Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE - AJPW, nowy kotrakt Edge'a, CM Punk i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Ostatnimi czasy nawiązałą się nić porozumienia pomiędzy WWE a dobrze większości znaną japońska federacją AJPW. Stała się ona terytorium działań WWE, czego celem ma być głównie pozyskanie nowych wrestlerów. Tym samym zapowiedzieli, że chcą w niedługim czasie postawić właśnie na Japonię, gdyż widzą w młodych zawodnikach z kraju kwitnącej wiśni duży potencjał.

:arrow: Najprawdopodobniej w niedługim czasie ujrzymy krótki, najprawdopodobniej jednogalowy program CM Punk - Wiliam Regal, o który zabiegają obaj zawodnicy. Możliwe jest nawet to że na szali znajdzie się WWE Championship.

:arrow: Zdaniem lekarzy zdrowie Marka Henrego przestaje mu pozwalać na występy w ringu. Odbyła się specjalna konferencja poruszająca tę kwestię. Póki co Mark Henry może powrócić, lecz możemy się spodziewać końca jego kariery w dość niedługim czasie, najprawdopodobniejsza data to WrestlMania 29

:arrow: WWE podpisało nowy legend contract z Edge'em. Polega on na tym, że Edge ma prawo pojawiać się kiedy chce, a nawet ingerować w niektóre feudy, tak jak stało się to na ostatnim SD! Chcieli zaproponować mu normalny kontrakt, ale sam zainteresowany odrzucił tę propozycję gdyż nie mógłby sam kontrolować dat swoich występów.

:arrow: CM Punk jest zachwycony postępami jakie w ostatnim czasie poczynili Zack Ryder i Antonio Cesaro. Zabiega również o tym, by feud pomiędzy nimi trwał jeszcze dłużej.

:arrow: Niedługo w tym roku spodziewany jest powrót Kelly Kelly najprawdopodobniej w tej samej roli co dotychczas

:arrow: Na ostatnim House Show'ie WWE heelturn przeszedł nie kto inny jak Ted DiBiase! Przegrał walkę z Kofim Kingstonem, jego zachowanie było typowe dla tego złego. Nieoficjalnie mówi się, że to zaledwie próba a to czy DiBiase rzeczywiście przejdzie turn zależeć będzie od tego jak poradzi sobie w tej roli na mniej ważnych galach.

:arrow: Bliska odejścia z WWE jest za to ... Beth Phoenix! Sama zainteresowana mówi że chciałaby spróbować swoich sił a aktorstwie. I kto teraz będzie latał z orzełkiem na cycku? :((

:arrow: John Cena rzecz jasna nie będzie walczył na Raw, co jest spowodowane tym że w ostatnim czasie przeszedł operację. Oto jak wygląda jego ręka :

cena-elbow.jpg

:arrow: W ostatnim czasie Bobby Roode złamał nos podczas gdy w drużynie z Austinem Ariesem walczył z Hardym oraz Stormem. Oto jak wygląda po urazie :

407roode_nose.jpg

:arrow: Poniżej oficjalny theme zbliżającej się wielkimi krokami gali PPV od WWE Hell in a Cell :

http://www.youtube.com/watch?v=1osWqdFDBHo

http://www.youtube.com/watch?v=1osWqdFDBHo

:arrow: Poniżej najnowszy odcinek WWE Download :

http://www.youtube.com/watch?v=Iyq91Wx4krg

Newsy dotyczące Raw :

:arrow: Na dzisiejszym Raw miejsce Ceny w zaplanowanej walce Cena vs Punk najprawdopodobniej wskoczy Big Show. O ile Cena nei wydobrzeje do Hell in a Cell to prawdopodobnie wlasnie on będzie pretendentem do pasa WWE na tejże gali.

:arrow: Pomimo że John Cena nie może walczyć, najprawdopodobniej mimo wszystko pokaże się w tv na żywo by opisać swój stan zdrowotny. Prawdopodobnie zasiądzie również przy stole komentatorskim.

:arrow: Motywy jakie najprawdopodobniej zostaną poruszone na Raw to sytuacja Prime Time Players, sytuacja pomiędzy Danielem Bryanem i Kane'em, Miz który ma wypowiedzieć sie na temat ataku Rybacka oraz Cena ma oznajmić kto będzie następnym przeciwnikiem CM Punka.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

WWE szuka nowych kontaktów za oceanem i wszystko na to wskazuje, że dobrze im się to udaje. Zobaczymy kiedy nowi zawodnicy zawitają do tej federacji, a tacy raczej przybędą. Edge podpisał kontrakt i w pełni mnie to zadowala. Jestem ciekawy i pełen nadziei, że Edge niedługo się pojawi w większej roli, podobnie jak HBK :) Ramię Ceny nie wygląda za ciekawie, jednak taki mały uszczerbek nie powstrzyma WWE jak i jego na dalsze występy w ringu. Walczyć może nie będzie walczył, ale tuż przed Hell in a Cell muszą z Punk'iem się zmierzyć, bo taki początek reklamowego pojedynku na PPV byłby nieudany.

Dzięki :t_up:

Mam nadzieje, że pan nie będzie miał programu pasa i żeby to nie skończyło się na tym, że będziemy mieć walkę między nimi o pas WWE, to na pewno wyjdzie to badziewnie, i możliwe że przez to może spadnąć raiting, i pewne walkę było nudna i krótka. Po ręce Ceny, widać że zrobi sobie chwilową przerwę od ringu, pewnie będzie się tylko pokazywał w segmentach i nie walczyć. Muszę przyznać że bardzo dobra nuta jako Theme gali WWE HiAC. Oby Big Show nie włączył, się o walkę o pas WWE, bo na pewno ich program z punkiem, będzie zły i banalny tak samo pewnie walka, już nie Cena wróci i znów zacznie z program. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...