Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Monday Night ShowTime! - Backstage

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

images?q=tbn:ANd9GcQW2YspEYO_vpciIR3tVlDAXVpnIVs6W-7qBKPmAxG_RlJIqhh9

Widzimy Undertakera, który popija Pepsi Twist w swojej piwnicy, gdzie trzyma swoją kosę. Za nim, w tle widzimy trumnę.

Byłem jestem i będę. Na zawsze. Serio. Serio panie Incredible. Twoja decyzja była głupotą. Myślisz, że pokonując Kane'a, Wielką Czerwoną Maszynę i mojego brata, ujdzie ci to na sucho? Wielce się mylisz. Mówisz że masz niesamowity streak w WCE? Ja, w WWE na Wrestlemanii nie przegrałem żadnego pojedynku. A było ich aż 20! 20 razy pokonywałem takich jak Triple H, Shawn Michaels, Batista, Edge, Big Show, A-Train, Diesel czy Giant Gonzalez. Kiedy ja pokonywałem najlepszych, ty leżałeś w pieluchach. Myślisz że wygrasz w walce, w której ja jestem królem? Jestem potężny a ty jesteś beznadziejny. Tak jak ten twój kochany Kurt Angle. Wielki mi medalista. Uciekł z WWE ze strachu przede mną. Jego również kiedyś pokonałem. Tylko że teraz Riley, hehehe, to nie jest zwykła walka. To jest CASKET MATCH. Będziesz w trumnie, czy ci się to podoba, czy nie. Mam nadzieję, że masz klaustrofobię, bo uwielbiam krzyk moich ofiar. Pamiętasz mój powrót, kiedy wystraszyłem tego robaka, Ortona? Wiem, że ty również się boisz. Riley! Popełniłeś wielki błąd, rzucając wyzwanie każdemu. Nie spodziewałeś się, że ja, wielki The Undertaker, mogę zaakceptować twoje wyzwanie? Ale kończąc twój temat gówniarzu...

Wielka perła orientu wybrała stypulację. No cóż, spodziewałem się, że wybierzesz coś, co może mnie zaskoczyć. Kiedy cię oglądałem, roześmiałem się. Ile ty chcesz trzymać tą swoją maskę w WCE?! Uwierz mi skośniaku, możliwe, że nawet po 5 minutach będziesz skończony. Ten ból, kiedy oberwiesz Piledriverem. A potem, jeżeli jesteś uczciwy, to będziesz mi posłuszny, i pozwolisz mi zdjąć twoją maskę. I wiesz co? Jeżeli ty wygrasz, hahahahaha, nie wiem czemu używam słów Muta i zwycięstwo ze mną w jednym zdaniu, no ale cóż. Jeżeli Muta pokona mnie, zabiera moją kosę. Hahaha.

Deadman spogląda na swoją kosę z czerwonym ostrzem

Nie martw się. Nie ma możliwości żeby ten Ninja zabrał mi ciebie. Pamiętaj Muta. Tombstone Piledriver to coś, czego nigdy nie zaznałeś. Popytaj WCE universe co to oznacza. TO OZNACZA PORAŻKĘ!

I na koniec, słyszałem coś o kolejnym nowym, tajemniczym zawodniku. Uwielbiam tajemnice. I uwielbiam je niszczyć. Podobno zadebiutuje na Wrong Side of Hell. W walce ze skośniakiem. No cóż. Po jego słowach ludzie będą się zastanawiać kto powróci. Czy to będzie The Miz, który niedawno co uciekł? Albo Chris Jericho, którego planowałem zniszczyć na PPV? A może Ryback? Nie... Jego słowa miały was zmylić... Jednak ja już wiem kto to będzie. Muta! Uważaj. Bo nie dotrwasz do naszego pojedynku. To jest ktoś mocny. Ktoś, kto jest prawie na równi ze mną. Niedługo się przekonasz, tajemniczy zawodniku, że nie warto się wtrącać do spraw, które nie są dla ciebie. Muta jest mój, więc się nie dotykaj do niego. Chyba, że również chcesz być pokonany przeze mnie, wielkiego THE UNDERTAKERA!

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

19

• patryniu

18

• T0meq

15

• GMS

15

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

kane-return_display_image_crop_exact.jpg?w=340&h=234&q=75

Ortoooon!!!! To przez ciebie przegrałem walkę z tym młodziakiem, to wszystko twoja wina... zbyt dużo grzechów popełniłeś na ostatnim ShowTime... Czas na zapłatę, a zapłacisz mi swoją krwią. No DQ Robaku słyszysz to No DQ!! Zniszczę cię w tej walce, to tylko formalność. Powinienem podziękować GM za zbanowanie RKO, lecz.... Po co to robilaś Steph? myślisz że potrzebuję jakiegoś ułatwienia by wygrać? Mało mnie obchodzi jakie masz zatargi z Ortonem, to nie mój biznes! Jeśli dalej będziesz tak postępować nie zdziw się gdy kiedyś złapię cię za to kruche gardło i wbiję w ring!... Wracając do ciebie marna kreaturo. Ta walka togo nie będzie zwyczajny pojedynek o pas, będzie to praktycznie Wojna Światów. Lecz wygrana jest z góry znana, Big Red Monster nie zwykł przegrywać jeśli chodzi o najwyższe ceny. W tej walce wzniosę się na szczyt mojej brutalności, przekonasz się wtedy dlaczego nie warto być szybkim lecz silnym. potworna siła zawsze prędzej czy później pokona słabość, a ty jesteś slaby Randy, walkę z Ceną przegrałeś tylko i wyłącznie dlatego że wcześniej go osłabiłeś, wiesz to ty, wiem to ja i wszystkie nic nie warte kreatury oglądające twoją walkę. Zgrywasz twardziela, a jesteś tylko małym zagubionym chłopczykiem który nie radzi sobie z otaczającą go rzeczywistością, o mnie mówią że mi odbija lecz cóż powiedzieć o tobie skoro publicznie przyznajesz się że słyszysz głosy? I co one ci mówią Orton, ile nieprzespanych nocy przez nie miałeś? W twoich oczach widać że nie jesteś normalny, lecz nie myśl Randy że się tego boję, to jeszcze bardziej mnie nakręca, jeszcze bardziej się cieszę na myśl walki z tobą. Fakt do tej pory nie szło mi najlepiej w tej federacji lecz czas na zmiany. krwawe zmiany które ta federacja zapamięta na długi czas. Pierwsza z nich już przy mojej kolejnej wypowiedzi. Widzisz szaleńcze powiedziałeś że na początku lepiej mi szło, i jakimś piekielnym zbiegiem okoliczności muszę przyznać ci rację. Więc pora na powrót do korzeni. Będę bardziej bezwględny, silniejszy, bardziej dominujący, bardziej SADYSTYCZNY!!! Tak Randy Sadistic Monster will be back and you will see wrong side of hell in my eyes! Lecz to już wkrótce. Teraz Orton przygotuj się na wycisk jakiego jeszcze w życiu nie doznałeś. to nie będzie walka z mięczakiem takim jak Morrison, nie będzie to walka przed którą osłabisz przeciwnika jak w przypadku Ceny... W Niedzielę zmierzysz się z całym piekielnym legionem w jednej osobie... Szykuj się na najgorsze!!! Została jeszcze jedna drobnostka to której muszę się odnieść.. Shawn Życie ci się zbrzydło? Chcesz wejść do walki o mistrzostwo bez żadnego przygotowania? chcesz tak poprostu wejść do Ringu i stanąć na przeciwko mnie i Ortona? Naprawdę tego chcesz? No cóż w odróżnieniu od mojego oponenta nie mam nic przeciwko, im więcej robaków do zgniecenia tym większa będzie moja satysfakcja gdy wykonam na was CHOCKESLAM!!! Przemyśl to Shawn czy jest ci to potrzebne do szczęścia?
sig.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

images?q=tbn:ANd9GcRfHZyql7FVcEFh055xFuLM_ESA1xHm8U5pcuFHxw2_Nw7OIp-UGJJOpDgWTg

"Każdy dobry fort musi mieć lukę, która zwabi wroga."

~Kambei Shimada(Shichinin no samurai)

Gdzie z tą kamerą. Nie widzisz że Muta jest zajęty? Muta niema czasu zbyt wiele mówić gdyż musi trenować, jednak skoro już mnie nagrywasz poruszę kilka kwestii. Zawodnicy WCE zauważyli że do federacji przybyła legenda, więc nic dziwnego że zaczeli już polowanie. Perła Orientu była gotowa już na występ na ShowTime jednak WCE nie potrafiło znaleźć dla niego godnego przeciwnika lub nie chciało upokorzyć ich legendy.Wszyscy wiemy że Muta ma na pieńku z Takerem. Wszyscy wiemy że ta dwójka miała spotkać się na najbliższym Showtime.. Jednak tak nie stało. Taker zamiast wyjść na ring i wyzwać Legendę z Japonii wolał latać za jakimś żółtodziobem. No tak przecież łatwiej jest pokonać kogoś nowego niż kogoś z takim doświadczeniem jak Great Muta. Taker teraz siedzi w piwnicy i stara się obrazić 4 krotnego IWGP Heavyweight Championa! Niedoczekanie. Groźi mu że zdejmie mu maskę! Idioto nie zauważyłeś że Great Muta nie jest luchadorem tylko prawdziwym jedynym w swoim rodzaju potworem? Nawet jak mu zdejmiesz maskę zobaczysz tego samego potwora, zdjęcie maski cię nie uratuje przed klęską. Jednak jesteś za wolny by zdjąć mu maskę. Tak więc wyłącz te segmenty z czasów RUDOS dla których rzeczywiście liczyła się tylko maska. Dla Muty liczy się tylko wygrana i sprawienie tobie bólu. Tobie i wszystkim innym dupką w tej federacji.Muta ma do ciebie tylko jedno pytania.. Po co mu twoja nic nie warta kosa? Muta potrafi zabijać bez broni tak więc nie próbuj mu wcisnąć jakiś tani badziewi gdyż z tego co wiemy jesteś Grabarzem a nie akwizytorem. Jedno jest pewne nigdy nie byłeś,nie jesteś i nie będziesz pro-wrestlerem! Chcesz pokonać Mutę? Jeżeli masz jaja przy najbliższej okazji wejdź na ring i go zawołaj. Jednak niestety tylko jeden z was wróci z tej bitwy cały. Każdy fan pro-wrestlingu wie że faworytem tej walki jest Muta. Prawie tak żałosny jak ty jest ten cudak co się ukrywa za rysunkiem skorpiona. Nie wiem kim jest i dlaczego uważa że pokona Perłę Orientu ale Muta wie już na starcie że przegra. Ukrywa swoją tożsamość przez co pokazuje że się boi. Był już raz w tej federacji i co się stało? Przegrał... Nie wiem kto to jest ale wiedz że powrót nie będzie dla ciebie lepszy. Muta jest w szczytowej formie i nikt obecnie nie jest w stanie go pokonać. Great Muta pokonał już jednego skorpiona! Sting mam nadzieje że to nie ty staniesz na kolejnym PPV na przeciwko Mucie gdyż skończy się tak jak kiedyś w Japonii. Obecnie Muta jest w stanie pokonać tu każdego więc nie ważne kogo da mu federacja on i tak jest w stanie wygrać tą walkę. Chcecie show? Nie zobaczycie tego gdyż Muta niszczy swoich rywali od razu! Ponieważ tak wygrywają najlepsi na świecie inne sposoby wygrywania są dla nieudaczników. Nawet nie zauważycie kiedy Muta zdobędzie wasz tytuł i zabierze ten pas do Japonii gdzie walczyć będą o niego najlepsi wrestlerzy na świecie. Muta ma na koniec dla was coś specjalnego! Nowy titration który będzie używał dla WCE! To właśnie taką muzykę usłyszą Taker i ten tajemniczy dupek gdy będą leżeć ledwo żywi na ringu!

#SmartFanZone

whatqk.png

The Greatest Man That Ever Lived po raz kolejny zawitał do WCE ! Miałem już siedzieć cicho aż do PPV, ale gdy słyszę takie brednie z ust takiego nic nieznaczącego idioty to nie mogę siedzieć cicho. Muta myślisz, że należysz do światowej czołówki pro wrestlingu ? A może masz czelność zgrywania kogoś ponad tym wszystkim ? Prawda jest taka, że jesteś jednym z tych skośnookich, którzy nie potrafili się przebić do świata prawdziwego wrestlingu, a prawdziwy pro wrestling to main stream czyli federacje takie jak WWE czy WCE. Okej teraz jesteś w najlepszej federacji, ale tak naprawdę nikt o Tobie nie słyszał więc w oczach wszystkich ludzi jesteś nikim czyli kompletnym przeciwieństwem mnie wiem, że teraz twój mały japoński móżdżek tego nie ogarnia, ale już w niedziele przekonasz się z kim masz do czynienia i będziesz żałował każdego wypowiedzianego słowa, a kara i tak Cię nie minie. The It Factor of Professional Wrestling pokaże ci co to znaczy prawdziwa walka. Nie jakieś wygłupy, który w Japonii są popularne pozdrów kolegę, którego pokonała lalka.... . Mógłbym tak gadać godzinami na temat waszej głupiej kultury czy też waszych organizacjach gdybym tylko cokolwiek wiedział. Nigdy nie słyszałem o ciekawych postaciach z Japonii więc wychodzi na to, że Japonia to kraj idiotów co bardzo dobrze reprezentujesz. Już w niedziele nadejdzie koniec świata jaki znacie nie tylko dla Muty, ale dla każdego kto będzie miał do czynienia z legendą tego sportu jaką niewątpliwie jestem but you already know that..... A raczej będziecie to wiedzieć na PPV i okażecie mi SZACUNEK na jaki zasługuje. Najpierw Muta później pas WCE taki mam plan , który się raczej nie zmieni SHOW TIME ! Do zobaczenia w niedziele wannabe.... mistrz manipulacji powraca! SHOW OFF.

kane1.jpg

Orton, mówiłeś coś o mych korzeniach pomyślałem więc że masz rację, nie zobaczysz już Kane'a do jakiego wy wszyscy głupcy przyzwyczailiście się przez kilka ostatnich lat. Widzisz dzięki tobie nawet pojednałem się z ojcem, powinienem ci podziękować lecz niestety... Potwory nie mają uczuć, nie mają sumienia... Takie potwory jak ja istnieją tylko i wyłącznie po to by niszczyć takich jak ty, mających się za najlepszych, jedynych w swoim rodzaju, a tak naprawdę wszyscy jesteście tacy sami, tak samo się chwalicie i tak samo upadacie. Zwycięzca może być tylko jeden i przeważnie jestem to ja. Fakt od dłuższego czasu nie wygrałem walki ale to nie znaczy że jestem w gorszej kondycji, że latka dają o sobie znać nic z tych rzeczy. Od początku szykowałem się właśnie do tego starcia. od początkiem moim celem jest mistrzostwo interkontynentalne i ani ty ani Michaels mi w tym nie przeszkodzicie. Już w tę niedziele Randy dowiesz się jak bardzo się myliłeś co do mojej osoby. Wzbudziłeś najbardziej zadystycznego, przerażającego potwora jakiego diabeł sprowadził na ten nędzny świat. Lecz ty Randy i tak będziesz opowiadał swoje że wszyscy widzieli moją twarz, że nie jestem już tą samą osobą co kiedyś... Lecz prawda jest taka że się nazwyczajniej boisz tej walki, wiesz dobrze że w walce bez zasad mogę cię rozszarpać i nikt mi w tym nie przeszkodzi, nikt nie zapobiegnie twojej zagładzie, nikt nie przyjdzie z pomocą. Twój strach czuć na odległość. Nie muszę nawet szukać daleko przykładów, nie potrafisz nawet odpowiedzieć na moją ostatnią wiadomość lecz to nic dziwnego, mało ludzi na myśl o walce ze mną nie czuje przerażenia. Chociaż myślałem że ty naprawdę jesteś nieobliczalny, niestety myliłem się potrafisz tylko wykonywać finisher na kobiecie... Jesteś zwykłym nic nie wartym śmieciem który myśli że pozachowuje się chwilę jak wariat i każdy będzie się go bał. Niestety na swojej drodze spotkałeś mnie, a mi słowo strach jest obcy. Już w na Wrong Side Of Hell poznasz prawdziwe znaczenie tego określenia. Ogień w moich żyłach niedługo wydostanie się na zewnątrz spali twoją nędzną nic nie wartą duszę.
sig.png

400px-CM_Punk_2.jpg

It's clooooooobering time!

Ostatnie ShowTime, na którym przegrałem pokazuje jedno - to, że Ken narobił sobie złudnych nadziei, może mówić, że mnie pokonał czy też dowodzić, że jest lepszy. Do tej pory można było przez chwilę odpuścić tylko po to by po gali wyjść z twarzą. To wszystko do czasu PPV. Teraz muszę Was zmartwić. Mam zamiar wygrać tę walkę.

Powiedziałem w zaokrągleniu do dwóch osób, wszyscy widzimy jaka jest sytuacja. Cena! Może Ty wiesz co się dzieje z Kenem? Zapadł się pod ziemię? Możliwe, i tak sądzę, że ze swoim wiekiem powinien juz wąchac kwiatki od dołu! Ten człowiek od poczatku wydawał się być fałszywy i nie warty mojego czasu! Wiedziałem, że w decydującym momencie zawiedzie i nawet jeżeli pojawi się w niedzielę na PPV, to mogę Wam oświadczyć, że po nim raczej już go nie zobaczycie, bo nie będzie czerpał żadnej przyjemności z dotoczenia sie na halę, by jak zwykle odejść z niczym! Mam nadzieję, że z Tobą John będzie inaczej i, że nie zostawisz mnie samego po PPV. No może samego to złe określenie, w końcu towarzyszyć będzie mi WCE Championship na ramieniu.

Tak Cena, zdaję sobie sprawę, że kiedy wejdziemy do klatki nie będzie odwrotu, a ta walka zostanie zapisana jako najlepsza w historii, podejrzewam, że nasz świetny 3 Time Champion, który na każdym kroku to podkreśla w historii zodbycia swoich trzech pasów nigdy nie stał przed tak ciężkim zadaniem. O niego się nie martwię, sam jest sobie rywalem, jednak jeśli chodzi o Ciebie John to sprawa jest całkowicie otwarta. Obaj dobrze wiemy jak było w przeszłości, juz na pierwszej gali los skierował nas na siebie i skończyło się remisem, dlatego w tym zawodzie nikt nie uznaje remisów i obaj dostajemy druga szansę. Różnica między nami jest taka, że to ja wykorzystam tę szansę, gdyz już na pierwszej gali byłem o krok przypięcia Cię i pokazania, kto może być jedynym, właściwym mistrzem! Jestem człowiekiem, który w innej federacji potrafił trzymać pas ponad rok, czemu teraz miało by być inaczej? Tego nie wiem, wiem czemu znów tak będzie, ponieważ nazywają mnie Best In The World i każdy kolejny wchodzacy ze mną do ringu będzie przekonywał się o mocy tych kilku słów. Na Wrong Side of Hell klatka będzie wyrocznią kary jaka spadnie na nas trzech i kwestią tego kto wyjdzie z pasem bedzie to nie kto wyjdzie z tego bez szwanku, ale to kto jako jedyny będzie w stanie się stamtąd wydostać. Ring of Honor to federacja w której takie zadania już kilkukrotnie spadały mi na barki. Mordercze, godzinne walki, po których nadal tutaj jestem, to pokazuje, że miałem duże szczęście, bo mimo wszystko nie zawsze je wygrywałem. Ktoś inny tym razem może mieć mniej szczęścia i dostać lekcję jaką zapamieta do końca życia. Dla mnie to tylko i aż walka na nowym froncie o nowy pas, który jeszcze w moim posiadaniu nie był, ale nie dopuszczam myśli, by po niedzielnej nocy nie leżał na moim łóżku razem ze mną i bym jego widokiem nie witał każdego nowego dnia. Co on by oznaczał dla Kennedy'ego? Kolejnego partnera do kieliszka, w Ameryce mamy wielu takich, którzy po takim sukcesie pójdą do pubu i wyjda w czwartek. Ja nie jestem taki, jestem czysty i nikt nie będzie miał prawa zarzucić mi kiedy już wygram, że na ten pas zasługiwał ktoś jak John Cena. Nie dam wam żadnego powodu do tego, by tak sądzić, może po za jednym, pewnie najwazniejszym, że nie będe latał na każde wasze zawołanie, bo jedyną rzeczą, która będzie się liczyć bedzie to złoto, nie kwota na moim koncie. Zapamiętajcie to, bo tego typu słowa będzie po PPV powtarzał wtedy już mistrz WCE, CM Punk.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

BACKSTAGE ZAMYKAMY JUTRO (SOBOTA) 19:00! ZAŻENOWAŁA MNIE WASZA AKTYWNOŚĆ..

johncena_1_full_20121120.png

Your time is up my time is now

You can't see me my time is now

It's the franchise boy I'm shining now

Ludzie, nie znacie litości. Czego oczekujecie? Co myślicie? Dlaczego tak, a nie inaczej? Kto jest w centrum zainteresowań? Jako zawodnik mam mnóstwo pytań do zadania, każdemu z was.... niestety wy mi tego uniemożliwiacie. A może to ja mam problem? Do tej pory sądziłem, że nic na tym świecie nie może mnie zadziwić, ale teraz mogę przyznać, że ta kraina drzemie w sobie jeszcze wiele tajemnic, których nie da się odkryć czy wyjaśnić. Powoli zaczynam zastanawiać się czy jest jakiś sens dalszego uczestnictwa w tej federacji. Głowa ma, co dnia przyjmuje i oddala miliony słów, myśli, przemyśleń, przekonań. Nie potrafię ich posegregować, a co dopiero wybrać najsłuszniejsze. Ten sport od zawsze dawał mi szczęście, z wielką chęcią podchodziłem do każdego z treningów.. Dzisiaj to wszystko nabiera innego znaczenia. Coraz mniej mam ochoty na występy, spotkania czy pojedynki. A może potrzeba mi czasu? Zwykłego odpoczynku? Przecież nie jestem maszyną zaprogramowanym na maksymalne obroty. Potrafię się zmobilizować, potrafię żyć w stresie, aczkolwiek nie zawsze moje wybory okazywały się słuszne. Lata lecą, federacja staje się znacznie starsza, brakuje jej świeżości jaką miała na samym początku. Jak to zmienić? Co zrobić, by ten fantastyczny początek ciągnął się w nieskończoność? Odpowiedzi na to nie znajdziemy w internecie. Nie znajdziemy jej także w książkach. Nie usłyszymy o tym w radiu. Nie zobaczymy tego w telewizji. Rzeczywistość. Starajmy się, a życie nam to wynagrodzi. Hustle, Loyalty, Respect.

Punk, nie myśl sobie, że ta moja wypowiedź kończy moją karierę, bo tak nie jest... po prostu czasami przychodzi odpowiednia chwila na szczerą rozmowę. Prawdę mówiąc to myślałem, że się tutaj nie pojawisz. W pewnym stopniu pokazałeś, że masz jaja i z ustalonych wyzwań się nie wycofujesz. Na PPV jak już wielokrotnie wspomniałem, biletu ulgowego nie będzie. Wiem na co Cię stać i wiem także, że takie pojedynki są Twoim priorytetem, jednak może okazać się, że to z czego kiedyś słynąłeś kompletnie zanikło. W tej walce nie będzie remisu. Tylko zwycięzca będzie mógł świętować. Z tego co widzę to Kennedy nie ma ochoty na ten pojedynek i zupełnie odpuścił walkę o pas, który dla niego podobno jest najważniejszy. Poprzednie porównania, jako Ty jesteś taki sam jak Kennedy okazują się być w niewielkim stopniu błędne. Kennedy stchórzył. W tej walce jest już skreślony! John Cena vs. CM Punk Hell in a Cell! Jak Ci się to podoba? Pokażemy piękno tego sportu! Drugie serce aktywowane! You Can't See Me!

~RISE ABOVE HATE~

Batista+(1).jpg

Widziałem to Brock. Widziałem to... Udawałeś twardziela, ale twoje oczy płonęły strachem. Domyślam się, co sobie myślałeś. "O nie! Batista zrobi mi to samo, co z Kurtem!" Wiesz, że cię czeka to samo. To twoje przeznaczenie. Podpisałeś na siebie wyrok, zgadzając się na tę walkę. Twój los jest przesądzony i dobrze to wiesz. Zapewne wyjdziesz i będziesz krzyczał, jaki to jesteś groźny, jaki to jesteś niebezpieczny i tak dalej. Twoje słowa są puste. Nie mają w sobie nic i tylko zasłaniają twój strach. Twoją bezradność. Twoją bezsilność. Wiesz, że nie możesz nic zrobić i dlatego próbujesz uciec. Ja taki nie jestem, ja nie zamierzam uciec. Gwarantuję ci, że nie wygram walki przez opuszczenie klatki! Odliczę cię do trzech, albo zmuszę do poddania! Nie jestem tchórzem, jak ty, ja się nie wycofam z wyzwania. Walka w klatce ma jeden minus - Tchórze mają w niej większe szanse niż w innych walkach, ponieważ mogą sobie ot tak uciec. To walka idealna dla ciebie. Ja zostanę do samego końca, nie cofnę się przed niczym, aby wygrać. Pokażę ci, kim jest The Animal! Zwierz zmierzy się z bestią. W stalowej klatce zmierzą się 2 potwory! Ale tutaj zadecyduje prawo dżungli. Słabszy osobnik zostanie zniszczony. Obiecuję ci, że to nie będę ja. Mam zbyt wiele do stracenia. Jeśli przegram, zostanę z niczym. Nie będę miał absolutnie nic. Nie mogę do tego dopuścić, więc na PPV zobaczysz Batistę, jakiego jeszcze nikt nie widział! Wypominasz mi, że odszedłem, kiedy nie miałem sposobu na Johna Cenę. Fakt, on był wtedy nie do pokonania, ale powód mojego odejścia był inny. To nie Cena, to Bret Hart, który od zawsze mnie nie lubił. Ale pomińmy to. Tu nie chodzi o Harta, o Cenę. Tu chodzi o Ciebie i mnie. Co do twojej kariery w UFC, wszystko było pięknie, byłeś niepokonany, byłeś mistrzem UFC, ale nagle stało się. Clain Velasquez pokonuje Brocka Lesnara! I co się wtedy dzieje? Brock Lesnar już tak chętnie nie walczy, zastanawia się nad odejściem. Widzisz Brock? Znam twoje słabe punkty. Wiem, na czym polega twoja słabość. Łatwo możesz się podłamać. Wystarczy jeden błąd, jedna porażka i twoja psychika jest zrujnowana. A Steel Cage Match wygrywa się w 50% w głowie. Tę walkę już wygrałem. Swój ostatni Steel Cage Match w WWE zakończył się moją wygraną, w walce o pas WWE zniszczyłem Randy'ego Ortona. Zostałem mistrzem federacji. Tę walkę potraktuję tak samo. Tamta walka i ta następna były walkami o ogromną stawkę. Wtedy o kilka kilogramów metalu, ale teraz o coś znacznie więcej. Nie zależy mi na tytule. Zależy mi na uświadomieniu ci, że nie jesteś pępkiem świata. Nie jesteś najlepszy. Moje słowa mogą do ciebie nie dotrzeć. Dlatego dokładnie wbiję ci je do łba już na PPV! Moja psychika góruje nad twoją. Moje doświadczenie przewyższa twoje. Jestem w tym biznesie dłużej niż ty. To są same prawdziwe fakty. I właśnie dlatego jestem już w połowie zwycięzcą! A drugą połowę wygram już na PPV! Obiecuję...

bound-for-glory-2010-20101007011040398.jpg

Szatnia Mr. Kennedy'ego...

Jak ten czas szybko leci. Już jutro Wrong Side of Hell, już jutro udowodnię wszystkim, że jestem jedynym, prawdziwym mistrzem tej federacji! Moi rywale mieli nadzieje, że się poddałem, że odpuściłem walkę o pas..błąd, chłopcy, poważny błąd. Możecie lekceważyć każdego, ale nie mnie! Od jakiegoś czasu mnie tu nie było, dlatego chcę poruszyć kilka starszych tematów, jak na przykład ostatnie Showtime, kiedy walczyłem z CM Punk'iem w Chairs Match'u. W Chair's Matchu, który wygrałem! Widzisz Punk skoro nie potrafiłeś mnie pokonać na tygodniówce w tak prostej walce jak starcie z krzesłami to cóż...widzisz walka w celi jest dużo trudniejsza od walki z krzesłami, którą zresztą przegrałeś. Jak się z tym czujesz...? Dalej jesteś taki wyszczekany...? Zapewne dopiero po PPV uda mi się ostatecznie zamknąć Ci usta. Widzisz, Punk...kiedy tylko się pojawiłeś chciałeś mnie pokonać, chciałeś zepchnąć mnie z mojego tronu. Próbowałeś zniszczyć mnie psychicznie, ale to Ja zniszczyłem Ciebie. Po pewnym czasie sam nie wiedziałeś co masz ze sobą zrobić, zmieszałeś się, ale ostatecznie otrzymałeś szansę walki na Wrong Side of Hell. Moim zdaniem to jedna wielka pomyłka, ale prawdę mówiąc ciesze się, że zostaniesz zamknięty razem ze mną i Ceną w celi. Już jutro poznasz prawdziwe znaczenie słowa "ból" ...

Czas przejść do mojego drugiego przeciwnika na Wrong Side of Hell. Nieskazitelny, uczciwy, wyrozumiały, szanujący wszystko i wszystkich dookoła John Cena. Śmieszą mnie twoje wypociny, chłopczyku. Ja stchórzyłem...? Wybacz, stary, ale kiedy patrzę na kogoś takiego jak Ty to ogarnia mnie śmiech, a nie strach. Nie martw się, Ja nadal tu jestem! Masz rację, Cena ten pas jest dla mnie ważny, ale czy najważniejszy...? Być może, jednak obecnie największym priorytetem jest dla mnie zniszczenie zarówno Ciebie jak i Punka! Czas to ostatecznie skończyć. Ta historia trwa już zbyt długo. Już jutro wszyscy przekonają się o tym, że ich wielki bohater i obrońca Johny Cena jest jedynie barankiem posłanym na pożarcie do klatki lwa! Właśnie tak, Johnny, przekroczenie progu celi będzie dla Ciebie początkiem końca. Myślisz, że Twoje brednie jak bardzo szanujesz publiczność i tak dalej pomogą Ci w tej walce...? Nie! Ty możesz być ich bohaterem i obrońcą, ale wiesz co, John...? Ja...dziękuje Bogu za to, że jestem dupkiem!

Kolejna sprawa jaka totalnie mnie rozbraja...połączyłeś siły z Punkiem...? Teraz uważasz, że ten gość ma jaja...? C'mon, masz zmiany nastroju jak baba w ciąży, bracie. Mimo, że ludzie na trybunach zakładają Twoje koszulki...cóż, głównie są to małe dzieci, ale mniejsza o to...powiedzmy sobie szczerze, Johnny, Ja wiem...Ty wiesz...wie nawet o tym ten grubas w kapeluszu siadający zawsze w pierwszym rzędzie...You suck! Twoja "obrona świata przed ciemną stroną mocy" zaczyna powoli robić się śmieszna, John. Wiesz...właśnie przyszedł mi do głowy pewien pomysł, który zamierzam przedstawić Ci po Wrong Side of Hell. Myślę, że wpadłem na coś co całkowicie odmieni obraz John'a Ceny w oczach tych ludzi...i w moich. Jeśli będziesz rozważny to wysłuchasz tego co mam do powiedzenia w moim Asshole Show na Showtime, ale do tego czasu żyj myślą, że jutro zgarniesz WCE Championship dla siebie. Pamiętaj John, kiedy będziesz leżał na zimnej podłodze, otoczony kratami przypomnij sobie to co Ci powiedziałem...WCE ma tylko jednego mistrza...A ty, nim nigdy nie będziesz...

johncena_1_full_20121120.png

Your time is up my time is now

It's the franchise boy I'm shining now

A jednak. Kennedy, można powiedzieć kopę lat. Co skłoniło Cię do wyjścia z ukrycia.? Czy to chęć zdobycia WCE Championship? Czy może światło reflektorów, bez którego najwyraźniej nie możesz się obyć? A może chcesz znowu udowodnić wyższość nad innymi w tych durnych wypowiedziach, co? Nie jestem dzieckiem, więc mnie tak nie traktuj. Sam wybieram drogę, którą idę. Nie potrzebuję pomocy, a szczególnie od takiego aroganta jak ty. Sądzisz, że jeden marny występ zagwarantuje Ci zwycięstwo? Nie jesteś już gwiazdeczką, nie świecisz najjaśniej. Twoje pokolenie powoli wymiera, a wraz z nim wszystkie Twoje sukcesy i plany, których nigdy nie zrealizowałeś. Zastanawiałeś się kiedyś jak to jest być bohaterem innych ludzi? Jak to jest pomóc bezinteresownie? Jak to jest starać się przez całe życie, by chociażby na twarzy jednego dziecka pojawił się uśmiech? Żyjesz dla samego siebie. Nie odwracaj kota ogonem. Nie szukaj usprawiedliwień. Nie wymyślaj głupkowatych odpowiedzi. Punk w przeciwieństwie do Ciebie wie co to znaczy dotrzymać danego słowa. W żadnych swoim zdaniu nie powiedziałem, że połączyłem z nim siły. Myślisz nad tym co mówisz czy po prostu pleciesz to co ślina przyniesie na język? Radzę słuchać ze zrozumieniem, panie najlepszy. Hahaha... Ja Cię denerwuję, ty mnie irytujesz, więc coś z tym zróbmy. Mam już dosyć gadania i tłumaczenia Ci, że nie wszyscy są podobni do Ciebie. Ty na dodatek masz czelność włączać Boga w tę wypowiedź i nic sobie z tego nie robić.. Jesteś żałosny. Upadłeś...naprawdę. Na Wrong Side of Hell przekonasz się na własnej skórze kim jest John Cena! Your time is Up, My time is now!!!

Każdy kto walczy w tej federacji chce być mistrzem. Nikt normalny nie skorzystałby z takowej walki. Ja także chcę być mistrzem! Gdybym o tym nie myślał, to skończyłbym z tym sportem. Nie spodziewam się łatwej przeprawy. Dla mnie każde wyzwanie jest to pokonania. Idę przed siebie, nie oglądając się w tył. Kennedy, Punk witajcie w moim świecie, Hell in a Cell!

Never Give Up!

tumblr_mc0tdqYRkK1rtbl14o1_500.png

Po chwili Deana Ambrose zjawił się przed kamerami , spojrzał na ścianę i zaczął o nią trzaskać rękoma , wiesz kim jestem ! ? spojrzał się w kamerę i krzyczy wiesz ? ! Dean Ambrose psycho. monster ! każdy mnie się boi , jestem nie obliczalny , strzelam proma na lewo na prawo ! jestem człowiekiem którego łatwo się nie rozumiem , mam 27 lat wiesz co lubię ? ! krzyknął krew , ból ! wiesz dlaczego to mówię ? bo czuje jak by mnie mrok ogarnął , patrząc na ciebie i na tą pieprzoną ściane która za mną jest " kopnął ją " przypomniało mi się jak świat jest zwariowany może ta federacja też taka jest ? krzyczy ! , no może dlatego ? co ? .. może dlatego czuje smutek patrzę się na ten budynek a w sercu mam pustkę , czy fani ? mnie oczekują mnie ? za pewnie nie , czemu te pieprzone życie daje mi w kość i tak każdy mnie się boi i dlatego nazywam się psycho . monster ! jestem psycholem który nie wacha się zrobić niczego , powiedzieć prawde prosto w oczy śmiejąc ci się w twarz mogę na ciebie prosto na pluć , powiedzieć prawde ! ! ! ! każda osoba jest dla mnie odrażając dla tego sie nie poddaje tylko walczę dalej , myślisz że to mnie nie boli ? że nikt mnie nie lubi ? patrzy sie na kamerę , wiesz co ci powiem jak zadebiutuje ! to zrobię big rewolucje w śród wrestlerów ! zniszczę was wszystkich może wtedy zyskać do mnie sympatię bo obecnie nie ma na co liczyć , co mam wprowadzić ! ostrzejszy Hardcore czy mocniejszy ból ! no pytam się ? , hahahhahaha wyjdź mi z tą kamerę .. bo cie jeszcze trzasnę ! i skrzywdzę.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Shawn_Michaels_as_WWF_Champion.jpg

Shawn siedzi w fotelu, na jego ramieniu spoczywa pas Interkontynentalny

Witam was wszystkich! Witam, moi „kochani” fani! Witam WCE! Wrong Side of Hell już jutro! Moje pytanie brzmi... ARE YOU READY!?!? Czy jesteście gotowi doświadczyć powrotu Shawna Michaelsa!? Czy jesteście gotowi na brutalność, pot, krew i łzy jakie zobaczycie?! Pewnie wielu z was myśli sobie: „Co on sobie myśli, przecież nie jest w karcie na PPV!” Pieprzyć kartę na PPV!!! Będę tam i pokażę wam, dlaczego jestem mistrzem!!! Ci dwaj, Randy Orton i Kane, mogą być pewni, że tam będę, możecie się wydawać wam, że gra toczy się między wami, ale niestety tak nie jest. Jestem jeszcze JA, SHAWN MICHAELS, HBK, INTERCONTINENTAL CHAMPION!!! Po moim ostatnim speechu Randy i Kane powiedzieli kilka niezbyt miłych słów na mój temat. Randy stwierdził, że moja era minęła. Hmm... BULLSHIT! Moja era trwa w najlepsze, ale widzę, że trochę Cię to boli, Randy. Wiem, że boli Cię fakt, że żyłeś, żyjesz i będziesz żył w moim cieniu. Niestety, przysłaniam Cię- and let's face it- nie możesz być kimś większym ode mnie. Widziałem co zrobiłeś na Show Time. Uderzyłeś Stephanie McMachon. Jasne, możesz być mistrzem, ale federacji kobiet, damski bokserze! Też nie lubię Stephanie, ale nigdy nawet bym nie pomyślał o podniesieniu ręki na kobietę! Tak robią tylko... tchórze. Wiesz, ile razy ktoś mi mówił, że jest lepszy ode mnie, że jestem starym nieudacznikiem, który nie wie, kiedy zejść ze sceny? A wiesz ile razy wychodziłem naprzeciw takim jak ty, i pokonywałem ich?! ZBYT WIELE RAZY! Zbyt wiele razy nie byłem doceniany przez zarząd, zbyt wiele razy musiałem udowadniać, ze nie ma nikogo lepszego ode mnie! Kiedyś patrzyłem na to przez palce, nie brałem tego do siebie, ale to był stary, głupi Shawn, teraz wiem co muszę zrobić, i jak to muszę zrobić. Zapewniam Cię, nie będziesz mistrzem. Przejdźmy może do Kane'a, bo o Ortonie szkoda gadać. Kane... Kane... Kane... Mówiłeś do Ortona o grzechach, dobry temat. Dorzucę coś od siebie... MAY 19!!! Mówi Ci to coś?! Czy już zapomniałeś?! OK, przypomnę Ci, co to oznacza. Paul Bearer nie jest twoim ojcem! 19 maja twój dom spłonął, razem z twoimi rodzicami! Pamiętasz płomienie, Kane? Płomienie które trawiły twój dom i twoją rodzinę... Z wszystkiego co miałeś został tylko popiół... Tak samo stanie się z twoją szansą na MÓJ pas Interkontynentalny. Zostanie z niej tylko popiół! Rozpadnie Ci się w rękach, nie będziesz potrafił zatrzymać jej przy sobie tak jak...

Shawn złowrogo się uśmiecha

Katie Vick, dziewczyna, którą zamordowałeś! Następna historia z twojego życia, Kane. Biedna, bezbronna dziewczyna, która nie żyje dzięki Tobie! Jesteś mordercą, Kane! You belong in jail, not in WCE. Katie Vick, biedna mała Katie, którą zabiłeś! Nie wiem, jak potrafisz żyć sam ze sobą. JESTEŚ POTWOREM, MORDERCĄ! Będę Ci to przypominał za każdym razem, kiedy staniemy naprzeciwko siebie. Mam nadzieję, że nienawidzisz sam siebie, Kane. Ja bym się nienawidził. Wrong Side of Hell... Odpowiednia nazwa PPV, prawda? To piekło, które zwiesz swoim życiem jest zwykłą sielanką w porównaniu do tego, co stanie się na PPV! No Disqualification Match! Stoły, krzesła, drabiny i wiele rzeczy, którymi zadam Wam ból i wyjdę z PPV jako mistrz Interkontynentalny! Randy, Kane.... Koniec jest blisko. Surowo mi zapłacicie za wszystkie grzechy, pytanie brzmi czy dacie radę? Czy będziecie w stanie przejść przez wasz największy koszmar... Walkę ze mną! Czy warto pakować się w ten ból, którego doświadczycie... Warto? Poświęcacie swoje ciała tylko po to, aby zobaczyć, jak wychodzę z areny z waszą krwią na moich rękach... Z pasem na ramieniu... Z uśmiechem na twarzy!!

Shawn wstaje, śmieje się do kamery, podnosi pas Interkontynentalny nad swoją głowę, i obraz się urywa

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

images?q=tbn:ANd9GcQW2YspEYO_vpciIR3tVlDAXVpnIVs6W-7qBKPmAxG_RlJIqhh9

Byłem, jestem i będę zawsze. To prawda. To prawda Muta. Uwierz mi! Śledzę każdy twój krok. To prawda! Musisz trenować. Musisz to robić, ale tylko po to, by nie wypaść jak tani śmieć z Japonii przy wielkim The Undertakerze! Poza tym Muta, umawialiśmy się na ShowTime po PPV! Nawet ta poczciwa, stara kobiecina, żona Huntera wiedziała o tym. Od ciebie inteligentniejsza jest kobieta, hahahahaha! No ale zostawmy temat kobiety, po której i tak jeżdżą Punk czy Orton, dwa śmiecie z WCE! Mówisz, że jesteś 4-krotnym IWGP Heavyweight Championem?! Nie wyskakuj skośniaku z tą swoją śmieszną federacją! Ja w WWE byłem 3-krotnym Heavyweight Championem, 4-krotnym WWE/F Championem, a to nie wszystko. Mówisz, że nasz tajemniczy zawodnik się ukrywa. Ale ty robisz to samo za swą maską. Mówisz też, że walka o maskę, to nic. Bez niej nikt cię nie pozna. Bez niej jesteś nikim. Nawet z nią, prawie nikt cię nie kojarzy. A ja? Ja nawet bez ubrań, czy czegokolwiek innego, i tak jestem rozpoznawalny. Jestem wielki. Jestem legendarny. A ty jesteś nikim. Wielka mi Perła Orientu. Dla mnie nie jesteś Perłą, tylko kamieniem w bucie. I lepiej dla mojej nogi jest się ciebie pozbyć. Nikt nie jest w stanie cię pokonać. Udowodnię że jest inaczej już następnym Showtime! Tombstone i po sprawie. Jednak dla ciebie, będzie to niewyobrażalny ból. Muszę ci również oznajmić, że muzyka, którą usłyszysz na zakończenie, to będzie dzwon! A potem znikniesz z WCE i mojego kraju skośniaku.

Riley. Really. Kolejny człowiek, który się przestraszył. Hahahahahaha. Szkoda mi na ciebię czasu miernoto. Wolałbym już jutro spotkać Mutę niż Ciebię. Idę polerować kosę! Hahahaha. To lepsze zajęcie niż rozmowa o tobie.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

KARTA 3.12.2012! (Konieczność, inaczej następna gala wypadła by w Wigilię).

1. HBK vs Kane - JEŚLI MICHAELS PRZEGRA TRACI BEZPOWROTNIE SZANSE NA PAS.

2. Brock Lesnar&Chris Jericho vs Randy Orton & Batista

3. Dean Ambrose vs The Undertaker

4. ME: Mr. "WCE" Kennedy vs John Cena -

+ASSHOLE SHOW: GOŚĆ THE MIZ i CHRISTIAN.