Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cara-Rey na WM, powtórki, Big Show, dobre recenzje 3h i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Dużym zaskoczeniem jest fakt, ze Beth Pheonix opuści już niedlugo WWE! W tym roku była dość intensywnie wykorzystywana, jednak sama powiedziała, że z końcem kontraktu chce więcej czasu poświęcić rodzinie. W dodatku po za WWE będzie ona mogla używać swojego ring name'u, wróżycie jej karierę gdzieś indziej?

:arrow: THQ potwierdziło, że w grze WWE'13 będzie można rozegrać pierwszy raz od 8 lat - I Quit Match! Ponad to będzie można stworzyć swój własny turniej o nazwie nie innej jak - King of the Ring!

:arrow: Dolph Ziggler za pośrednictwem wwe.com wyjawił, że chce zrealizować walizkę, kiedy Sheamus straci swój pas i wtedy odebrać go nowemu mistrzowi.

:arrow: Cara-Mysterio na WrestleManii 29 naprzeciw siebie? Bardzo możliwe! WWE uważa, że z Reyem wychodza mu najlepsze walki i robi najmniej botchy co jest odpowiedzią na ostatnią walkę z Mizem, w której zabijał się co chwila.

:arrow: Tylko to, że Sheamus zbiera slabe recenzje za bycie baby face'em blokuje heel turn Randy Ortona. Jednak jeżeli załata się tę dziurę to możemy spodziewać się feudu Zigglera z Ortonem w nowych rolach! Może być bardzo ciekawie!

:arrow: Ostatnio mieliśmy dużo kontrowersji przez decyzje sędziów (Na NoC i Raw - oczywiście według storyline'u). Nie wykluczone, że niedługo sedziowie będą mogli obejrzeć powtórki z walki tak, aby werdykt byłzawsze sprawiedliwy.

:arrow: 4 Października w Chicago premiera DVD o CM Punku. W nim ponad 10 minut materiałów archiwalnych z RoH, a konkretnie walka z Raven'em, z Samoa Joe, pożegnalna walka z Coltem Cabaną oraz podpisanie kontraktu z WWE na ringu starej federacji. Widać, że współpraca kwitnie.

:arrow: O feudzie Sheamusa z Big Showem bardzo głośno. Show ma otrzymać spory push, a jego powrót najpewniej zobaczymy już w nastepną sobotę na SmackDown! Potem ma zostać pretendentem do pasa Wagi Ciężkiej.

:arrow: Na stronie WWE można zakupić już pamiątkowy t-shirt walki Lesnar vs. Triple H z SummerSlam.

:arrow: Dean Ambrose pracował wczoraj na live event'cie Raw w State Collage, Pensylvainia, jednak przegrał z Michaelem McGillicutty. O jego debiucie nadal głośno, ale konkretów brak.

:arrow: Na tym samym event'cie powrócił Big Show! Przegrał on w starciu o pas WWE z CM Punkiem w Lumberjack Matchu, co prawda wróci on w TV na SmackDown, ale przez kontuzję Ceny zastępuje on go właśnie na live event'ach Raw!

:arrow: Coś ze SmackDown, ale dupy nie urywa, raczej wywoła śmiech niż płacz z powodu spoileru:

:arrow: Jak widzieliśmy, Brodus Clay padł łupem ataku Jindera Mahala, Heatha Slatera oraz Drew McIntyre'a! Najprawdopodobniej to nowa stajnia w WWE. . . Jest moc.

:arrow: Darren Young na Twitterze obwieścił całemu światu, że niedługo ma zamiar zajać się Danielem Bryanem, a jego partner - Titus O'Neil ma na celowniku Kane'a. Oczywiście wszystko to w ramach tego, że PTP celują w pasy Tag Team, które obecnie w posiadaniu przytulasków.

:arrow: Przed wprowadzeniem 3 godzinnych Raw, ten pomysł zbierał same negatywne opinie. Natomiast teraz dostrzeżone zostały liczne plusy i nie ma żadnych podstaw aby wrócono do 2 godzinnych show. WWE dostaje więcej pieniędzy od USA Network za prawa do dodatkowej godziny show. WWE chce jednak uatrakcyjnić ostatnią godzinę show, bo w niej z każdą galą spada ogladalność.

:arrow: Kolejny spoiler ze SmackDown dt. mistrza United States:

:arrow: Po porażce Cesaro z Marellą, Antonio rozstał się z Aksaną zwalając na nią winę za porażkę. Nie oglądałem, ale ponoć dał jej dosadnie zrozumieć, że to koniec w paru językach.

:arrow: Tara po heel turnie najpewniej dostanie chloptasia do pomocy, nie wykluczone, że może to być nowa twarz w TNA.

:arrow: Już na przyszłym Impact'cie zostanie wyłoniony zastępca za Devona, który opuścił szeregi TNA! Mistrz ma znów wrócić do idei bronienia pasa co tydzień, w czwartek.

:arrow: W przyszłym tygodniu zobaczymy H2 na polu Aces&Eights, gdzie więziony jest Joseph Park, który odkrył tożsamości zawodników będących w grupie, jednak dowody zostały zniszczone i jesteśmy cały czas tak samo mądrzy.

Przepraszam za jakość newsów, ale dużo roboty przy WCE. Zapraszam do czytania i komentowania!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yao

1

• Xenon

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Trochę szkoda że Beth chce odejść z WWE gdyż jest to jedna z nielicznych divy która ma jakieś tam skillsy w ringu. Bardzo możliwe że w jej miejsce wejdzie Sara del Rey o której nie tak dawno się mówiło. I Quit Match! w trzynastce jak najbardziej na plus. Ciekawy tylko jestem jak to będzie wyglądało.Cara vs Mysterio to że do tego pojedynku dojdzie jest pewne. Finał feudu będzie na WM'ce niema innej opcji. Jednak mimo iż byłem/jestem fanem Mistico to uważam że kompletnie nie pasuje do WWE i powinien wrócić do Meksyku, przegrana w takiej walce byłaby dobrym powodem jednak nie wyobrażam sobie powracającego Mistico do CMLL/AAA bez maski... Nie wiem o co chodzi z tymi powtórkami dla sędziów ale brzmi to idiotycznie i mam nadzieje że coś takiego nie wprowadzą. DVD o CM Punku zapowiada się wyśmienicie. Te 3 walki z ROH należą do klasyki, mam nadzieje że dadzą na DVD całe walki z ROH a nie skróty po 5 min... Dzięki za newsy :*

#SmartFanZone

Jeżeli Beth odejdzie z WWE to po paru miesiącach znajdzie się w TNA to na stówe. Jakoś mnie to nie dziwi bo wielu zawodników z WWE jest obecnie w TNA.I Quit match w WWE'13? Coś nowego, może być ciekawie. Skoro Dolph chce odebrać pas nowemu mistrzowi to sobie troche poczeka bo jak widać Sheamus jeszcze troche go potrzyma. W ogóle Cara/Mistico robi bardzo dużo botchów. Nie wiem czym to jest spowodowane bo w CMLL nie robił ich praktycznie wcale. Heel turn Ortona i jego feud z Zigglerem miałby oznaczać face turn Dolpha? Jakoś go nie widze w roli face'a. Big Show znowu się zacznie kręcić przy WHC. Tylko nie to! Tego drewniaka powinni już dawno zwolnić, ale nieee. Nowa stajnia w WWE? To coś nazywacie stajnią? Przeciez to jest zbiorowisko jobber'ów. Ciekawi mnie co teraz będzie z Aksaną. Wróci do walk czy zacznie się dobierać do Santino jako face. Dzięki za newsy, niezła paczuszka.

Beth zaimponowała mi faktem, że nie zapomina o swoich polskich korzeniach. W swoich strojach stara się podkreślać polskość (np. Orzełek na piersi) i życzę jej wszystkiego dobrego. W WWE już nic by nie osiągnęła, bo pas div jest już raczej obstawiony, ale w innych federacjach może być jedną z najlepszych i np. przejście do TNA dałoby jej o wiele więcej niż przebywanie w WWE. WWE'13 zapowiadało się od początku na wielką grę i do tego wszystkiego dodają jeszcze I Quit Match oraz KotR. Graficznie prawdopodobnie będzie to zbliżone do WWE'12, ale scenariusz tej gry będzie zupełnie inny, wręcz odlotowy :D Tutaj daję obrazek z tego turnieju:

6064_10151085453781443_474753972_n.jpg

Ziggler oczekuje straty pasa przez rudego i wtedy zareaguje? No to sobie jeszcze poczekamy. A tak w ogóle to w życiu WWE nie ujawniłoby takiej informacji, zwykła plotka czy coś. Cara wkońcu znalazł przeciwnika na swoim poziomie i razem z Mysterio na WM29 mogą stworzyć całkiem ładne starcie "lotnicze". Orton na heel'a :!: Big Show powróci i od razu dostanie walkę o pas wagi ciężkiej? O ludzie, dlaczego? Chociaż niech ktoś temu rudzielcowi spierze tyłek, bo po prostu na to już nie można patrzeć, a więc do boju Show! Nowa stajnia WWE, wymiata! =))

Dzięki na newsy!! :t_up:

Fajnie że w WWE'13, będzie można zagrać w stypulacji I Quit Match, jak i również dobrym pomysłem było KOTR, które również zjawi się w tej grze. Jeśli to prawda, co mówi Ziggler o walizce, to myślę że jeszcze trochę poczekamy, zanim wykorzysta on swoja walizkę, ale tak wstępnie obstawiam że to będzie Randy Orton lub Big Show. Jeśli ta walka dojdzie do skutku na WM 29, możemy zobaczyć bardzo dobrą walkę, bo raczej za dużo nie zobaczymy botchy bo obu stronach, bo jak wiadomo jak walczą razem jest mało botchy, albo ich w ogóle nie ma, więc w przypadku walki przeciwko sobie, botche nie są możliwe w tej walce, jeśli do takiej dojdzie. Mam nadzieje że Big Show, nie będzie pretendentem do pasa WHC, bo zapewniam że ich walka będzie bardzo nudna, chociaż z drugiej strony coś tam mogą pokazać, ale żeby ich feud nie ciągnął się tak długo jak feud na lini Del Rio i Rudego. Dz za newsy.

lig48.jpg

No cóż szkoda że Beth odchodzi bo była jedną z najlepszych Div w WWE. Miała ciekawy gimmick i jako heel naprawdę świetnie się prezentowała. Szkoda bo znów chętnie bym ją zobaczył jako mistrzynię. Bardzo mnie cieszy informacja że znów będę mógł rozegrać I Quit Match ! Bardzo mi tej walki brakowało. Wygląda na to że WWE 13 będzie najlepszą częścią jaka do tej pory wyszła. Walka Sin Cary z Reyem na WM 29 ! No ja chętnie bym ją zobaczył w końcu dwóch świetnych wrestlerów a ta walka może wypromować Sin Care. Co do zwycięzcy to ciężko powiedzieć, wydaje mi się że górą jednak by był Rey Mysterio. Te całe feudy i heel turny mogą prowadzić tylko do jednego Sheamus traci pas na rzecz Big Showa i po 2 minutach mamy nowego mistrza Dolpha Zigglera a następnie feud z Ortonem heelem i Randy znów z pasem. Szczerze mówiąc mnie taka opcja bardzo cieszy tylko że chcę aby Dolph został mistrzem na dłużej a nie na miesiąc. Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...