Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

JBL, John Cena, The Big Show, Orton, Hardy i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 2.9, co przekłada się na 4 050 000 widzów.

:arrow: JBL w jednym z wywiadów stwierdził, że jest pod wrażeniem pracy Michaela Cole'a i poczynionych przez niego postępów przy stole komentatorskim.

:arrow: Odnośnie JBL'a, zamierza on udać się na wyprawę na Kilimandżaro, co oznacza, że możemy go już nie zobaczyć przy stole komentatorskim na RAW.

:arrow: Jak już zapewne wiecie, John Cena doznał kontuzji łokcia i nie wiadomo, jak długa będzie jego przerwa. Jedne źródła podają 2-3 tygodnie, a inne 5-6 tygodni. John powinien stanąć jednak do walki na Hell in a Cell z CM Punkiem, a na RAW będzie brał udział tylko i wyłącznie w różnych segmentach.

:arrow: Cena nie jest jedynym, który musiał mieć operację. Kolejnym "szczęśliwcem" został Alex Riley, który przeszedł operację łokcia oraz kolana.

:arrow: Big Show z kolei nie pojawia się w TV od czasu Summerslam, czyli ponad miesiąc. Zawodnik poprosił o urlop, który dobiega już końca. Show ma rozpocząć feud z Sheamusem o pas WHC. Do pierwszej walki obu zawodników może dojść już na Hell in a Cell.

:arrow: Beth Phoenix prawdopodobnie w październiku tego roku opuści WWE! Nie wiadomo, jakie dokładnie są przyczyny, lecz ta informacja potwierdzona jest przez bliskich Beth.

:arrow: Coraz częściej się mówi, że swoją karierę zakończy Mark Henry. Jego ostatni pojedynek miałby odbyć się na Wrestlemanii 29. Obecnie Mark przebywa na rehabilitacji. WWE próbuje podpisać z Henrym nowy kontrakt, lecz nie wiadomo czy tak się stanie.

:arrow: John Laurinaitis miał powrócić do WWE pod koniec obecnego roku. Przeszedł on jednak ostatnio operację ścięgien i mięśni barku. Jego przerwa może potrwać nawet kilka miesięcy, więc na razie pooglądamy sobie WWE bez Big Johny'ego.

:arrow: Na następnym RAW wywiadu via satellite udzieli sam Jerry "The King" Lawler.

:arrow: Jim Ross poinformował, że jest gotów zasiąść za stołem komentatorskim następnego RAW, jeśli nie znajdzie się nikt, kto mógłby zastąpić Jerry'ego Lawlera.

:arrow: Obecnie największym zwolennikiem Rybacka jest sam Vince McMahon. Ryback ma rozpocząć program z Mizem, ale nie wiadomo czy na szali znajdzie się pas Intercontinental Championship. Do starcia obu panów ma dojść już na Hell in a Cell.

:arrow: Ponadto Vince'owi McMahonowi podoba się CM Punk, który przeszedł heelturn. Vince lubi nowy, agresywny styl Punka i niewykluczone, że jego run jeszcze potrwa, aby Punk przebił w tym Johna Cenę (380 dni).

:arrow: Randy Orton namawia WWE, aby został heelem. Orton czuje, że nic nie wyciągnie już ze swojej dobrej postaci, a zmiana na złego dałaby mu świeżość. WWE na razie nie jest pewne co do tego pomysłu, gdyż nie są przekonani co do poziomu Sheamusa jako głównego babyface'a Smackdown.

:arrow: Zostając częściowo przy Ortonie, wraz z jego ewentualnym heelturnem, facem miałby zostać Dolph Ziggler! Gdyby doszło do takiej zamiany ról, panowie znów zaczęliby ze sobą feudować, lecz tym razem na szali znalazłby się pas WHC.

:arrow: Oto co William Regal uważa o obecnej postaci Daniela Bryana:
„Co się stało z moim podopiecznym Danielem Bryanem? Chciałem, żeby on osiągnął to wszystko, czego ja nie osiągnąłem, a on obściskuje się z potworem. Dajcie spokój.”

:arrow: Ś.P. Big Boss Man trafił do działu Alumni na WWE.com.

:arrow: W sklepie WWE pojawiła się koszulka Jerry’ego Lawlera, którą Michael Cole ubrał podczas poniedziałkowego RAW – „Long live the King”.

:arrow: Kontrakt Jeffa Hardy'ego z TNA wygasa 10 lutego w 2013 roku. Jeff nie spieszy się z podpisaniem kontraktu, gdyż chce wynegocjować jak największe zarobki dla jego osoby.

:arrow: Na backstage'u ostatniego Impactu pojawił się sam Shaquille O'Neal!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

• Nathan1674325991

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda jeśli JBL, już nie będzie się pojawiał na Raw, bo muszę przyznać że dobrze mu wychodzi rola komentatora, ale pewnie pojawia się na stołem komentatorskim tylko, za zastępstwo na Jerre'go. Mam nadzieje że jak Big Show wróci to jednak, nie będzie walczył o ten pas WHC, bo zapewne jego walka o ten pas z Shemusem, będzie długa i będzie się bardzo dużo ciągła. Szkoda jeśli to prawda, że Mark po WM skończy karierę, ale cóż Mark jest trochę stary i chyba jest czas na emeryturę. Mam nadzieje że Jim, będzie przy stole komentatorskim za Jerr'ego, na pewno nie będziemy się nudzić, jak on będzie komentował gale. Chyba będzie dobrym pomysłem jak Randy przejdzie Hell Turn, bo jak dla mnie dla niego Face w ogóle nie pasuje, już jako Hell lepiej wygląda, i może tym turnem dostanie jakiś push na pas WHC, i ogólnie wzrośnie dzięki temu ratingi gal. Dolph jak face, dla mnie jest to nie do kupienia, to widać że lepiej wychodzimy mu w roli tego złego, ale zobaczymy na dniach ja tam sytuacja się potoczy. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Szkoda że JBL nie będzie już komentatorem, szczerze mówiąc bardzo dobrze mu to wychodzi ale co mamy zrobić. Big Show wraca i od razu feud o pas WHC ? Może i Big Show o wiele lepiej radzi sobie ostatnio jako heel ale zawsze walki o pas z nim są długie i nudne. Więc według mnie to nie ma w ogóle żadnego sensu. Jeśli to prawda i Orton przejdzie heel turn to będę niesamowicie szczęśliwy, według mnie Randy to jeden z najlepszych heelów federacji i on jest stworzony do bycia nim. Druga informacja już nie jest taka za dowalająca ponieważ Dolph dobrze sobie radzi jako heel a jako face już nie będzie taki ciekawy ale może się mylę. Mark po WM kończy karierę ? Wcale mnie to nie zdziwiło, Mark już ma swoje lata i emerytura jest dobrym posunięciem z jego strony. Ciekawe czy jeszcze zobaczymy go jako mistrza może na sam koniec kariery ? Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

JBL jako komentator całkiem dobrze sobie radzi i w całości zastępuje w tej roli Jerry'ego. Teraz zrobi sobie małą przerwę i później zapewne już nie zasiądzie na stołku, ale z miłą chęcią widziałbym takie tygodniowe zmiany wśród komentatorów. John kontuzjowany i jest to raczej smutna wiadomość, gdyż przed jego walką z Punk'iem na HiaC spodziewałem się fajnego podbudowania, a tak to tylko sobie pogadają.. No chyba, że WWE zdecyduje się na coś więcej :roll: Henry powoli zbliża się ku końcowi w WWE jako wrestler, ale pewnie będzie promował federację, tak jak to miało miejsce w ostatnim okresie. Stoczy może kilka walk i dostaniemy informację o zakończeniu kariery. Big Johny niech jak najszybciej wraca do zdrowia, bo swoją obecnością wprowadzał w pewien sposób ciekawość, a zarazem chęć upokorzenia Ceny. Jestem ciekawy czy weźmie się po raz kolejny za Cenę, czy dadzą mu kogoś innego?..? Jim Ross z chęcią zasiądzie, aby komentować galę, ale na tym stanowisku widziałbym także Miz'a, który dobrze sobie radzi. CM Punk miałby pobić John'a w długości trzymania pasa WWE? Jeśli ma to się wiązać z ciekawymi segmentami i dobrymi walkami to nie mam nic przeciwko. Randy chce być heel'em, lecz WWE nie pozwala. Niedługo zapewne ujrzymy z tej roli złego Orton'a i będzie to powrót godny mistrza, bo przecież każdy pamięta jaki Orton był za czasów heel'a. :)

Dzięki za newsy! :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...