Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TV Title - nowy rozdział, ciekawy rozdział?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

tumblr_mb1sw5MubL1rnfbk3o1_400.png

Na ostatnim Impact'cie po za głównym programem z Aces & Eights w tle, mieliśmy okazję przekonania się o tym, kto zostanie nowym TV Championem po odejściu Devona! W walce zobaczyliśmy Mr. Andersona oraz Samoa Joe, czyli dwie wcale nie bezbarwne gwiazdy federacji stanęły naprzeciw siebie czego właśnie wcześniej brakowało. Teraz trzeba tylko zastanowić się czy nie byl to jednorazowy wyskok, w końcu już nie pastwiąć się aż tak nad TNA, ale nawet w WWE początek był obiecujący, a potem ciągle w dół. Walka bardzo dobra zakończona triumfem Samoa Joe, czyli człowieka, który był jednym z kandydatów do wygrania BfG Series, człowieka, który był w finałowej stawce tego turnieju, jednak znów szansy na najwazniejszy pas nie dostał, mimo, że od dluższego czasu jego występy napawają optymizmem, ale jego postaci brakowało właśnie konkretnego programu. Wśród tych, którzy chcieli znaleźć się przy tym pasie był jeszcze Garrett Bischoff, którego jednak chyba nie można brać na poważnie oraz Magnus - były Tag Team partner Joe! Czy TNA jak zwykle obróci sprawy w stare porachunki? Współpraca magnusa z Joe do momentu straty pasów była nie naganna, był to wręcz jeden z wypalonych pomysłów na program TNA, ale czy trzeba doprowadzac do ich feudu, jakie Magnus ma szanse, by dostać program z bylym partnerem o złoto? Oczywiscie pozostaje tez opcja rewanżu z uduszonym Andersonem, który będzie się chciał mścić, jak mówiłem dwie wielkie postacie, które mogą być receptą na sukces. W dodatku znów pas TV ma być broniony co tydzień, z Devonem udalo się to chyba przez 3-4 tygodnie, ale jego konfrontacje odbywały się z ludźmi jak Robbie E. Czy tym razem ma to szansę przebicia, czy taki program mógłby być ciekawy i dobry na dłuższą metę?

Pozostaje jeszcze jedna kwestia, która mnie bardzo ciekawi czyli Devon i to, że to obecnie on u siebie w domu przechowuje właściwy pas Television, bo Samoa Joe, co widać było przez chwilę (mimo, że Joe starał się caly czas trzymać pas tyłem) był starym pasem World Heavyweight, z którym jeszcze niedawno pomykał Eric Young. Czy nie wygląda Wam to trochę na to, że Devon wcale nie musiał rozstać się z federacją? Może to być coś w stylu CM Punka, tylko na mniejszą skalę, bo w końcu to on dalej w domu patrzy na pas?! Bully Ray został w TNA, a jego brat tak zwyczajnie sobie odszedł?! Nie wiem, ale dla mnie jest to aspekt dość dziwny, nie wiem jak dla Was, dlatego umieszczam to w dyskusji. Ale przechodząc do sedna Samoa Joe od dlugiego czasu czekał na swoją dużą szansę, podobnie jak pas TV, teraz kiedy się spotkali jest szansa aby obaj coś stworzyli, tylko z kim, w jakiej postaci, czy co tydzień programem którym będziemy za chwilę rzygać czy czymś ciekawym na skali dwóch legend jak Joe z Andersonem. Ale opinię zostawiam Wam. Znów za długo, ale może ludzie z TNA lubią dłużej poczytać niż wybredni od Wąsenta :8

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Devon moim zdaniem w ogóle nie wchodzi w grę. To na początek. Teraz przejdźmy do sprawy. Gdy zobaczyłem jak Joe wygrywa tytuł na ostatnim IW to strasznie się ucieszyłem jednak potem pomyślałem że ten tytuł przecież nigdy nic nie znaczył i jego posiadacze zazwyczaj spadają w dół. Jedyny plus jaki jest z tego że to akurat Joe wygrał ten tytuł to właśnie to że będzie się pojawiał co tydzień na IW. Z kim feud? Magnus,Anderson,Bischoff? Czytając tą dyskusje wpadł mi taki pomysł do głowy. A MOŻE FEUD Z CAŁĄ TRÓJKĄ!? Obecnie na żadnego z nich TNA niema kompletnie pomysłu a tak co tydzień ktoś z nich pojedyńczo próbowałby odberać Joe tytuł albo podczas walki np, Joe-Bischoff mógłby zainterweniować Magnus i feud by się ciągną a raczej by nie nudził.Oczywiście to tylko moja wizja jak ja bym to zrobił jednak nie powiecie mi że to zły pomysł. Tak więc jestem ciekawy co zrobią dalej w sprawie tego tytułu jednak jest przygotowany na to iż tytuł nadal będzie olewany przez bookerów i Joe będzie dostawał na siłę rywali bez bardziej ciekawszej historii czyli norma.

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo się ucieszyłem gdy usłyszałem że Samoa Joe jest mistrzem TV ! Dla mnie to świetne posunięcie ze strony TNA, Joe pokazywał nam już wiele razy że nadaje się na mistrza i mam nadzieje że długo będziemy go widywać z pasem. Szczerze mówiąc ciężko powiedzieć z kim rozpocznie feud jest wiele osób które mogą zostać do niego dołączone pierwsze co mi wchodzi to głowy to Devon ! Czemu nie ? W końcu jeszcze do nie dawna to on był mistrzem może będzie chciał odzyskać pas ? Ta opcja jednak nie za bardzo mi pasuje i wątpię aby to Devon walczył o ten pas. Anderson ? Ja jestem jak najbardziej za, już dawno wokół niego nic ciekawego się nie dzieje a to dobry zawodnik który potrafi wykręcić niezły feud. Dzięki za dyskusje. :)

A MOŻE FEUD Z CAŁĄ TRÓJKĄ!?

Szczerze mówiąc czemu nie ? Mogło by z tego wyjść naprawdę coś ciekawego ale jakoś nie chcę mi się wierzyć że cała trójka będzie ubiegać się o ten pas moim zdaniem raczej jeden z nich i wydaje mi się że będzie to Mr. Anderson.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Szczerze mówiąc ciężko powiedzieć z kim rozpocznie feud jest wiele osób które mogą zostać do niego dołączone pierwsze co mi wchodzi to głowy to Devon ! Czemu nie ? W końcu jeszcze do nie dawna to on był mistrzem może będzie chciał odzyskać pas ?

Wszystko bardzo fajnie ale jedno ale.. Ten turniej został właśnie stworzony dlatego że Devon nie podpisał kontraktu z TNA. Tak więc jak moją zrobić z nim feud skoro go niema i raczej nie będzie? :waving:

#SmartFanZone