Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CM Punk vs fan, Era Attitude, Twice in a Lifetime i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Mini feud Punk - Austin nadal się kręci. Każdy z nas słyszał jak Punk odnosił się do Stone Colde'a w czasie segmentu z McMahonem na Raw. W odpowiedzi na to, Austin zamieścił minutowy filmik krytykujący Punka. Najprawdopodoniej wszystko to odbywa się w ramach story przygotowującego nas do starcia Punk vs Austin na WrestleManii (niestety nie 29 :( )

:arrow: CM Punk fan incident - to zdecydowanie najgorętsze wydarzenie w WWE od ostatniego Raw. Po tym jak poniedziałkowa gala zeszłą z anteny, Punk uderzył z pięści w twarz fana który non stop szturchał go gdy ten schronił się w tłumie po ataku Rybacka. Smith, bo tak na nazwisko miał poszkodowany nie miał żadnego śladu po uderzeniu, ale twierdzi że Punk połamał mu okulary. W świetle prawa nie może pozwać WWE do sądu, gdyż CM Punk jako gwiazda w trakcie trwania show był całkowicie nietykalny, a ten jednak go popychał. Owy fan został natychmiast wyrzucony z hali. Z tego co wiadomo Punk nie poniesie żadnych konsekwencji.

:arrow: Odkąd Michael Cole został głównym komentatorem WWE Main Event, zwolniło się miejsce komentatora na SD! Wynika z tego że jego miejsce zajmie, tym razem już na stałe ... JBL!

:arrow: Na twitterze pewien fan zadał Edge'owi pytanie odnosnie najnowszych plotek dotyczących tego, jakoby Edge zły z powodu tragicznie niskiej pensji jaką zarabiałby na kontrakcie legendy zaproponowanym mu przez WWE, zastanawiał się nad przejściem do TNA. Adam odpowiedział mu zaś :

- "Nie wierz takim plotkom, dzieciaku."

:arrow: Po ostatnim Raw zauważono, że Rey Mysterio zachowywał się strasznie nerwowo na backstage'u, szczególnie przed walką. Nie wystąpił również na House Showach na które był zapowiedziany. Sam tłumaczy sie z tego tak ... że dopadła go wyjątkowo złośliwa grypa żołądkowa. No cóż, zdarza się. Szybkiego powrotu do zdrowia !

:arrow: WrestleMania 29 powrotem do Attitude Ery? Właśnie taki pomysł ma WWE. Ma byc to jedno wielkie nawiązanie do wuemek z okresu od 14 do 18. Z tej racji do czasu największej glai w roku w federacji ma pojawić się wiele czołowych gwiazd tego okresu by promować sam event i mieszać sie w feudy. Postaci mające odegrać kluczową rolę to rzecz jasna Undertaker, Kane, Triple H, Shawn Michaels, Mich Foley, Stone Cold oraz The Rock, ale możemy spodziewać się również takich gwiazd jak Rikishi oraz Godfather.

:arrow: WWE planuje rozwinąć storyline z GM'ami. Ma on odegrać większą rolę w WWE, albo dojdzie do rywalizacji, albo Booker T wkrótce przejmie obowiązki AJ i stworzy własna stajnie. To tylko dwa z dwóch najbardziej prawdopodobnych planów, z czego ten pierwszy zakładałby dodatkowo walkę Team AJ vs Team Booker T na Survivor Series.

:arrow: Na kolejnym Main Event ma odbyc sie walka The Miz vs Kofi Kingston o pas IC. CT zastanawia się nad zmianą posiadacza pasa na tej gali, nawet jeśli Miz miałby go odzyskać zaraz potem. MA to na celu podniesienie prestiżu glai i sprawienie, by stało się najważniejszym show w WWE i najbardziej przyciągającym publiczność.

:arrow: WWE uzyskało prawo do używania starego loga WWF do swoich dvd i innych filmików z czasów przed 2002 rokiem. Od tej pory mogą też używać nazwy WWF w telewizji i mówić o swojej firmie "z przeszłości" jako Word Wrestliing Federation, nie mogą zaś na stałe powrócić do starej nazwy.

:arrow: John Cena nadal nie moze w 100% używać swojego ramienia po operacji. Sam twierdzi, że wykuruje sie do czasu Hell ina Cell, lekarze zaś mają podzielone zdania. Decyzja, czy John wystąpi zapadnie w przyszłym tygodniu, niezależnei od tego czy będzie gotowy czy nie.

:arrow: Michael Hayes, aktualny head booker jeśli chodzi o WrestleManię ma dość prosty plan jeśli chodzi o pas WWE : Punk traci go na royal Rumble na rzecz The Rocka, Cena wygrywa Royal Rumble Match i odbiera pas Rockowi na WrestleManii, Punk zaś walczy w podrzędnej walce. Inn bookerzy obstawiają się ponoć za opcją, by o pas WWE walczył The Rock jako mistrz ze zwycięzcą Royal Rumble ... Brockiem Lesnarem! Cena miałby zaś walczyć z Undertakerem, ale niestety zdanie Hayesa zdaje się być najważniejsze.

:arrow: Gwiazda NFL Adam Carriker założył się z Billem Goldbergiem o to, czy Billowscy Atlanta Falcons pokonają Washington Redskinów za którymi był Adam. Wygrał Goldberg, wiec footballowiec musiał założyć strój Golberga. Oto jak wyglądał :

?di=A4PF

:arrow: The Miz świętował ostatnio w gronie przyjaciół swoje urodziny. Oto jego torcik :D :

?di=L2NV

MVP wyśmiewał się na twitterze z Rybacka. Zapytany o plotkę, czy kiedyś go trenował, odpowiedział.

"Nie, gdybym kiedykolwiek trenował z Rybackiem, tamten wiedziałby jak walczyć."

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

• Clown.

1

• pszemoo

1

Top użytkownicy w tym temacie

Cieszę się że starcie Punk vs Steve Austin się odbędzie jednak szkoda że nie na WM 29 tylko na następnej bo znów trzeba będzie czekać rok. Tak jak się spodziewałem Punk nie poniesie żadnych konsekwencji za swój wyczyn na ostatnim Raw ale to nic dziwnego ostatnio Punk może wszystko. Czy ja dobrze przeczytałem ? Era Attidute ma powrócić !? No to by była dopiero zaskakująca rzecz, jednak trzeba przyznać że nic innego już WWE nie pozostało bo ostatnie ratingi są naprawdę bardzo słabe i trzeba coś wreszcie zmienić a Era Attidute jest jedynym rozwiązaniem. Ciekawe plany ma zarząd co do walki na SS 2012 pomiędzy teamem AJ vs Team Booker T walka na pewno przyniesie wiele emocji. Mam nadzieje że The Miz nie straci w żadnym wypadku pasa IC bo to jest w ogóle nie potrzebne, Miz jako mistrz sprawuje się świetnie i na pewno będzie lepszym mistrzem niż Kofi Kingston. Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Jak na razie Punk - Austin idą w feud internetowy. Niedługo pewnie staną twarzą w twarz, choć w tym momencie Punk jest zajęty chwilowymi zaczepkami Ceny oraz walką na RR z Rock'iem. Powrót Austina będzie wielkim wydarzeniem, choć to wszystko może wyglądać jak z Rock'iem, czyli kilka występów i przerwa. Chłopak nie jest już młody i faktycznie nie może ciągle występować, bo swój czas w federacji już miał, lecz fani będą zadowoleni, co przyniesie więcej kasy. Cały ten incydent z Punk'iem był nie na miejscu, ale nie ma co więcej tutaj pisać, bo wszystko jest tu viewtopic.php?f=73&p=270827#p270827. Powrót Ery Attitude? Czy WWE jest na to gotowe w obecnych czasach? Ja, oczywiście z tego newsu bardzo się cieszę, choć zmiana ery jest mało prawdopodobna.. a jak już zmienią to Attitude nie będzie tym samym co kiedyś. John wg lekarzy jeszcze nie jest w pełni gotów do walki, lecz sam twierdzi, że da radę. Wydaje mi się, że zawodników zna swoje ciało, wie jakie ma limity i czuje czy coś jest nie tak, więc mam nadzieję, że John, który dostanie walkę o pas WWE będzie przygotowany do walki i stworzy dobry pojedynek, bo na tym nam najbardziej zależy jako widzom. Pomysł Hayes'a wydaje się bardzo ciekawy, ale pojedynek Cena vs. Rock na WM mnie nie przekonuje.. Po co cała ta szopka z Once in a Lifttime ?...

Dzięki :t_up:

Według mnie starcie Punka z SCSA może być ważnym wydarzeniem, tym bardziej, że Twitterowy feud obu panów trwa dość długo. Jednak szkoda, że nie zobaczymy ich na kolejnej WM'ce. Co do Punka, to wcale nie dziwi mnie to, że nie poniesie konsekwencji. Skoro zawodnik jest nietykalny to może robić wszystko, tym bardziej CM. Legendom e ich kontraktach przede wszystkim chodzi o kasę. Edge na pewno nie dostałby tyle ile chciał i dlatego nie chce podpisać kontraktu. Grypa żołądkowa Rey'a to prawda, jednak potwierdził, że pojawi się na SD!. Nie wiem jak było bo nie oglądałem jeszcze. Attitude Era? Jestem jak najbardziej za! Najbardziej krwawe potyczki w historii WWE niech powrócą choć na jedną noc. Te historyjki z GM są już nudne. Najpierw Long i Laurinaitis a teraz AJ i Booker. Po co? Myślę, że to jest nie potrzebne i na pewno nie zwiększy oglądalności. Jeśli Kofi miałby zdobyć pas IC, to nie po to by tracić go na przykład na kolejnym RAW. Skoro już go dostanie niech go potrzyma troszkę. Oby Jasiek wykurował się do HiAC, bo w walce z Punkiem stawiam właśnie na niego. Czytam dalej i co widzę. Cena bez pasa do WM'ki? Nie nie nie. Niech zdobędzie pas i potrzyma go do RR. Wtedy z numerem 30 wchodzi The Rock, wygrywa mecz i na WM'ce o pas walczy z Punkiem. Ja tak to widzę. Najlepszego dla Miza i dzięki za niusy!

john_cena_by_teambringit-d4ydwm4.png

Attitude Era ma wrócić ?? N cóż to jedyny ratunek dla WWE, chociaż jakoś mi się wierzyć nie chce. Cena powinien zgarnąć pas na Survivor Series i stracić na Royal Rumble. Potem walki Rock© vs. Punk o WWE Title i Cena vs. Taker w Submission Matchu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...