Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Night Of Champions 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Night Of Champions 2012. A oto walki:

0.

#1 Contendership for United States Championship

Battle Royal

1.

WWE Intercontinental Championship

Fatal 4 Way Match

The Miz vs Rey Mysterio vs Cody Rhodes vs Sin Cara

2.

WWE World Tag Team Championship

Daniel Bryan & Kane vs R-Boom

3.

WWE United States Championship

Antonio Cesaro vs Zack Ryder

4.

Randy Orton vs Dolph Ziggler

5.

WWE Divas Championship

Eve Torres vs Layla

6.

WWE World Heavyweight Championship

Sheamus vs Alberto Del Rio

7.

WWE Championship

John Cena vs CM Punk

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Kotleten

1

• Clown.

1

• Kryszczyn

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie może być innego wyboru jak pojedynek CM Punka z Johnem Ceną. Obaj panowie dali świetne widowisko, trzymające w niepewności do samego końca, i pokazali że po prostu lubią i potrafią walczyć razem. W dodatku decyzja sędziego która może przedłużyć ich feud nawet do końca roku, bo nie wydaje mi się by koniec był na HiAC. W każdym razie był to main event jak się patrzy i takie właśnie powinniśmy oglądać na każdym PPV

8028_4c7313c30617.gif

Żadnym zaskoczeniem nie będzie tu WWE Championship Match. Panowie znów dali nam świetne show, właściwie wszystko opisałem już w raporcie. Zapewne nie będzie to koniec ich konfliktu, szczególnie po tak kontrowersyjnej końcówce.

Ciężka była to decyzja jednak zdecydowałem że najlepszą walką tej gali była pomiędzy Ortonem i Zigglerem.Walka dostarczyła wielu emocji i szczerze mówiąc nie spodziewałem się że obaj panowie rozkręcą tak świetną walkę... Jestem zadowolony z ich pojedynku dlatego na nich zagłosowałem. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Czemu IC wg mnie była najlepsza?Przede wszystkim bardzo dobre tempo.Ciekawe akcje oraz koncepcje np na zakończenie walki.Bardzo dobrze wyglądali zawodnicy nawet nasz mistrz botchowania.Widać było że każdy z zawodników chciał dać z siebie 100% i każdemu się udało

WWE Championship Match. Dlaczego? Ta walka miała wszystko. Prawdziwa walka wieczoru! Jak na dom rodzinny John'a to dostał mało popu, ale zapewne po zakończeniu nadawania w TV było można zauważyć owacje na stojąco (raport :lol ) Niepewność była do samego końca i do samego końca byłem pewien, że Cena wygra. Po tym jak wyliczył Punk'a w dziwny sposób coś mi nie pasowało i na pewno ten feud będzie kontynuowany do momentu, gdy pojawi się niesamowity Dwayne Johnson. Oby tak dalej :t_up:

Tym razem fakt że wybór nie jest jednoznaczny świadczy o kilku dobrych starciach a nie o nijakości. Z jednej strony bardzo dobry ringowo fatal4 oraz o czym nikt nie wspomniał bardzo dobra walka o US title ale jednak to nie wystarczy o mój głos leci na ME czyli starcie o pas WWE. Bardzo dobrze zabookowana walka, emocje mega, Cena zaskoczył paroma akcjami których normalnie mu się wykonywac nie zdarza, do tego kurcze Rock Bottom zaraz po GTS, no majstersztyk. No i końcówka, serio miałem ochote cisnąć monitorem przez okno jak zabrzmiała muzyka Ceny ale kurcze miałem też wrażenie że coś nie gra, że to jakieś takie dziwne zakończenie było i na szczęście przeczucie mnie nie oszukało i pas został tam gdzie zostać powinien. No to ciekawe co panowie pokażą w klatce, emocję mogą być jeszcze większe.

Na najlepszą walkę na NOC, wybieram walkę o pas WWE Championship. Dlatego że walka było dość długa, i co najważniejsze nie była nudna, pełna akcji, dramaturgi ogólnie bardzo udana walka i można śmiało powiedzieć że ta walka zasługuje na pięć gwiazdek, obaj wrestlerzy dali z siebie 100%, dlatego ta walka była tak dobra.

lig48.jpg

Mimo wszystko głos oddany na WWE Championship Match! Walka najlepsza na gali, chodź wyjątkowo miała konkurencję w postaci walk np, Ziggler-Orton czy F4W. Zawodnicy pokazali dosyć szybkie tempo, co prawda mając w pamięci ich bitwę z Money In The Bank to to nie umywało się do tamtego, ale i tak wypadło najlepiej na gali.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 2 tygodnie później...

Tym razem wybraliśmy Main Event walką gali, czyli to co writerzy WWE nazwali najlepszym. Oczywiście mam cały czas na myśli Main Event, ale dosyć bezsensownego gadania. Walką gali zostało starcie o główny pas federacji. Oczywiście wiemy, kto w niej uczestniczył, więc nie muszę przypominać. Co jest najbardziej zaskakujące walka zakończyła się remisem. W niej nic nie było pewne, emocje stały na wysokim poziomie do samego końca, nie wiadomo było, czy Punk obroni swój tytuł po raz kolejny, czy też Cena mu go odbierze. Powiem tak, dużo się działo i zachęcam każdego do obejrzenia walki, a w szczególności tych którzy jej jeszcze nie oglądali. Wybraliśmy:

WWE Championship

John Cena vs CM Punk

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...