się sprawdzić. Rock zaatakuje jak nie w tej walce to w pojedynku o pas WWE i takim oto sposobem Punk bez niepotrzebnego szelestu utrzymuje pas via DQ.

Nie ma takiej możliwości, by CM Punk przegrał tą walkę,

Zgadzam się z tobą w stu procentach a to dlatego że Rock jest najwspanialszy dla federacji i pewnie zarządził sobie walki o pas WWE z Punkiem a federacja zamiast negocjować po prostu się dostosowała do jego poleceń... Założę się że Punk przegra na WM 29 z Rockiem i od tamtej pory połowa fanów przestanie to oglądać ja na pewno bo nie chcę oglądać Rocka jako mistrza bo pojawi się na jednej gali i już ma być mistrzem ? Co to niby ma być ? No ale niestety Rock ma władzę w tej federacji przynajmniej na to wygląda. Co do samej walki Cena albo Ryback będą dominować ale na sam koniec jakimś cudem wygra Punk.

Rock powraca żeby wziąść udział w czymś co go nie dotyczy w żadnym stopniu?

No tutaj trochę to dziwnie wygląda ale WWE lubi zaskakiwać i myślę że tym razem będzie tak samo. Nikt przecież by się nie spodziewał Rocka ! Federacja zrobi małą sensacje aby lepiej wypadła gala a przychód z niej był o wiele większy niż miał być. Rock powróci pomoże swojemu przyjacielowi Mickowi wygrać i znów o nim ślad zaginie jak to było wiele razy w ostatnim czasie... Ziggler sam stał się kapitanem znikąd ale ok sam zawodnik na pewno nie narzeka. Ja chętnie zobaczę go jako kapitana ale nie rozumiem po co WWE zmienia te decyzje. Przez to tylko Vincent pokazuje że nie ma w ogóle pomysłu jak dalej tą federację dalej prowadzić ale do tego ostatnio nas już przyzwyczaił. :8

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Zgadzam się z tobą w stu procentach a to dlatego że Rock jest najwspanialszy dla federacji i pewnie zarządził sobie walki o pas WWE z Punkiem a federacja zamiast negocjować po prostu się dostosowała do jego poleceń...

Wcale bym nie powiedział że to akurat Rock o tym decydował. Nie oszukujmy się feud na linii Punk-Rock o tytuł WWE z finałem na WrestleManii zachęci większą ilość fanów do oglądania gal niż feud Ryback-Punk. Tak więc Rock wcale nie musiał chcieć walki o pas, chodzi o to że Rock jest legendą w tej federacji i jedynie w najważniejszy feud da się go wplątać. No bo chyba nie wyobrażasz sobie feudu The Miz-The Rock czy coś w tym stylu. W tamtym roku mieliśmy feud z Ceną który był robiony na tej samej metodzie czyli

Cena ma wielu fanów co się równa $$$

The Rock ma jeszcze więcej fanów co oznacza jeszcze więcej $$$

Jednak głupio by wyglądało gdyby znowu robić feud Cena-Rock i pewnie były obawy czy to samo znowu się sprzeda ale moment. Przecież po legendarnym speachu CM Punk wcale niema mniej fanów od Ceny tak więc zróbmy feud na tym samym patencie co rok temu tylko dajmy inną gwiazdę. Tak to dla mnie wygląda i pod względem finansowym dla WWE to dobry interes.

#SmartFanZone

Wcale bym nie powiedział że to akurat Rock o tym decydował.

Zgadzam się. Może i jest on dla federacji najważniejszy, jednak Vincent nie pozwoliłby na dyktowaniu sobie warunków. Negocjacje, spór, jakieś pomysły -ok, ale nie całkowita kontrola.

Cena ma wielu fanów co się równa $$$

The Rock ma jeszcze więcej fanów co oznacza jeszcze więcej $$$

No tak, ale pomyśl jakie zyski przyniósłby ponowny feud Rock-Stone Cold. Federacja na 100% myśli to takim pojedynku. Ostatnie plotki wskazują na to, że Stone Cold ma pojawić się na WM 30, więc wszystko jest możliwe. Vincentowi wpadnie gruba forsa do portfela :lol