Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ryback, Schwarzenegger na Raw, JoMo i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Na Live evencie SmackDown! w Reno Cody Rhodes podbił sobie w oko podczas starcia tag teamowego z drużyną Cara - Mysterio! Podobno śliwka wygląda niezbyt reprezentacyjnie, ciekawe czy Cody pojawi sieteraz na Raw w masce ...

:arrow: Coraz więcej mówi się o powrocie Johna Morrisona do WWE. Sam zainteresowany nie podjął jeszcze decyzji, tym bardziej że interesuje się nim również TNA. John podpowiada, że przyjmie ofertę od tego kto zaproponuje mu więcej pieniędzy.

:arrow: WWE zaczęło ostatnio przykuwać większą uwagę do WHC. Mianowicie, jego rola miałaby wzrosnąć na tegorocznej WrestleManii. Ich zdaniem najlepsza do promocji pasa byłaby walka Sheamus vs Randy Orton ... ja sam nie skomentuję tych przypuszczeń.

:arrow: - Na kolejne SmackDown została zapowiedziana walka Alberto Del Rio & Big Show vs Sheamus & Randy Orton.

:arrow: Push Rybacka nadal trwa! Na ostatnim live evencie walczył w Lumberjack matchu z Jinder Mahalem, który oczywiście wygrał. Po walce wszyscy rzucili się na Rybacka, ten jednak sprzedał każdemu finishera. Plany są takie, by podobna sytuacja miałą miejsce nawet na PPV.

:arrow: JTG napisał ostatnio, że jego przehrane w squashach z Rybackiem są skutkiem tego, że ostatnio dużo narzekał na to, że nie dostaje żadnego pushu. W kolejnym tygodniu ta sytuacja ma się powtórzyć.

:arrow: Dean Ambrose i Xavier Woods ostatnio ciężko pracowali na live eventach WWE. Swoja drogą ciekawe kiedy ujrzymy ich w tv na żywo ...

:arrow: Ryback vs Undertaker na Wrestlemanii? Bardzo możliwe! To jeden z pomysłów który jest brany pod uwagę. Całe szczęście takie propozycje jak Lesnar, Cena czy The Rock są bardziej brane pod uwagę.

:arrow: Bardzo możliwe że Dolph Ziggler odniósł ostatnio kontuzje. Nie pojawił się na house showach na które był zapowiedziany, stąd roi się od spekulacji. Póki co jednak jest o tym na tyle cicho, że jeśli naprawdę cos się stało to jest to raczej niegroźny uraz.

:arrow: Ostatnio heel turn przeszedł Yoshi Tatsu. Na live eventach współpracuje z Prime Time Players i rywalizuje bodajże z Usosami i Gabrielem. Raczej nie będziemy świadkami tego feudu poza SuperStars.

:arrow: Vince McMahon pojawi się na Raw by osobiście nadzorować pracę AJ. Oto co napisała sama Genreal Managerka :

Z tego co wiadomo Mr. McMahon będzie obecny na kolejnym Raw. To może być ciekawe ...

:arrow: Jak większości wiadomo, znany aktor i polityk Arnold Shwarzenegger będzie gościł na jutrzejszym Monday Nigh Raw jako social media ambassador! We wcześniejszych niusach wspomniano że pomiędzy nim a Zigglerem rozpętała się mini wojna na twitterze, wiec możliwe że miedzy panami zaiskrzy w telewizji na żywo!

:arrow: Na kolejnym Raw mają być poruszone następujące wątki :

- Jakie będzie kolejne wyzwanie dla Sheamusa?

- Która gwiazda będzie kolejnym przeciwnikiem dla Antonio Cesaro?

- Czy Kane i Daniel Bryan nareszcie znajdą nić porozumienia?

- Czy AJ Lee poradzi sobie z poprowadzeniem Raw pod czujnym okiem Vince'a McMahona?

Strasznie skromne newsy, ale niestety w ciągu ostatnich dni nic się nie dzieje!!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

• Clown.

1

• pszemoo

1

Top użytkownicy w tym temacie

No ciekawie wygląda ta sprawa z tym podbitym okiem Cody`ego może wróci do dawnego gimmicku i znów będzie chodził w masce ! To by była świetna wiadomość ale nie ma co się nastawiać. Szczerze mówiąc chciałbym zobaczyć Johna Morrisona w WWE ale wydaje mi się że bardziej zostanie doceniony w TNA i ja na jego miejscu przeszedł bym właśnie tam. Sheamus vs Orton na WM ? Czemu nie ? W końcu Sheamus jako mistrz stał się nudny a jakiś nowy feud przydałby się na SD! Bo ostatnio zaczęło wiać tam nudą, jednak jeżeli Orton nadal ma być baby-face to ja dziękuje za taką walkę. Mam nadzieje że Orton wreszcie przejdzie heel turn albo chociaż Sheamus bo wtedy będzie coś można z tego feudu wyciągnąć. Co raz bardziej mnie martwi ta cała sprawa z tą walką na WM 29 Undertakera i Rybacka bo nie chciałbym bym je zobaczyć za bardzo. Jednak dobrze że WWE bardziej pod uwagę bierze Lesnara czy Cena bo oni o wiele lepiej poradzą sobie niż Ryback. Fajnie że Vince znowu pojawi się na Raw bo ostatnio naprawdę podniósł widowisko i jeśli ma co tydzień się pojawiać to ja nie mam nic przeciwko. Arnold w WWE ? Mam nadzieje że nie będę musiał oglądać go w ringu bo to będzie jakaś parodia. Co do kontuzji Zigglera to wydaje mi się że jest to lekki uraz i szybko go wyleczy i znów będziemy go mogli oglądać w ringu. Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Cody dawno nie pojawił się w twórczej roli. Został on stworzony na ideał piękna, więc pokazanie się z podbitym okiem raczej mu nie przystoi. Drugie wyjście to maska, ale ta też nie jest najlepszym pomysłem, zważywszy na to, że pozbył się niej dobre kilkanaście tygodni temu. Na RAW był, "prawie" nic nie było widać, także makijażyści dali radę :lol Morrison wg mnie nie wróci do WWE, bo doświadczenie nauczyło go (chyba), że dwa rady do tej samej rzeki się nie wchodzi. W TNA może coś z niego jeszcze zrobią, a przecież chłopak ma możliwości co nie raz pokazał w federacji Vince'a. WWE chce podwyższyć prestiż pasa WHC przez dodanie do walki Orton'a i Rudego? Normalnie śmiech na sali. Potrzeba świeżości, a nie starych grzybów..Push Rybaka twa i trwać będzie. Skoro kręci się on wokół Punk'a to jakieś porządne plany muszą mieć na niego. Jak już pisałem w poprzednich newsach, Ryback vs. Taker na NIE! Yoshi przeszedł na ciemną stronę mocy.... ale czekajcie,. Kogo to obchodzi i kim jest Tatsu? :waving:

Dzięki :t_up:

Ciekawe od którego pana Cody dostał w oko. Zapewne od Sin Cary. A tak na poważnie, to niezbyt dobrze, że ma podbite oko, ale to może skłonić go do maski. JoMo by się przydał WWE. Był dobrym zawodnikiem i jednym z najlepszych lotników. Tym bardziej, że nie ma ich za dużo w WWE. Walka Sheamus vs. Orton niewątpliwie była by ciekawa z kilki względów, a przede wszystkim, czy któryś z panów przeszedł by heel turn. Pożyjemy zobaczymy. Postać Rybacka zaczyna mnie nudzić. Zobaczymy jak poradzi sobie w starciu z Punkiem. Co do JTG to szkoda mi zawodnika. Zapowiadał się ciekawie, a teraz tylko jobbuje. Dean był szumnie zapowiadanym zawodnikiem, a jak na razie nie widzimy go w TV. Jednak myślę, że jego czas nadejdzie. Co do XW to myślę, że też niedługo zadebiutuje w TV, ale nie zrobi takiego zamieszania jak Dean. No! No! No! Nie chcę Rybacka z Takerem na WM'ce! Nie chcę! Dzięki za niusy.

john_cena_by_teambringit-d4ydwm4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...