Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nieodpowiednia osoba w odpowiednim miejscu? (Spoiler SD)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

SD_684_Photo_127.jpg

Tytuł w sumie pasuje też do Randy Ortona na planie filmowym, w sumie gdziekolwiek byle daleko od pasa. Ale nie o nim jest ta dyskusja, a jak można wnioskować po zdjęciu, o można powiedzieć powracającym - Big Show'ie! Nie trzeba ukrywać, że obecnie główny pas na SmackDown jest kompletnie bezbarwny, Del Rio walczył o niego bodaj na sześciu galach PPV pod rząd, a Sheamus ma go w posiadaniu już strasznie długo. Pytaniem jest na co wyczekuje Ziggler robiący dobrą robotę, mając nadal w posiadaniu walizkę, ale skoro on sam mówi, że czeka aż Sheamus straci pas może dodatkowo utwierdzać nas w przekonaniu, że to jeszcze nie będzie to PPV. Del Rio raczej siódmej szansy nie dostanie, z resztą chyba sam zawodnik przestał wierzyć, że ten pas dostanie i obecnie zostanie od pasa pewnie odsunięty, w dodatku wyeliminował on Ortona, który z Sheamusem mogliby stworzyć naprawdę bardzo żenujący program. Ale wrócił Big Show, po SmackDown wiemy, że został on pretendentem, na co wskazywały też wszystkie newsy przed jego pojawieniem się. Ten pas pasuje do Big showa tylko z nazwy, po myslę dobrym heel turnie nie dostał pasa WWE, nie wiadomo skąd, ale został wymieniony z Ceną i Punkiem jako potencjalny rywal Rocka na WM w okolicach 1000 Raw, a potem przepadł. Wraca z jasno okreslonym celem, zdobyciem pasa Wagi Ciężkiej! Sheamus ma go długo, a w jego title runie jest tyle emocji co na grzybobraniu i najwyższy czas na zmiany, na co receptą chodźby z racji gabarytów może być Big Show, napewno ma większe szanse niż Del Rio! Ale czy olbrzym jest teraz trafnym posunięciem? Na SmackDown brakuje ludzi, którzy mogliby zrobić coś ciekawego, a Show jest absolutnie kolejną nieodpowiednią osobą do tego, by oczekiwać fajerwerków, ale możemy mieć tylko nadzieję, że zrobi coś więcej niż Sheamus. A Waszym zdaniem? Big Show, którego po przerwie widzieliśmy raptem 2 razy w TV jest w stanie dokonać tego niemal 6 razy szybciej niż Del Rio, czyli już na Hell In A Cell? Myślicie, że Show może wprowadzić powiew świeżości, w końcu jeszcze nie dawno był kandydatem do WWE Title, którego ostatecznie Punk nie oddał? A może obejrzymy kolejny title tun porównywalny z tym Sheamusa, po którym Irlandczyk w oczach wielu fanów więcej traci niż zyskuje? Może ta nieodpowiednia na pozór osoba okaże się receptą na kłopoty i to będzie to odpowiednie miejsce dla niego? Trochę się rozpisałem, ale dawno nic nie pisałem, to teraz macie trochę więcej ode mnie. Zapraszam do wyrażania opinii o losach pasa Wagi Ciężkiej, który być może niedługo może trafić w wielkie łapska Big Showa! ;)

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

3

• Yao

3

• Bryx

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

W końcu jest coś pod czym mogę się wypowiedzieć a więc - moim zdaniem Big Show jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu . Moja wizja tego pasa jest taka - Big Show zdobywa go już na HIAC , a na kolejnej PPV widzimy TTT o ten pas - Big Show vs Orton vs Sheamus. Mam nadzieję że tak będzie i że Show potrzyma ten pas chociaż do grudnia. Mam duży szacunek do tego zawodnika , jest wiele wiele lat w federacji a pas WHC miał kilkadziesiąt sekund. Powinien go trochę potrzymać ponieważ rok 2013 może być końcem jego kariery. Tym że jest tak długo w federacji zasłużył na ten pas. Nie ma wielkich umiejętności w ringu , ale potrafi świetnie grać rolę heela.

No cóż szczerze mówiąc Big Show nadaje się na Mistrza WHC ! Jako heel naprawdę świetnie się sprawuje ale... No właśnie jest jedno ale w końcu może być powtórka z rozrywki i Big Show pokona Sheamusa a po 5 minutach Ziggler zostanie nowym mistrzem i znów Big Show zostanie zeszmacony. Ja osobiście nie chcę aby się tak stało dość że ten zawodnik zasłużył na posiadanie tego pasa przez dłuższy czas. Jeżeli jednak będzie inaczej i Big Show wygra a Ziggler nie pojawi się tak więc zapowiada się ciekawie w końcu jest Ziggler z walizką i powracający Orton który już nie długo ma stać się heelem. Jeśli wszystkie informacje okażą się prawdziwe to feud o pas WHC będzie niesamowicie ciekawy między innymi Orton jako heel ! Oby wszystko się spełniło i miejmy nadzieje że wreszcie zobaczymy ciekawe walki o pas wagi ciężkiej a nie co miesiąc oglądanie w kółko Del Rio który dostaje baty od Rudego co miesiąc. Dzięki za dyskusje. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No cóż szczerze mówiąc Big Show nadaje się na Mistrza WHC !

Żartujesz sobie?Przecież to będzie tragedia. Sheamus jest ch***ym mistrzem jednak Big Show to nic lepszego. Nie dawno były słuchy że ma zakończyć karierę niestety jak widać nic na to nie wskazuje. Załóżmy że Show wygrywa i co potem? Feud albo z Sheamusem albo z Albertem.Oba scenariusze są mega słabe gdyż ani Albert ani Sheamus nie zrobią dobrej walki z Showem. Przy mikrofonie Big Show wcale nie jest lepszy od Sheamusa więc jeżeli dostaniemy tak badziewne segmenty jakie teraz mamy z Sheamusem to już wogólę szkoda gadać.Niestety wszystko zapowiada się na to że Show dostanie ten tytuł a ja będę przewijał każdą jego walkę. Szkoda że pas WHC tak traci na wartości. Już wolałbym by go dali Ortonowi. Fanem Ortona nie jestem ale z tej trójki on jest najmniejszym złem. Możliwe też że Ziggi zgarnie tytuł wykorzystując walizkę na grubym jednak znowu pada pytanie co potem? Feud z Showem? Jakoś tego nie widzę. Ogólnie danie Showa do walki o pas to fatalny pomysł..

#SmartFanZone

Big Show zdobywa go już na HIAC , a na kolejnej PPV widzimy TTT o ten pas - Big Show vs Orton vs Sheamus.

Zbyt proste, żeby było prawdziwe. Rudy trzyma ten pas, wydaje się już wieczność i raczej po pierwszej walce z Show'em się go nie pozbędzie. Owszem, zawodnik po długiej karierze zasługuje na kilka minut chwały, ale patrząc na jego wcześniejsze dokonania i feudy to danie mu pasa w prezencie, bo sobie kilka lat powalczył nie jest godne tej federacji, choć nie jedno w życiu widziałem.. Co do TTT to dla mnie ten pomysł jest realny, jednak nie chciałbym tego.

Nie ma wielkich umiejętności w ringu , ale potrafi świetnie grać rolę heela.

To prawda, ale taki wielki człowiek kogo ma dobrze zagrać jak nie złego? :lol

No cóż szczerze mówiąc Big Show nadaje się na Mistrza WHC

Rzeczywiście, patrząc na gabaryty to się zgodzę, ale reszta to jakiś głupi wymysł. Coś ty brał? :8

Sheamus jest ch***ym mistrzem jednak Big Show to nic lepszego.

Rudy od czasu zdobycia tego pasa stał się jak to pięknie nazwałeś "ch***y". Cały ten jego niewypalony feud z Del Rio i dominacja na SD były jednym wielkim zerem, a na dodatek zrobiły z niego terminatora. Sheamus traci pas, staje się złym i toczy feud jakich mało - a na to go stać... pytanie, tylko z kim? Jest tyle zawodników, a tak naprawdę nie ma w czym wybierać. Najlepiej niech się tłuką z Rybakiem...

Możliwe też że Ziggi zgarnie tytuł wykorzystując walizkę

Ta opcja już bardziej mnie zadowala, tylko martwi mnie to, że Ziggler może okazać się kiepskim mistrzem. Jeśli WWE poważnie o nim myśli to powinno dawać mu więcej segmentów z mikrofonem, więcej ciekawych walk...a trzymanie się z Vickie wszystko pogarsza. Zainkasuje walizkę, pobędzie sobie mistrzem i to będzie koniec, bo pas wagi ciężkiej, jak i WWE w tej federacji jest już od lat obstawiony.

Undertaker fan napisał(a):Big Show zdobywa go już na HIAC , a na kolejnej PPV widzimy TTT o ten pas - Big Show vs Orton vs Sheamus.

TTT nie wchodzi w grę gdyż raczej na 100% Orton rozpocznie feud z Del Rio po ostatniej akcji na Smackdown. Nadal najbardziej pasuje mi opcja że Ziggler wykorzysta walizkę.Przecież pisano że czeka aż ktoś zdobędzie tytuł. Nagle z dupy pojawia się Big Show i ma walkę o pas. Ziggler na bank to wykorzysta.

Ta opcja już bardziej mnie zadowala, tylko martwi mnie to, że Ziggler może okazać się kiepskim mistrzem. Jeśli WWE poważnie o nim myśli to powinno dawać mu więcej segmentów z mikrofonem, więcej ciekawych walk...a trzymanie się z Vickie wszystko pogarsza. Zainkasuje walizkę, pobędzie sobie mistrzem i to będzie koniec, bo pas wagi ciężkiej, jak i WWE w tej federacji jest już od lat obstawiony.

Patryniu na serio uważasz że Ziggler może być gorszy od Sheamusa. Gorzej już się nie da.Jeżeli Dolph zgarnie tytuł to będzie jakieś odświeżenie i sprawdzenie jego prawdziwego potencjału gwiazdy. Tym bardziej że nie długo ma odejść od Vickie więc może być ciekawie. Nie oszukujmy się z obecnie ciężko jest znaleźć kogoś lepszego na ten tytuł od Zigglera.

#SmartFanZone

Nagle z dupy pojawia się Big Show i ma walkę o pas.

Drogi Bartoszu, otóż na lekcji biologii dowiedziałem się, że dzieci (ludzie, płeć męska-żeńska) biorą się z brzuszka mamusi, a nie z jej dupy :5

Patryniu na serio uważasz że Ziggler może być gorszy od Sheamusa.

Ja tylko uważam, że Ziggler może okazać się kiepskim mistrzem, nie mając tych podstawowych zdolności powyżej przeciętnej normy. Ale masz rację, dopóki się go nie sprawdzi, nie możemy go krytycznie oceniać. A po za tym, czy ja dałem do zrozumienia, że Ziggler będzie ciotą, "cipą" i dupodajką? Wydaje mi się, że wiem co piszę ;)

Drogi Bartoszu, otóż na lekcji biologii dowiedziałem się, że dzieci (ludzie, płeć męska-żeńska) biorą się z brzuszka mamusi, a nie z jej dupy :5

Na Big Showa nie było tam miejsca...

A po za tym, czy ja dałem do zrozumienia, że Ziggler będzie ciotą, "cipą" i dupodajką? Wydaje mi się, że wiem co piszę

Wiem co napiałeś i chyba ty źle zinterpretowałeś moją odpowiedź ;) Jednak chciałem tylko pokazać że z obecnych kandydatów do tytułu on jest najciekawszy i najlepszy tak więc warto dać mu szanse. Przynajmniej będzie to jakaś nowość a nie znowu to samo.Ja jestem pozytywnie nastawiony w stosunku dania Zigglerowi tytułu.Jednak zobaczymy jak to mu wyjdzie.

#SmartFanZone

Każdy kto na to zasługuje powinien dostać szansę. Dajmy na to, że starym mistrzem jest już Ziggler, a nowo przyjętym zawodnikiem np. Cena. Jak poczułby się John siedzący za kulisami i patrzący na wszystko z boku? Miałby ochotę odejść? No, oczywiście. Na szczęście WWE obraca dziennie milionami, także każdego może kupić (o ile ten jest pazerny na kasę) i jest raczej bezpieczne o BS. A więc, niech Ziggler inkasuje walizkę, zmieni w końcu tego Rudego, bo ileż można.. i pokaże, że jest godny pasa wagi ciężkiej.